It looks like we've got a big mess on our hands.. check this juliet!

Oh wow, idag har det varit superfint väder, och superhemskt väder.. Först cyklade (jaa, cyklade!) jag, s och t till Harnäs. Där träffade vi lite folk och det kommer bli hela alfabetet om jag ska skriva ut massa bokstäver ist för namn så vi skippar det! Vi badade i alla fall ett tag, vi hann kanske vara där i en timme till det började åska!

Vi bestämde oss för att cykla hem, vilket är typ 9 km, men då började det spöregna. Jag menar verkligen spöregna. Jag hade shorts, linne och kofta och det gjorde så förbannat ont. Så mycket regnade det. Dessutom åskade det så jag var rädd som en kyckling. Så eftersom det gjorde så ont att cykla, så bestämde vi oss för att åka till Vårvik och söka skydd under tak. Haha!

Där badade vissa, vilket jag inte vågade då det åskade och blixtrade! Sen slutade det regna hysteriskt mycket så vi kunde cykla hem igen. Så vad har jag lärt mig idag? Ha inte vita shorts i spöregn. Nu är jag i alla fall nyduschad och varm igen :)

close your god damn mouth.



Jesse Mccartney gör en cover på "I Write Sins, Not Tragedies."
HAHAHAHAHAHAHAHA.
Ja, seriöst - jag skrattade sådär mycket.

Falling through the night, rising from the ashes.

Don't come any closer, don't tell me it's over
Don't kiss me goodbye.
Here we are, am I taking this too hard?
Don't say that it's easy, the hardest part is leaving
Don't you wonder why...
Suddenly, we're all running out of time.

I'll never let you go, don't ever forget
Tell me you'll remember, forever young.



miles away from those I love

Här ser man - Avenged Sevenfold spelar i Sverige i Februari, men då är jag inte hemma. Det betyder att det är den fjärde gången jag missar dem. Jag förstår hur du känner dig Jess, jag sörjer med dig..

Nu har jag nyss målat klart mina naglar vilket tog mycket längre tid än jag trott. Ikväll ska jag träffa Jess och Malin - får se vad vi hittar på. Imorgon är det sommarkväll i Gävle också. Inte så kul, men det är liksom min och Mickis grej att åka dit varje onsdag. See you there?

run baby run, don't ever look back

Dagen har varit bra! Jag orkade ta mig ut i värmen och jogga - jag tog min runt trean på 14 minuter. Inte världens snabbaste kanske, men bra jobbat i värmen eller hur? Städat rummet hann jag med också. Good girl!

Åkte hem till Adam och såg någon mysko film som jag inte direkt förstod något av. Förutom att de dödade varandra. Inte sevärd, helt enkelt. Sen kom Malin förbi - jag har saknat den lilla lorten. Hon åker till Turkiet på fredag och jag är avundsjuk! But then again, jag ska till USA snart! Betyder det att jag missar en panic-konsert i Sverige i höst? Who knows. Har jag tur får jag se dem i USA, om inte har jag sett dem två ggr i år och det är mer än vad jag kunde önskat. Snackar om dem igen. När ska jag sluta?

Jag är trött och bör sova nu. Imorgon ska jag träffa Jess för en tripp på staden. Jag behöver nya skor, dock tycker inte jag det, men pappa hotade med att slänga mina favoritskor så det är väl bara att köpa ett par nya antar jag. Godnatt med er!

don't you remember?


LIVE FROM NORWAY!

Ryan really had me när han sa allt det där i början, och här sitter jag som en töntig flicka och nästan gråter framför datorn för det är så himla bra! Jag menar, jag stod där och nästan bölade (då också...) av lycka och av sorg för det var sista låten de spelade men jag hade haft världens bästa kväll. Kolla reaktionen på 05.54. Vi var världens bästa publik den kvällen. Do doubt. Och Ryan vet det. Haha!

Jag ska sluta tjata om dessa, någon dag, någon dag. Justja, jag skulle sova men fastnade framför youtube ja..

