a penny for your thoughts.



fv. jag och mitt korta hår(!) som ingen ser skillnad på- och min hoodie! Jag och Malin, Jess i gräset, Jag ute i solen sittandes på gräset och dricker en red bull, såklart!



And your marvelous episodes of pain, will very soon be mine

Idag skulle vi träna, jag och S, men de hade ändrat till sommarschema med gympan så vi kom dit och det var ingen träning! Damn. Vi knallade runt på stan ett tag, sen köpte vi en burk läsk och hämtade ut min sista gratis-godis-påse och satt oss i Boulognern! Supervarmt och mysigt att bara sitta och titta på vattnet och snacka skit.

Nu har mamma nyss lagat mat, supergod sallad med en köttbit och vitlösbaugetter som hon gjort själv. Så nu stinker vi alla vitlök, förutom Chili som stinker kattmat.

Nu ska jag nog dra mig in i duschen och sedan ska jag träffa Jess och Malin ikväll.

I'll throw my thoughts into the sea.

Let's see. Idag kom våra hoodies! Åh så skön och fin den är... jag vill sova i den! Appropå sova så ska jag göra det strax. Jag ska nämligen upp och träna imorgon, woho vad roligt!

Förresten så har jag klippt håret. Jag sa att jag ville ta bort det slitna och det var mycket mer än jag räknade med. Speciellt i luggen. Jag får den inte ens bakom örat, och mitt hår är kort :( Nej, nu ska jag sova och drömma om min hoodie och att jag har långt hår.


come on, sing aaalong!

Det är fredag, det är sol, det är varmt, jag och S dricker red bull och äter bigarråer... och pluggar! Men spanskaprovet ska nog inte bli allt för svårt får jag hoppas. EU provet var okej, det var inte många frågor - men det blev sjukt mycket att skriva till slut.

Jag har också varit och tagit foto till mitt visumansökan, jag betalade men fick inga foton. Haha! Dom skulle jag hämta imorgon.. Attans. Så det blir väl att sova i tid idag så jag inte sover bort hela morgondagen.

Nej, nu ska jag lyssna på we the kings och få lite spanska gjort! Ciao duders.

just sneak out and don't tell a soul goodbye.

Här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på "check yes juliet" och pluggar spanska. Jag har redan gett upp EU-provet imorgon, så varför inte börja repetera preteritum, som jag aldrig gjort förut? Eller imperfekt kanske? DÖ.

Min vän M ringde och muntrade upp mig litegrann nyss, hon hade tagit en godispåse till mig från jobbet. Hon är snäll hon. Dock har jag redan ätit mig fet. Åh, jag är emo idag. Jag känner mig fet, ful, dum i huvudet och ensam. Inte ens katten vill ligga i mitt knä.


____________________
Check yes Juliet
Are you with me
Rain is falling down on the sidewalk
I won't go until you come outside
Check yes Juliet
Kill the limbo
I'll keep tossing rocks at your window
There's no turning back for us tonight

forever will be
you and me

I'm sure it didn't ruin her..

DAGENS PLAYLIST: PATD it is!
DAGENS KLÄDSEL: jeans, vitt linne och blå t-shirt.
DAGENS DUSCH: om ett tag, måste plugga och laga mat först.
DAGENS FRISYR: utsläppt hela dagen.
DAGENS SMINK: böjda ögonfransar. haha!
DAGENS PARFYM: DKNY - Be Delicious.
DAGENS HÄNDELSE: Att Pete och Ashlee ska ha barn! Grattis!
DAGENS PLANER: Plugga EU i förstahand, sen spanska.
DAGENS VILL HA: Mina skivor, tröjorna och min hoodie.
DAGENS SAKNAD: Inget speciellt, faktiskt.
DAGENS DROG: Malaco truly.
DAGENS TRÅKIGASTE: Att jag är superbränd på armen och kan ej gå barärmad ute..
DAGENS FINASTE: S klänning.
DAGENS KÖP: En burk pepsi max.
DAGENS MAT: Pytt i panna. Snart paj och fetaostsallad.
DAGENS SJUKA: Solbrännan!
DAGENS MÅENDE: Rätt trött nu, och inte ett dugg sugen på att plugga.

dance with me baby.

"While many have speculated about this, we wanted to wait until after the first trimester to officially confirm that we are expecting our first child. This is truly the most joyous time in our lives and we are excited to share the happy news and start our family."

- Pete and Ashlee Wentz

DE SKA HA BARN!! YEY! :]

I was trying so hard..

Min mobil är trasig och jag ska lämna in den på lagning, så ni kan inte nå mig på den på typ två veckor. Hell yeah!

the sun was always in her eyes

Hur fint väder det än är så tycker jag inte om den förbannade jävla solen. Jag har bränt mig på armen och det gör ont. SUPERONT! Mamma kommer skälla på mig för att jag inte smörjt in mig.. Åh, I'm so stupid.

Nu sitter jag här och fryser och lägger in bilderna från vår "plugg-eftermiddag" i Boulognern, katten skriker efter mat och det gör jag också. Men först ska jag pallra mig ut och springa med mamma. Jag känner på mig att det inte kommer gå så jäkla bra. Dessutom måste jag plugga till EU provet men allt känns så himla hopplöst nu. Kill me.



Baked alaska var inte värd pengarna, det är däremot cheescake glassen! Och hur mycket plugg tror ni vi fick gjort?

we will never leave this place behind

Imorgon har halva veckan gått, weho! Kvällen har varit bra. Jag, mamma och P var ute och åt, fläskfilé med potatisgratäng... mums! Sen kom Malin förbi, hon förhörde mig på geografiprovet och var nog mer förvirrad än någonsin, och så slökollade vi på desperata fruar medan jag målade naglarna. Alltså en pretty good kväll.

Nu hade jag tänkt kolla bloggarna, sen sova. Dagen imorgon kommer nog vara skön. Geografiprov är det som står på schemat, sen ska vi plugga ute med ben&jerrys glass och ha det allmänt bra. Sounds really good.

Nej, that's it för idag. Godnatt med er.

we are leaving it all!

EMILIA MARIA JANSSON HAR VG I MATTE!!!!
och vet ni vad det bästa var? Hon sa att jag aldrig ger upp!
JAG HAR VG I MATTE!

Ursäkta ego-inlägget.

there's no turning back for us tonight.

"Don't say we're not meant to be". Åh, We The Kings!!

