' I want to be better than I am.

Så jaha.. Det var ett tag sen jag skrev. Reality check. Jag är för trött för att skriva.. Började sommarjobba förra veckan, och efter det har jag hafft fullt upp.. Jobbar sju till fyra, hem, dusch, käk, sedan är det helt plötsligt kväll och jag är utmattad.. Börjar dock vänja mig med tiderna nu, och jag har ibland riktigt roligt på jobbet..

Bör egentligen ta mig ut och träna någon dag, men jag har helt enkelt inte ork.. Och träning ska va kul, right? Och så är det bara tre veckor kvar till jag åker till Malta.. Känns lite overkligt. Språkresa- främmande människor, främmande land, och självklart endast prata engelska. Är dock lite skärrad över att jag ska gå i skolan tre timmar om dagen.. Men det blir säkert otroligt roligt endå..

What more? Just det, nu är mina personuppgifter och liknande inskickat till EF, så nu väntar på telefonsamtalet och intervjun.. Jag hoppas verkligen jag blir antagen.. High school i USA ett år. Hur häftigt är inte det.. Det är någonting jag verkligen vill. Så tack snälla mamma för att du uppmuntrar mig att göra någonting liknande, och tack för att du ställer upp och betalar... Och tack för att du gav mig en språkresa! TACK!

Annars kommer moster med barn och hälsar på i helgen. Som vanligt, planering inför min Sthlms visit, som jag planerar helgen efter jag slutar jobba. Tråkigt nog bara en snabb visit, med Hasseludden och some quality time med min älskade moster! Men det blir nog bra endå. Så som sagt har jag ganska mycket för mig den här sommaren..

Jag funderar också på att åka tillbaka till Stockholm igen, veckan efter det. Och ta Gröna lund och ytterst lite shopping, men jag får se hur det blir med det..

Nåja. Imorgon- back to work!
Sedan kanske staden and some shopping.

PUSS!

I'm good to go for something golden

Aha.. Vart ska jag börja? Gårdagen var bra. Mycket bra.. Jag trodde skolavslutningen skulle vara sorglig, men det visade sig att så var inte fallet. Det kändes faktiskt ganska bra att komma därifrån. Men självklart finns det några jag kommer sakna, och visst kändes det lite tråkigt när jag kramade om dem och sa hejdå. Men det var garanterat inte sista gången jag såg dom iallafall..

Kvällen spenderades med Malin & Jess, på min balkong :) Haha, call us stupid.. Vi satt där hela kvällen. Åt godis, pratade om gamla minnen och allt annat.. Vi har nog haft ganska jättebra år egentligen. Känns lite läskigt att vi inte går i samma klass längre. Inte samma skola. Inte något alls!

Nog om det. Imrogon ska jag skicka in min ansökan om utbytesstudent i USA! Shit, om allt går som tänkt så ska jag bege mig till USA om nästan precis ett år.. Men ja, först måste jag bli antagen också. Jag vet!

Får se vad jag hittar på ikväll.. Niklas kanske kommer förbi. :)


summer of 07'

Yes, så nu har jag sommarlov! Känns så bra, så bra.. Hur fint väder som helst, alla var skitsnygga och jag gick ut med 280 poäng i slutbetyg! :) Så nu är det äntligen sommarlov, yes yes!

Fall Out Boy har postat sin nya video, tydligen är det "internetversionen" och praktiskt taget en tolkning hur de ser på sig själva, hur andra ser på dem, och ur Hemingways (Petes hund) perspektiv. Hur dom nu vet det. Ganska rolig video, och de ser fantastiskt bra ut allihopa. Lite äldre, lite bättre. Ganska bra, helt enkelt. Simpelt. Se den
här..
Nåja, den officiela videon släpps i Juli!

GLAD SOMMAR! :)

And when it all goes to hell, Will you be able to tell me, You're sorry with a straight face?

Skåpstädning och nyckelinlämning i skolan idag.. Härligt. Så nu är det gjort för sista gången på skolan! Känns bra, men lite sorgligt. Vissa kommer jag sakna mycket. But it's the start of something new... Nåja. Vi städade ur skåpen och drog iväg till Harnäs och badade.

Långt ifrån alla, men det var väl jag, mickis, jess, malin, burcu, sandra, johan, viktor, bobby, pontus, micke, gabriel. Och sedan kom persson, filip & niklas :) Och självklart så lyckades jag bränna mig. Fast det var molnligt.. Vattnet var dock inte hysteriskt kallt, och jag badade en hel del.. Men det bäst var nog när Burcu & Bobby knuffade i Jess i vattnet :)

Som vanligt blev det Beyond the break, trevligt. Och imorgon har vi avslutningsmiddag- tema 80tal! Det kommer nog vara ruggigt pinsamt att cykla till skolan i min 80tals utstyrsel! Bilder kommer på min
bilddagbok imorgon (länk)

Nu ska jag fixa det sista inför imorgon, sen sova!Sugar we're goin' down!