Where no one notices the contrast of white on white



Round here we stay up very, very, very, very late
I cant see nothing, nothing round here
Catch me if I'm falling


Denna låt har spelats non-stop hos mig sedan klockan 00.30. Jag fastnade än en gång på diverse forum, fans kan vara underhållande men ändå så otroligt skrämmande. Kanske är det dags att få lite sömn nu, dock är mitt rum otroligt varmt och har jag fönstret öppet invarderar myggorna. Ska jag vara ärlig börjar jag bli less på den här värmen. Nåja, intressant info igen. Lyssna på låten ovan förresten. Gnatt.

I'm emo, please don't talk to me - I'm busy cutting my wrists.

Limön var super, förutom att jag fick för lite sömn som vanligt. Jag ser ut som ett spöke runt ögonen nu för tiden. Jag är ett spöke.  Jag står inte ut i värmen. Jag smälter, som den lilla snöflingan jag är. Jag orkar inte blogga. Tänkte bara nämna denna viktiga information. F this, I'm emo today.

why don't you cry?

Sommaren är snart slut och jag börjar få mer eller mindre panik. Jag menar, det känns som jag inte gjort någonting alls i sommar. Fast ändå har jag haft en superbra sommar såhär länge. Jag menar, jag har börjat umgås jättemycket med Mickis igen. Jag har varit på världens bästa festival och sett Panic At The Disco med världens bästa festivalpartner S! Och jag var på Hultsfred..

Förutom det så har jag varit på Åland med Malin och Jessica, Limön med Niclas och Sreynech, Limön med "gänget", middagar med tjejerna, bara umgåts. Och ändå känns det som jag inte gjort något av min sommar..

Nästa uppdrag är att växla dollar, och fixa andra nödvändiga saker inför min USA tripp men det känns inte verkligt för fem öre, då jag varken har ett avresedatum eller en värdfamilj/stads-placering än. Och det är 12 dagar kvar till 5 Augusi då min "avreseperiod" börjar. Come on, EF?

Nåja, i kväll hade jag trevligt - vi kikade på dvd och snackade om fangirl minnen á la 12-åringar. Men what the fuck! "Vem är Chuck?!". Nu ska jag packa inför imorgon då jag drar ut till Limön för allmänt mys.

Go spin circles for me, wound relentlessly around the words we used to sling

Oh, such torturous things..

Well, jag fick mig inte allt för mycket sömn i natt. Jag somnade runt 10.00 imorse och vaknade klockan 14.00 av att någon klippte gräset utanför - och att tvn var på och mtv hade "pharrell vs. timbaland". Inte världens bäst start på dagen. Nåja, nu är jag vaken i alla fall men jag är inte allt för pigg. Det blir nog en red bull ikväll för jag och S ska nämligen ha fangirl night och kika på live dvds och äta pizza!

Imorgon åker jag till Limön och hälsar på mickis. That will be nice! Justja - 12 dagar kvar till den 5 Augusi. 12 freaking dagar.

_______________

That's when you stu-stu-stutter something profound
To the support on the line
And with the way you've been talking
Every word gets you a step closer to hell

strike up the band

Jag har nyss ätit frukost tillsammas med Mamma och P. Jag har nämligen inte sovit någonting. Det gick bara inte. Så då var det väl lika bra att gå upp - så nu sitter jag och kommer troligvis somna med huvudet på tangenbordet.

Det är jag som är Emilia som vänt på dygnen. Ja.

round here, we all look the same.

Oh no.. Det är ljust ute och jag sover inte än. Attans.

Oh he's slightly clever to just a certain extent



Titta vad som kom idag då.. Panic! At The Disco Limited Edition Box. Jag trodde inte det skulle gå så fort och blev superglad när mamma väckte mig och tryckte upp den i ansiktet på mig. Jag menar, bättre sent än aldrig.



hey moon, don't you go down

Det här är inte bra. Jag är nämligen inte ett dugg trött och sitter uppe och små-surar för att jag inte beställde pretty odd deluxeversionen ifrån FBR när jag skulle köpa mitt album. De gjorde 10000 och det finns kanske runt 1000 kvar nu. Vem vet, jag kanske internetshopar lite i USA när jag är där - billigare frakt så.

Idag har jag joggat fem kilometer och mina ben är tunga - dessutom åskade det bigtime vilket jag inte gillade speciellt mycket. Nu måste jag försöka sova, jag ska upp 11.30 imorgon. Attans, jag som brukar sova till 14.00. Godnatt.

