pictures from this week.

Några bilder från the past few days..


PHOENIX!


Cupcakes!


Mac n' Cheese


CJ köpte denna fina väska till mig! Mulberry for target.


Ja, jag har köpt en Biggest Loser bok.


hike


Jag ber CJ ta en bild på mig och detta är vad jag hittar på kameran när vi kommer hem....


Okej, lite bättre...


baby clothes

Här kommer bilderna på Zenas bäbiskläder jag inhandlade.









Tigeroutfiten köpte jag i Sverige, det andra i USA. CJ har även köpt kläder och lite leksaker. Han är trots allt Gudfadern. Hehe.

det blir inte alltid som man tänkt sig

Nu ska jag göra er lite besvikna... haha! Jag fick ju några kommentarer om hur kul det skulle vara att se bilder på babyshowern och allt det. Nu blev det så att Zee fick ännu fler värkar så hon var tvungen att åka in till sjukhuset igen. Nu har hon bedrest till bäbisarna kommer ut och hon får inte ens gå upp och äta. Det ska hon göra i sängen. Haha.

Så idag ska jag och CJ åka över och lämna hennes presenter. Jag fotade allting igår så ni får se vad jag köpt sen. Nu ska jag och CJ klä på oss, sedan åka och hikea någonstans.

Puss!

sol sol sol

Hej alla söta!

Jag har mått piss pga av jetlag, inte kul alls. Har sovit skitmycket och kroppen är bara helt slut. Anyways. Idag var jag och CJ till gallerian, inhandlade supergoda cupcakes som gjorde mig illamående, och så kom jag hem med några koftor från forever 21.

Igår så hängde jag med brottarlaget, dock har alla mina favoriter tagit studenten nu så jag kände inte igen så många. Ganska tråkigt. Ikväll ska vi ut och käka middag på någon restaurang. Det kan bli mysigt.

Imorgon har Zena sin babyshower. Hon åkte in på sjukhuset för några dagar sedan då hon fått för tidiga värkar. Hon fick massa sprutor för att hindra det, för hennes bäbisars lungor är inte riktigt utvecklade än så de måste vänta några veckor innan de kommer ut. Hur som helst har hon problem att gå, men förhoppningsvis behöver de inte ställa in eventet imorgon.

Jag har varit skitdålig med kameran nu, men jag & CJ har bara njutit av tiden tillsammans, vi har ju inte träffats sen i början av augusti. Men det kommer bilder imorgon eller så. Puss!

Från ett soligt och varmt Phoenix

Hej!

Jag är framme, men det var en intressant resa! Planet från Sverige var två timmar sent, så jag skulle missat min mellanlandning. Väl i chicago så fick jag reda på att planet till Phoenix också var försenat, så jag hade tio minuter på mig innan boarding var över. Då skulle jag hinna: tulla bagaget, hoppa på the tram från terminal fem till terminal två, gå genom security och hitta till gaten. AND I MADE IT!

Jag har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv, eller sagt så många "excuse me" heller för den delen. Svettig som en råtta kom jag till gaten och hoppade på planet. Hehe. Två plan efter att vi lyft så stängde O'hare av all trafik då vindarna var för starka. Planet skakade av vinden när vi stod stilla på marken, needless to say så var det en hel del turbulens.

Jag somnade direkt när jag kom fram, typ. Sedan vaknade jag klockan tre i morse av jetlaggen. Härligt va? Nu är CJ i skolan så jag passar på att facebooka och läsa några bloggar. Hoppas ni har det bra hemma, här var det +30 när jag landade igår!

PS!!! Min svenska mobil är avstängd under hela resan, så ni som vill något får maila eller facebooka!

packat och klart



Såhär ser det ut hemma hos mig just nu. Inte så organiserat, men allt är nedpackat. Zenas bäbiskläder, CJ:s svenska godis han kräver varje besök... hehe.

Är faktiskt lite nervös för resan imorgon. Det är alltid nervöst att träffa CJ efter vi varit ifrån varandra. Jag blir fnittrig som en liten flicka... haha!