Sitter i skolan och fördriver tiden med att blogga. Jag är klar med min presentation till svenskan och har inget att göra förutom att blogga och lyssna på musik. Eller jo, vi har ju den där lilla saken att plugga till provet imorgon, men jag orkar inte. Jag är mer orolig inför provet på fredag om EU. Det, kära vänner, kommer nog gå åt skogen.

Ikväll ska jag ... plugga! Surprise. Inte kul, men livet är inte alltid kul. Men, här ser man, nu är det dags för rast. Jag ska tvinga S att följa med mig till ICA och köpa en red bull, I need it för att få något gjort idag.

My American Heart - Boys! Grab Your Guns

This awful feeling.



My American Heart - The Shake.

 Videon är inte speciellt bra, men lyssna på låten. I Like it!

baby won't you save the last dance for me?



HAHAHAHAHAHA! Det är en EMO EMU!

DAGENS PLAYLIST:
Mest FALL OUT BOY idag..
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, svart linne och någon svart tröja.
DAGENS DUSCH: Ikväll hade jag tänkt.
DAGENS FRISYR: I skolan - utsläppt. Nu - uppsatt.
DAGENS SMINK: Nada. Eller jo, lite ögonskugga och eyeliner.
DAGENS PARFYM: DKNY - Be Delicious.
DAGENS HÄNDELSE: Att jag fick G+ på nationella i matte! *HAPPY*
DAGENS PLANER: Plugga spanska och geografi.
DAGENS VILL HA: Mina skivor, tröjorna och min hoodie.
DAGENS SAKNAD: Jag har inte saknat något speciellt idag..
DAGENS DROG: Ingenting där heller. Rolig lista, hahah!
DAGENS TRÅKIGASTE: Att det är massvis med skit i skolan nu..
DAGENS FINASTE: Den lila koftan på H&M!
DAGENS KÖP: Lunch, och nagellackborttagning som jag glömde i skolan.
DAGENS MAT: Pasta med fläskfilé. Mums..
DAGENS SJUKA: Att Mamma har köpt koppel till katten och tagit med honom ut.
DAGENS MÅENDE: Trött som tusan, och allmänt less på skolan. Annars är det bra!

I know it's sad that I never gave a damn about the weather..

Stockholm var jättetrevligt! Sovit tidigt, uppe tidigt, ätit och inget mer ungefär. Vad jag behövde inför nästa vecka känner jag.. Well, idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Åkte hem, åt supergod kycklingsallad som mamma gjort, sen åkte vi till landet och besökte P och drack kaffe. Sen har jag fått lite plugg gjort, och tittat på NCIS.

Jag frågade mamma snällt om jag kunde få lite massage eftersom jag haft ont i nacken hela helgen, jovisst fick jag det. Sen fick hon för sig att sätta akupunkturnålar. Först freakade jag ur och skek som en stucken (hahaha!) gris. Sen lät jag henne sätta nålarna i nacken på mig så jag går nu runt med fyra nålar i mig. Creepy.


BEVIS!

Nu ska jag be mamma ta ut de läskiga sakerna, sen ska jag beställa The Cabs album till mig och S! Sedan blir det dusch, lite blogg-läsande och musiklyssning, sen bädden.

nothing really matter

Alla emohoes har varit och köpt viva la cobra på bengans, så det fanns ingen kvar till mig! Och stupid ännu mer stupid LA hade bara skickat en hoodie, istället för tre. Så nu får vi vänta till slutet av nästa vecka.. Nu borde de ge oss rabatt snart! The Cabs skiva hittade jag inte heller, så det slutade med att jag köpte en fall out boy t-shirt istället.

Nu ska vi snart börja med maten, grillat it is! Och ikväll blir det ESC? Monster har nämligen en crush på Björn som tydligen ska vara med ikväll? Nåja, back to Gävle imorgon.

things are shaping up to be pretty odd

Jag är vaken, påklädd, och fixad. Wow! Nu ska vi snart down town för lite shoppning, sen ska vi till mina morföräldrar och fika! För övrigt hade jag världens konstigaste dröm.. Well, vi hörs!

well she's not bleeding on the ballroom floor, just for the attention.

Nu befinner jag mig hos monster med familj, efter en lååång bussresa med en jobbig unge brevid mig. Inte allt för roligt. Annars har inte dagen bjudit på så mycket, skola, bussresa och middag. But that's fine.

Imorgon ska vi down town och jag ska köpa skivor, THE CAB!

problem löst

Well, till slut blev det paramore tröjan. Jag lyssnar ju mer på dem än på cute.. Well, det blir nog bra det där. Nu är det bara att vänta igen. Screw fueled by ramen!

fuck this, nu är jag ledsen på riktigt snart..

FBR hade slut, DET VAR SLUT, på cobra t-shirtarna i vår storlek.. Vi fick välja något för lika mycket i shoppen eller få pengarna tillbaka. Nu har jag beslutsångest.. Jag kommer ha en hoodie, så jag behöver ingen Cobra t-shirt. Jag kan trots allt köpa en när jag kommer till USA i sommar/höst..  A little help, please? Det känns dumt att beställa en till FOB tröja, för då har jag tre stycken.. Och PATD har jag också en av, och de andra är inte så supersnygga.. Så, PARAMORE eller CUTE IS WHAT WE AIM FOR?



Maybe all you need, is what you have?


- I don't know if I can call you cute.
- No?
- Naah, more like beautiful.

You are my only one.

Oj, här ser man.. Jag blev alldeles för excited när jag började googla bilder till min svenskapresentation om Fall Out Boy, så jag bestämde mig för att börja med den. Bara börja. Men det slutade med att jag gjorde hela. Där ser man..

Sedan hittade jag en live-konsert på msn med fob, så jag har hunnit kika på den också.. Vad hände med att komma hem och sova hela eftermiddagen? Well, ikväll ska jag till Forsbacka och hälsa på mina farbröder, den ena har jag inte träffat sen jag gick i sjuan så det blir väl kul. Och imorgon far jag till Sthlm!


p. wentz

What I want, is what I can't have..

Jag har två skrapsår på mina ben och det gör ont! Jag skulle nämligen cykla hem till A.. Jag hade geografiboken, blocket och alla papper i handen när jag cyklade, men helt plötsligt så tappade jag allting. Tänk er en filmscen då man tappar papper ur fönstret på en bil och de bara flyger bakom bilen.. Ungefär så såg det ut när mina papper flög. Boken landade däremot i hjulet, så jag skulle bromsa. Vad jag inte visste var att mina bromsar var väldigt bra. Det kändes ungefär som 10 minuter innan jag kom ner till marken, men flög över styret gjorde jag allt.. Aningen pisamt! Jag hoppas för guds skull ingen såg mig..

