I've only got forever

image283
Credit: The Cab

WHISPER WAR ÄR UTE!
Jag lyssnar igenom The Cabs debutalbum, whisper war, och jag måste då säga att jag är otroligt imponerad. Det är otroligt bra! Men det finns nästan inget dåligt band på decaydance. Jag har dock svårt att bestämma mig vad de låter som. Ett happy mer lättlyssnat sound än Fall Out Boy, och ett mindre elektroniskt Cobra Starship med mindre egocentriska texter? Haha, det var ingen bra jämförelse kanske.. Det perfekta sommaralbumet är det i alla fall!

Lyssna på:
I'll Run (demon på denna låt var fantastisk, men albumversionen är bättre!)
Bounce
Risky Business
Vegas Nights

hide the key!

Wow, The purple GABE-HOODIE är då populär bland Cobra fans.. Bilden är från RRRGLT om jag inte har helt fel.

image282
credit:
THE CAB myspace page.

I wear the biggest smile!

Spotted at TBS utomhusplatser, S and E enjoying an afternoon in the sun. What are they up to? A sugar-rush from the redbull they had earlier? Gossip girl is watching them. xoxo.

Haha, jag vet att det är otrolig geek varning på det där, men jag blir så inspirerad varje gång jag kallar Sreinech för S. Call me a geek, I know I am one. Nåja, vi sitter i alla fall ute på skolan, lyssnar på Panic At The Disco och har det allmänt bra. Jag försöker förgäves få tag på fröken Björk men hon vekar inte svara. Och Jess, läser du detta, logga in på msn idag runt 17.30!

Nej, nu börjar det bli lite kallt i skuggan. Ciao.

come save me, from walking off a window sill.

Igår lyckades min kedja på cykeln trassla till sig två gånger, under en timme. Efter ett ex antal svordomar, sparkar på cykeln och suckar så lyckades jag fixa den i alla fall. Att jag sen såg ut som en bilreparatör var inte lika mysigt.

Idag är det sista dagen i skolan, sedan långledigt. Får se vad morgondagen har att bjuda på, men det blir säkert bra. Nu ska jag jaga ner katten från balkongväggen, sen cykla till skolan och skriva nationella. Hurra! Eller inte.

jag längtar ihjäl mig (om det nu är möjligt)

Det är klart! Jag och Sreinech ska inte bara till Hultsfred i sommar, utan även till Hovefestivalen i Norge! Jag är så himla glad att det inte finns ord för det. It's gonna be great.. Panic At The Disco, Paramore, Avenged Sevenfold, Jimmy Eat World. AMAZING!

I came here to make you dance tonight

Emodepp á la söndag har inte slagit till än, vilket är good news. Nåja, idag var jag i Valbo och köpte en hårinpackning. Jag ska försöka reparera mina kluvna hårtoppar så jag slipper klippa håret. Vi får väl se hur det går.

Nu ligger jag i sängen och nördlyssnar på Ashlee Simpson. "You're just too far behiiiind" Come one, bruden kanske mimar ibland men hon är ju rolig. Jag kan stolt säga att jag snart sett hela första säsongen av "The Ashlee Simpson Show".. Okej, jag tar tillbaka det där med att vara stolt, kanske. Jaja, hon har bra smak när det kommer till killar, det can vi ge henne credit för.

Nu bloggar jag om Ashlee istället för att plugga spanska, som i detta fall är mycket viktigare med tanke på att jag har prov imorgon. Det skulle inte förvåna mig om K kommer tvinga oss skriva en saga på provet. Attans.

Nu ska jag fortsätta mitt sjungande,"Why you gotta throw me around like a ragdoll?" , och längta efter Hovefestivalen.

I can't waitNu har jag äntligen mina skor som jag tjatat om.. Haha. Nåja, the best news är i alla fall att jag får åka på festivalen i Norge. Och Sreinech, svar till ditt inlägg (det fungerar inte att kommentera för mig). VI SKA ÅKA! Eller jag i alla fall, det spelar ingen roll om jag så ska simma över havet, jag ska se Panic At The Disco den 24 Juni.

