August 29 2012 
 
Idag, den 29:e, firar jag och min amerikan fyra år. Med det så säger jag over and out och vi hörs på torsdag! Vår årsdag skall spenderas med någon sorts överrasking från CJ:s del, och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Som jag tycker om denna kille!

Hus nummer tre

Idag hörde vi från hyresvärden och vi får inte huset... allting gick igenom med finansiering - men när det kom till kritan så ville ägaren inte att några "stora" hundare skulle få bo i huset. Med stora hundar menade han över 15 lbs. Är det så svårt att säga innan man slänger in en ansökan? Jag blir så irriterad på folk...
 
Hur som helst. Moving on. Idag var vi och tittade på ett annat hus som var jättefint det med. Vi ska lägga in en ansökan och se hur det går. Jag är så otroligt less på det här nu.

Feber och filosofi

Jag har feber och är allmänt hängig. Det var svårt att hålla sig vaken under lektionerna idag. Allra helst för att min filosofiprofessor är så otroligt tråkig. Jag förstår inte ett smack av det vi gör. Det tror jag inte han gör heller, hehe. Jag har nyss facetimeat med mamma, och nu har jag lite pluggande att göra. Jag ska försöka beta av det inom en timme så jag kan sova resten av eftermiddagen. Förhoppnignsvis så får vi höra från hyresvärden idag eller imorgon angående huset vi vill hyra. Håll tummarna!

In the wake of Saturday

Jag började dagen med denna frukost! Yum! Fage greek yogurt med banan och blåbär. Sedan min sockerfria matmuffin från igår. 
 
Efter frukosten gjorde jag lite läxor, sedan stack jag iväg till Buffalo Wild Wings där jag mötte upp CJ och några av hans jobbarkompisar. Vi umgicks ett tag och sedan gick de på bio. Jag åkte dock hem då vi inte hade hundvakt för kvällen. Nu slappar jag och CJ i soffan - han jobbar imorgon och det betyder att han har jobbat hela helgen. Tråkigt! Hur som helst: på måndag börjar mitt officiella medlemskap på crossfit-gymmet som jag provade i veckan. Kul!

Skolvecka, husletande och frukostmuffins

Den första skolveckan är över! So far so good. Mina kurser verkar bra och i två av kurserna så jobbar vi i grupper under hela terminen. Jag är med grupper som består av endast killar - I like it! Killar är rakt på sak och det gillar jag!
 
Igår gick vi och kikade på detta hus och idag lämnade jag in vår ansökan. Det förra huset gick inte igenom då de inte accepterade mitt lån från CSN eftersom det var från en utländsk instution. Vi fick inga riktiga svar på varför, då det var en privat hyresvärd som inte riktigt visste vad hon gjorde... men men. Detta hus hyrs av ett management company så det är förhoppnignsvis mer kunniga. Håll tummarna på att vi får det! Om vi får det så blir det inflyttning om två veckor! 
 
Image via Skinnytaste.com

Jag bakade även Whole Wheat Blueberry Muffins idag. Det är lite matigare muffins som inte är speciellt söta. Här är receptet. Jag ersatte sockret med Truvia - kanske inte det bästa att ersätta, då det är ett artificiellt sötningsmedel. Jag har provat stevia men nu ville jag även prova truvia. Ska ni göra efter receptet och inte har pastry flour, utan vanligt fullkornsmjöl, så rekommenderar jag att ni endast använder "1,5 cups" (3,5 dl) mjöl istället för 2 cups, då fullkornet drar åt sig så mycket vätska. Sikta även mjöljet innan, så det blir finare. Eat!  

Helt slut, feeling good.

Jag vilade från träningen igår men idag var jag tillbaka på crossfit. Jag såg Wod:en postad på internet tidigare, och kontemplerade att inte gå eftersom det inte såg så lockande ut. MEN, jag tog mig i kragen och åkte dit. Så gymmet har en liten "läxa" nu, så varje dag måste man göra ett ex antal armhävningar. Idag var det 23 för mig, då jag är i "easy" gruppen. 
 
(När jag var klar med allt och hade svettats litervis.)
 
