Phoenix, I have missed you!

Hej!

Efter vad som kändes som den längsta resan någonsin är jag nu framme! Flyget från London tog 10,5 timmar, vi hade nämligen motvind. Jag sov mestadelen av flighten men det var ändå otroligt långt. Dock så vaknade jag klockan 07.00 imorse. Thank you jetlag!

Nu sitter jag och äter havregrynsgröt med färska jordgubbar! Dock var jag inte lika nyttig imorse. Gulliga Big Joe hade åkt ända från sitt hus, till Lamars (vårt donut-stammishak) och sedan tillbaka hit för att ge mig min favoritmunk! Sedan var han tvungen att åka ända förbi Lamars igen, då han skulle till jobbet. Hur gulligt? Så imorse klockan 07.30 käkade jag en nygräddad munk!

Har ingen aning om vad dagen har att erbjuda. CJ har lektion men när han kommer hem är det tänkt att vi ska gå ut på promenad. Och just det, MIN BIL!

CJ bytte den gamla mustangen mot en ny. Samma år och allt, den enda skillnaden är att den här inte är en Grande, så som den andra var! Den är så fin så fin - speciellt innuti. Ah! Jag kan inte vänta till jag får cruisa i min nya bil, hehe! Jag såg inte riktigt samma sak i den andra bilen, men det var för att det var så mycket som behövdes göra. Den här väntar bara på att motorn ska i, sedan färg också. Dock är den vit nu, vilket ser rätt bra ut. Men i framtiden ska den vara blå!

Jaja, sluttjatat på från min sida. Jag har det bra i alla fall! Bilder kommer när jag tagit några. Puss!

off to Arlanda

Nu åker vi snart till Arlanda, ha det så bra hemma i Sverige så hörs vi! Puss!

the cat and the packing


Vad ska man ha med sig, vad ska man inte ha med sig? Detta eviga problem...


Dessutom ska jag trycka ner allting i handbagaget.



Haha! Måste bara visa er denna. Jag hade satt i linserna och sedan gick jag ut ur badrummet i typ två sek. Då passar Chili på att dyka ner i badrummet. Söta lilla kisse.

tomorrow, tomorrow.



Imorgon bär det av till denna stad. Antar att ni kan gissa, hehe. Jag flyger via London, en rutt jag inte flygit förr. Så jag slipper springa som en galning mellan terminalerna på O'hare eller Newark i alla fall! Dock är det ju en lite längre flygtid, mellan England och USA tar det lite mer än tio timmar. Men jag har laddat ipoden med ny musik!

eh, packa var det ja.



Jag har haft en superfin dag! Jag var förs in till skolan och fixade ett papper jag behövde. Stort tack till min rektor och engelskalärare som slet för att jag skulle få detta papper! Så himla hjälpsamma.

Sedan kom Niclas över och vi bakade supergoda kärleksmums som nu väntar på mig i kylskåpet. Dessutom har jag hunnit med att tvätta, därav min inte så snygga tröja idag.

Nu har jag nyss skypeat med pojkvän som jag äntligen får träffa på söndag!! Så nu ska jag ta tag i packningen.


ärenden och lunch

Hej era söta!

Nu ska jag iväg på stan och uträtta några ärenden, bland annat köpa Åre-choklad till Cindy! Sedan ska jag luncha med Jessica och Malin. Vi har inte träffats alla tre på ett tag så det kan bli trevligt.



Hehe, dessa sitter på min dörr så jag ser den VARJE dag till det är gjort.

brrrrr

Att cykla till gymmet i -14 grader var inte en av mina bästa idéer. Men nu är jag nytränad och (o)fräsch! Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag luncha med Nislas. Efter det blir det Engelska C, och ikväll ska jag spendera hela kvällen med Malin. Det blir middag och bio! Mys.


Bjuder på en halvsnygg bild från igår då jag väntade på att det segaste tåget i Gävle skulle pasera så jag fick åka.