Klart vi klarar det. Tåg hit och dit,"We are from Sweeeden" och en iPod and we'll be fine!

the lyrical genius

image277
PETER WENTZ
Credit: http://petewentzonline.orgwho could ask for anymore?

image276

FESTIVAL UPDATE

Listen to this.. AVENGED spelar SAMMA dag som Panic. Och tågbiljetter till Olso tur och retur kostar 200 kronor om man bokar nu! Let's see. Konsertbiljett 700 + 200 = 900! Sen tar man tåg från Oslo central till någon central, och därifrån går direkta festivalbussar. Allt detta kan jag samla ihop genom mitt studiebidrag!

KAN MITT HJÄRTA SLÅ FORTARE? - NEJ!

JAG MÅSTE ÅKA JAG MÅSTE ÅKA!

Hovefestivalen i Norge 24 Juni, PANIC AT THE FUCKING DISCO KOMMER DIT AND I NEEEEED TO BE THERE! Mitt älskade band, älskade band. I grannlandet. I don't care what you say, I'll be there to watch Panic. TRUST ME!

image275

this is the takeover, the motherfucking break's over!

Det är Fredag, solen skiner och jag och Sreinech har nyss tittat på Fall Out Boy live dvdn och dregglat över Pete Wentz utan tröja. Damn, Ashlee is one lucky bitch!

Anyways, igår var jag och Malin ute och gick, och helt plötsligt började vi prata om ketchup..

Jag: Men... jag gillar bara ICAs lättsockrade, jag gillar inte Felix ketchup.
Malin: Jag gillar bara felix.
J: vi har i alla fall alltid ICAs hemma.
M: Vi har två flaskor för vi äter olika ketchup i vår familj.
(Tyst ett tag..)
J: Öh, Malin? Du vet att vi nyss gick och diskuterade ketchup?
M: Jaja, men när jag kommer hem ska jag i alla fall äta en macka med leverpastej.
J: Åh, bredbar eller skivbar?
M: Bredbar, jag har alltid varit en människa som gillar det mer..
J: Nej, men skivbar med gurka på!
M: Usch.. Nej.
(Tyst ett tag)
M: Du vet att vi nyss diskuterade olika leverpastejer?
J: Hahah! Vad är det för fel på oss?
M: Vi är sååå tjocka.

a fever i can't sweat out
För det är snart två månader sedan och jag saknar er.


believers never die

Jag behöver hjälp!
Ett par rosa höga, eller röda låga converse?

talk to the mirror, choke back tears

Solen skiner idag igen, es fantastico! Appropå spanska så hade jag världens roligaste spanskalektion idag, och Lisa skulle säga "du är en hora", men det blev lite fel där så det slutade med att hon sa "soy una puta". Inte medvetet dock, men jag fann det roande.

Nu inväntar jag fröken Björk, vi ska nämligen ut och springa, sen ska jag göra slingor i hennes hår fast jag egentligen måste plugga plugga plugga. Jag vet inte riktigt hur geografiprovet kommer gå imorgon, men jag kan ju trösta mig med att det bara är sex veckor kvar i skolan. Sen är det sommarlov!

Nej, nu ska jag ut och röra på fläsket, ciao duders.

shout out loud, emo and proud.

Superdepp á le emo är nu borta med vinden, och jag har varit på jättebra humör idag! Solen är här, jag har bränt mig i ansiktet (haha, superbleka billa är känslig för solen), ätit glass och fikat med mina söta klasskamrater. Malin kom på ett oväntat besök i kväll också, så jag har inte pluggat som jag skulle, utan vi tog en promenad i solen istället. Livet är bra ibland.

Vad som däremot inte är speciellt bra, är att mitt matteprov nog inte gick speciellt bra idag. Men så är det. Jag kan nöja mig med att vi planerat en Sthlms-resa, och jag hoppas den blir av för jag vill ha en lila hoodie!

Nej, godnatt duders. Sleep tight.

Someone old, no one new

Det känns idag också. Det är superdepp á la emodag idag med. Jag säger det, söndagar är inte bra för mig. Dagens musik har varit albumet from under the cork tree, med Fall Out Boy. Lite allmänt smådeppigt det med. Jag menar, Pete baserade ju en av låtarna på sitt självmordsförsök.