Nej, nu är det dags att få sig lite sömn. Fast först ska jag gå igenom engelskapresentationen inför imorgon.. Wish me luck!

You can't take the kid from the fight, take the fight from the kid


I'm singing out loud

Från 3, 50 till 575, 90! Den ni. Alla enkronor vi sparat är nu insatta på mitt konto, så nu är mitt smeknamn borta.. Okej? Så nu kan jag bjuda dig på en red bull, S!

I don't wanna be anything...


Gavin Degraw spelar i Stockholm den 4 juni, men det är 20-års gräns.. Sucks to be 16!

sometimes people write what they can't say

Sista avsnittet på säsong 5 av one tree hill var inte rättvist! Vem ringde han? Jag vill veta nu.. Och nästa säsong börjar inte förrän i September. Well, det visar sig. Och classmates, don't worry - the local dealer delar ut GG imorgon. Avsnittet var okej, inte mer än så..

Nej, nu ska jag ta över Malins soffa för att få lite sömn, hon bjöd förresten på världens godaste schnizel (stavning?) idag! Och imorgon är det EU frågor first thing in the morning.

God natt med er.


my arms get cold, in february air.



FALL OUT  BOY 2001 - PRESENT.

I wanna go where everyone feels the same.

5 favoriter på iPoden just nu:
1. We The Kings - Check Yes Juliete
2. Tyga feat. Alex Deleon - New Girlfriend
3. Panic At The Disco - Folkin' Around
4. The Cab - The City Is Contagious
5. Lights - February Air

5 stora pepp just nu:
1. Stockholm i helgen hos Monster
2. Sommarlovet är inte allt för långt borta
3. Hultsfred!
4. NORGE!!!
5. USA

5 tråkiga saker just nu:
1. Alla prov som ska göras i skolan
2. Jag har 3,50 kronor att leva på
3. Att jag har ont i halsen och inte kan träna
4. Vädret, sol men kallt ute
5. Att jag inte har så mycket tid som jag vill ha

5 saknanden just nu:

1. Värmen
2. Tjejkvällar á la 8an.
3. Dig
4. Förra sommaren
5. Amanda och Mikaela!

5 favoriter:
1. dricka: Red bull
2. mat: Inget speciellt just nu
3. färg: Svart.
4. årstid: SOMMAR!
5. uttryck: "Jag menar det"

progress report, I am missing you to death.

Depp är över, efter att ha lyssnat på from under the cork tree, tre gånger idag. Skivan är som terapi för mig.. Pluggat har jag gjort ikväll också. Det är ungefär bara det jag har gjort. Spanskan gör mig inte så mycket klokare, men däremotm börjar jag fatta geografin.

Good news är att jag åker till bästa monster i sthlm på fredag, och spenderar helgen där. Skönt! Men nu är det slutbloggat, nu ska jag ta min kopp te som är klar, och en påse popcorn och titta på den där dokumentären
S snackade om i skolan, Går jorden under 2012 så kan jag ju glädja mig åt att jag set panic och fall out boy live! Töntvarning. Anyways, dokumentär och csi, sen sova!

Godnatt.

i just feel more alone

Varning för emo-inlägg.
Fuck this. Nationella i matte gick skit, och jag har huvudvärk. Och tack K för att du gett oss sådan superschysst läxa i spanskan, tack, verkligen!!! Och mattevikaren som tydligen läser matte Ö eller något trodde att jag skulle fatta hans genomgång idag, men tyvärr - fattade inte det heller. Tanken slog mig att jag skulle gå till affären och köpa godis och tycka synd om mig själv, men jag vet inte hur mycket man får för 3,50..

Mitt internet fungerar inte heller, så jag snyltar av grannen. Som tack för det så lägger allt ner i huset. Lampor, internet, fläkten, you name it, allt slocknade... så när jag kommit ungefär såhär långt i inlägget var det bara att börja om.

Nu ska jag fortsätta plugga värdelös spanska, någon som vill skolka imorgon?

drama doesn't follow me, it rides on my back.

Jag sa ju att jag skulle tittat klart på säsong 1 av one tree hill innan helgen var slut. Sagt och gjort. Ganska dumt att börja titta på säsong 2 nu tror jag, med tanke på att jag ska till skolan imorgon. Fun as always. Inte.

Nej, dags att få sig lite sömn. En ny skolvecka imorgon, inte supertaggad men det betyder ju att sommarlovet kommer närmare. Jag hoppas för guds skull att det inte är skriftligt förhör på historian, men det tror jag inte det är.

Godnatt duders..
THE CAB - THE CITY IS CONTAGIOUS

It's hard to say I do, When I don't

"We're delighted to confirm that Pete Wentz and Ashlee Simpson were married this evening in front of family and close friends," said the spokesperson.

Så, nu är de två Mr. and Mrs. Wentz. Och ringbäraren var ingen mindre än Petes hund, Hemingway! Haha. Och Ashlee berättade även att
hon är gravid? Well, grattis till dem!


you know.. sometimes, all you need is one.

Tre avsnitt kvar av säsong 1 av one tree hill. Peyton är min absoluta favorit, och hur depp hon är är så gillar jag henne! Well, bör väl sova nu antar jag.. Men here I am, msn och youtube håller mig fast framför datorn. Och inte har jag gjort speciellt mycket idag annars heller. Vädret är supermysigt, jag har bara legat i sängen och tittat på one tree hill och druckit te! Perfekt, fast om man tänker efter, ganska patetiskt..

Imorgon bör jag får lite plugg gjort istället för att sova bort hela dagen. Men det andra alternativet låter betydligt mycket trevligare.. Well, slänger upp dagens bild på Brendon och Alex, och dagens låt är Tygas nya.. Som inte har ett officiellt namn än, men hur som helst så är den bra. Mestadels för att Alex från The Cab lånar ut sina voclas på låten.


I've never been more scared to be alone.

I've never been more scared to be alone




Allow me to exaggerate a memory or two
 Where summer's lasted longer than
 Longer than we do
When nothing really mattered
Except for me to be with you
 
Ni funderar säkert hur gammal jag är när ni hör låten. Men den är genialisk, den är så otroligt bra.. Hur mycket jag än förväntade mig av patds nya album, så förväntade jag mig inte en låt som var såhär bra. Time to dance är inget, jämfört med folkin' around.

big day!