Nu ska jag krypa ner i mina mjukiskläder, värma lite choklad och sedan titta på house med pappa. Jag bloggar inte imorgon innan jag åker. Until then, take care!

trött tjej



Jag är så trött! Idag har jag lite saker jag måste göra, för vet ni vad? Jag åker till USA imorgon!!! Sjukt! Träningsvärk har jag också så det räcker och blir över. Nu måste jag knalla till skolan, puss!

Återfunnen!

Min kamera hade bara blivit lite felplacerad. Den hade ramlat bakom gardinen. Nu är jag glad igen!

ARRRGHHHH

Jag har tappat bort min kamera!! Inte okej! Fan vad jag är besviken på mig själv....

sweat your ass off

Jag är helt slut i kroppen efter ett tufft gympass med Matilda. Tveksamt om jag kommer kunna gå imorgon... hehe. Men som alltid är träningsvärk den bästa värken, right?

Nu ska jag krypa till sängs. Imorgon väntar en lång dag i skolan, sedan måste jag inhandla lite nödvändiga saker inför avresan på onsdag(!). Puss!


Jag och Malin i San Diego för två år sedan.

all that's standing in the way, is you



Jag hittade den här videon på
Sofias blogg, och kände att jag måste dela med mig. Inspirerande historia. You can do anything you set your mind to!

next week


Hej!

Jag har kämpat med min religionshemtenta om religiös frihet och religiös intolerans hela eftermiddagen och kvällen. Sju sidor senare så är min hjärna som en urtorkad trasa, ungefär. Men jag kan numera kalla den mer eller mindre klar!

Idag gick även matteprovet av stapeln. Det var sjukligt svårt, men vad kan man förvänta sig av matte D egentligen? Jag har satt mig själv i den här sitsen, så nu är det bara att gilla läget. Hur som helst kan man säga att det varit en tuff vecka med mycket plugg och skrivande.

Nu ska jag sova, imorgon är det uppklivning 06.00. Klockan 07.00 ska jag infinna mig på praktiken! Önska mig lycka till, jag ska nämligen vara på en ekonomiavdelning... hehe.

___________________________
If you ever find yourself stuck in the middle of the sea, I'll sail the world to find you.
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see, I'll be the light to guide you.

dagens


I'd catch a grenade for you!

Världens längsta måndag har det varit. Jag somnade på sängen när jag kom hem. Bra jobbat va? Den här veckan är det ganska mycket som ska göras, känns inte sådär skitkul. Dessutom har jag praktik torsdag & fredag. 07.00 - 16.00. Tveksamt om jag kommer vara i vaket tillstånd då.

Anyways. Nu har jag skypedejt med CJ men han är och gör en bagel. Hehe. Någon frågade hur mycket pengar det var jag växlade och det var 1044 SEK vilket blev 150 dollar.


Bild från i somras. Måste genast leta på min locktång.

a penny for your thoughts...


Överlycklig tjej.se har varit och växlat pengar idag när dollarn låg på sex spänn. Woho!

huvudvärk

Morgonen börjar bra. Öppnar skåpet för att ta en macka. Sätter i mackan i brödrosten. Går tillbaka till skåpet och smäller huvudet i skåpet. Nu har jag en fin bula. Hehe.

Nu ska jag äta min macka sen hoppa in i duschen. Puss

five best moments

Jag fick en kommentar om att jag skulle blogga om de fem bästa stunderna under mitt utbytesår. Det hade nog varit lättare att blogga om de fem värsta, då det var betydligt färre sådana under mitt år. Saken är den att jag kan inte välja ut bara fem stunder. Men här kommer lite av det som gjorde allting så speciellt.

Mexiko var i alla fall en av dem. Inte enbart för att jag & CJ hände, men jag lärde känna min värdfamilj de fem dagarna. Det var semester, avslappnat - ingen skola, jobb, vardagssysslor osv... Vi pratade mycket om allt möjligt och lärde känna varandra. Sen är ju aldrig värme och hav fel heller!