När vi ändå är inne på superdepp spåret kan jag ju tala om att jag inte fått något mejl angående skorna jag vill köpa, ge mig ett par rosa converse och jag kommer inte vara superdepp! Jag vill bara ha sommar nu på en gång. Sommarlov, sol, dagar utan skola och prov, hultsfred, rosa converse, vita shorts, soliga dagar med iPoden och bara allmänt bra. Nej, nu måste jag sluta innan jag blir alldeles för geeky. Nu ska jag lägga mig i sängen och förbereda mig inför mitt totala muntliga-matteprov-fiasko imorgon. I'm the new face of failure.

_________________
They call kids like us vicious and carved out of stone
But for what we've become, we just feel more alone
Always weigh what I've got against what I left
So progress report: I am missing you to death

the best part of 'believe' is the 'lie'

Malin är här och vi ligger och tittar på det där programet där folk ska svara rätt på 21 frågor och vinna pengar. Alla människor har sina dirty secrets. Något som inte är lika roande som programet är att vi har matteprov imorgon. Jag har en känsla av att detta kommer gå åt skogen. Håll tummarna för mig imorgon.

Geografiprovet känns inte sådär kanon det håller, men jag hoppas jag blir lite klokare efter morgondagens pluggning. Nej, back to tv-programet. Sen ska jag kika på Pretty Woman.

BREAKING NEWS?!

Som ni vet skrev jag innan om att rykten om att Ashlee och Pete skulle ha barn, bara var rykten då inget var bekräftat. Nåja, hur sant detta är vet jag inte, men en vän i Malaysia hade sett på E! news att de bekräftade ryktena? Enligt henne var det detta som framgick. Observera att det är kopierat direkt från vår MSN konversation.

Ryan (the news dude) asks pete wentz and goes like "I ve heard the news about you and ashlee". And pete goes like "about the bab... WHOOOPS!! ".

Then ryan goes "haha I actually meant the marriage.. but then WOW". And then he calls Ashlee on his radio thing and her dad is on the phone and goes "I want them to get married soon because of the news" and Ashlee says "we'll go partying today.. TWO great news"

________
Är det sant, så stort grattis! De kommer få ett vackert barn. Men har någon annan sett detta? För det finns inte på E! online.

Sreinech, om detta är sant betyder det då att vårt skolarbete om tidningar är förgäves och vi måste väja ett nytt ämne?

we're so miserable and stunning


Sugar We're goin' down live från Phoenix

Jag letade efter the carpal tunnel of love live från Phoenix på youtube, men den fanns inte. Det är nämligen den bästa låten från dvdn, så den är värd att postas -men sugar får det bli i brist på den. Dvdn är super, så alla FOB fans där ute, köp den!

jag har funnit min nya kärlek

Jag och Sreinech tog oss en tripp till musikbiblioteket idag, och ack så trevligt. Att jag inte varit där förut. Definitivt ett ställe jag tänker besöka igen. Träningen var dock inte något att skryta om, "mr. jag orkar inte göra alla mooves".


image267

Och ovan är min nyfunna kärlek. Den är nu laddad med massa videor och låtar, och den är så vacker så vacker.nothing really matter, except for me to be with you

Idag var jag uppe 10.00, den ni. Jag har gjort om lite i bloggen, inget drastiskt men lite change är aldrig fel. Egentligen bör jag inte blogga nu, med tanke på att jag ska cykla till stan om tjugo minuter och jag har inte klätt på mig eller packat mina gympakläder.

Jag ska i alla fall möta Sreinech på stan, och så ska vi till musikbiblioteket. Får se om jag kommer hem med lite bra musik. Efter träningen ska jag till Valbo med mamma och P och så ska jag köpa en ny iPod, då min gamla väljer att inte fungera. Eller jo, den fungerar när den vill. Så det blir nog en ny nano med mer minne!

Have to go, puss på er.

one day we'll get nostalgic for disaster

image261
Idag kom min deluxe version av Fall Out Boy live dvdn! Lycka!

" To our fans, we are indebted to you forever - thank you for even giving us the chance to have moments like this. They give medals for all the wrong moments - you are a legend. "

believe in me, believe in yourself.

Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true. But if you believe that it's right around the corner, and you open your heart and mind to possibility of it, to the certainty of it. You just might get the thing you're wishing for. The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it? Good. Now believe in it, with all your heart...


don't say it's over

Sitter i skolan och det är världens finaste väder ute! Nåja, jag har nyss skrivit klart min bokreflektion och den ska inte vara klar förrän om två veckor. Ibland förvånar jag mig själv. Snart är det i alla fall daxs för lunch på TBS. Vegetarisk pizza.

