she's not bleeding on the ballroom floor, just for the attention.

Ska man kanske försöka sig på ett blogginlägg?

Nåja, jag klev upp 10.30 imorse (motvilligt).. Orkade inte bry mig så speciellt mycket så jag glodde på tv ett bra tag. Sen cyklade jag ner till stan, i världens motvind, för att möta Simon. Vi fikade i ungefär 3 timmar, vilket var trevligt! Sedan cyklade jag hem igen, och då hade självklart vindarna vänt så det var minst lika jobbigt. Fuck it.

Tro inte att det blev så mycket bättre sen inte. Slängde i mig lite fil, sen cyklade jag till stan igen för att träna. Årets roligaste och kanske mest speciella människa var på träningen och jag fann det väldigt roligt. Dock var det ett vidrigt pass och jag tror vi som gympade hade mer koll på moovsen än vad ledaren hade. Men nog om det.

Husmorig som jag är så har jag städat hela mitt rum idag, för jag får nämligen fint besök imorgon. Amanda och Mikaela från Västerås kommer hit. Har inte träffat dem sedan höstlovet, så det kommer nog bli mycket trevligt!

Kvällen då? Kikade på Criminal Minds, som inte alls var speciellt bra. Men så säger jag efter varje avsnitt så jag förstår inte varför jag fortsättar att kolla på det? Jo, Reid gör programet värt att titta på.. Annars har jag inte gjort så mycket mer ikväll, förutom att titta på mysiga youtube videor från Panic konserten i Tisdags!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och sova. Ett värdelöst och inte så givande blogginlägg (som vanligt!) Jag är trött. Godnatt!

Gårdagen.

Utsövd och pigg efter gårdagen. Kom i säng runt 03.30, sov till 14.30 idag. Skönt!

Konserten igår var som sagt, alldeles fantastiskt. Det enda minuset, eller okej, det finns två. Var att de inte spelade "There's a good reason these tables are numbered honey, you just haven't thought of it yet" och att konserten inte var speciellt lång. Men jag ska inte klaga, jag har sett dem!


Så, min absoulta favoritbild är den första från vänster, på Bden.

Nej, nu är det sluttjatat om Panic. Nu ska jag snart möta Jens och sen ska vi till Adam. Puss på er.

Panic At The Disco, TACK TACK TACK!

Konserten var amazing. Brendon sjöng fantastiskt bra och allt var perfekt. Att vi köade i timmar utanför i regnet gör inget, det gör inget att jag höll på att dö av värmeslag där inne, och att alla var helt galna. Det var värt det. Allt. Tack för ikväll. Jag kommer då inte glömma denna kväll i första taget.

Skriver mer imorgon, är helt starstruck nu och det är dags att sova.. Njut av den vackra skapelsen på bilen.

image206

everything goes according to plan.

Det känns som jag varit uppe i en evighet! Gick upp kl 10, slängde i mig frukost och cyklade ner på stan (i världens motvid, inte roligt) för att träna på friskis. Passet var sjukt jobbigt men ledarens pippilotter var roande, så det jämnade ut sig. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag och Malin promenerade/halvcyklade till Ica och handlade glass och har legat i min säng och tittat på Gossip Girl.

image205

Nu till något helt annat.. Imorgon beger vi oss till Stockholm. Jag, Jess och Malin. Panic At The Disco ska skådas. Jag har väntat så länge och imorgon ska jag se dem. Yepp!! AWH nu är jag lite för excited igen. Men puss på er.


it's too late.

Titta INTE här om ni inte vill veta vad som händer i framtida gossip girl avsnitt.




Scenen är så fin, så perfekt. När Dan lyfter upp Serena, ååååwh.

oh doctor, doctor.

Weho, upp imorgon kl 10.00 för ett besök på stan, sen medelgympa klockan 12. Uhj.

Godnatt! <3

I don't feel like letting go.

I've fallen in love with The Academy Is... Och alla andra bra band som finns.  Den mest spelade låten idag är 40 steps, så fin, så allt..

___________

Soft light, total silence
So tired to take the table in the door
The table in the door
Sat back on the fire
Only as stable as it'll choose to show
If I choose to show
But where were you that night?
When I was...

