Where did I go wrong?

Slutade 10.40 idag, till skillnad från 15.30 som stod på schemat.. Det var ju jäkligt schysst, menar jag. Jag och S gick ner på stan och käkade på McDonalds. Så länge sedan. Så gott! Hahaha.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Suttit här, fastnat vid allt för många bloggar, och spelat guitar hero. Yes. Nåja, drar till Västerås ikväll med M, blir nog bra det. Åter i Gävle på söndag kväll. Ohyes.

This is what you'll get.

What's going on inside of me?

Skolan var okej, hade roligt på kreativiteten och totalt slutade vi två istället för halv fyra. Det var ju snällt. Knallade ner på stan och provade lite kläder. Men min budget tillåter inte riktigt mig att handla nu. Jag ska ju trots allt till V-ås imorgon :)

Köpte iallafall en badbomb från lush, och en ansiktsmask. Så jag ska lägga mig i badet och inpackna mitt hår och se om den avslappnande effekten på badbomben fungerar! Torsdagslyx :)

Annars var det väl inte så mycket mer.
Eller, jo. Grattis Jens! :)

You claim that you're so hot..

Jag. Har. Ont. I. Ryggen.

Aja, var ute och knallade med M idag, i några timmar. Väldigt trevligt. Pratade om massa saker. Och gick en bra bit,  tillräckligt för att jag skulle få ont i mina stackars fötter. Mina fötter har nu iallafall antagit en annorluda skepnad och dom är väldigt, väldigt kalla.


Skola imorgon. Föreläsning i kreativitet och sedan studieteknik, om jag inte minns helt fel. Inte direkt jättekul, men det funkar.. Och på fredag får jag träffa mina sugar honeys i Västerås :) Som jag saknat dom <3

_________
Don't you know you have changed me?
Don't you know my wishes all came true?
You're my angel, now I want to do it all for you..
Right here, right now, nothing is impossible.

Låten är skit, men bara för att texten är så fin.

I wish i could carry your smile in my heart

Glöm det där i det tidigare inlägget om att min låsning är borta.
VIPS.

Ett jävla spinningpass och nu har jag ont i ryggen igen. Måste knäcka den imorgon. Måste. Men jag hinner inte. That's too bad! Aja, spinngen var dötrist. Baspass med dålig musik, men nåja. Så är det.

Nu ska jag ut och knalla med M.


Just turn around and tell me you were wrong.

When you're gone.

YES.
Det knakade till i min rygg idag på lektionen, och jag tror bestämt att min låsning är borta. Gone. Yes, känns bra.. Förutom det var skolan helt okej.. Uppföljning på källkritiken. Pratade om reklambilder och lite annat, och jämförde några artiklar. Yes. Och på idrotten vann jag tumbrottningen av alla tjejer. Haha!

Ska iväg och träna med Malin om 20 minuter. Baspass på friskis. Blir nog bra det.
Ikväll ska jag ut och knalla med M. Längesen man träffade honom.

I don't need you right now.

And the night goes by so very slow.

Soo.. Skolan var okej.
Guitar hero är värdelöst, för jag suger.
Vad som mer suger är att jag har en fetinglåsning i ryggen som aldrig släpper.
Det gör ont.
Pain.

Imorgon är det idrott.
INTE kul med min låsning i ryggen.

Nu ska jag sluta tjata om min låsning i ryggen.

...Btw, jag har en fetinglåsning i ryggen :'D

JA, JAG ÄR DRYG IDAG, ;)

I never really cared until i met you.

What's new?
Ingenting speciellt egentligen.. Skolan är igång nu iallafall. Känns helt okej. Dagen bestod av teori i studietekning och källteori. Mest anteckningar, men imorgon har vi sovmorgon till 12.00, eller något. Jag glömde nämligen schemat i skolan.

Inget bloggade igår dock.. Kvällen spenderades iallafall med Adam, Jens och Fille.. Trevligt! :) Aja, mina ben värker iallafall efter medelpasset på friskis, och joggingen igår. Imorgon ska jag inte röra på mig för fem öre. Nepp..

Fick tågbiljetterna till Mikaela och Amanda idag, känns bra. Slipper Gävle ett tag.. Yes..