Som det sägs så gifter sig Pete och Ashlee idag (lördag) i Ashlees föräldrars hus i Encino, CA. Shotgun wedding? Vem vet. Vad jag vet är i alla fall att Ashlee kommer vara en vacker brud och de två kommer vara så vackra på sina wedding pics. Grattis!


and now we can't have it.

Ligger i sängen med datorn och en stor kopp te. Jag har tittat mig igenom ungefär halva säsong 1 av one tree hill, och det känns så himla konstigt att se hur de var förr. Jag har ju bara sett från säsong 3 så det är kul att se riktiga geek-hayley!

Nu ska jag titta vidare, säsong 1 ska vara avklarad innan helgen är slut, och nästa vecka ska jag börja på säsong 2. Dock måste jag komma ikapp med all sömn jag missat i veckan, men det fixar sig ska ni se!


don't ever look back

DAGENS PLAYLIST: har faktiskt inte varit så mycket musik idag! :| det var dock lite we the kings, the cab och five i skolan ;)
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor och hoodie.
DAGENS DUSCH: alldeles nyss.
DAGENS FRISYR: fett och smutsigt = uppsatt i skolan.
DAGENS SMINK: ingenting ska ni veta.
DAGENS PARFYM: jag tror jag tog på mig dkny - be delicious i all hast i morse.
DAGENS HÄNDELSE: att mamma hade köpt ben&jerrys åt mig när jag kom hem! =D
DAGENS PLANER: kika några OTH avsitt, sen sova ikapp allt jag inte sovit i veckan.
DAGENS VILL HA: vad jag inte kan få.
DAGENS SAKNAD: sommaren och solen.
DAGENS DROG: ingenting so far.. jo, bubbelvatten!
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag är så himla trött.
DAGENS FINASTE: mejlet jag nyss fick från FBR. eftersom våra tröjor inte är här än, så lovade jen på fueled by ramen att hon skulle skicka på nytt idag, som jag förstod det.
DAGENS KÖP: polly och en fanta.
DAGENS MAT: korvstroganoff i skolan, och smörgåstårta med räääääkor hemma. MUMS!
DAGENS SJUKA: att jag har träningsvärk i låren utan att ha tränat..
DAGENS MÅENDE: trött och halsont, annars bra!

do you know what I mean?

Jag försover mig aldrig, men det gjorde jag idag.. Jag ställde klockan på 08.00, tänkte kliva upp och ta det lugnt med tanke på att jag inte riktigt har några lektioner att passa idag. Men jag beslutade mig i alla fall för att ställa om klockan en halvtimme, alltså till 08.30. Det hände inte. Jag vaknade 09.50 när mamma stod i dörren och frågade om jag skulle ha frukost. Jag hade nämligen ställt min klocka på 20.30, istället för 08.30. Way to go!

Well, ingen skada skedd. Nu har jag nyss tittat på tre nya akustiska framträdanden av panik-snubbarna, that made my day! Nu ska jag väl äta lunch antar jag, fast jag är inte det minsta hungrig.

Wish me luck med mitt nationella i engelska speaking idag!

snap snap snap your fingers for me



Jag tror någon har blivit lite för beroende av redbull? HAHA!

but in time we all forgot, and we all grew.

DAGENS PLAYLIST: pretty. odd, hela dagen
DAGENS KLÄDSEL: svarta jeans, linne och t-shirt
DAGENS DUSCH: imorse när jag vaknade
DAGENS FRISYR: nytvättat, borstat och utsläppt
DAGENS SMINK: mascara och eyeliner
DAGENS PARFYM: dkny - be delicious
DAGENS HÄNDELSE: ingenting speciellt har hänt än så länge
DAGENS PLANER: hem till N, sen träffa A
DAGENS VILL HA: min hoodie
DAGENS SAKNAD: värmen
DAGENS DROG: musiken
DAGENS TRÅKIGASTE: att det är solsken, men sjukt kallt ute
DAGENS FINASTE: northern downpour
DAGENS KÖP: jag har inte köpt något
DAGENS MAT: frukost bestående av två mackor
DAGENS SJUKA: min lilla hals
DAGENS MÅENDE: seg i kroppen, ont i halsen och allmänt trött


I am damaged at best, like you've already figured out.

Två energidrycker och jag är hyper. Jag är inte det minsta trött, men jag har gjort klart min engelskaredovisning i alla fall. Kanske ska jag ta och göra historialäxan när jag ändå är hyper? I'm such a geek, and I'm also emo, and oh so into cats.

Just nu är jag också pretty sick på Gävle. Inte så att jag gråter om kvällarna och vill härifrån eller något. Det finns absolut bra saker med denna stad, som mina underbara vänner (yeah, you know who you are), men ibland blir jag bara så less. Denna ytliga jävla stad där allting handlar om samma sak. Jag vill inte bli alldeles för detaljerad i en blogg, som jag vet att några jag kanske inte vill ska läsa, läser. Jag säger inte att jag är supermogen och vuxen, långt ifrån, men vissa behöver på riktig växa upp - och inse att det inte funkar som det gjorde när man gick i sjuan.

Tack för att ni finns, ni icke-ytliga människor med fler än 2 hjärnceller.


don't say we're not meant to be.

image298

Ingenting är spikat, men my former emoboys panic at the disco uttalade sig i en intervju om att det finns planer för en ny US tour i höst. Och jag kommer befinna mig i USA i höst. Wow, det skulle ju vara amazing, om jag hamnar i en schysst familj som låter mig gå på konsert, vill säga..

find your own way back home.

DAGENS PLAYLIST: story of the years nya album.
DAGENS KLÄDSEL: feber = mjukisbyxor, och hoodie.
DAGENS DUSCH: blir ikväll om jag orkar, ska ändå inte till skolan imorgon..
DAGENS FRISYR: uppsatt tråkigt.
DAGENS SMINK: ingenting, böjde ögonfransarna i alla fall.
DAGENS PARFYM: dkny - be delicious
DAGENS HÄNDELSE: jag tog en lyra på brännbollen idag!
DAGENS PLANER: göra klart presentationen til engelskan kanske? och läsa om kalla kriget.
DAGENS VILL HA: what I can't have..
DAGENS SAKNAD: februari. f-ing jävla februari!!
DAGENS DROG: ingenting.
DAGENS TRÅKIGASTE: regnet över gävle, och att FBR tröjorna aldrig kommer.
DAGENS FINASTE: folkin' around.
DAGENS KÖP: en kaffe.
DAGENS MAT: frukost, sen veg. lasagne.
DAGENS SJUKA: bra fråga.
DAGENS MÅENDE: inte bra, allmänt seg i kroppen och fortfarande feber. helt slut efter brännbollen som kanske inte var det bästa att spela?