Well, I feel that this an explosion
Nobody else could ever really know
I will follow you anywhere


You say you don't believe in silence
You're always afraid of what you can't control
I will follow you anywhere
But where were you that night?
When I was...

When I was calling for the answer
That you probably shouldn't know
Well, it feels like flames surrounding me here
When you were calling with your question
When all I needed was to know
Well, it feels like flames surrounding me here

Unkempt and over caffeinated
I walked the forty steps to the moon
You met me

You say you don't believe in silence
You're always ashamed of what you're willing to lose
I will follow you anywhere
But where were you that night?
When I was...

When I was calling for the answer
That you probably shouldn't know
Well, it feels like flames surrounding me here
When you were calling with your question
When all I needed was to know
Well, it feels like flames surrounding me here

So this is it
So this is it
So this is the silence
So this is the silence we became
It's never quite
It's never quite over
It's never quite over in the sorrow

When I was calling for the answer
That you probably shouldn't know
Well, it feels like flames surrounding me here
When you were calling with your question
When all I needed was to know
Well, it feels like flames surrounding me here

this is some good shit.

Fall Out Boy släpper sin live-dvd i vår. Can't wait for it! Några gamla låtar har hittat tillbaka och Gabe är med på en av låtarna! Och sreinech, jag kommer med stor sannorlikhet inskaffa denna dvd så fort som möjligt och jag lovar att du kan få klippet med Gabe på något sätt. ;)

image204

Andra bra musiknyheter är att jag nu har bokat Pancis nya album, dock får jag vänta till Mars men jag har en känsla av att det kan vara värt väntan.



helg!

Nu var helt plötsligt två veckor på matöppet slut. Det har gått grymt fort. Så nu är det äntligen sportlov vilket betyder konsert på tisdag!! I can't wait. Det kommer dock vara sorgligt att aldrig mer få se blompojkarna. Haha, nejdå ;)

Kvällen har spenderats med Jess och Malin, trevlig som alltid. Nej, nu ska jag glo vidare på buzznet. haha!


Midtown - Empty Like The Ocean

Oh, diamond girl

Bara för att jag hade skrivit ett jättelångt inlägg med massa onödigt skit så väljer blogg.se att strejka, och inte publicera det! Äh, googlade Gabe och hittade massa smarrigt. Enjoy!



Haha, den sista bilden är inte speciellt snygg men längdskillnaden mellan Patrick och Gabe är så söt! Den ena 1,94 och den andra 1,63. Perfect match!

Gabe Saporta, my one and only love.

Ignorera rubriken, jag är inte så speciellt seriös.

Nej, snabbt inlägg nu.. Vaknde imorse med världens huvudvärk och feber, men en alvedon och lite vatten senare var jag fit for work. Eller inte, men jag kämpade mig dit. Men det var det värt, för dagens höjdpunkt var nämligen när Sreynech råkade sticka hål på en cola-flaska så den exploderade på henne och hela hon var alldeles blöt av colan! Hahaha, dock var det inte lika roligt att städa upp det..

Nu ska jag ta mig en promenad till Bomhus, och ikväll är det greys! Det får inte missas.


Saker är inte lätta när de är svåra.


- "Are you late?"
Nej, jag vet att ni kanske inte kommer tycka att det är speciellt roligt, men jag tycker det. Hahahah!

Nåja, idag har jag börjat med mitt historiaarbete, nåja, jag har börjat i alla fall. Och så bakade jag amerikanska cookies med chokladbitar i, och det blev gott! Yes. Nej, nu ska jag avsluta kvällen med en kaka och csi ny =)

Hold your head high heavy heart.

Helgen är slut och en ny vecka med APU väntar, det kommer nog gå fort med tanke på att jag har mycket att se fram emot på lovet. Konsert som jag har längat efter sen förra året (!!), och mina änglar från Västerås kommer till Gävle. Jag saknar dem!

Och justja, jag letar efter en konsertpartner! Iron Maiden i Sthlm i Juli! Nej, jag lyssnar inte på Iron Maiden, men däremot Avenged Sevenfold som är förbandet! Någon?! Snälla!!


MUSIKEN !!!

