I'm not crazy.

Var ute på ön med Malin och Mickis igår. Mys. Grillade, badade, och massa annat.. Stormen imorse var dock inte lika mysig. Men hem kom vi ju iallafall.. Aja, imorgon ska jag hämta ut tågbiljetter och fixa lite annat på staden, innan vi åker till Malta på lördagnatt. 30grader sol, bad, och ja.. skola. Men så är det.

Hade en väldigt mysig kväll.. Eftersom vissa drar sina egna slutsatser tänker jag inte lämna allt för mycket detaljer här. Men det var väldigt trevligt ;) <3<3

_____________________
I'm not crazy, I'm just a little unwell
I know, right now you can't tell
But stay awhile and maybe then you'll see
A different side of me

I'm sleeping my way out of this one

Jäklar vad fort det har gått, egentligen. Nästan halva Juli har ju gått. Och om precis en vecka åker ja till Malta.. Eller aa, om en vecka och typ någon timme..

Nog om det. Kom hem från Stockholm i Tisdags och var aldelles för nervös över intervjun med EF, som för övrigt gick bra.. Och jag blev antagen somutbytesstydent! Aja, det skrev jag om i förra inlägget.. Sedan lämnade iallafall mamma med sällskap mig, och åkte och hälsade på släkten i Finland, vilket jag vägrade. Så jag är aldelles ensam, och alla mina mat-ideer har tagit slut. Hjälp.

Får se vad jag hittar på i helgen. Jag har iallafall en känsla av att Malin är involverad i mina planer. Nej, jag tor jag ska sova.. Nåja, några sommarbilder... PUSS


You're a mystery.

YES!
De ringde från EF igår, och intervjun gick bra.. Jag ska alltså nu spendera 10 månader i USA, som utbytesstudent. Det kommer nog bli det läskigste, roligaste och konstigaste upplevelsen i mitt liv. Hey, jag är redan nervös..


There's nothing you can do that will make me change my mind.

Yes. Sommarjobbet är äntligen slut. Och som avslutning fick jag måla toaletter, kanske inte det roligaste. Men mina tre veckor har lätt varit värt pengarna! Det är lite sorgligt ändå. Jag kommer sakna några själar, som har förgyllt mina dagar på Gävle Galvan.. Kattungarna ;)

Annars rullar det väl på som vanligt.. Jag bara driver runt ensam, vilket jag gör bäst.. Nejdå. Ikväll ska jag träffa Malin och Jessica, får se vad vi hittar på. Åker till Stockholm imorgon, spa, gröna lund, och umgås med släkten.. Haha. Nejdå, det blir nog allt trevligt.

De ringde från EF i veckan.. Jag ska intervjuas nästa onsdag, och alla papper är nästan ifyllda.. Kanske blir det high-school ändå? Håll tummarna för mig på intervjun på onsdag..

_____________
Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?
Do you know, do you know, do you know, do ya?
Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed.

Bara för att den här låten påminner mig om dig! *sunshine
Don't pretend, don't pppretend.

Ytterligare en vecka sedan det hände någonting på den här sidan. Jag som var en sådan hängiven bloggare förut. Kanske har jag skaffat mig lite av ett liv? Jobbet rullar på. Ser fram emot det imorgon! Då ska vi börja med arkivarbete..

Har fortfarande inte hört ifrån EF, tycker de bör höra av sig om intervjun snart. Typ nu. Jag är redan nervös, och de har inte ringt än. Ja, det är ju bra jobbat..

Moster med söner var och hälsade på i helgen. De har blivit stora, högljudda, men fortfarande är de söta som socker! Bestämde iallafall att jag åker ner på Lördag och hem på Tisdag. Då hinner vi med både Hasseludden och Gröna Lund! Perfekt!

Annars har jag inte gjort så speciellt mycket idag. Bestämde med mamma igår att vi skulle ta en runda i spåret idag, och för första gången på länge såg jag verkligen fram emot det.. Jag har bara tappat lust för allt som heter träning. Men idag så snörade jag på mig löparskorna, och hur många plåster jag än hade på mina fötter, så skaver skavsåren jag får från jobbarskorna. Jag blev så förbannad att jag kastade skorna i backen och slet av plåsterna från hälarna... Mamma uppmuntrade mig dock senare, och vi inhandlade riktiga skavsårsplåster..

Så, om allting tillåter ska vi springa milen på tisdag! (Yes, du såg rätt.. milen) Får väl se om vi tar oss igenom den. Men åtminstone 7 km!