Police Women of Maricopa County



På TLC har de börjat visa Police Women of Maricopa County, och en stor del av the action filmas i Phoenix. Jag är nu officiellt livrädd för majoriteten av Phoenix bilförare som antingen kör höga som hus, alkoholpåverkade eller i stulna bilar. Tur att jag kör som en biltjuv då, hehe. Not.

sicko

Jag känner mig hängig. Har världens huvudvärk och mår allmänt segt. Ugh. Men på söndag åker jag till USA!

du är aldrig en besvikelse

Till alla barn till oansvariga föräldrar, du är aldrig besvikelsen. De är. Stå upp för dig själv och låt inte deras handlingar styra ditt liv, hur svårt det än är. You sure as hell aren't alone. <3

gym


Svettig tjej har precis kommit hem från gymmet!

Kände mig inte speciellt sugen på att träna idag när jag kom hem. Men efter lite mat så kändes det bättre så jag stack iväg till gymmet en snabbis. Jag körde ben, axlar och mage. Någon frågade om jag fortfarande gör Jillian Michaels dvd:n och det gör jag inte. Det var en superbra start, men nu går jag hellre på gymmet! :)

Imorgon ska jag troligtvis hem till Matildas nya lägenhet. Hon flyttade igår så jag tänkte köpa med mig semlor och komma och hälsa på! Sedan får vi se om det blir någon träning. Tänker köra hårt nu innan jag sticker till USA nästa vecka (det blir inte så mycket tränat där... hehe).

Guess what came today?


Glada tjejer!



STUDENTMÖSSAN!

festligheter och långklänning!

Jag kan stolt meddela att jag har världens finaste dejt till Studentbalen den 30:e april! Världens bästa Niclas och jag ska gå på bal och jag ser så fram emot det!

Ännu mer roliga nyheter är att jag ska vara brudtärna! CJ:s syster ska gifta sig med sin armékille och då har jag blivit utvald som en av fyra brudtärnor, så himla kul! Bröllopet äger rum i Kansas den 15 oktober. Jag har inte fått så mycket detaljer än, förutom att brudtärnorna ska ha långklänning i de eventuella färgerna mörklila & champagne.



Jag vill så gärna ha den här klänningen till balen men jag vet inte hur den sitter över brösten, som brukar vara mitt problem! Men vi ska se om de har någon returnpolicy så jag kan skicka tillbaka om den inte passar. Är den inte fin?

sling sling

Igår slingade jag håret två nyanser ljusare. Jag har försökt i typ tjugo minuter att få till en någolunda bild, men det går inte så bra. Hur som helst så ville inte frissan göra det ännu ljusare med tanke på att det nog solbleks i Phoenix nu när jag åker. Men det blev lite fräschare i alla fall!


de senaste dagarna

Lite bilder från senaste veckan från suddig mobilkamera


trött katt har somnat bakom datorn(!)


haha, ignorera hur vindögd jag ser ut när jag stirrar på mobilen..


enda bilden från klassfesten som inte är alldeles för suddig


världens bästa fika

love


bloggpaus, hehe! my feet hurt :(

Hej bloggen och ni som läser! Så här länge varade min bloggpaus.

Jag sitter hos pappa och har fått lite nyttiga saker gjorda. Jag har handlat, tvättat, gått ut med soporna och städat. Samt vikt den gamla tvätten. Housewife next?

Gårdagen var kul! Eller tja... första delen av gårdagen var kul! Först var det förfest med klassen hemma hos Alex, sedan drog vi vidare på 100 dagar till Studenten festen, som visade sig vara värdelös. Rebecca & Fiona dj:ade och det var så dålig musik att jag, Viktoria, Alex och Louise drog oss hemåt vid tolvsnåret. Jag och Viktoria skulle käka pizza men allt var stängt så det var bara att promenera hem. Jag hade nya skor som jag var ovan i och nu har jag jävligt ont i fötterna.

I fredags såg jag även "The King's Speech" som var väldigt sevärd, så den tycker jag ni ska gå och se! Jaja. Nu ska jag försöka få min pojkvän att logga in på Skype. Två veckor på dagen till vi ses!

I'm putting you on hold for a while

Hej kära bloggläsare!

Hur många ni är vet jag inte, jag vågar inte kolla statistiken. Hur som helst så känner jag att jag har noll saker att blogga om just nu. Jag orkar inte helt enkelt. Så nu gör jag som så många andra och ar en "bloggpaus"...

Frågan är ju hur länge det kommer hålla?! Kanske har jag något att blogga om imorgon, who knows... Annars ses vi om en vecka eller så, peeps. Puss!