Nu, CSI.

______________
It miss you so much it hurts..

It's so hard to tell.

It's funny when you find yourself looking from the outside.
I'm standing here but all I want is to be over there.
Why did I let myself believe miracles could happen.
'Cause now I have to pretend that I don't really care.

I thought you were my fairytale, a dream when I'm not sleeping.
A wish upon a star that's coming true.
But everybody else could tell, that I confused my feelings with the truth.
When there was me and you.

Just to be the next to be with you.

Well, saker och ting är betydligt bättre än vad det var i morse, om ni har läst det tidigare inlägget. Haha! Har väl inte gjort så mycket speciellt idag, egentligen. Eller jo, jag har spelat guitar hero. Och blivit bäst. Eller inte.

Bör egentligen sova nu, jag är otroligt trött..
Och egentligen blev det ett ganska dumt inlägg.

I loved everything about you that hurts.

FAN!
Allting är bara fel just nu. Och jag är också medveten om att det säkert kommer kännas bättre om en timme.. Men just nu känns det jävligt bra att klaga. Jag gilla inte att tala om hur jag mår, på något sätt känns det som att det är min ensak om jag mår dåligt. Och ingen behöver veta varför. Men jag vet sammtidigt att om jag tycker så, kommer ingen förstå. Och egentligen, tycker jag att det är dumt att skriva sådant i en blogg. Men eftersom jag har svårt att säga vad jag tycker annars, så får det väl bli såhär.


Jag saknar allt just nu.

I'd rather loose myself, than think of you.

Kvällen har inte spenderats på något speciellt sätt.. Tränade, och sedan käkade jag pizza. Väldigt hälsosamt efter träningen, menar jag. Not! Aja, sedan inhandlade jag nya nummret av cosmo och drömde mig bort bland stora "walk in closets" och massa kläder. Ge mig!

Snart är det bara 11 månader till jag beger mig till landet över Atlanten. Himla lång tid kvar. Men jag längtar, jag längtar.. Men det känns ändå märkligt på något sätt, att jag precis har börjat i en ny klass. Och efter ett år har man väl blivit rätt tighta, och så ska jag åka iväg ett år.. För att sedan komma tillbaka och gå om ett år, utan dem.. Men skenet kan bedra, det kanske inte är en sådan trevlig klass som jag tror att det är? Nej, nu ska jag inte vara sådan :) Haha.

Aja, jag bokade iallafall tågbiljetter idag, till V-ås. Nästa helg ska jag få träffa de efterlängtade brudarna igen. Det känns som det var hur längesedan som helst, fast det bara var fyra veckor sedan.. Å, jag saknar det! Jag saknar värmen, jag saknar alla människor, jag saknar saknaden av att veta att man kommer hem till någonting så underbart.. Jag saknar de jobbiga vakterna på hotellet som hela tiden sa "close the door", men mest av allt saknar jag rum 116, med Amanda, Mikaela och Malin. Aldrig har två veckor gått så fort. Aldrig. Men vi ses om en vecka igen, vi ses om en vecka :)

Allting blev väl inte som jag trott, men sommaren 2007 var sommaren.

Förlåt, Jessica och Malin!
Jag vet att jag för tillfället inte är världens bästa vän. Och jag vet att jag kanske inte finns där som jag borde.. Men ge mig lite tid, ge mig lite tid att bli den ni är vana att umgås med. Jag blir så förtvivlad när jag verkligen vill, men ingenting går som jag vill. Jag älskar er, ni betyder världen för mig. Kom ihåg det.

I hope you had the time of your life.

Jag. Är. Utmattad.
Medelpasset på friskis var jobbigt. Jag kommer somna som en stock ikväll.

Väntar på att mamma ska komma hem med pizza, och hade tänkt spöa Jens i röj-flaggor på msn nu!

Ciao.

Where did I go wrong?

image50

Åter igen, sjukt snygga Lindsay :)

Baby I love you best.

Teambuilding i Hemlingby med skolan idag.. De delade in klassen i två grupper, men jag lärde känna min grupp bra ändå :) Hade ganska låga förhoppningar på det hela, eftersom jag gjort det 3 gånger nu.. Men det slog verkligen förväntningarna och jag hade kul!