Efter armhävningar så var det uppvärming. 10 overhead squats, 10 situps, 10 pullups, 10 supermans. Efter uppvärmingen körde vi en pre-wod som bestod av så många "Plate ground to overhead" som du kunde göra under två min. För strength/skill så gjorde vi dips 2x10 och 20 sek håll i dip-position. Sedan var det dags för Wod som var:
 
800m run
50 Power Cleans (95/63#)
800m run
50 Pull-ups
    800m run
   tid: 21:38
 

Jag gjorde inte 63# på cleans utan 20#... hehe. Men jag är newbie. För pull-ups så hade jag band som assistans då jag inte kan göra en full pull-up ännu. Let alone fifty of them... om någon av er som läser själva gör crossfit så kanske ni skrattar åt min tid och vikt, men jag är nybörjare och så är det! Hehe. Jag får en sådan kick över att jag faktiskt vågade ta mig till gymmet och prova på crossfit, jag var så skraj i början men det är så roligt! Nu: sova. Förresten, mina vindrutetorkare har fastnat... det, blandat med svett i ögonen, gjorde det svårt att köra hem idag.
 
 

Böcker och skola

Ni har ingen aning om hur tung min accounting bok är. Dessutom kostade den 108 dollar. Ett hundra åtta fucking dollar. De hade inga använda och min lärare tvingar oss att köpa den nyaste versionen. Jag antar att man kan köpa den på Amazon osv men jag behöver den pronto. Åh, idioti.
 
Överlevde denna skoldag också. Min business law-ethics-morals blabla professor är brutal. Socrates metoden, påstår han. Han bara drar ditt namn från listan och du svara på frågan pronto. Där satt jag och skakade som ett löv. Hatar att bli "put on the spot" sådär. Sedan så skämtar han om ALLAS svar. Det kan vara ett exemplariskt svar, men han hittar något att invända om. Inte ett bra första intryck fick jag. Har man inte lite skinn på näsan så kan man lätt ta illa upp i hans sällskap.... men, hans metod kan ju vara bra i och med att denna kurs ska få oss att tänka kritiskt i snabba samanhang, det känns lite som man är sin egen försvarsadvokat och han är åklagare. Lite obehagligt, men till vår fördel i slutändan hoppas jag. Mitt intryck kan ändras, men jag har inte haft bra upplevelser med professorer av detta slag.
 
Nu till något bättre. Min matte-professor. Hon verkar toppen. Alla som tagit henne tidigare år säger att hon är den bästa matte-läraren de haft. Hon tvingar ingen att svara, men uppmuntrar så klart engagemang. Inga "surprise pop quizzes" - vi har alltid tid att plugga och förbereda oss. Låter som my type of person.
 
 

Gårdagen

Igår började jag skolan. Andra året på PVCC och i år läser jag: bokföring, filosofi, etik och moral inom business (haha) och matte.
 
Efter skolan somnade jag i en timme. Vaknade och stack iväg till CrossFit. Provade ett nytt gym igår och det var skitkul. Jag har en veckas gratis-pass så jag ska nog tillbaka i eftermiddag. Jag åkte även till Whole Foods för att köpa lite saker. 
 
Efter träningen åkte jag till NC där CJ coachar. Brottarsäsongen börjar snart och de är i full fart med pre season. Vi blev kvar ett bra tag efteråt för vi pratade med den andra coachenn, så 20:30 åkte vi hem. Jag var så brutalt hungrig att jag sade till CJ att vi inte ska laga mat utan åka till Subway och köpa mat istället. Sagt och gjort. Åt mackan på fem röda, duschade och somnade. Phew. Ikväll ska vi kolla på hus!

Flippin' tires

Idag tränade jag ett pass med CJ och några av brottarkillarna. Vi vände däck och massa annat. Det var sol och 37 grader så jag droppade av svett efter trettio sekunder, ungefär. Jag svettas som en man när jag tränar. No joke. Om någon av er sett avsnittet av How I Met Your Mother när Ted säger till Robin "You know how some exes can't be friends because of all that lingering sexual tension? GONE!" Han säger detta efter han ser henne svettas på gymmet när hon tränar. Well, ungefär samma sak med mig och CJ idag...
 
Händerna var skitiga efter andra settet (som ni ser ovan). Vi gjorde fyra, totalt. Jag var skitig på armarna, händerna och i ansiktet innan jag kollapsade på marken i ren utmattning. Inte en vacker syn ska jag tala om. Därför förevigade vi inte det på bild. Jag har äcklig träningsvärk efter crossfit och personlig träning. Imorgon kommer det vara outhärdligt. Igår kväll var jag tvungen att ta naproxen innan jag somnade för överkroppen gör så ont. På måndag börjar jag mitt gratis medlemskap för en vecka på ett crossfit gym här i Phoenix. Vi får se hur det går!