Anyways, nu ska jag tuba runt lite. Och ikväll ska jag träffa Jess och Malin vilket var sjukt länge sen jag gjorde.

feeling as good as lovers can

image256
(credit: http://petewentzonline.org)Åh så vackra de är tillsammans! Och titta hennes ring. Wow.
Cutest couple there is right now.

dagens låt


Ashlee Simson - Little miss obsessive

that green gentleman

Uppsatsen gick nog bra, jag hoppas det i alla fall. Det känns dock lite knappt med bara 1 timme och 20 minuter, man blir ju rätt stressad.. Anyways, nu håller jag på och lagar mat (läs kokar soppa) haha! Sen kanske jag går ut och går i det fina vädret. Fast först ska jag se det nya OTH avsnittet som jag inte sett än.

Ikväll ska jag hem till min bror och äta smörgåstårta, för han fyller år! Grattis :)

put the lime in the coconut and twist it all up


Tyga feat. Travis Mccoy - Coconut juice

Nej, Tyga är verkligen inte min typ av musik, men jag kan inte hjälpa att hat-älska honom, precis som jag hat-älskar Travie. Kanske går det i deras släkt? Nåja, det jag vill få fram med videon är att Pete Wentz är med i den och han är hilarious! Hans mooves på slutet är värda att se! "Listen, this is Encino, not Compton!"

Nej, nu måste jag cykla till skolan och skriva uppsats i nationella engelska. Wish me luck!

det här roar mig.

Here you go, S! (Det känns gossip-girl aktigt att kalla dig S, så jag kommer fortsätta... haha!)

1. Ställ in musikspelaren på shuffle
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)


1. Hur mår du idag?
unexpected places (the academy is...)
2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?
 sugar, we're goin' down (fall out boy)
3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
reinventing the wheel to run myself over (fall out boy)
4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
sweet talk 101 (cute is what we aim for)
5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
beat it (fall out boy)
6. Hur är det med kärleken?
manhattan (midtown)
7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
god is dead (midtown)
8. Hur mår dina vänner?
camisado (panic at the disco)
9. Tycker dina vänner om dig?
nails for breakfast, tacks for snacks (panic at the disco)
10. Hur ser folk dig som?
hallelujah (paramore)
11. Spanar folk in dig?
is it me, is it true (midtown)
12. Är du bra i sängen?
do you know what i'm seeing? (panic at the disco)
13. Har någon sexfantasier om dig?
this ain't a scene, it's an arms race (fall out boy)
14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
karma police (radiohead)
15. Hur kommer du dö?
chop chop (the academy is...)  HAHA! någon kommer stycka mig.
16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
dance dance (fall out boy)
17. Vilken är din oturslåt?
there's a good reason these tables are numbered honey, you just haven't thought of it yet (panic at the disco)
18. Vilken är din turlåt?
thriller (fall out boy)
19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
attention (the academy is...)
20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
slow down (the academy is...)
21. Hur är det med ditt liv?
brighter (paramore)
22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
when it rains (paramore)
23. Vad ska ditt första barn heta?
build god, then we'll talk (panic at the disco)
24. Hur kommer ditt liv att bli?
armageddon motherfuckers (midtown)
25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
grenade jumper (fall out boy)
26. Hur kommer sommaren bli?
whole new world (midtown)
27. Finns det någon som är hemligt kär i dig?

the city is at war (cobra starship) hahahah!
28. Kysser du bra?
you and me (lifehouse)
29. Mår din kropp bra?
fame < infamy (fall out boy)
30. Får du tillräckligt med sex?
nobody puts baby in a corner (fall out boy)


The poor son of a humble chimney sweep

Just nu panikskriver jag mitt historia-arbete och har skrivit en halv sida. Jag letar i böcker och googlar, men jag hittar inget! Jag blir galen. Så snälla Niclas, Ellen & Sreinech, slå inte ihjäl mig imorgon för att jag inte skrivit så jätte jätte mycket... okej? *blinkar jättesött och ler*

Annars har jag inte hunnit gjort så mycket idag, var ute och sprang med mamma och Malin, så jag är ungefär helt slut som människa just nu.