Ikväll, träning!
Medelpass på friskis. Så får jag svettas. Haha. Sedan ska jag ut och käka med mamma, är det tänkt. Annars inga planer.. Ta det lugnt, orkar nog inte göra så mycket mer. Och imorgon ska jag sova! Yes.

I can't relax somehow.

Det där med att "allting känns bra nu", jag tar tillbaka det.

Ibland är allting jättebra. Det går, jag tänker inte så mycket. Och ibland bara faller allt ur mig. Jag förstår inte. Jag förstår ingenting. Men det bör bli bättre nu när skolan börjat, ny klass, nya människor, nya intryck. Skola att koncentera sig på. Inte tänka på så mycket annat... Fast egentligen hade jag kunna gett mycket förr att vara i USA nu i Augusti istället för om ett år.. Men nu är det inte så. Jag vill bara åka, komma bort från allting, lära känna nya människor som inte vet någonting alls om mig. Men sammtidigt behöver jag vissa mer än någonsin nu..

I wanna lay beside you,
with my head on your chest.
Feel your heart beat.

I want you to tell me everything will be okay.
Cuz you're the only one that makes me belive it.

I just want you to hold me tight,
and never let me go.

You made me feel like I was the only one in the world.
But now I know I wasn't...

But this is how it's going to be.


Feel your presence

Damn I miss you so bad.
Förlåt.

There is no place else.

Det kändes som jag sovit hundra timmar inatt, fast det bara var 8. Grymt skönt var det iallafall!

Skolan var okej. Ganska kul. Gick igenom tre veckor, och fick se ett exempel på ett blockschema. Och självklart, en namnlek. Haha! Imorgon är det språkdag, tydligen filmvisning och lite uppgifter om vårt språk vi väljer. Som förhoppnignsvis blir spanska för min del! Och så funderar jag på japanska! Wow, kanske att ta i. Men fan så häftigt!

Ikväll?
Spinning på friskis! Ohyes, det var ett tag sedan, och det ska bli kul att träna igen! Får se om jag får med mig Malin också..

Det känns bra.

no i can't help it

Så, nu har skolan dragit igång. Mest information idag, eftersom skolan är helt ny i Gävle. Alla vi som har valt business inriktning kommer gå i samma klass i ettan, och sedan blir vi indelade i inriktningarna i tvåan. Så det blir nog bra.. Men de bärbara datorerna får vi inte föränn om 3 veckor...

Annars är det väl inte så mycket mer. Fotografering imorgon, och lite brevskriving. Och på fredag ska vi ha team-building.

Jo, just ja. Jag hittade ett par också. Höst skor, svarta.
Yes.

Allt känns helt okej nu :) ..

she's got the look

image43

Lindsay Lohan är grymt snygg, no doubt. Hon klär sig snyggt, hennes hår är alltid snyggt, ja hela hon är snygg.
Hade väl inte så mycket mer att säga, antar jag.

Jo, jag behöver nya höst-skor.
Inspiration.
Hjälp.
NU TACK.


I fell in love, in love, with you suddenly.

Yes, tog en tripp ner på stan med mamma, och käkade. Hon som vanligt åt sushi, jag åt stekta nudlar med kyckling. Muumms :) Träffad M på stan, bestämde träff inför skolan imorgon. Yepp. Ny skola, nytt liv.

Skulle inhandla en tröja, men jag råkade handla 2 linnen, 1 långärmad och en kofta istället. Som vanligt. BÖr köpa spinningkort också, men så blev det inte. Jag orkar inte träna, orkar inte göra någonting..

Egentligen var det meningen att jag skulle måla om mitt rum idag, men så blev det inte. Satt uppe på msn till halv fyra inatt, eller något liknande. Och mamma väckte mig 09.30.. Orkade iallafall slänga i mig lite frukost, men att måla var det inte äns att tänka på. Så jag gick och la mig och sov till 14.00 istället :)

I miss you.
<3

if I could turn back time

Officiellt sista dagen på sommarlovet imorgon, skit också. Nåja, hade tänkt att måla rummet. Men först måste jag inhandla färg.. Hade iallafall tänkt att kliva upp 09.30, så ganska mycket lär jag väl hinna med iallafall.