Brottning

Jag och Ripley ligger i brottarrummet och tittar på när grabbarna tränar. Än så länge har det gått bra, han är väldigt nyfiken och har inte skällt på någon. Vi har även lagt in en ansökan på ett hus vi vill hyra. Det ser inte så ljust ut just nu då hyresvärden inte anser att mitt studiebidrag för levnadskostnader är tillräckligt bevis på att vi har pengar utöver CJs inkomst. Jag visade kvinnan alla CSN-papper på hur mycket pengar jag får och fått, men tydligen är hon envis. Vår mäklare håller på att ringa fram och tillbaka. Så håll tummarna! Om vi inte får det här huset så finns det ju fler.


Kost och träning

*När ni läser detta så vill jag att ni kommer ihåg att jag inte kan någonting om kost och träning utöver det jag själv gör och det som fungerar för mig. Jag kan inte säga att det som funkar för mig, funkar för er.*
Har du några tips och motivation för att gå ner i vikt?. Jag tappar alltid motivationen och tänker alltid på den långa vägen. Jag kommer in i träningen nån månad och gå ner ett par kilo men helt plötsligt tar jag de för givet och går upp igen. Gå man även ner i vikt om man äter pasta, ris eller potatis (menar då fullkorn) samtidigt som man utgår från tallriksmodelen.
 
Jag utgår inte från tallriksmodellen då jag anser att det är alldeles för mycket kolhydrater involverat. Innan ni ger mig en lektion på hur viktiga kolhydrater är så vill jag att ni kommer ihåg att det här är MIN åsikt - inte en generell åsikt. Jag mår som bäst då min kost består av mestadels protein och naturliga fetter, men inte bara. Jag äter inte efter lchf. Jag försöker att inte äta bröd, pasta, ris och andra kolhydrater i överflöd. Exempelvis: till frukost väljer jag grekisk yogurt, ägg, grönsaker eller bär. Till lunch äter jag oftast något som: kyckling eller annat kött, grönsaker eller yogurt. Jag äter oftast mina kolhydrater vid lunch: en kycklingwrap med fullkornsbröd eller något liknande. Jag försöker att se till att kolhydraterna inte är majoriteten av målet, så att säga. Till middag så blir det oftast kött och grönsaker - grönsaker i ugnen, broccoli, sparris, gröna bönor, morrötter osv... inte bara "sallad" saker. Blir jag hungrig under dagen så brukar jag äta en liten yogurtburk eller mandlar/nötter.
 
Självfallet så äter jag även annat. Jag brukar vänta med att äta godis/sötsaker till helgen. Jag försöker utesluta socker så gott det går under veckorna - ingen socker i matlagningen och i det jag äter. Kolla på brödet ni köper - det brukar innehålla en del socker eller honung. Lagar ni mat med färdigsåser kan de innehålla en hel del socker också. Allra helst här i USA: de tar bort fettet och ersätter det med socker. Jag försöker vänja av mig vid artificiella tillsatser, så som "fake socker." Grekisk yogurt kan vara bitter och jag vill gärna slänga i lite artificial sweeter, men jag ska försöka minska på det. Men i det stora hela så försöker jag äta ren mat - inga tillsatser utan mat i sin naturliga form.
 
Angående motivation för att gå ner i vikt. Den frågan är så svår för att den är individuell. Det som motiverar mig att fortsätta träna är för att jag mår bra av det. Det minskar min stress och jag gillar att bli starkare. Jag har alltid varit lite galen i och med att jag älskar att pusha mig själv osv... så det hjälper ju för mig! Men jag tror att du måste ha en inställning att du vill ha en mer aktiv livsstil: du vill inte gå ner i vikt för att du MÅSTE eller för att du måste se "bra ut." Du måste göra ett beslut att du ändrar din livsstil för att du vill må bättre och göra det till en del av ditt liv - inte bara någonting tillfälligt för att gå ner i vikt. Jag inser också att vissa människor inte är aktiva och gillar inte att träna - men det gäller att hitta någonting som du gillar. Träning ska inte vara en plåga. Det finns så mycket att prova: dans, tyngdlyftning, spinning, kick-boxning, crossfit, yoga, bikram yoga osv... det svåraste är ju att faktiskt ta sig dit! Jag vet själv hur jobbigt det kan vara första gångerna.
 