Nej, back to historian.

Drug farm entrepreneur

Allow me to exaggerate a memory or two.
-folkin' around <3
______________

Åh så lång dag det har varit.. På ett icke positivt sätt. Naturkunskapprovet gick inte bra, långt ifrån. Sucks bigtime, men sådant som händer. Efter skolan blev det träning, vilket faktiskt var kul och jag kommer nog ha träningsvärk imorgon.

Nåja, jag har nog bestämt mig för att välja gymasieekonom kurserna till tvåan, vilket består av:
- affärskommunikation engelska
- datorkunskap
- internationell ekonomi
- organisation och ledarskap
- matematik c (jag kommer gråta non-stop igenom denna kurs...)
- rättskunskap

Vi får då se om det är till någon nytta. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite historia, sen sova. Imorgon kommer jag får panikskriva arbetet om 1800 talet. Vi har sjukt mycket att göra just nu, så plugg är det ända som gäller ett tag framöver. Fangs up!

framtidsplaner

Idag fick vi papper om att fylla i våra kurser till ÅK 2. Halva klassen fick mer eller mindre panik då de förstod att de faktiskt är deras framtid som skall fyllas i.

Sreynech: Men jag har också planerat hela min framtid
Jag: Justja, du ska ju gifta dig med en rysk oljemiljadär!
S: Ja, det är första planen. Den andra är att jag ska gifta mig med Gabe och åka runt i hans turnebuss.

Eller så kanske du ska välja gymnasieekonom-paketet, S?

a fall out girl is next?

ASHLEES EGGO IS PREGGO?!
Pete as a father? One cute baby that is.

Jag vet, perez är inte världens mest pålitliga källa. Men ryktena är redan ute och jag är inte sen på att tro allt. Dock så förnekar Pete himself ryktena. Well, who knows?

det åskar ute!!!

image252 image253
Ge mig!

show some love honeys.

image251

Åh, mother trucking naturkunskap och skola över huvud taget.

trying to forget everything that isn't you

I'm not going home alone, 'cause I don't do to well on my own.

Jag har haft en superdepp dag á la emo idag, men jag antar att det är bara för att det är Söndag. Sov 12 timmar i natt i alla fall, sen fastnade jag framför datorn. Det var egentligen meningen att jag skulle plugga, men så blev det ju självklart inte. Jag har i alla fall gjort något vettigt och flyttat hem till mamma för en vecka. Anyway så var illa Chili glad att se mig, vilket betyder att han vill leka. Så jag ser faktiskt ut som en emo på mina armar också.

Ta inte allt så seriöst nu va? Nej nu ska jag sova, ny skolvecka imorgon. Hurra.

we live in a toy

image250

You said, between your smiles and regrets:
"Don't say it's over." Dead and gone.

I wish I could go back

Lördag, eller egentligen söndag, men okej. Jag är helt slut och klockan är 00.08 ungefär. Så mycket för att vara nattmänniska! Helgen och dagen har varit bra, jag orkade träna idag i alla fall, vilket är ett plus.

Morgondagen då? Tänkte att jag inte skulle göra någonting alls, men sen kom jag på att jag har prov på tisdag som jag bör plugga på, då naturkunskap inte är mitt starkaste ämne. Så plugga är vad jag kommer göra imorgon.

Nej, godnatt med er.

it's your birthday.

image249
Happy 21st birthday, Brendon Urie <3

our car broke down

Har varit hemma hos Adam ikväll, grabben fyllde ju 18 här om dagen. Det var mycket trevligt, så tack för ikväll!

Dagen har varit bra, och nu sitter jag här med en halväten kycklingmacka och kladdkaka från ICA. Mums! Men det är kanske dax att sova? Övervägde tanken att träna imorgon, men jag kom fram till att sova är mycket skönare. Så får det bli.

Godnatt!

Leave walking to the world

Fredag!

Sitter i skolan och fördriver tiden till jag ska möta Malin på stan.. Dagen har varit helt okej, provet i morse gick nog rätt bra. Trots tre frågor skrev jag fem sidor. Well well, vi får allt se hur det går. Efter lunchen gick jag och Sreynech och handlade polly och cola, och så hittade jag nya numret av rock sound - perfect afternoon! Nu har hon dock lämnat mig och åkt hem, precis som alla andra i klassen så jag sitter här alldeles ensam och bloggar.