Spirit week & Homecoming platsar nog också. Skolan klär upp sig, det är inte lika "strikt" på något sätt, och folk släpper loss! Homecoming dansen var skitkul! Jag dansade och umgicks med massor med folk jag nog inte skulle hängt med i skolan annars - så det var en bra start på året, att lära känna massa folk.

Sedan har vi alla semestrar. Kryssningen i Bahams, Florida, Kalifornien, Las Vegas, New York. Jag fick se massor med ställen i USA som jag kanske inte tagit mig till annars.

Alla stunder med brottarlaget. Alla träningar jag hängde på, brottarmatcherna som jag och Zee var på, turneringarna, bowling, bio - jag följde alltid med. Vi var som en liten svettig familj, förutom att jag inte var med och brottades, förutom när man ofrivilligt blev nedbrottad. Haha.

Skolan och luncherna
. Alla jag ungicks med. Vårt lunchgäng utanför spanskakorridoren. Småstunder varje dag som var så himla roligt. Newspapergänget, lektionerna!

Hänga hemma hos Tim eller Zee, sticka till gallerian och bara umgås. Poolparty, Thanksgiving, jul, halloween med little Joe. Det finns massor!


citat


Glad!

Sånt här gör mig glad, min bästa vän ska flytta tillbaka till Gävle! :)


två veckor!


Om två veckor sitter jag på ett plan på väg till staterna!

ain't got a care in the world

Jag och ett stycke katt ligger i sängen och myser. Jag tittar på Glee och han sover. Jag är så sjukligt trött att jag inte vet vad! Kanske ska ta Chilis initiativ och sova lite jag med?



Suddig mobilbild.

cola light och marabou polka

Hej!
Vad roligt att det ramlat in massa nya läsare! :) Nu sitter jag och Vickan i skolan och jobbar en jävla massa UF. Det är likviditetsbudget, bokföring och massa saker som ska göras. Tänkte i alla fall berätta att jag uppskattar alla era kommentarer! :)


stop and think


hej hej hej hej

Fin rubrik va? Tänkte bara säga att ni som kommenterar är så jävla söta! Sen var det inte meningen att låta så bitchig i inlägget under... hehe. Nu ska jag krypa till sängs, imorgon väntar en hel dag med UF-jobb och troligtvis blodprover. Vi får väl se hur det går för vampyren. Ta hand om er!


så jävla omotiverad

Jag är inte alls motiverad just nu. Varken träning, skola, blogg, umgås med mina vänner, inget är motiverande. Jag är helt slut och vill bara sova igenom hösten. Det är tre veckor kvar till jag får träffa min underbara pojkvän och får njuta av välbehövlig sol. Till dess ber jag om ursäkt om uppdateringarna suger. Men det gör faktiskt responsen också.

Hoppas ni har det bra i allfall. Puss!

take me back to Hawaii

Åh vad jag längtar tillbaka till Hawaii. Lite värme och kristallblått vatten skulle inte vara helt fel nu... anyways, några bilder från sommaren.

























It's a beautiful night, we're looking for something dumb to do.

Jag vet att jag bloggade om Bruno Mars här om dagen, men jag är helt förundrad över hans album som kom ut i veckan. Han har ju skrivit låtar till många andra artister och varit med på features, och nu äntligen kom hans soloalbum. Ge grabben ett år och han kommer säkert vara all over the place.

Han spelar i Stockholm i slutet av månaden, tillsammans med Travie McCoy. Jag vill så gärna gå men då befinner jag mig i staterna. Men det blir troligtvis inte sista besöket?


orkar inte. vill inte.

Matteboken ligger och stirrar på mig, jag har nämligen prov imorgon. Huvudet värker så jag vet inte vad. Måste. Plugga. Nu.