The angels get a better view, of the crumbling difference between wrong and right

PANIC AT THE DISCO - NORTHERN DOWNPOUR
Det känns som att den här låten är så mycket bättre än vad en video någonsin kan bevisa. För mig är den i alla fall det, och hur mycket jag än vill att hela världen bör höra den här låten så tycker jag inte det ska bli deras nästa singel. När jag hörde den live på hovefestivalen var jag helt struck. Jag tror inte ens jag sjöng med. Fast jag kan varje ord i låten. Jag bara stod där. Lyssnade. En tjej i publiken började storgråta och hade mascara i hela ansiktet. På något sätt förstår jag henne.

i'm coming down, bring me up, take it off, let's just touch

Jag kom nyss hem från en kvällspromenad med Sreynech och Malin. Vi vandrade runt i Bomhus och samtalade om massa möjligt och försökte undvika att trampa ihjäl alla grodor. Vissa av oss cirkusdansade runt grodorna, det fungerar det också. Men till slut så åt myggorna nästan upp oss vilket inte var så speciellt mysigt.

Justja, idag laddade jag ner Metro Stations album och det var en av de bättre sakerna jag gjort på ett tag, albumet var förvånansvärt bra. Thumbs up! De är nu med på listan "band-att-se-innan-jag-dör".

Nej, nu är jag trött fast jag sov till 13.30 idag. Godnatt!

you know you should



Kollade igenom min musikmapp på gamla datorn idag och titta vad jag hittade i Panic! At the Disco mappen.. "New song". Det roliga var att det var en demo på "Nails For Breakfast, Tacks For Snacks".. Snacka om ny låt.. I do miss them a bit... Panic! At The Disco. Länge leve "!".

I was thinking of ways that I can get inside.

Gårdagen var trevlig! Vi käkade middag hos Jess, spelade kubb - och jag måste säga att jag och S är det ultimata kubb-laget! Ingen tvekan om saken. Nåja, det var trevligt. Sen knallade jag vidare till Adam och tvingade honom att titta på Simple Plan dvdn jag fått låna av Jess!

Inte kunde jag sova igår heller, 05.30 tror jag att jag var upp sista gången. Måste sluta med det där. Sen drömde jag mysko saker om att jag flyttade hemifrån så jag bestämde mig för att kliva upp istället. Och om en timme ska jag ut och jogga med mamma - inte så kul det heller, jag är lite för trött än..

just wanna try you on

Dagens klädsel: leggins, svart klänning.
Dagens skor: gröna ballerina.. typ.
Dagens frisyr: just nu uppsatt, utsläppt senare.
Dagens mat: frukost. grillning med tjejerna ikväll!
Dagens dryck: juice såhär långt. en kopp kaffe också.
Dagens händelse: jag träffade min faster för första gången sen 05.
Dagens musik: katy perry -  i kissed a girl.. och metro station - shake it.
Dagens planer: grillning, mys och kubb i think!
Dagens vill-ha: är ett vill-ha. haha!
Dagens väder: sol och moln.
Dagens saknad: ingenting so far.
Dagens tråkigaste: att mitt hål i örat växt igen för tredje gången. jag ger upp nu.
Dagens dummaste: att jag hade kameraladdaren framför mig men letade som en stressad maratonlöpare överallt i typ en kvart.
Dagens finaste: kaffestund hos farbror!
Dagens mående: GLAD! =D
Dagens span: ingen såhär länge!

I'm sorry for what I didn't say.


METRO STATION - SHAKE IT
my guilty pleasure.

this is where we both get scared..

Nu ska jag försöka mig på det här med att blogga.. Jag har nog inte skrivit något på länge. Bara youtubeklipp och typ "bra dag, god natt".

Idag var det sommarkväll i Gävle och det var massa folk där, fler som jag ogillade än gillade. Nej, nu ska jag inte vara sådan! Nåja, kvällen började med sushi-middag på Sakura med Sreynech och Mickis. Mickis var inte så stort fan av maten... så det blev mer till oss! Sen mötte vi upp Malin och Linn med sällskap och kollade på Nordman. Ehum, yes - Nordman. Inget Avenged Sevenfold eller Iron Maiden inte..