Skolans internetuppkoppling har varit helt messed up hela veckan, och det är inte bättre idag heller. Men jag har ju inte så mycket vettigt för mig så jag kan lika gärna vänta i fem minuter när sidorna laddas..

Nej, nu ska jag försöka få lite gjort och plugga naturkunskap - ekologi! Prov redan på tisdag.. Well well.

you'll have to start over again

Dumma dumma revolutioner, jag är helt förstörd och inte ett dugg klokare. Jag får hoppas det går bra på provet imorgon i alla fall. Malin var här ikväll och vi var allmänt töntiga och drygade hela kvällen. Men nog om det, för nu bör jag få mig lite sömn

Justja, igår hade jag ungefär 950 sedda videor på youtube, idag har jag 1108. Skaffa ett liv, någon? Dagens låt får i alla fall bli en nyfunnen låt. Brendon Urie har gjort en cover på In my eyes.
Check it out here.

drawn to the ones who never yawn

image247


Coolt att det finns en festival i Schweiz, med samma namn som Hultsfred, samma datum! Men seriöst, är det så lika. Sweden och Switzerland? Well, who knows. Jag hoppas i alla fall Jimmy Eat World dyker upp i Sverige den 12e!

2 månader och 2 dagar till Paramore.

big news!

image243
Wentzday och Asslee har förlovat sig..
Congrats!

take a bow and listen to this.

The Cab - Risky business
en dag kommer the cab bli stora, just so you know.

Jimmy Eat World - Always be
wow, lyssnade en gång och sen var jag fast!

Paramore - My heart
live versionen, mycket mycket mycket bättre.

Fall Out Boy - Sugar we're goin' down
så många minnen, så mycket bra.

Midtown - Perfect
låt gabe-babe sjunga rakt in i ditt hjärta, cause he will.

Panic At The Disco - That green gentleman
26 februari 2008.

Paramore - Born for this
det bästa paramore gjort.

Cobra Starship - kiss my sass
my guilty pleasure? there you have it.

Fall Out Boy - I'm like a lawyer with the way I'm always trying to get you off (me & you)
långt ifrån deras bästa låt, men texten är fin.

Panic At The Disco - Northern downpour
"I know the world's a broken bone, but melt your headaches, call it home"

Gizmo do you wanna go for a walk?

Hockeyn gör mig på dåligt humör nu för tiden. Csi, criminal minds och greys anatomy visas nu inte för det är några finaler eller vad det snackas om. Så nu har jag ingen orsak till att inte plugga. Damn.

Så jag antar att jag ska ta min otroligt intressanta historiabok och placera mig i sägen och börja läsa om revolutioner och upplysningsfilosofer. Hurra! Jag har i alla fall godis till tröst, och massa bra musik.
Panic At The Disco - Pas De Cheval

it's much better to face these kinds of things, with a sense of poise and rationallity.

Jag hade tänkt att vara lika duktig som igår, och sova innan klockan 10. Men så blev inte fallet då jag kom på att det var fotboll på tvn. (ARSENAAAAAL!) Jag var hemma hos Adam och vi var så sociala mot varandra. Han tittade på hockey framför datorn och jag låg i soffan och tittade på fotboll. Haha.

Det var något viktigt jag skulle berätta också, men jag kommer inte riktigt ihåg vad det var.. Förresten så tänker jag inte cykla till skolan imorgon då det snöar ute. SNÖAR. Det är ju skandal. Förutom det så ska vi till reningsverket på studiebesök. Vad kan vi lära oss, att inte spola ner råttor i toaletten kanske?

Nej, nu ska jag sova. Godnatt med er.


folkin' around

Drömde världens roligaste dröm inatt och vaknade med världens leénde. Brendon, marry me!

image241

I came here to kick some ass tonight.

Keep me safe inside
Your arms like towers
Tower over me

Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And oh the promise we adored
Give us life again
' Cause we just wanna be whole

let's take it from the top

image240
För
Hayley Williams är den absolut coolaste bruden någonsin, ge mig 12 juni nu!

grab your hat and fetch a camera

Spanskaläxa, woho. Jag har kluddrat ner ordet en aquellos tiempos ungefär 10 gånger på ett papper så det ska fastna i huvudet, jag testade även "karin-knepet", att slå sig på huvudet samtidigt som man säger ordet tre gånger. Jag kände mig bara väldigt dum.