Billy Talent - Red Flag
The Academy Is... - The Phrase That Pays
Midtown - Perfect

Gör en u-sväng i rondellen om 200 meter.

Hade det varit en vanlig söndag hade jag nog nyss varit uppstigen och legat i sängen med datorn, men det är ingen vanlig söndag. Jag har nämligen redan duschat, ätit frukost, sminkat mig och ätit lunch. Och just det, jag befinner mig i Åkersberga också. Suck on that!

Sen att det inte var sådär speciellt jätteroligt att kliva upp klockan nio imorse är ju en helt annan historia. Somnade i alla fall i bilen någon gång efter Uppsala, och sov nästan den resterande biten. Jag vaknade dock av mammas gps som yrade och U-svängar och rondeller. Fel hade hon också, för när vi befann oss i en tunnel så envisades hon med att säga "Ni är nu famme vid målet". Och en segerflagga visades på gps maskinen. Haha, fel fel fel hade hon!

Nej, nu ska jag vara ett bra barnbarn och inte fördriva tiden framför datorn. Min mormor har varit snäll och stickat en jättefin kofta och massa raggsockor till mig. Lyx!

Puss på er. <3

You look pretty sinking.

LÖRDAG.
Behöver inte säga så mycket mer förutom att jag inte ska titta på melodifestivalen.

Man I gotta get out of this town.

Veckan är slut och nu är det helg! Hade roligt på matöppet idag, det är inte lätt att fatta vad bloblä-soppa är för något! Eller du kanske vill ha några t-o-m-a-t-e-r? Haha, ni förstår inte humorn i det hela men det var kul!

Vad mer? Bloggen kommer kanske genomgå en förändring under helgen. Det beror alldeles på om jag orkar slåss med photoshop eller inte... vi får se helt enkelt!

Nu ska jag vara en bra dotter och följa med min far och handla, dock inte på matöppet, det blir nog aningen pinsamt

Dagens låt: Beth Hart - LA song

Red flag.

Så mycket bra musik, jag älskar det! Nu är det inte ens två veckor till vi ska på konsert! Helt otroligt, så länge som jag väntat på deras Sverigebesök.. Men det finns så många jag vill se live. Nu, på en gång!

Godnatt, nu ska jag somna till Midtown.

________________

I got your love letters, corrected the grammar and sent them back.
It's true - romance is dead, I shot it in the chest then in the head.

Delicious.

My feet hurts! Det känns verkligen i fötterna när man står hela dagarna. Nåja, idag fick vi göra pytt i panna och jag kommer nog inte vara så sugen på att äta det innom en snart framtid i alla fall. Vi försökte oss också på att slå in grönsaker och frukt med sån där plastmaskin. Och det var inte vår starka sida, nej. Men det kunde varit värre.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, och vila mina stackars fötter. Sen ska jag äta min choklad, för det är ju alla hjärtans dag. Ingen ros har jag fått heller. Life sucks! Nejdå, det gör det inte :)

Dagens låt: Cobra Starship - Snakes On A Plane.

Fuck them, I don't care.

Jag har träningsvärk sen gympan igår... men det hindrar inte mig. Imorgon ska det tränas igen. Hade hur mycket som helst att göra på APUN idag, vilket ändå var rätt kul. Kvällen spenderades sen med Malin Och Jess. Myskväll helt enkelt. Jag tycker om er!

Imorgon ska jag träna, sen ska jag nog dra mig till Adam och titta på Criminal Minds kanske? Justja, alla hjärtans dag är det imorgon också. Mina planer är att köpa choklad och må allmänt bra bara sådär ändå. Vi får se!


______________
Dagens humör: Bra, har varit glad hela dagen! Dock trött.
Dagens borde: Börja med historia-arbetet. Känner jag för det? Nej.
Dagens frisyr: Utsläppt på el worko. Sen blev det en extremt söt knut på skallen. Som Jessica sa; Det är svårt att ta dig seriöst när du har håret sådär! Thanks ;)
Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor, svart långärmad tröja och mat-öppet skjortan ;)
Dagens planer: SOVA!
Dagens materiella vill ha: Flygbiljetter till London eller New York.
Dagens bästa köp: Icas vaniljglass med krossad choklad.
Dagens längtan: Efter närhet.
Dagens irritation: När jag skulle städa och dammsugarsladden flög ur uttaget ett X antal gånger.
Dagens låt: Cobra Starship - The Ballad Of Big Papa And Diamond Girl

(Första och enda gången det kommer en sådan lista i min blogg! ;)

Jag är för tillfället väldigt glad.