Förutom det så har jag hunnit med att jogga 5 km idag, och bränna mig i ansiktet under tiden! Well well, det är trots allt snöflingan vi snackar om.. Justja, när vi åkte hem från stan så åkte vi ner till Lillhagen med bussen och gick därifrån, det var trevligt och vi talade om massa roligt - blandannat "mr.barco".. eller "mr. båt på franska".. "Vänta, hur säger man båt på franska?!" Tack till damen på bussen som talade om det för oss!

Nej, nu ska jag snart sova - imorgon ska jag klippa håret. Jag hoppas det inte är allt för slitet.

all i need is you


Gillar du uppmärksamheten, Pete?
Bild snodd av Perez Hilton.


Vem hade trott att mannen bakom From Under The Cork Tree skulle vara omringad av fotografer några år senare? Hur många vet att han skrivit det albumet? Hur många vet att han är i ett band? Well de vet i alla fall att han är gift med Ashlee Simpson-Wentz.

Ikväll står Avenged Sevenfold på en scen i Stockholm, och jag kommer stå på stortorget i Gävle och lyssna på Nordman. Livet är bra orättvist. Justja, förutom det så är jag helt hooked på Dead By April. Check them out!

hide your feathers on the back porch, baby.

Dagen var super! Var på Limön med Niclas och Sreynech, hade picknick och badade nästan.. Jag fick massa fräknar och flagnar på benen. Som vanligt.

Imorgon ska jag ut och springa med Malin, sen blir det stan på kvällen för sushi-käk med Mickis! That's all. Godnatt.

the beauty and the beast

Imorgon ska jag till Limön med Sreynech och Niclas. Solskyddskräm är med!!
Det blir nog en trevlig utflykt.

Time to sleep now. Godnatt!

I've never been perfect

Linkin Park - Leave Out All The Rest



keep me in your memory




Jag kan inte riktigt förstå att vi var där och stod såhär nära. Kan du det, S?
time to dance.

where did I go wrong?

Sreynech och Niclas, när ska vi till Limön? På SMHI är det en fet sol över Gävle från mån-ons!

I can feel you all around me

Dead By April - Losing You
Flyleaf - All Around Me
30 Seconds To Mars - Attack
Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall
Avenged Sevenfold - Almost Easy
Dead By April - Falling Behind
Avenged Sevenfold - Afterlife (liveversionen)
30 Seconds To Mars - The Kill
Skillet - Rebirthing
Story Of The Year - The Black Swan
Coheed & Cambria - Welcome Home

Senaste veckans musik.

I just can't believe I am losing you.




Dead By April - Losing You.
Dagens låt.

I kissed a girl, and I liked it. I hope my boyfriend don't mind it.

Jag orkade inte 36 timmar! Efter 24h var jag helt slut, vi var alla rätt trötta, så vi bestämde oss för att sova i 40 minuter. Det var ju onödigt att gå och lägga sig mitt på dagen tyckte vi, så vi skulle bara sova ett litet tag. Det slutade med att jag stängde av alarmet på mobilen och sov i 1½ timme istället.. Så jag är ungefär rätt slut just nu. Tydligen hade jag någon period inatt då jag var väldigt övertrött och dryg.. Well, that's life!

Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll - förutom sova. Kanske inget mer än sova. Jag vet i alla fall att jag bör städa rummet, men sängen lockar lite mer för tillfället. Jag ska tänka på det där.


cause it's nine in the afternoon

Idag spelade vi fotboll, och jag åkte ut först av alla när vi spelade clown. Det var aningen pinsamt... jag menar, jag spelade faktiskt fotboll i ett ex antal år innan, men det verkar ju inte sitta kvar. Det värsta var (förlåt) att Sreynech vann och hon har aldrig spelat fotboll! Det var hon och Simon i final, och hon var så sportslig att hon sköt honom mellan benen så han låg på backen i fem min, och under den tiden så tog hon bollen och sköt mål och skrek; JAG VANN!! Stackars lilla Simon ;)

 

Nu sitter jag hemma hos Adam och har varit vaken i ganska precis 12 timmar.. 24 kvar, bara 24h kvar. Wish me luck! Nu ska jag googla Panic och smitta hans dator med Panicbasiller. Han är nämligen inte så stort fan av dem.. 


would you hear me?