Jag funderar på om jag ska orka plugga lite revolutioner men jag vet inte om jag orkar. Jag menar, klockan är ju snart nio och då bör jag ju sova? Eller kanske inte.

Dagens låtar.
Panic At The Disco - She's A Handsome Woman
Paramore - That's What You Get
System Of A Down - Psycho
Fall Out Boy - Chicago Is So Two Years Ago

live like it's the last day you will ever see.

Söndag, vilket betyder att det är skola imorgon. Hurra! Eller kanske inte.. Nåja, mamma drog upp mig runt 12 idag. Tro det eller ej men jag följde med henne ut och sprang, fast jag inte tyckte det var speciellt trevligt i förrgår.

Nu har jag gjort mig hemma för att spendera en vecka hemma hos pappa. Jag berättade för honom att jag skulle på hultsfred i sommar.

Jag: Du pappa... jag ska på konsert i sommar.
P: Jaså? Vad för något?
Jag: Paramore, ett band från USA..
P: Jahaja, vart är det då?
Jag: Det är på en festival..
P: Festival?! (börjar låta lite orolig)
Jag: Ja, Hultsfred.
P: HULTSFRED?!
Jag: Mmmh. (Oskydligt) Men det är bara en dag..  Jag ska vara försiktig, jag lovar! Vi är ju två stycken..
P: Hmn. Ja, nåja..
Jag: Ja?
P: Okejdå.

Det var ju väldigt bra att han sa okej, med tanke på att biljetterna redan är betalade. Nej, nu ska jag ner och möta Malin!

pas de cheval

Det bjöds på otroligt god mat hemma hos Sreynech idag när vi firade hennes 18-års dag! Det var trevligt och tack så hemskt mycket för ikväll!

Nu ska jag dra mig mot bädden, jag är trött och behöver sömn. Btw är torsdags-biljetterna till Hultsfred slut nu så jag är mycket glad att vi köpte våra igår.

Nej, godnatt!

it just feels so good!

Hultsfred den 12 Juni med Sreynech, bokat och klart. Sommar, Paramore, festival, amazing!

image237

jag suger på rubriker.

Idag var jag och Malin ute och sprang, vi tog oss igenom en halvmil utan att stanna (jag vet, halvmil låter mycket längre än fem kilometer).. Vi hade spruntig 4,8 kilometer när Malin bestämde sig för att prata.

Jag var då inte på speciellt bra humör för hon lurat med mig ut i skogen. Malin sa något i stil med "Jag älskar den ....", till svar fick hon "Malin, håll käften. Jag bryr mig inte, jag är arg!". Ibland tycker jag synd om henne när jag är sådär elak. Men när vi kom i mål var jag glad igen. Och självklart hade hon punktering på cykeln igen, så jag gick med henne hela vägen från Hemlingby eftersom jag är en sådan bra vän.

Appropå vänner så ska jag åka till Adam snart, om han hade tänkt att komma hem någon gång!

northern downpour sends it love

Idag har jag städat hela mitt rum, och mitt badrum.. Inte nog med det, jag hjälpte mamma att damma också. Och så har jag tittat på private practice, duschat och lekt med katten. Vad har jag inte gjort? -Pluggat.

Snart ska jag ringa fröken Björk, hon fick nämligen för sig igår att vi skulle ut och springa. Hurra, vad roligt det kommer bli. Eller kanske inte. Och ikväll ska jag träffa Adam.

Just ja, jag drömde inatt att jag var på Hultsfred men jag hittade inte scenen där Paramore skulle uppträda. Tragiskt!

my eyes, can't believe what they have seen!

HOLY SHIT MOTHER TRUCKER!

Paramore
kommer till Hultsfred and it looks like I'm going to be there! Fattar ni?! Paramore, live, sommar, hultsfred! Kan inte beskriva hur glad jag är... wow, detta är verkligen mer än jag kunnat hoppas på. Lycka, bara lycka.image236

- Okay, then you say this with me go, we were born for this!


I'm a mess, but you're worse.