Jag har hunnit med mycket idag.. Till och med en solbränna! Dock väldigt röd..
Blev aningen stressigt nu, men det fixade sig.

Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn, titta på film & dricka kall pepsi..
MUMS!

What if I fell to the floor. Couldn't take this anymore.

Min katt, som är väldigt envis, har hittat en ny hobby. Han hoppar upp på tangentbordet på laptopen, sedan står han där och trampar ett tag.. Efter det börjar han klösa och bita på skärmen.. Och det här börjar driva mig galen.

Nåja. Dagen har varit bra.. Ganska. Tog mig en runda i spåret med mamma, kanske inte det bästa att göra i värmen, men nu blev det så..

Nu, sova.
Imorgon, temadag.

You don't know who I really am

Pissdåligt humör, ingen aning varför.. Blir bara för mycket igen. Vet inte vad jag ska ta mig till.

Ville sticka ut och springa, men tydligen dög det inte för mamma. Det är för varmt. Aha, kul. Måste få tag på reglerna till  brännbollsdagen. Måste skriva ut nya, eftersom hälften av alla som ska dömma kommer glömma sina regler. Sedan måste jag ringa runt till halva Sverige och se om det fixar sig med allt det andra.. VARFÖR I HELA VÄRLDEN GÖR JAG SÅNT HÄR FRIVILLIGT FÖR?!!!!!

Pissdåligt humör var det, ja.

Trying to forget everthing that isn't you

Lördag, fortfarande sunshine så det räcker och blir över :) Det skulle ju inte sitta helt fel med sommarlov nu, men jag får vänta en vecka till!

Ska träffa Niklas idag, får väl se vad vi hittar på. Förhoppningsvis är vi ute, jag vill ha färg. Och nu låter jag som Malin. But don't worry. Appropå henne så ska jag träffa henne ikväll. Får se om Jess är med hon också..

Och jag behåller mina betyg i teknik & fysik! YES YES YES YES!
Tack tack tack..The only thing worst than not knowing, is you thinking that i don't know.
Cause I dont' do too well on my own.


I want someone, provocative and talkative

Jahapp, solen steker och det har den gjort hela veckan. Det är så mycket sommar det kan bli nu så :) Fick reda på ungefär häften av alla slutbetyg idag, så det känns bra.. Och dagen har helt enkelt varit bra!

Kvällen spenderades med Jess och Malin.. Musik, glass, tv, glass, glass, glass typ. That's life! Och tack till mtv som hade fall out boy tema idag. Sedan kom Niklas förbi, vi plattade hans hår. Haha. Fuderar strakt på om jag ska sova, eller fastna vid youtube. Blir nog det sistnämnda. Yepp..

Mina vänner blev förbluffade över hur tjejig jag såg ut idag.. suck! :)

A better kiss. A harder ....

Solen steker, och därför ska jag inte fördriva min tid framför datorn!
Utan hade bara tänkt att skriva

HAPPY BIRTHDAY PETE WENTZ! 5/6
image13

I'm so sorry..

Helt tom på ord.
Förlåt kanske inte räcker?

It's so not my fault.

Once again, jag får inte fastna på youtube bland alla dessa klip.. JAG FÅR INTE! Hade tänkt att sova direkt efter jag duschat, men sen skulle jag bara kolla på ett klipp. Ye, så blev det verkligen inte.

Dagen var riktigt bra.. Speciellt lunchen, jag vet inte varför. Det bara fastnade. Det slog mig också att de finns några jag verkligen kommer sakna. Bra att jag kommer på det nu.. När det är såhär 2 veckor kvar... MEN DET ÄR SOMMAR!

I tidigare inlägg skrev jag om mitt sug på att hopppa studsmatta, sagt, och gjort. Utan allt för mycket illamående. Viss klagade dock på min överenergi. What the hell.. :)

Why do all good things come to an end?


I'm so afraid of loosing you.
Lets make this our summer<3
jess & malin, ni är bäst!

You had my heart.

Awh, det är sol, och det är underbart!
Mm, sommarstället  besöktes idag igen. Mysigt, dock varmt. Och fullt av myror.. Vilket Malin inte uppskattade, direkt.. Skolan var kul. Gjorde ingenting vettigt, ingenting alls.. Men det funkar för mig!

Är hos Niklas med Malin. Får väl se vad vi hittar på? Jag har ett enormt sug på att hoppa studsmatta, synd bara att jag mår illa av det :) Well, uppdaterar sen. HEJ!


Said I'll always be your friend...

Baby, seasons change but people don't.

Jaha, söndag. Imogon är det skola igen. Delade tankar om vad jag tycker om det.. Ena dagen bra, andra dagen dåligt. Nåja, let's focus. Helgen har varit händelserik.. Kan man säga...

Somnade runt fyra imorse, gick upp och skulle dricka vatten och det var ljust ute. Nu börjar det slå runt i huvudet på mig, det börjar bli sommar.. Appropå det är vädret strålande, men jag orkar inte ta mig tid att gå ut. Nej.

image12
Brendon Boyd Urie.