Om du kommer gå ner i vikt när du äter enligt tallriksmodellen vet jag inte - det måste du prova dig fram själv. Jag gick ner i vikt då jag utelöst en del kolhydrater. Inte helt - men en del. Men som sagt, du känner din kropp bäst. Jag vet att det finns folk som går ner i vikt fastän de äter kolhydrater. 
 
 
 
 

Crossfit och personlig träning

Gammal bild från i våras.
 
Igår, efter mycket velande, körde jag iväg till Crossfit. Jag hade mailat ägaren och bokat en free session för att prova på det. Jag var sjukt nervös. Alla var jättetrevliga - kom fram och hälsade och jag kände mig välkommen. Sedan var det dags för passet. Jag droppade av svett och armarna skakade - men det var så himla roligt! Jag förstår att folk gillar det så mycket! Dock så var det lite dyrt, men jag ska även kolla in en annan location innan jag bestämmer mig hur jag ska fortsätta!
 
Idag hade jag även bokat in personlig träning. Körde ben och jag dog litegrann igen. Axlarna och ryggen är så öm idag, jag har ordentlig träningsvärk. Jag sade upp mitt kontrakt med min PT idag - det är dags att gå vidare på nya äventyr men visst kommer jag sakna våra träningspass.

När hunden skäller på främlingar

Ripley i full fart. Efter research och lite annat har vi nog kommit fram till att han åtminstone är schäfer och pitbull mix.

Hundägare - jag skulle behöva lite hjälp! Ripley är en toppenhund! Han ger mig massvis med kärlek, har mycket personlighet och har besvarat all träning vi gjort med honom väldigt bra! Han lär sig fort och är ibland lite för intelligent för vårt bästa. Han litar på oss och vi försöker vara så konsekventa som möjligt då Ripley verkligen behöver det.
 
Han har nu när han blivit äldre - veterinären uppskattar att han är ett år i augusti - börjat skälla ganska mycket. Jag förstår så klart instinkten att skälla när någon väsnas utanför dörren - två skall och han är nöjd. Men nu har han börjat skälla på främlingar! Är vi ute på promenad och någon kommer för nära så börjar han skälla riktigt djupt och mycket. Det är bara nu på senaste tiden han börjat med detta.
 
Ibland kommer folk upp till honom och säger "åååh, vad fin, får jag klappa" och stegar fram till honom. Ripley skyggar då tillbaka eftersom han känner sig påträngd. Sätter sig någon istället på huk och låter Ripley komma fram så går det jättebra. Men så fort en ny människa kommer upp nu så börjar han skälla. Jag vet att min rekaktion att jag förväntar mig det kan trigga det hela, men det är så svårt att inte tänka på det och stelna till eftersom jag vet att han kommer skälla. Han skall är så djupt och låter ganska auktoritärt, så man ser ju hur främlingarna blir rädda.
 
Vi har kontaktat vår hundtränare och fått några tips. Jag försöker att ge honom mycket positiv reinforcement (svenska?) och uppmärksamhet när han inte skäller på en främlig. Jag belönar honom och försöker uppmuntra det. Men det kan till och med vara så att någon säger "oh, hey buddy" till honom och han börjar skälla. Vi socialiserade jättemycket med honom under valptiden då vår hundtränare informerade oss om det; Ripley träffade många främlingar och andra hundar och var toppen just då! Han hade inte det här problemet under den tiden.
 
Jag försöker även informera främlingar att de måste vara försiktiga, Ripley vill veta att de är okej innan de börjar klappa honom. Ibland säger jag nej för att jag vet att Ripley inte kommer hantera situationen bra - och då tror vissa att han är farlig (han har delvis en pitbulls utseende och oinformerade människor läser in i det på sina egna vis). Kommer någon hem till oss så brukar jag be dem "ignorera" Ripley - på det viset så slipper Ripley bli överöst av att folk ska klappa och känna på honom. Istället får han närma sig dem när han vill det, då han blir lugnare då. Jag känner mig ibland som en dålig hundägare då jag inte vet vad jag ska göra, som i det här tillfället!
 