Nu har jag pluggat sedan klockan 13.00 vilket betyder att jag är rätt slut i huvudet just nu... jag har lyssnat igenom Panics nya album två gånger redan, och nu lyssnar jag om och om igen på de tre The Cab låtarna jag har. One of THOSE nights är nog det bästa på länge. Tack Pete, för att du finns och tack för Decaydance!

Ikväll blir det träning, nytt pass vilket kan bli ganska intressant. Innan träningen ska jag in till stan och köpa födelsedagspresent till Adam som fyller 18 på måndag! Och så ska jag in på pressbyrån och köpa mig en ny musiktidning, kanske? Och till middag blir det sushi.. Mums!

Just ja, jag har nu börjat mitt nya liv med inget nöt och fläskkött. Hur det kommer gå vet jag inte riktigt, men en månad borde jag klara i alla fall? Nej, åter till pluggandet. Amerikanska revoutionen är så intressant så jag kan inte vänta på att få slänga mig över boken och läsa om Boston tea party.. Kände någon sarkasmen? Men trots allt är det något jag bör kunna med tanke på att jag ska studera Amerikanska historia i 10 månader i USA..

hey moon, don't you go down

Uh, huvudvärk!

Idag lyckades jag och
Niclas på något sätt springa ihop på idrotten. Vi spelade handboll, och båda sprang relativt snabbt mot bollen för att fånga den. Misslyckat, bigtime! Ingen av oss fångade bollen och istället sprang vi rakt in i varandra. Det sa ungefär bara poff och sen så märkte jag att jag satt på golvet och hade väldigt ont i huvudet, medan Niclas höll sig för munnen. Vi hade då slagit våra kloka huvuden ihop (haha, dåligt skämt). Han slog munnen, så han blödde från läppen(!) och jag slog huvudet och fick dock bara en bula. Men stackars Niclas' läpp svällde upp och blödde. Jag har ont i huvudet, men tänk vad hans mun måste göra ont. Uh.

Nej, nu ska jag plugga Amerikanska revolutionen.

________________
Allow me to exaggerate a memory or two
Where summer's lasted longer than
Longer than we do
Where nothing really mattered
Except for me to be with you

But in time we all forgot

Go spin circles for me

Hey moon, please forget to fall down.

Sitter i skolan och fördriver tiden. Hur patetiskt är det inte att vara i skolan 16.30, alldeles ensam? Well well, livet är hårt. Jag väntar i alla fall på att tiden ska gå och jag ska få gå och träna. Jag är aningen fundersam till hur det kommer gå, jag är fortfarande yr -vilket jag varit i två dagar nu. För lite friskluft? Vätskebrist? Det blir i alla fall värre när jag har glasögonen på mig av någon anledning.

Nej, nu ska jag nog packa ihop mitt pick och pack, och ta mig till ica för att köpa en banan och flaskvatte. MILJÖVBOV. Jag vet, men jag glömde vattenflaska till träningen. Jag lovar att jag ska ha just den flaskan i min väska hela tiden så jag åtminstone använder den.

Time to svettas, håll tummarna åt mig så jag inte svimmar! Btw, grattis till
Sreynech som fyller 18 idag!

melt your headaches, call it home.

Blogg.se har inte fungerat på hundra år och jag har faktiskt good news att dela med mig av!

Som sagt, cdon skickade inte min skiva till mig, så vi åkte in till bengans i Sthlm innan kryssningen i Lördags. Och det var det bästa som hänt på länge. När jag väl köpte skivan så hade deras skivbolag decaydance, skickat med ett ex antal signerade kopior av Nine In The Afternoon, och jag fick en! Efter mycket velande fram och tillbaka.. "Är de äkta? Njee. Men jo, det ser du ju där! Vänta.. Titta här". Tillslut ringde vi till Bengans och frågade, och ja -autograferna var äkta. Detta ska ramas in, kära vänner.

Annars då. Albumet är ganska annorlunda, men jag älskar det. Absolut inte vad jag hade förväntat mig av dem, och det tror jag ingen annan heller gjorde. Det jag vill försöka säga är att det är helt amazing och det kunde inte vara bättre.

______________
And then she said she can't believe
Genius only comes along
In storms of fabled foreign tongues
Tripping eyes and flooded lungs
Northern downpour sends its love