Kanske kommer ett vettig inlägg senare, om man ens kan kalla några av mina inlägg vettiga. Yes, nu dissar jag mig själv också. Well, jag har hittat många bra band på sistone. Dagens låt:
The Audition - Warm Me Up

don't be surprised.

image297

One tree hill, avsnitt 17, säsong 5 - var amazing
. Fast jag inte sett alla avsnitten är den serien min absoluta favorit. Men jag tagit mig samman och laddat ner hela första säsongen, snart andra, och så ska jag titta igenom alla avsnitt, eftersom jag sett från säsong 3 och framåt. Dock är det sista avsnittet nästa vecka, sedan uppehåll till hösten. Lucas och Peyton? Lucas och Lindsey?

Most of the time, love doesn't really need words.

we are leaving it all

Well, det visade sig att jag har feber så ikväll ska jag ligga i sängen och titta på one tree hill och gossip girl som finns på min dator snart. Och imorgon är jag the local dealer som vanligt! Haha. Justja, mitt nummer av AP kom idag också. En tidning med bara massa bra musik, thank you for that.

Nu ska jag byta om, lägga mig i sängen och läsa AP.

det är inte brist på fisk heller!!

Nationella i matte var inte det roligaste jag har varit med om, men dagen blev genast mycket bättre efter lunchen jag avnjöt med mina kära vänner på stan. Subway, cookie och latte är super! Efter det debatterade vi för kärnkraft, det gick väl rätt okej, om inte annat var det rätt kul. TEAM KÄRNKRAFT!

Nu ska jag kika igenom de spanska oregelbunda verben i presens som jag bör kunna, och lyssna på lite musik innan det är dags för spanska med the K.

Ciao duders.

from a mountain in the middle of the cabins

Jag somnade runt 22.30 igår och sov till 07.40, jag borde alltså inte vara trött, men det är jag. Och det bästa av allt är att jag vaknade med huvudvärk. Jag har inte tid att bli sjuk nu.. Men jag ska väl pallra mig till skolan och skriva nationella, sen får vi se hur jag mår. Jag bör vara i skolan med tanke på att vi har debatt, men en alvedon and I'll be fine?

Ciao.

one of those nights

Jag måste lära mig att sova i tid. Jag vet inte varför, men det händer sällan att jag somnar före 01.00 nu för tiden. Och det var inte roligt att ha spanska imorse (förlåt K, men du är way to excited) när jag somnat klockan 02.00.

Kvällen har inte så mycket att bjuda på. I'm a no-lifer, som jag och S gärna säger kanske allt för ofta. Jag ska i alla fall plugga och inte göra så mycket mer än det. Kanske måla naglarna, det ser lite roligt ut med bara nagellack på ena handen. Imorgon är det nationella i matte A - KILL ME NOW! Och debatt i naturkunskap som vi kommer bli totalsågade på. Var det någon som sa emo? Jag måste nog seriöst sluta skämta om att vara emo innan jag blir superdepp på riktigt! Well, bra sak nu.. Precis 4 veckor kvar till sommarlov och festival!


______
Cause if you jump
I will jump too
We will fall together
From the building's ledge
Never looking back at what we've done
We'll say it was love
Cause I would die for you
On skyway avenue

ohno, I just keep on falling

För 5 år sedan..
- Var jag 11 år, och jag minns inte så mycket av det.
För 3 år sedan..
- Var jag 13 och allting handlade om att se bra ut för man gick ju i sjuan.
För 1 år sedan..
- Kunde jag inte vänta på att få sluta nian och börja gymnasiet.
För 3 månader sedan..
- Var det februari och jag var allmänt lycklig.
Igår..
- Sov jag hos Malin för hon är en chicken och vågar inte sova ensam i huset.
Imorgon..
- Är det tisdag och jag har debatt i naturkunskap och nationella i matte A.
Om ett år..
- Är jag troligvis på väg hem från ett high-school year i USA.

let's get fucked-up and die

DAGENS PLAYLIST: inget, so far. Antar att det blir en del ipod lyssning på mattelektionen.
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor, svart t-shirt och svart hoodie.
DAGENS DUSCH: ikväll, antar jag.
DAGENS FRISYR: oborstat utsläppt.
DAGENS SMINK: typ, eyeliner och böjda ögonfransar.
DAGENS PARFYM: Christina Aguilera.
DAGENS HÄNDELSE: inte ett jäkla skit har hänt. Jo, Malins katt skrämde skiten ur mig inatt! :|
DAGENS PLANER: skolan, hem, plugga spanskaläxa, csi, sova.
DAGENS VILL HA: hoodie.
DAGENS SAKNAD: efter en energidryck.
DAGENS DROG: musiken som vanligt.
DAGENS TRÅKIGASTE: SKOLAN !!!
DAGENS FINASTE: blabla, emo idag. inget är fint.
DAGENS KÖP: ingenting alls.
DAGENS MAT: frukost. Bestående av två rostade mackor.
DAGENS SJUKA: min täppta näsa.
DAGENS MÅENDE: värre emo än igår, och klockan är inte ens tio...

long live the car-crash hearts

image296
1 månad, 1 dag.

the city is at war, playtime for the young and rich.

DAGENS PLAYLIST: We The Kings
DAGENS KLÄDSEL: Leggins, shorts & panic t-shirten
DAGENS DUSCH: Snart
DAGENS FRISYR: Smutsigt = uppsatt
DAGENS SMINK: Nada
DAGENS PARFYM: Lacoste - Touch of pink
DAGENS HÄNDELSE: Jag åkte hiss!
DAGENS PLANER: Duscha, kika igenom spanskaläxan, se NCIS, åka hem till malin
DAGENS VILL HA: Hoodien och FBR tröjorna
DAGENS SAKNAD: Allt
DAGENS DROG: We The Kings
DAGENS TRÅKIGASTE: Vädret och min huvudvärk
DAGENS FINASETE: When the day met the night
DAGENS KÖP: En räkmacka
DAGENS MAT: Spagetthi och korv
DAGENS SJUKA: Min huvudvärk
DAGENS MÅENDE: Sådär, halvt superdepp á la emo och huvudvärk

oh little did she know

Jag har ont i varje liten del av min kropp, men gårdagen var trevlig. Jag, Jess och Malin begav oss ner på stan. Det var tänkt att vi bara skulle vara där i en halvtimme-timme. Så blev inte fallet.