I speak fast and I'm not gonna repeat myself.

Lördagkväll... Vad finns det att säga? Jag vill säga så mycket, eller i det här fallet skriva så mycket. Men jag vet inte vart jag ska börja. Egentligen finns det inte så mycket att säga, det finns något att säga. Jag vet bara inte vad det där något är.

Jag har ont i magen.. Sådär ont man får när man vet att någonting inte är rätt. Det känns som jag gjort någonting jättefel, när jag vet att jag själva verket bara sagt vad jag tycker. Men det är ju inte heller alltid så jäkla lyckat. Men det är så svårt när jag inte vet.

Det är bara 13 dagar kvar till skolavslutningen. Sedan är det sommarlov. Damn, jag saknar den förra sommaren. Will things ever be the same? Jag saknar slovakien, jag saknar de varma kvällarna med Jess & Malin, jag saknar Sthlm, jag saknar allt.. Allt allt allt..

Hela tiden har jag gått och sagt att jag inte kommer sakna klassen. Nej, jag kommer kanske inte det. Men jag kommer sakna er. Jag kommer sakna de få personer som får mig le, får mig klara det genom dagen och gå därifrån med ett leénde. Jag kommer sakna julrevyn, jag kommer sakna rasterna, jag kommer sakna känslan att veta att ni finns där hela tiden, fast jag säger att jag inte orkar med er ibland. Jag kommer sakna att inte ha er vid min sida, varje minut.. Tro det eller ej så skulle jag inte klara det utan er.. Tack för att ni finns, och förlåt för att jag sällan visar min tacksamhet. Jag borde säga till er varje dag att jag aldrig skulle överleva utan er.

Jag kommer sakna de roliga stunderna vi haft, som egentligen är alldelles obetydliga för vissa, men som sätter sig långt in på andra..

Nu blev det ett inlägg präglat av obetydliga känslor och förvirrande meningar som egentligen inte spelar så stor roll.
__________

I can't tell you in words how sorry I am, for being afraid to love and be loved in return.

' Been looking forward to the future.

Somnade sen igår.. Kunde inte sova. Drömde mig bort i någon helt annan värld framför datorn och mina youtube klipp. Allting hade varit så lätt, om inte.. Nej, jag vet inte..

När jag väl somnade sov jag.. Helt borta i drömmarnas värld. Drömde konstiga drömmar, ganska onödiga egentligen, men det kändes bra.. Sov aldelles för bra när Maloin rginde och väckte mig, men that's life..

Det roligaste är väl, att jag inte vill att det ska vara helg. Jag vill gå till skolan och strunta i resten. Jag vill bara att skolan ska ta slut, och ha skolavslutning. Vill bara komma härifrån.


what if i wanted to break
laugh it all off in your face
what would you do?
what if i fell to the floor
couldn't take this anymore
what would you do, do, do

kill
break me down
bury me bury me
i am finished with you
look in my eyes
you're killing me killing me
all i wanted was you

30 seconds to mars - the kill

Ex-friends till the end. Better off as lovers, And not the other way around.

Skolan var faktiskt bra idag. Jag var på bra humör, och för första gången på länge kändes det riktigt bra... Mest komiskt var väl so-arbetet jag fick tillbaka idag, som jag skulle behövt igår, kanske? Nåja..

Jess & Malin spenderade sin kväll här, vilket var trevligt. Det finns ingen jag gillar mer än dom.. Sorry Pete.

image11

I'm sleeping my way out of this one,
With anyone who will lie down.
I'll be stuck fixated on one star,
When the world is crashing down.


I am an arms dealer, fitting you with weapons in form of words.

Jag är klar med mitt arbete! YES YES YES! Som jag har slitit ikväll. Okej, sen är klockan tjugo i ett också :) Niklas kom förbi på kvällen och vi skrev klart hans arbete och i och u-länder också. Känns som jag har fått mycket gjort idag, utan att stressa för mycket. För första gången på länge känns det som jag kanske kommer tycka det är helt okej att gå till skolan imorgon!

För övrigt sitter jag i sängen med hörlurarna i högsta hugget och lyssnar på Patrick, som sjunger ''this aint a scene, it's an arms race''. Jag är glad. Den sista inlämningsuppgiften någonsin denna termin är klar och imorgon ska jag lämna in den! YES! Slut på stressandet... :)

Chili har börjat vänja sig och hoppade upp på mina fötter när jag satt vid datorn. Awh, han är för söt. Jag vill äta honom. Men det skulle nog inte vara så bra.. Sedan la han sig på golvet, platt på ryggen, och ville att jag skulle klappa honom. Ååå, mys!

Och ett stort tack till Jessica och Malin som kom hit och förgyllde min dag. Tänk att man kan sakna folk efter bara två dagar.. Dom kom hit, vi pratade massa strunt, satt rakt upp och ner och jag hade kul. TACK TACK TACK för att ni finns!

Nej, nu ska jag dra mig till sängen. Lite sömn ska jag väl åtminstone ha inatt.
Sweet dreams, pussss. <3