It always works out

Jag & Zee har haft fåra up's and down's på sistone, men saker och ting börjar reda ut sig. Idag fick jag ett sött meddelande att hon skrivit ner i kalendern när jag landar om tre veckor, och att hon ska försöka hinna till flygplatsen. Som jag saknar våra galenskaper. <3


bloody mess.. or no blood at all.


Jaha. Inget blod idag heller.

Jag skulle på blodgivning idag, men svårstuckna Emilia är ju som sagt en vampyr. Hon stack in nålen och det kom inget blod. Jaha, då var det bara att gå hem. Hon sade att de kan försöka igen om två veckor, men troligtvis så är det inte bättre då. Sedan sa de att jag kanske behöver mina blodkärl senare i livet (gör de ingen nytta nu? haha) så de vill inte hålla på att sticka i dem när de är så svåra att hitta. Hehe, sa ju att jag var en vamypr. Jag försökte i alla fall.

Bruno Mars

Jag har också hakat på hypen angående Bruno Mars. Killen är så grymt snygg att jag bara smälter. Dessutom är han från Hawaii. Mums.

Marry you.

 

 

Billionaire.

 

 

Just the Way You Are


you bloodsucker

Imorse var jag hos min snälla doktor, jag fick ännu en kräm utskriven för mina ben som inte slutar klia. Förhoppningsvis blir det bättre nu.

Jag gjorde även tester för nötallergi, så de var tvungna att sno lite blod ifrån mig. Jag har inget emot nålar och stick, men tydligen är jag väldigt svårstucken. Efter fem minuter av febrilt slående på mitt högra armveck, och åtdragande av rämmen så gav hon upp och gav sig på vänsterarmen. Till slut hittade hon en liten ven. Men tydligen kom det inget blod! Hehe. Fail. Så hon fick sticka nålen ännu djupare och då gjorde det ont ska jag tala om. Men till slut kom det blod. Började fundera på om jag var en vampyr där ett tag... näe, inte den här gången heller.

Nu ska jag traska ner till stationen och möta Niclas. Kanelbullens dag skall firas med en kanelbulle. Puss på er, ät några bullar!

questions questions

Jag har en fråga! Hur är det med åldersgränser i usa på förhållanden? Om man är under tex 18, och killen är över 20 är det olalgigt då och vad kan hända?
Enligt lag kan du sys in om du är över 18 och din partner inte är det, om ni har sex och blabla. Helt ärligt har jag inte så mycket koll, men ingen bryr sig riktigt om de här lagarna. I stort sätt alla i high school har pojk & flickvänner. :)

Var det svårt att få kompisar i skolan första dagen?
Alltså, man får ju vanligtvis inte sina bästa kompisar första dagen. Men det var rätt många som kom fram till mig första dagen och pratade, och tre personer frågade om jag ville äta lunch med dem. En av dem var Zena som faktiskt blev min bästa vän under min USA-tid, men dock började vi inte umgås förrän vid sena hösten/julen. Men var utåtriktad och prata med folk första dagen så kommer du överleva, och folk kommer prata med dig. No need to worry!

Hur är människorna i delstaten du är i?
Jag var i Arizona, och där är människorna väldigt trevliga och laid back. De tar dagen lite som den kommer, och det är inte samma stressiga livsstil som i LA eller NYC. Men de flesta är trevliga och utåtriktade.

Skulle du föreslå mig att bo i din delstat under mitt år som utbytesstudent?
Det beror lite på vad du vill. Jag älskar Arizona, allra helst Phoenix, för att det är så annorlunda jämfört med Sverige. Klimatet, livsstilen, folket, kulturen. Vill du bo i en delstat som inte alls liknar Sverige så rekommenderar jag Arizona.


Åkte du med någon organisation? Vilken? STS? Explorious?

Ja, jag åkte med EF.

Hur länge går man på college och får man en utbildning som man kan söka jobb i usa? :)
Det beror på vad du vill ha för degree, om det är associates, bachelor, masters osv.. Men det kan vara allt från två till sex år. Vanligtvis är det två för att få en associates degree, fyra år (ibland fem) för en bachelors, och sen kan man läsa ännu mer för att få en masters. Vill du ha ett välbetalt jobb i USA så måste du minst ha en associates degree. Sedan är det lite lurigt med oss svenskar som vill jobba i USA, då man måste ha speciella tillstånd.