Träffade J, J, D och I på stan, vi gick runt ett bra tag sen träffade vi ett gäng till. Dock var dessa mindre nyktra, men vi hade kul ett tag i alla fall. Haha. Vi knallade runt på stan ett tag, och jag träffade folk jag inte träffat sen skolavslutningen förra året! Och annat trevligt folk, så det var kul. Mindre kul är att jag har världens skavsår på båda hälarna och på min högra lilltå. Det som skulle vara en halvtimme på stan, blev lite längre och jag tror vi var hemma 01.40 eller något liknande. Så då kom vi fram till att vi var hungriga. Så mästerkocken Malin kokade fullkornsmakaroner och jag stod för köttbullarna! Mycket trevlig kväll.

Nej, nu ska jag göra mig lite mat.

run baby run

Att sätta sig i solen idag för att försöka jämna ut min rödhet, slutade inte bra. Jag är nu röd, superröd, i hela ansiktet och det gör ont när jag ler! Stupid stupid Emilia..

Imorgon är det lördag, och jag ska träffa Jess och Malin. Först hade jag tänkt ta mig en promenad till mamma, eller kanske ner på stan. Jag får se om jag orkar. Kvällen har i alla fall spenderats hemma hos kära vän A. Mycket trevligt. Nu ska jag lyssna på We The Kings och surfa runt lite, sen sova.. Förresten, supersöta bilder på Pete och Bden!



Dagens låt, We the Kings - Check Yes Juliet

I'll be your tour and myspace whore

Sol och varmt resulterar i att jag ser ut som en kokad hummer. I halv ansiktet av någon anledning. Well, jag får jämna ut det imorgon då jag ska pressa i solen i hopp om att bli brun. Vi vet redan att de inte kommer hända, men nån gång måste jag också bli brun.

Dagen har varit mycket bra. Skolan gick fort, bara en lektion och sen var veckan slut. Sedan träffade jag D på stan och hade en väldigt trevlig eftermiddag i solen. Sen var de meningen att jag skulle åka och träna. Vilket jag också gjorde, förutom att jag inte riktigt tränade. Jag var där i tid, men inte S och M. Då Ms jobbmöte tog lite längre tid än väntat. Jag och S gick till pressbyrån och jag köpte nya nummret av Rock Sound, och man fick Elle på köpet! Sen köpte vi en energidryck och satte oss i Boulognern. Inte världens bästa träning, men trevligt!

Nu ska jag fixa mig något att äta, sedan ska jag nog se det nya avsnittet av Gossip Girl.

don't forget how well I know you

DAGENS PLAYLIST: Cute Is What We Aim For idag..
DAGENS KLÄDSEL: Blå jeans, svart linne och vit kofta.
DAGENS DUSCH: Blir ikväll.
DAGENS FRISYR: Utsläppt och borstat, faktiskt!
DAGENS SMINK: Ingenting.
DAGENS PARFYM: DKNY - Be delicious
DAGENS HÄNDELSE: Jag vet inte riktigt, det är ju bara skolan som hänt än så länge.
DAGENS PLANER: Träffa D, sen träna.
DAGENS VILL HA: Nya nummret av AP.
DAGENS SAKNAD: Sommarlovet.
DAGENS DROG: Musiken.
DAGENS TRÅKIGASTE: Min cykel som är halv sönder.
DAGENS FINASTE: Vädret!
DAGENS KÖP: En bit vattenmelon på rasten.
DAGENS MAT: Potatis och linsgratäng!
DAGENS SJUKA: Bra fråga.
DAGENS MÅENDE: Jättebra, det är ju sol ute!

you know it's true, this is a fight I refuse to lose.




Det är dags för THE CAB att komma till Sverige nu.


you're still my favorite melody.

DAGENS PLAYLIST: Whisper War, The Cabs album har spelats flitigt idag.
DAGENS KLÄDSEL: Dresscode idag, det var ju nationella! Mjukisbyxor, blått linne, vit t-shirt, vit kofta.
DAGENS DUSCH: Alldeles nyss.
DAGENS FRISYR: Utsläppt oborstat hår som vanligt.
DAGENS SMINK: Ingenting, trivs nog bäst så har jag kommit fram till.
DAGENS PARFYM: Lacoste - Touch of pink
DAGENS HÄNDELSE: Vad har hänt? Bra fråga. Att Malin var här och var vänlig med mig idag.
DAGENS PLANER: Måla naglarna och se nya OTH avsnittet som jag inte sett än.
DAGENS VILL HA: Lila jeans, eller gula funkar det med. Och mina tröjor från FBR och min hoodie.
DAGENS SAKNAD: Allting som har med 26/2 att göra. Men inte långt kvar till Norge nu!!! =D
DAGENS DROG: Musiken. Makes me high!
DAGENS TRÅKIGASTE: Jävla moterfucking nationella matteprovet. (Förlåt... fula ord)
DAGENS FINASTE: Intervjun med Pete i nya Kerrang! nummret. Bästa jag läst på länge.
DAGENS KÖP: Mörk choklad och pepsi max.
DAGENS MAT: Tofugryta i skolan, muuums!
DAGENS SJUKA: Att det är sommarlov snart.
DAGENS MÅENDE: Växlat. Nu är det bra dock :)

when air is filled with dust and dying dreams

Dansmattan är superkul, jag och Malin testade "workout" läget idag, o herre min skapare vad det var jobbigt! Det var inte bara dansmattan som var jobbig, hela dagen har varit jobbig. Och nationella i matten var inte kul. Verkligen inte kul.

Imorgon är det dock bara en lektion, fangs up for that! Vilket betyder att veckan snart är slut, det kommer bli helg och strålande väder. Och bäst av all, våra hoodies kommer i början av nästa vecka!

Back to Greys now.

emo is the new brad pitt



GUILTY PLEASURE.
SEX ME GABE.
JA, JAG ÄR OSERIÖS.
VIDEON ÄR BRA DOCK.

when you use your lips, they better be on me.

Okej, tro inte att jag är ego nu med rubriken, den är från min absoluta favoritlåt för tillfället. The cab, my love.

Jag och S har fan-girl planer inför Panic spelningen i Norge. Tänker inte lämna några detaljer här, så kul ska vi inte ha det. Jag kan inte fatta att jag ska på festival och se dem. I can't wait.