It's on. Jag, J och A ska vara vakna i 36 timmar i sträck. Kan bli rätt svårt då jag älskar att sova... men det fixar nog sig ska ni se!

Idag har jag tagit den sista sprutan mot hepatit ABZÖ? Jag vet inte, någon av bokstäverna. Så nu är jag färdigvaccinerad inför mitt high school year, visumet är fixat, min ansökan är godkänd och snart lämnar jag Sverige.

Efter vaccineringen åkte stan, mötte S och vi knallade runt ett tag. Jag köpte intensivtoning, jag vet inte riktigt om det syns men lite mer orange är det allt. Vi får se hur det där blir. Tack till S som orkade hjälpa mig. Nu ska jag måla naglarna, och ikväll ska jag spela fotboll med lite folk om vädret tillåter. Sen blir det att vara uppe hela natten och orka 36 timmar. Lova att ni håller på mig, okej?

you're so far away



Jag vill ha likadan färg på håret som Lindsay. Lite mer orange. Vågar jag?
Vad tycker ni?!

one last kiss for you


Coheed and Cambria - Welcome Home

Dagens låt. Videon har inget med låten att göra.

i've only got forever... no I mean 5 weeks.

DAGENS PLAYLIST: avenged sevenfold.
DAGENS KLÄDSEL: svarta jeans, svart tubtopp och svart kofta. SVART! haha.
DAGENS DUSCH: för en halvtimme sen.
DAGENS FRISYR: utsläppt och rent.
DAGENS SMINK: lite ögonskugga och eyeliner.
DAGENS PARFYM: chancel - chance.
DAGENS HÄNDELSE: gubben som solade naken idag! :'D
DAGENS PLANER: ut och käka med familj. sedan inget speciellt.
DAGENS VILL HA: well, någon jag inte kommer få.
DAGENS SAKNAD: hihi.
DAGENS DROG: ingenting, än så länge.
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag har fortfarande soleksem
DAGENS FINASTE: mitt hovearmband. alltid.
DAGENS KÖP: jag har inte köpt något.
DAGENS MAT: en knäckebröd macka.
DAGENS SJUKA: min magvärk! buhu.
DAGENS MÅENDE: trött, men glad!

i just tell myself that so it wont hurt.

Jag är trött! Jag kom hem igår runt 04.20, somnade klockan 05.00 och mamma väckte mig 14.00! S frågade om jag skulle med och bada, så vi åkte till Vårvik och jag har ganska nästan precis kommit hem. Inte för att vi badade, men vi låg på klipporna och läste och snackade om livet i allmänhet.

Ikväll ska vi ut och äta för P fyller år. Det blir nog trevligt. Sen har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra. Det visar sig!

give me an honest chance




Jag älskar älskar älskar den här låten.

I miss those times when fall out boy was fall out boy, not pete wentz


It's the music that matters.

I can't sleep without you baby

Jag har nyss kommit hem från A. Lika som igår vid den här tiden. Mamma är inte allt för glad över det. Jag sitter och äter resterna från middagen, kyckling och ris, i sängen - och lyssnar på musik! Blir ju inte bättre.

Egentligen bör jag sova med tanke på att jag ska upp och servera lunch till fröken M imorgon, och hon kommer döda mig om jag sover längre än tolv. Ni förstår, jag måste ha 12 timmars sömn för att vara pigg och glad!

Nej, back to the music och kycklingätandet.

I won't give everything away



Trapt - Headstrong
Dagens låt, helt enkelt. 9an-flashbacks!

cause if you jump, I will jump too

Jag är hemma efter två otroligt trevliga dagar på Limön! Förutom att jag är en tomat i ansiktet av all sol så har vi fiskat, grillat, spelat kubb, spelat kort, åkt båt, badat (i det ISKALLA vattnet) och bara haft det bra. Äh, vi tar en lista!