Såå, nu har APUN börjat- matöppet ohyes! Det finns inte sådär jättemycket att göra direkt, men det är rätt okej ändå. Imorgon skulle alla varor komma in, vilket betyder mycket jobb. Jag var sådär smidig och råkade tappa en glasburk på golvet idag... och tror ni inte att det var curry i burkjäveln! Bara för att jag hatar curry och lukten av curry så fick jag städa upp det också. Så skar jag mig på glasbitarna. Pucko.

Höll på att hoppa i taket när jag såg att jag klarat mitt matteprov! That made my day.

Nu ska jag googla lite. Google är bra. Mycket bra. Sen ska bokredovisningen skrivas klart, och så ska jag iväg och träna medelpass på friskis. =Träningvärk imorgon.

PUSS PÅ ER!

söndagkväll

Söndagkvällen har spenderats med Adam och Jens. Vi inhandlade godis och begav oss hem till Adam och låg och käkade godis och tittade på film hela kvällen. Perfekt avslutning på helgen!

Nu ska jag försöka få mig lite sömn, imorgon är det första dagen på APU:N och så ska jag ta mig andra spruta inför USA trippen. Hur jag ska hitta vet jag inte riktigt, men det visar sig..

Och detta är vad tristess resulterar i;


Jag vet fortfarande inte hur man smetar ut kanterna och photoshop är inte min starka sida, nej. Men man lär väl sig? Nej, godnatt ni söta bloggläsare.

diamond girl.

El helgo är över. Fråga mig inte varför jag förspanskade ett väldigt svenskt ord? Nåja, jag har haft en mycket bra helg. Och tanken på att jag inte behöver gå till skolan imorgon känns väldigt bra. Att det sedan är APU och det kan bli hundra gånger värre är ju en annan sak... men i alla fall.

Mat-öppet kan väl vara charmigt på sitt egna lilla vis.. Vem vet? :)

Singin' songs that could only catch the ear of the desperate.

Keep quiet,
Nothing comes as easy as you.
Can I lay in your bed all day?
I'll be your best kept secret
And your miggest misstake.
The hand behind this pen relieves a failure every day.

Fall out boy - nobody puts baby in a corner

She's got her eyes on the prize.



Hahahahah! Det finns inte ord för hur rolig jag tycker den här videon är. Jag kan inte förklara... titta själva!

___________________
Uh huh! Uh huh! Yo my girl Hillary, former first lady, will she be president?
Who knows, maybe. Yo Barack Obama!
I'm a black democrat, no I ain't no punk, Hillary's a hot mama.
She's got her eyes on the prize, and I'm talking 'bout my junk. Hillary, where you at?

What a shame the poor groom's bride is a whore.

Skolvalet på skolan är avgjort. Till våran stora förvåning vann Moderaterna. Nej, jag blev inte så förvånad! Så nu vet ni, på TBS Gävle är vi alla moderater.. Suck.

Allting avklarat denna vecka, känns bra! Nu är det bara dax att ta tag i historia uppgiften och bokrecensionen. Och justja, min iPod fungerar igen! Jag vet inte vad han gjorde, men jag gillade det inte... för nu får jag ingen ny! Nejdå, inte vara sådan.

Well, nu är det bara 19 dagar kvar till vi åker till Sthlm och skådar mitt älskade band! =)  (I'm such a fangirl!)

the geek in the pink

Min iPod är sönder. Eller den fungerar finfint, förutom att det inte går att ansluta den till datorn. Jag har provat med två olika kablar, i olika datorer. Men den kan inte hitta iPoden. Så imorgon ska jag till apple store och klaga, yepp!

Kvällen har spenderats med geografi plugg, men har jag blivit klokare? Nej.. Men förhoppningsvis ska jag väl klara provet ändå..