Träningen var inte kul, jag orkade ungefär nada, men det kan bero på att jag kanske tröttnat på gympan. På Torsdagkväll blir det dock aerobics (stavning?), jag har ingen aning om hur det ska gå då jag inte är så jättebra på det där med att komma ihåg rörelser.

Justja, jag lånade en såndär dansmatta på musikbiblioteket idag, förutom att jag höll på att glömma den på friskis (det hade blivit dyrt!) så var den extremt rolig. Superbra träning, jag blev alldeles svettig. Nåja, förutom detta så har vi beställt gabe-hoodies nu (fangirl screaming till jag tappar rösten). Kan inte vänta till jag får den!

Godnatt, idag ska jag sova tidigt =)

things have changed for me.

Jag somnade runt 03.00 inatt, vilket inte var det bästa med tanke på att det första jag skulle göra i morse var att ha en muntlig presentation, men det gick utmärkt tydligen. Yey for that! Dock är jag väldigt trött.

Som sagt så trodde jag ju att mitt muntliga matteprov som jag gjorde för några veckor sen gick rätt åt skogen, men så verkade inte det fallet vara, jag fick nämligen VG! Say what now? Emilia, VG på ett matteprov? Herre min skapare.

Nåja, nu är det spanska och läxförhör. Det läxförhöret kommet nog inte gå så speciellt bra i alla fall.

I've only got forever, and forever is fine.

Det har varit en händelserik kväll. Inte med att det har hänt mycket, men jag har sagt mycket. Jag har äntligen sagt hur jag känner/kände angående vissa saker, jag har tagit tag i saker och rett ut dem - och det känns så himla bra. Jag har varit helt ärlig, sagt varenda liten detaj som varit on my mind som stört mig den senaste tiden. Förut har jag känt att det finns så hima mycket jag vill säga, men jag har inte haft modet. Tack för att ni lyssnat på mig.

Det finns mycket mer jag vill få ur mig, så det kommer nog bli ett långt inlägg.. Läs om ni orkar. Det är som sagt ungefär en månad kvar i skolan, vilket jag nämt rätt många gånger så är jag just nu skiträdd! Jag ska flytta härifrån snart. Vissa dagar kan jag inte bara vänta för att få åka och uppleva allting på andra sidan jorden, men jag vill inte åka ifrån alla mina vänner. Allting är så himla bra just nu, och så ska jag ta mitt pick och pack och åka. Börjar jag ångra mig? Jag menar, kommer jag verkligen klara av att vara borta i tio månader? Det ser ju inte mycket ut på papper, men det är lika lång tid som hela detta skolåret. Det känns också som att jag bara vill ge upp allting om resan. Det är så himla mycket som skall göras (vilket jag förstår). Men jag ska vaccineras för tredje gången och jag ska till amerikanska ambassaden på intervju. Det låter nu som jag gör problem av något som inte är det egentligen. Men jag är så himla rädd att det inte ska vara värt allt jobb? Alla pengar vi lägger ut på att jag ska få åka. Tänk om jag inte klarar av det, och kommer hem. Det skulle inte finnas ord för hur besviken jag skulle vara på mig själv. Snälla, säg till mig att jag kommer klara att åka iväg?

Förutom allt detta så har jag totalt tappat min motivation för skolan. Det är bara en månad kvar ungefär, men jag orkar inte. Spanskan känns som kinesiska, matten känns ännu värre och jag är orolig på riktigt inför nationella provet på onsdag. Redovisningen inför svenskan imorgon är okej - den kommer vara långt ifrån bra. Kärnkraften är jag nog inte helt lost på i alla fall. Men jag blir bara så besviken på mig själv. Jag kan ju mycket bättre och just nu så ska jag tappa all motivation? Inte den bästa tajmingen.

Well, nu har jag fått ut lite av vad som är i mitt huvud i alla fall. Nu ska jag kladda ner lite stödord till presentationen imorgon, sen ska jag sova. Som tur är ska jag inte upp förrän 08.00 och alla täcken på dålig sömn kan täckas med foundation/concealer/cover och whatever jag kan hitta i min sminkväska.

Godnatt. Och detta var nog det längsta jag någonsin skrivit.

all was golden in the sky

Jag och Malin tog en cykeltur och till slut hamnade vi i lekparken vid källö. Och har jag pluggat spanska? -Nej!





Jag har världens snyggaste FOB tröja och är allmänt cool i Malins solgasögon. Haha!

I'm your doctor, I'm your cure.

Jag är superpepp på presentationerna imorgon, ohyes!

Åh, bara för att jag har massor att göra idag så fungerar inte progress, jag vill slå någon och jag vill slå hårt! Inte nog med det, spanskaläxan är stupid (förlåt karin) men nej, jag vill inte lära mig saker så som "det här kexet". Nödvändigt.

Nu ska jag forsätta vara arg, plugga spanska och lyssna på cute is what we aim for.
FANGS DOWN.

image288
ge mig hoodie, ge mig hoodie.


It's the end of a broken heart

Jag har nyss kommit hem från skolan och sitter på balkongen och surfar. Jag har nämligen inte trådlöst hemma hos pappa, men det har någon annan i huset för jag snyltar internet av den snälla människan. Dock är nog stackaren helt omedveten om det.

Jag sitter i alla fall och solar min bleka stackars hud, det slutar väl att jag ser ut som pippi om en halvtimme eller så. (läs en miljon fräknar). Vad har kvällen att bjuda på då? Jag ska plugga, sucks bigtime. Kanin-formen i spanska. Ni på spanskan i morse fattar vad jag snackar om. Och så måste jag träna inför min presentation om Ares och kärnkraft. Hurra. Håll tummarna för mig imorgon.

Nej, dax för spanskaläxa.
Dagens låt; The Cab - That 70's song.

I want to kill someone !!!

Superdepp á la emo brukar känneteckna mina söndagar, men detta är superarg á la seriemördare ska ni veta.

Jag mejlade FBR idag, angående tröjorna som aldrig kommer. Vet ni vad jag fick till svar? "Tack för att du skickat ett mejl, var vänligen vänta tre dagar på ett svar"... för det första, fuck me x 1000003000 för det. Jag vill veta nu. Sedan stod det lite längre ner i mejlet "när du beställt från oss och vi skickat varorna, så får du ett mejl där du kan följa din order".

Jag har inte fått ett mejl. De har alltså inte skickat tröjorna än?! FFS! De har till och med dragit pengar från kontot, men inte skickat sakerna? Om de inte finns inne för tillfället kunde jag väl åtminstone fått ett mejl om det? Det är för deras eget bästa dom bör skicka de där t-shirtarna så fort som möjligt. Trust me!