DAGENS PLAYLIST: we the kings blev det idag.
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor, strumpor, stadiumtofflor, vitt linne, lila hoodie.
DAGENS DUSCH: jag har inte duschat idag.. inte sen i fredags, faktiskt. haha!
DAGENS FRISYR: fett och uppsatt mitt på skallen.
DAGENS SMINK: ingenting alls.
DAGENS PARFYM: ingenting där heller. come on, jag har varit på en ö!
DAGENS HÄNDELSE: att jag vann när vi spelade kort idag!
DAGENS PLANER: DUSCHA, åka hem till mamma, kanske träffa A och company?
DAGENS VILL HA: pengar..
DAGENS SAKNAD: let's see... nej, jag vill inte berätta!
DAGENS DROG: ingenting speciellt.
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag fortfarande har ont efter min solbränna.
DAGENS FINASTE: haha, det vet nog mickis malin och jessica iaf!
DAGENS KÖP: en cola light.
DAGENS MAT: ehrum, pizza.
DAGENS SJUKA: vattnet på limön. förbannat kallt.
DAGENS MÅENDE: trött, huvudvärk och allmänt seg

it's nine in the afternoon

Jag är solbränd. It hurts like hell. Jag har haft "nine in the afternoon" på huvudet hela dagen. Jag är trött. J hällde massa vatten på mig idag så jag ser galen ut i håret. Värdelöst blogginlägg.

Imorgon åker jag ut till Limön med Mickis, ska grilla med tjejerna och allt som hör till. Back home på Söndag igen. Ciao!

but she'll play it and make it sincere

Idag har jag varit och badat med Malin i vårvik, och jag förstår inte hur, men jag brände mig på benen! Det värsta är att jag hade smörjt in mig, TVÅ gånger, med solskydskräm FAKTOR 40. En sak är säker - jag ska inte flytta till Australien!

Igår var jag hemma hos Adam med han och J, och det slutade med att jag fick välja film som visade sig vara värdelös och jag var hatad i 1 timme och 20 minuter. Förlåt för det.

Imorgon far jag ut till Limön och hälsar på Mickis, sen kommer Malin och Jess ut på lördag - vi ska grilla, bada och ha det allmänt mysigt! Längesedan vi träffades, let's see... februari. Ja, det var ett tag sedan.

Dagens låt, eftersom jag är på strålande humör, får bli "nine in the afternoon".

we've got a big big mess on our hands tonight

Idag har jag pratat med Marie från Malaysia igen, hon åker hem till Tyskland imorgon och there will be no more long conversations över msn om FBR band, Panic och livet i allmänhet. Hon fick mig att lova att inte bli fet när jag flyttar till USA (hon kommer vara borta till jag åker, ser det ut som) och hon har inget internet i Tyskland just nu. Jag blev nästan lite ledsen där, vi som har så roliga konversationer. Men hon skulle hålla mig uppdaterad på vad som händer i FBR världen när jag är på andra sidan atlanten. Awh honey, have a great time in Germany!

Nu ska jag måla mina naglar, sen ska jag knalla över till Adam. Jag har sagt att jag ska måla naglarna i typ en halvtimme nu, så nu ska jag göra det innan Adam blir irriterad och funderar vart jag tagit vägen.. Ciao!


you can never ever leave, without leaving a piece of youth

Jag är trött - vilket är ett bra tecken! Mina sovtider är så messed up just nu. Somna runt 03.00-05.00, sova till 14.00 - käka "frukost/middag" runt 17.00 - sen vara uppe hela natten igen. Men det ska bli ändring på det där.

Imorgon ska det bli sol, så jag antar att jag ska försöka spendera lite tid utomhus. Odla lite fler fräknar kanske? Eller kanske inte. Justja, idag bakade K bullar så nu luktar hela lägenheten kanelbullar. Gotta love it!

Justja, kom att tänka på att idag är det ungefär 1 månad kvar till jag flyttar. Nervös? Check. Läskigt? Check. Nej, off to bed nu - ikväll somnar jag till "folkin' around" - vilket jag gjort i två nätter nu.

Godnatt sweeties.

hollywood glamorized my wrath



Third Eye Blind - Slow Motion

Simpel låt, ganska sjuktext, men jag älskar den. Jag kan bara ligga i sängen och stirra upp i taket med hörlurarna i öronen och lyssna om och om igen på låten.