You remind me of the times, when I knew who I was

Another monday. Jag sov bort hela dagen som vanligt... idag sov jag till 14.11, efter att ha drömt världen konstigaste dröm. Det var tänkt att jag skulle ner till stan, men jag orkade inte och sen så spöregnade det så jag stannade hemma och tittade på film istället - mys!

Annars har jag inte gjort mycket, jag är ju praktiskt taget nyss uppstigen. Jag har beställt live DVDn med PATD. Jag har ju konserten på datorn, men jag vill ha hela boxen med alla tillbehör. Egentligen skulle jag beställt den förra våren men det blev aldrig av, men nu är det gjort. Även om det kostade. Men det är det värt! Så vi får väl se när den (om den) dyker upp.

Imorgon ska jag ner på staden och kolla pressbyråns utbud på musiktidningar, och kanske käka lunch med fröken Malin. På fredag åker jag till limön också, jag ska umgås med Micks, Malin och Jessica. Det blir nog super!

Dagens låt; Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

praying for love in a lap dance, and paying in naivety.


Music mends broken hearts.

all your wishes they will sink like stones

DAGENS PLAYLIST: blandade spår på iPoden.
DAGENS KLÄDSEL: jeans, blått linne, vit kofta.
DAGENS DUSCH: imorse (14.15) för att vakna till.
DAGENS FRISYR: utsläppt it is.
DAGENS SMINK: lite eyeliner och kajal, böjda ögonfransar.
DAGENS PARFYM: chanel - chance.
DAGENS HÄNDELSE: jag fick tillbaka min mobil som varit på lagning sen maj!
DAGENS PLANER: käka middag, bränna dvd, packa mina saker, åka till pappa sen träffa A.
DAGENS VILL HA: the cab skivan jag beställde för länge sedan. och sol!
DAGENS SAKNAD: hovefestivalen. panic at the disco. folkin' around.
DAGENS DROG: sockerfri red bull. muuums.
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag är så trött. jag menar, jag sov 12 timmar i natt.
DAGENS FINASTE: texten till "from a mountain in the middle of the cabins". det var den första låten jag älskade på "pretty.odd"
DAGENS KÖP: ingenting, skulle köpa nagellack men min färg finns ingenstans!
DAGENS MAT: gårdagens pizzabitar jag sparat. nyttigt, ohyes!
DAGENS SJUKA: min förkylning är rätt sjuk.
DAGENS MÅENDE: trött, förkyld men ändå rätt glad!

all was golden in the sky, when the day met the night


Cute Is What We AIm For - Rotation

Ska jag vara ärlig är jag besviken på det här albumet. Efter att "doctor" släppts på deras myspace hade jag hoppats på att det här albumet skulle vara lite rockigare än deras första, men nej. Det finns inte heller någon sådan singel som "curse of curves" eller "there's a class for this" var på förra albumet. Sådär härligt medryckande och beroendeframkallande. Albumet är absolut inte värdelöst, men de kan bättre. Nåja, Lyssna på; Navigate me och Doctor!

things are shaping up to be pretty condoms

I have to stop this. Jag kan inte gå och lägga mig när det är ljust ute. Well, kollade nyss min feber och hurra, there it is. 37.4.. Okej, skratta inte nu, men min normaltemp är på typ 34-35 så 37.4 är feber, damer och herrar.

Nu ska jag sova och drömma om något bra.
Godnatt.

Is it still me that makes you sweat, am I who you think about in bed?

I feel like shit! Två alvedon tidigare idag och jag mådde perfekt, nu mår jag bara inte bra. Min röst låter inte som vanligt, den låter absolut inte bra. Halsen värker och andningen funkar sådär. Stupid jävla (insert more bad words here) förkylning!

Jag är lite rädd för min veckolista på lastfm.se, jag tror ett visst band kommer dominera rejält. I think you all know which band. Well, vi får se på söndag. Nu bör jag väl försöka sova, men jag är inte ett dugg trött. Slut i kroppen, men inte trött på ett "sova vis". I'm gonna shut up now, inget viktigt att skriva. Har jag någonsin det? Varför bloggar jag? Bra fråga.


Dagens låtar.

Story Of The Year - Until The Day I Die
Inget superstort fan av deras senaste album, men detta är en underbar låt! "Typisk emiliamusik" skulle A säga.