Btw, så ska jag beställa en hoodie imorgon. Dock inte från FBR. Nope, never! De kanske har världens bästa band på sitt skivbolag men jag skulle då inte rekommendera deras webshop..

I WANNA KILL SOMEONE RIGHT NOW!

put your hands in the air

But the prince of any failing empire knows that
Everybody wants, everybody wants
To drive on through the night
If it's a drive back home

Things aren't the same anymore
Some nights, they get so bad
I almost pick up the phone.

It's a strange way of saying that
I know I'm supposed to love you.

when it rains

Den här helgen har jag kommit fram till att;
- Den grekiska mytologin är helt ointressant
- Man inte ska måla naglarna i sängen
- Man inte ska vädra när det är fuktigt ute när man bor granne med reningsverket
- Man ska inte skrämma katten när man har honom i famnen
- Man ska inte heller måla naglarna i sängen med nagellacksburken på laptopen

I fear I can't take it




PARAMORE ´ - Hultsfred 12/6.
"We're better off, without you"

it's your birthday

image287

Happy Bday, David Beckham.

I'm singing myself to sleep.

1. Det bästa tjejsnacket handlar om:
Saker som inte killar bör höra att vi snackar om.
2. Den coolaste svenska kvinnan är:
Jag, såklart!
3. Plagg jag är mest trött på:
Allting från gina tricot.
4. Plagg jag inte kan vara utan:
Mina mjukisbyxor.
5. Jag vill helst ha:
The Cabs nya album, Viva La Cobra, och en lila hoodie från AA.
6. Något som imponerar på mig:
Folk som gör vad de vill, och inte bryr sig om vad andra tycker.
7. Viktigaste/attraktivaste manliga egenskapen:
Humor. En kille som får mig skratta.
8. Vad är mest avtändande?
Folk som inte borstar tänderna. Haha!
9. Ord som bäst beskriver den jag fått formuläret av:
Det vet jag inte, jag hittade det någonstans.
10. Tre bloggar läser helst:
Alla som står länkade på sidan.
11. Tre bloggar du gärna liknar?
Ingens, just nu.
12. Vad jag vill veta om andra men inte vågar fråga:
Det beror väl på från person till person.
13. Bloggare jag vill veta det om:
---
14. Gör mig mest glad:
Oväntade gåvor, och när folk runt om mig är glada. Det smittar!
15. Den största orättvisan är:
Att alla orättvisor finns.
16. Tv-program/serie som jag gillar mest:
Criminal Minds, CSI och Greys.
17. Ord som bäst beskriver min blogg:
Fueled by Ramen/Decaydance.
18. Ord som bäst beskriver mig:
Santi. (Kom inte på något annat)
19. Ord som jag skulle vilja att andra beskrev mig med:
Santi.
20. Är jag en typisk badboy- kvinna?
Nej, hahaha!
21. 3 bloggare som jag skulle vilja beskrev mig med ett ord:
Folk som orkar.
22. Jag vet att jag är kär när:
Jag inte kan sluta le.
23. De tre snyggste killarna i världen:
Brendon Urie, Pete Wentz & Channing Tatum
24. De tre snyggaste tjejerna i världen:
Sophia Bush, Hayley Williams & Victoria Beckham.
25. Replik som får mig på fall:
"Jag lyssnar på Fall Out Boy" .. HAHA, nej seriöst - jag vet inte.
26. Tre bloggar som jag vill ska göra formuläret:
Perez Hilton! Nej, just kidding. Den som orkar, det var ju inte speciellt roande menar jag.

And say goodnight our first goodbye

Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på "vegas nights" med the cab idag. Vågar inte titta på antal spelningar heller, då får jag väl ett wake-up call om hur patetiskt mitt liv egentligen är. Appropå något helt annat är det idag 1 månad och 10 dagar kvar till skolavslutningen, vilket betyder Hultsfred. Det är ingenting, och det skrämmer mig. För då är det sommarlov, och jag ska ta mitt pick och pack och flytta till andra sidan atlanten.

Äh, jag orkar inte tänka mer på det nu, för då blir jag väl helt emodepp innan kvällen är slut. Men jag kommer sakna så många. Jag kommer liksom inte träffa mina vänner och min familj på tio månader. UUUUUUUUH. Nåja, jag får helt enkelt göra det bästa av sommaren, och spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner. Och självklart, massa underbar musik på festivaler.

_____________________
And if tonight ever makes a difference
The way that I feel the way that I'll remember it
I'll take this down until the glass remains
Swallow the words that I was meant to say

I've only got forever and forever is fine
Just take your time
We'll stop the clock together
And know that the timing was right

life life life

image286

Har nyss varit ute och käkat med familjen, och sen kom jag på att jag glömt ladda ner det nya one tree hill avsnittet, så om 4 minuter finns det på datorn. Mys! Gossip Girl finns också, så det blir nog en bra kväll om man bortser från pluggandet som måste göras efteråt. Och hur snygg är inte Hilary Burton?

walking in memphis, but do you really feel the way I feel?

image285

Ryan ross is h-a-w-t, som Brendon säger. Imorgon har "that green gentleman" videon premiär! Can't wait.

"I like him in nothing.."

image284

Jag kände bara att jag var tvungen att posta den här otroligt fina bilden på Pete och Ashlee innan jag går och lägger mig. Bara för att jag läst en intervju om hur söta dom är, och mina ögon faller nu ner. GODNATT!

hit me with your best shot!

Det har varit en stressig dag, men en mycket trevlig sådan. Jag har ialla fall hunnit med att klippa håret, bokat tid för synundersökning och varit på musikbiblioteket.

Kvällen då? Jag, S, J och M spenderade kvällen hemma hos J. Åt supergod mat. Grillat med potatiskrocketter (stavning?), sallad och vitlöksbröd! Att jag och S förlorade på singstar var dock inte lika roligt, but I had fun! När vi drog oss ifrån J så slöt jag mig till Adam och co. De hade dock ett väldigt problem att hitta mig. Kanske är jag dålig på att förklara?

Hade trevligt med grabbarna också.. Vi gick hela vägen till brynäs så mina stackars fötter är nu skavsårade av mina nya skor. Men det är det värt. Kvällen har varit super, tack för det tjejer och tack för det grabbar! :)

Nu är det kanske dags att sova? Jag är helt slut och jag tror jag ska somna till Whisper War.