Så hundägare - har ni haft samma problem? Har ni några tips till oss? Vi vet ju inte heller riktigt vad Ripley varit med om sina tre första månader i livet då han hittades utomhus vid en konstruktionsplats. Det tyder inte på att han blivit slagen, men jag vet inte om han en gång hade en ägare som bara lämnade honom?

Visum, körkort, green card och USA

Jag tänkte ta upp den här frågan här eftersom den kommer med ganska jämna mellanrum i kommentarerna!
 
Hej Emilia! Jag älskar din blogg och jag har följt dig länge! :D Jag var också utbytesstudent i usa, fast i charlotte N.C år 2009. Nu går jag sista året på gymnasiet och vill så gärna flytta tillbaka! Men hur fungerar det med Green card, körkort, lägenhet och jobb, hur mycket kostar allt? :/ och är det svårt att skaffa körkort? :) Jag har inget här i Sverige för det är så dyrt! :/ Ha det bäst!!! :D

Först och främst måste du välja vad det är du ska göra här - plugga eller jobba? Ska du plugga måste du ansöka om ett studentvisum, ska du jobba måste du ansöka om ett jobbvisum. Du får jobba på skolan du går på om du har studentvisum, men ingen annan stans. Jobbvisum är inte helt lätt att få - jag kan dock inte svara på hur processen går till då jag inte vet. Green card får du om du gifter dig med en amerikan, eller emigrerar på annat vis. 
 
Hur mycket saker och ting kostar beror så klart på var du väljer att bosätta dig. Vi betalar med hyra, vatten och hundavgift ca 700 dollar i månaden för vår lägenhet; det är en liten tvåa. Sedan kan man så klart bo på campus om man pluggar på ett universitet eller college. 
 
Angående körkort så är det nog bäst om man kan skaffa ett sådant så fort som möjligt. Vad det kostar variera från stat till stat, men mitt teoriprov kostade 7 dollar, och min uppkörning 10 dollar. Så det var väldigt billigt. Det var inte heller svårt att ta - men jag hade haft svenskt körkort i två år innan också. Bor du i en stor stad kanske körkort inte är så viktigt, men i Phoenix är det viktigt - vår infrastruktur är inte den bästa.

Träning, att vara rädd och storstad.

 
Jag har länge varit sugen på CrossFit efter att ha hört så mycket bra saker om det. Allra helst på Linnéas blogg och den här tjejens blogg. Det verkar otroligt roligt, men jag har varit för feg för att prova. Jag hittade dock ett gym nära mig och de har gratis introduction sessions, så jag mailade killen och sade att jag var lite nervös men skulle vilja prova. Han mailade tillbaka och sade att det var normalt, och att jag får komma in och träffa honom och se allting på torsdag!
 
Jag älskar att bo en så pass stor stad som Phoenix. Allting finns tillgängligt! Finns inte det jag vill ha på Target så åker jag tio min österut på motorvägen och det finns på det Target istället. Visserligen har jag börjat tycka mindre om AZ, men visst finns det fördelar med att bo i en storstad.

Helg!

Jag i Las Vegas i juli.
 
Åh, bloggen - I didn't forget you! Jag har bara inte haft tid att blogga. Det har yogats en heeel del - jag kan nu kalla mig lite vigare än tidigare. Fortfarande lika smidig som ett kylskåp, dock. Idag har jag och CJ varit och hämtat traktordäck. Hans brottarlag skall använda dem på träningarna - men jag och CJ ska inviga dem imorgon inann brottarna kommer med ett eget träningspass med dem. Spännande!
 
Imorgon är det sista dagen på mitt veckopass för yogan, så jag ska passa på att utnyttja det. Jag ska nog prova en annan studio också, då den här är lite för långt ifrån där vi bor. Vi har även kontaktat vår mäklare då vi hittat några fler hus vi vill titta på; husen vi tittade på förra veckan var okej, men ingenting vi vill hyra. Mestadels för området, husen var fina - dock inte området. Så förhoppningsvis ska vi på fler visningar i veckan som kommer.
 
Jag har numera en fungerade bil igen. Tack min älskade amerikan! Han fixade det som gick sönder i våras - efter en heeel del trial and error kom vi (läs CJ) äntligen på vad som var fel. Woho! Så imorgon ska jag åka till Whole Foods för att köpa PB2. Jag har hört massa bra saker om det så jag måste prova det. Jag har dock jagat runt hälften av alla hälsoaffärer i Phoenix utan någon lycka. Så förhoppningsvis har Whole Foods det jag söker. Förhoppningsvis ruinerar det inte mig.
 