Var i valbo idag, skulle handla en tröja. Som vanligt kom jag hem med något, men inte det jag skulle ha. Nåja, en skiva, som det var rea på, så det gills ju inte.. Och tre tavlor och några ljus. Perfekt!

Kvällen har varit, i det stora hela, bra. Förutom mitt taskiga humör. FÖRLÅT.
Ni vet att jag gillar att umgås med er. Men mitt humör är som det är för tillfället.
Jag älskar er, Jessica och Malin. Tack för att ni finns.

I miss you and I want you so bad.
<3

the pieces of my heart are missing you.

Huvudstaden var great, shopping och mat. Haha. Inhandlade ett linne, en tröja, en skiva, en bok och en ny plånbok. Dock ingen hood-tröja, som jag behövde. Men det ska jag fixa imorgon..

Sommarlovet är slut snart.
Jag börjar få lite ångest. Det känns som att jag inte har gjort någonting alls under sommaren, fast jag egentligen har gjort hur mycket som helst.. Och det har varit underbart. TACK!


you know i'm here for you.
always <3


thinking of you till it hurts

Jag vet inte vart jag ska börja.. Vill bara skriva, men det finns inga ord för det märker jag.. Allting är tomt.

Åker till Stockholm imorgon, är bara borta en natt, men det får duga så länge. Sedan är det helg och sen drar skolan igång.. Blandade känslor.. Det ska bli skitkul att börja ny klass, lära känna nya människor. Men jag vill bara att ettan ska gå fort som möjligt, så jag får bege mig av till USA... Jag önskar att det var augusti 07 jag skulle åka.. Inte 08..

Aja, sommaren har varit jättebra.. Har hunnit med mycket. Jobbat, träffat släkt, varit med folk och varit på världens bästa språkresa och lärt känna nya människor..

Och du såklart.
Jag är så jävla kär i dig..
Om det nu är till någon nytta.
Hoppas du vet det, iallafall..
<3<3<3<3<3

nothing seems to have changed now.

Jag är inte speciellt road med allt som har med cityfesten att göra, men det är otroligt roligt att träffa folk man inte har träffat på hela sommaren!

Uppdaterar mer sen, ska iväg och käka med M! :)

When you walk away, i count the steps that you take.

Staden har tagits över av band t-shirts, armband, eller planscher, av Tokio Hotel. Jag blir galen. Överallt är dom. Och hälften av Sveriges befolkning förstår inte vad dom sjunger, för det är Tyska..

Annars var det bara skit. Samma som alltid.
Orkar inte.

When you're gone, The pieces of my heart are missing you.

Det är hur fint väder som helst, så jag och mamma åkte ut till Ön och besökte några bekanta. Väldigt trevligt. Jag lyckades som vanligt bli röd, och mamma blev brun. Orättvist.

Ska snart iväg på bio med Fröken J, Porry Hatter.. Vet inte om filmen är så bra. Men jag måste ju se den som den geek jag är! ..Och imorgon drar cityfesten igång.


Cause we'll be just fine and we won't be bought and sold

Jag är hemkommen från Malta, och sjukt sugen på att åka till USA nu nu nu nu!

Jag hade verkligen 2 jättebra veckor därborta i solen. Bad, sol, nya vänner, skratt, allting var bara perfekt.. Aldrig har två veckor gått så fort, och aldrig trodde jag att det skulle vara så sorgligt att lämna människor jag bara känt i 2 veckor.

Men nu är allting som vanligt igen. Förutom vädret. Det blev ju fantastiskt bra väder nu.. Vilket är roligt! Har spenderat ganska mycket tid med mamma, och imorgon ska vi åka ut till ön över dagen =) Väldigt trevligt.

Skolan drar igång om inte allt för många dagar. Det ska bli kul. Ny skola, nya folk, nya ämnen och allting blir bara nytt! Jag längtar.. Cityfesten startar i veckan också, och efter det är sommaren slut..

Men jag är nöjd, jag har hunnit med mycket. Nåja, några bilder från Malta =)
______________
matchbox 20 - unwell
avril lavigne - when you're gone
david guetta - love is gone
sum 41 - underclass hero
fergie - big girls don't cry
cha cha slide..