Jillian Michaels 30 Day Shred

Hej! Får man fråga hur de går med jillian? :) Jag vill oxå ha den dvd:n. Är den nån speciell diet man måste följa osv? Kan du inte skriva ett inlägg om de? :) Bra blogg btw!!! :D  Kram
Hej! Jillian lovar ju en viktminskning på 9 kg på en månad om man följer dvd:n slaviskt, samt följer hennes diet. Jag gör varken eller.

Det går ju ut på att man ska göra dvd:n en gång om dagen, i trettio dagar. Det är uppdelat i tre nivåer, nivå 1, nivå 2 och nivå 3. Vardera nivå görs i tio dagar.

Den första nivån gjorde jag varje dag, sedan andra nivån gjorde jag i fyra dagar och sen blev jag förkyld. Så jag hoppade över några dagar. Nu gör jag så att jag gör den varannan dag, och är i slutet på nivå två nu.

Jag tycker själv att nivå ett var relativt lätt, men sedan blev det ett ganska stort hopp till nivå två. Det är inte så att man ligger och håller på att dö, men jobbigt tycker jag att det är.

Så man måste absolut inte följa den slaviskt och följa en diet för att använda sig av den. Jag har blivit starkare, speciellt mina magmuskler, och man ser på vissa ställen att jag minskat lite i vikt sen jag började träna. Men det är inga drastiska förändringar. Lite fastare är jag nog.

Så bra går det, och det är ju en effektiv träning på tjugo minuter. Men det är inte riktigt min grej, tror jag.

Ungefär såhär bra går det... hehe. Ta mig inte på allvar nu va.

Man ser nästan min muskel... Om ni funderar så visade jag CJ på skype och han förevigade stunden.



garderobsstädning

Hej och hå!

Jag tänkte gå ut på en trevlig höstpromenad, men istället så satte jag mig och rensade garderoben! Så nu har jag en påse med oanvända kläder som ska åka till röda korset, och en påse med kläder som ska slängas. Så nu är allting organiserat och fint!

Det har ramlat in några frågor på sistone som jag tänkte svara på senare. Puss!

what did you say?



Misstänker att det är fel på mitt itunes... jag lyssnar i stort sätt aldrig på Where The Lines Overlap - ändå är det den mest spelade med nästan 2000 lyssningar. Hur har jag tid och lyssna på alla de här låtarna så många gånger? Weird.

dagens



DAGENS FRUKOST: två mackor och kokt ägg.
DAGENS KLÄDSEL: svarta leggings, svart linne, blå t-shirt.
DAGENS PARFYM: marc jacobs - daisy
DAGENS NAGELLACK:
OPI - you don't know Jacques
DAGENS SMINK: foundation, ögonskugga och rouge.
DAGENS SMYCKEN: halsband köpt på bahamaskryssningen, armband thomas sabo
DAGENS SKOR: svarta stövlar
DAGENS FÖRHOPPNING: att det blir en muuusig kväll!
DAGENS SAKNAD: Christopher <3
DAGENS DRYCK: bubbelvatten och pepsi max so far
DAGENS TRÅKIGASTE: att niclas bussar var sena, men sådant som händer!
DAGENS FINASTE: vädret!
DAGENS VÄDER: sol sol sol
DAGENS PLANER: ner på stan nu, sedan träffa mickis ikväll!
DAGENS CITAT: öööh.
DAGENS MÅENDE: super! utvilad och glad

Här har det inte hänt mycket

Oj. Här har det inet hänt mycket ser jag! Jag är ledig idag och har nyss ätit frukost. Ska snart träna ett pass med Jillian, hehe! Sedan ska jag ner på stan för fika med Niclas på Mocca, och ikväll blir det häng med Mickis!