Jag hoppas ni har det bra borta i Sverige. Jag har en del hemlängtan, men i december så kommer jag hem i nästan två veckor. Skolan börjar nästa vecka så förhoppningsvis går hösten fort! 

Känslan när klockan ringer 4:40 på morgonen.

 


Igår testade jag Bikram Yoga för första gången! Ni vet säkert vad det är, men det är när man gör en och en halv timme yoga i ett fuktigt rum som är 40 grader varmt. Ledarna var jättetrevliga och guidade mig genom passet, och såg till att jag var tillräckligt hydrated innan och efter. Det var riktigt tufft och jag tror aldrig att jag svettats så mycket. Det var definitivt utmanande!
 


De vill att man kommer tilbaka för sitt nästa pass inom 24 timmar - så klockan 04:40 ringde klockan. Klockan 05:00 satt jag i bilen på väg till 05:30 klassen. Jag hade även bokat personlig träning idag, jag hade inte planerat att gå på yoga imorse (24-timmars rekommendationen) så jag var lite tveksam inför personliga träningen. Vi körde ett tungt rygg-pass och nu är jag helt slut. Jag är inte ett fan av att träna två gånger om dagen, och nu är jag rejält hungrig! 
 
 

Lake, Familj och Mys.

 
Det har varit fullt upp så jag har inte velat blogga. Jag har njutit av tiden med min mamma och morbror. Igår var vi till Lake Pleasant och badade. Det var Ripleys första tripp till sjön och han älskade det. Sprang ut i vattnet och simmade efter bollen. Himla roligt! 
 
Idag har vi varit runt och shoppat lite, sedan så låg vi i poolen ett tag. Middag avnjöts på Black Angus Steakhouse där vi åt god biff - amerikanarna kan kött! Hur som helst. Jag har haft två jättebra veckor med min familj. Det är så tråkigt att sex månader ifrån varandra skall tas ikapp på två veckor. Men, så är det när man har hem på två delar av jorden. Imorgon åker de hem, och jag kommer inte till Sverige förrän i december. Tråkigt, men sådant är livet. Men kul, det har vi definitivt haft!

House Hunters Phoenix

Denna galna kille jagade en fluga hemma hos Cindy idag. Han skällde och morrade på den, och den var ju ungefär storleken av hans öga. Ni ser på bilden att han var väldigt koncenterad. Hur som helst; igår tog jag honom på hans första springtur. Vi sprang bara i fem minuter, men han älskade det! Ikväll var vi även på en lååång promenad, så nu sover han som en stock.
 
Nu till lite andra nyheter! I oktober är vårt lägenhetskontrakt slut - vi behöver alltså förnya det eller hitta någon annan stans att bo. Vi vill helst inte bo kvar där vi är, så vi har varit i kontakt med en mäklare om att hyra hus. För ca $200 mer i månaden kan man hitta ett helt okej hus här i området. Så imorgon ska vi träffa mäklaren och titta på fyra hus! Det enda som är annorunda är så klart om något går sönder och måste fixas - varje landlord har olika krav så det är såklart något att ha i åtanke innan man skriver på ett kontrakt. Vi har ju inte direkt råd att byta ut en AC unit om den skulle gå sönder... Som tur är så jobbar CJ:s mamma inom det juridiska fältet och är bra på kontrakt/husköp/hyra och sådant. Jaja! Jag låter er veta hur det går efter imorgon.
 
Nu ska jag lägga mig och läsa ett tag. Jag hoppas ni har det bra där borta i Sverige! 

Bra dag i öknen!


Jag började dagen med en springtur på löpbandet. Här? Helt slut.

J
Ripley, å andra sidan, började dagen med en tupplur. På våra nya lakan...


Sedan åkte vi till gallerian. Vi käkade lunch på Paradise Bakery.


Ikväll var vi iväg till the Cheescake Factory för middag.


Det hann även regna en hel del idag.


Min snickers-cheesecake. 


Mamma var ledsen för hon inte orkad äta upp sin Godiva Chocolate Cheesecake.

Och mina nya beauties. Nike Free Run. Lättviktsskor som skall invigas imorgon!