Aj. Aj. Aj.

Jag. Kan. Inte. Gå.

Gymmet, jag älskar dig.

Superbowl

Jag önskar jag hade varit i USA igår då Green Bay Packers tog hem superbowlen. Big Joe, en native från Wisconsin är ett av deras största fans, och jag kan tänka mig att det var en glad Joe igår när de vann!


Haha, Big Joe på La Hacienda.

en dag i huvudstaden

Jag och Mickis hade jättetrevligt i Stockholm. Dock är jag helt slut nu. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i ett varmt bad. Så nu är jag ganska mosig. Hur som helst, tänkte svara på några frågor innan jag lägger mig och ser på film.

_____________

Hej Emilia, vilken app är den? jag vill också ha!

Om du menar "sms"-appen så heter den text free. (mottagaren betlar för smsen du skickar, i USA är det vanligt att mottagaren betalar för både tlf. samtal och sms om det inte är så att man har unlimited. Kan vara bra att veta om du ska skicka till någon som har sådant! :)

Förlåt för konstig fråga... Har inte riktigt fattat detta så skulle vara kul om du kunde förklara lite :) Bodde du som utbytestuden i CJs familj? :D
Yes ma'am, jag var utbytesstudent i CJ:s familj! Alltså var han min "värdbror".

Är det som i high school-filmer att cheerleadern är tillsammans med quarterbacken?
På sina ställen är det kanske så, men det är absolut inte en standard. På min skola var fotboll inte ens så hypeat. Det var nog inte många som visste namnet på quarterbacken, haha. Det kan bero på att vårt lag sög.

Off to Stockholm!


Ugh det är alldeles för tidigt för att vara uppe på en lördag. Men nu sticker jag och Mickis iväg till Stockholm över dagen. Mysigt!

Can you figure me out?

Jag och Zee har hittat en itouch app som gör att man får ett fake telefonnummer och kan "smsa" varandra genom våra ipoddar. Roliga som vi är insåg vi att vi kunde dryga med CJ. Sagt, och gjort.

Jag (från okänt nummer): hi sexy. I miss you!
Jag: CJ?
CJ: Who is this?
Jag: You srsly don't remember?!
CJ: New phone
Jag: You'll figure it out.

Några minuter senare fick jag ett mail där han frågar om jag driver med honom via sms... jag tror min pojkvän känner mig rätt bra ändå. Haha!

Thursday



Nu ska jag snart dra mig iväg till skolan. Jag och mina linser kom överens imorse, vi har haft lite problem... hehe! Det känns fortfarande konstigt att se sig själv utan glasögon nu när jag blivit så van med dem.

Jaja, off to school! Engelska C och Finansiering & Kalkylering står på schemat.

I'd like to think that you would've been proud of me today, and I wish you were here so I could tell you



Idag blev jag äntligen klar med Matte D! Jag hade som sagt ett IG och ett ogjort prov som väntade. Det har känts jävligt tungt då jag inte varit med på genomgångarna för proven (jag missade två veckor i höstas av några anledningar.) Men efter tokplugg efter jullovet så är jag äntligen klar! Jag skrev sista provet förra veckan, och idag blev det rättat och jag har ett officiellt betyg!

Nu ska jag fira med kokostoppar!

Tuesday, February 1

... och så var det februari!

Jag är helt slut som människa efter en timme på gymmet och en supervarm dusch. Imorgon är jag dock ledig! Jag hade seminarium förra veckan, så då är jag ledig från engelskan, min enda lektion imorgon! Sweet.

Annars händer det inte mycket. Igår pratade jag med CJ för första gången på några dagar. Våra scheman har inte gått ihop så då blir det så. Men det är 27 dagar till vi ses!

På lördag ska jag och Mickis till Stockohlm över dagen. Djanaée och hennes pojkvän besöker Sverige över helgen så vi har bokat in en fika med dem. Djanaée, är för er som inte vet, CJ:s familjs första utbytesstudent. Vi var till Hawaii tillsammans i somras, och vi var även på kryssningen i Bahamas tillsammans för två år sedan. Så det blir kul!

Nu ska jag lägga mig och titta på Bones. Puss!


Djanaée & jag på Sunset Beach, O'ahu, Hawaii i somras.