___________
Under Barack Obama (hey hey hey)
Herregud så jag skrattat åt detta..

I'm a mess

Hade jag träningsvärk idag är det inget jämfört med vad jag kommer ha imorgon..

Jag tror jag får för lite sömn. Det kan nog vara orsaken till att jag somnade på historian idag... två gånger! Dumt. Annars gick jag mest runt och var trött hela dagen. Skärpning.

Morgondagen bjuder på debatt, får väl se hur det går. Synd bara att moderaternas ljudfil var så jäkla långtråkig. Haha. Nej damer och herrar, nu ska jag kika runt lite sedan sova! (Ja, jag vet att det är tidigt men jag vill gärna hålla mig vaken under debatten imorgon..)


We were so close to scoring.

Motion City Soundtrack - Lets Get Fucked Up And Die.



We were born for this.

Så var söndagen slut. Suck. En ny vecka med skola. Vill inte. Nej. Måndagen inleds med matteprov, den bästa starten på en vecka man kan få! Behöver jag tillägga att var sarkastisk?

Kvällen har spenderats med lite geografilplugg, då jag inte hinner plugga mycket i veckan med tanke på att mina kära vänner fyller år! Och nya One Tree Hill fanns på datorn hemma, och självklart var avsnittet bra som vanligt.. Jag kommer alltid vara en Brucas. (Översättning till malin, Brooke och Lucas = Brucas ;) och lever fortfarande med hoppet att de ska bli tillsammans igen. Yepp..

Ja, otroligt intressant med One Tree Hill. Eller kanske inte. Men nu väntar faktiskt bädden. Önska mig lycka till på matteprovet imorgon, det kan jag behöva!

You just crossed the line, from passion to crime.


Well, Akon har gjort en cover på The Take Over, The Break's Over. (FOB)  Hmn, lyssna och avgör själva om det är bra..  Nej, jag håller mig till
originalet..

It's nine in the afternoon..

JAG FATTAR! JAG GÖR RÄTT! Ja, jag talar om ekvationerna.. Måste skaffa mig ett liv med tanke på att jag sitter och räknar ekvationer på en lördag- men så är det. Jag måste ju få godkänt på provet på måndag annars vet jag inte vad jag gör..

Btw, Itunes-store är så himla enkelt och smidigt, I like it. Jag är nu ägare till Nine In The Afternoon, på ett lagligt vis!

I get carried away.

Min. Rygg. Gör. Ont.

Jag trodde då aldig i mitt liv att det skulle vara sådan skillnad på ett bas och medelpass på gympan.. Jäklar säger jag bara. Jag var död efter halva passet.

Nåja, kvällen har spenderats med trerätters middag, mums! Sedan var jag lite sådär familje-mysig och tittade på film med pappa och Kerstin.. Så i filmen så är det en pappa och en dotter som måste springa ifrån massa lava, så pappan lyfter upp dottern (ca 14 år kanske?) och springer därifrån. Jag frågar pappa; om det var så där mycket lava, skulle du lyfta mig då? Aldrig i livet, fick jag till svar! Haha, han påstod att han var sarkastisk men jag vet inte ;)

Nåja, imorgon ska jag till Valbo med min vän som nyss fått sitt körkort. Så kära bp1a:are, kommer jag inte till skolan på måndag så var nog hennes bilkörning inte den bästa!

Let me run my fingers through your hair

THE CAB - I'LL RUN


Just sit back, and relapse again

Dagen har spenderats i skolan, från nio till halv fyra, frivilligt! Jag fick min dator fixad, tack tack tack ska du ha! Dock så blev det tyvärr så att allting försvann och jag satt där med noll bilder och noll musik.. Nåja, det viktigaste finns på den andra datorn så det är väl bara att ta sig tid och fixa allting.

Halvsprang in till stan för att möta Jess och Malin, och möttes av kommentaren "Du ser helt förstörd ut!". Jag fick inte ens ett "hej" innan.. Yepp, det är mina vänner det. Vi fikade och hade det väldigt trevligt vill jag då påstå. Nej, nu ska jag äta mat och sen kommer trollen hit igen..


Och btw, matteprovet på måndag kommer gå åt skogen.