Vamipre Weekend - Cape Cod Kwassa Kwassa.
Jag hörde denna låt live på hove och blev helt hooked. Supersomrig och sådär udda att det blir perfekt!

this is where we both get scared

.. nothing really mattered, except for me to be with you. go spin circles for me.

Oh well oh well, igår somnade jag runt 04.50. Dock ställde jag alarmet och klev upp klockan 11. Att jag är väldigt trött nu behöver jag väl inte tala om? M har ringt mig ett x antal gånger och tjatat på att få komma hit. När jag säger nej låter hon som en ledsen hundvalp. Inte för jag vet hur de låter... but yeah you get the point? Ni förstår, jag har nämligen varit upptagen med att läsa fan-fiction hela dagen. Det är inte bra, jag börjar bli helt fast. 32 sidor om drama, kärlek och bråk - skrivna av galna fans med way för mycket fantasi! Nej, det är faktiskt mer skrämmande än underhållande.

Nu ska jag kliva upp ur sängen (nope, har inte riktigt klivit upp än - shame on me!) och ta mig en dusch, städa rummet som är för stökigt för sitt eget bästa, sen knalla till affären för att inhandla köttfärs och allt annat man behöver för att laga tacos. Det kommer nog bli en bra kväll, trots att jag mår som en förkyld nakenhund i Sibirien.

i'm still high on life

Wow, klockan är... för mycket! Jag fastnade i en fan-fiction historia om Brendon från PATD, 28 kapitel om han och en tjej som var bästa vänner och helt plötsligt blev de kära! Geez, jag har inget liv som läser dem... men de som skriver dem då?

Well, jag har laddat ner konserten från Norge - så nu har jag den som världens vackraste minne. Hahah, jag vet inte riktigt vad jag skriver nu - way to tired for this. Time to sleep. Still high on life. Goodnight.



Vara bara tvungen.. I mean, look at him.

Panic At The Disco - Hovefestivalen, Norge, 24 Juni, 2008!

HOVEFESTIVALEN!

Igår hade jag en av de bästa kvällarna i mitt liv såhär långt. Tro mig när jag säger att det var fantastiskt! Till en början var jag förbannad, då vi hade suttit framför största scenen i sisådär 4 timmar, för att vi skulle ha bra platser. Så när The Kooks skulle spela, så säger idiot-vakten att vi var tvungna att gå ut från området (det var liksom staket i en halvcirckel utifrån scenen så inte det skulle bli sådant himla tryck). Gissa om jag var arg? Nåja, när vi blev insläppta hade vi halvtaskiga platser. Jag hade också superont i halsen (hes idag!!) och mådde dåligt, så jag var inte så supertaggad på konsert just då.

Efter The Kooks spelat försvann majoriteten av publiken, då Panic inte skulle spela förrän 1 timme efteråt. Men vi fick i alla fall platser på andra raden! Visst, front row hade varit bäst - men tjejen framför mig var typ ett huvud kortare än vad jag är (stackars tjej!) så jag såg perfekt. Och det bästa? Vi stod mitt emot Brendon Urie.

Jag har aldrig varit med om en publik som sjungit så högt! Det var helt otroligt. De spelade bla
låten jag inte fick höra i Stockholm. Och att höra Ryan sjunga "Behind The Sea" var också speciellt. Självklart spelade de "I Write Sins, Not Tragedies", och publiken sjöng så otroligt, otroligt högt. Brendon såg väldigt förvånad och glad ut och backade en bit från micken, och så vände han sig mot Ryan och mimade "OH MY GOOOD!". Det var helt otroligt att se!

Kolla på Brendon i andra refrängen (typ 01.44) så ser ni hur han snart mimar till Ryan. Videon är inte rättvis, det hörs inte hur högt vi sjunger - men tro mig, det var högt! Se det här. Titta även på "Time To Dance" som Brendon sjunger akustisk. Att bara stå där framme, så nära, och se hans leende när han sjunger går inte att beskriva.

Nu ska jag inte trötta ut er med mer snack om konserten - men som sagt hade jag en av de bästa kvällarna någonsin och de var värt sammanlagt 170 mil och 22 timmar i bilen!




Kanske inte världens bästa bilder, men jag ville hellre se dem än att ta massa foton. Bilden längst ner till höger är söt, men suddig. Brendon och Ryan har ett moment när de sjunger "That Green Gentleman".



FOLKIN' AROUND - min absoluta favorit.



TIME TO DANCE

Inte världens bästa kvalite på varken ljudet eller bilden, men filmat av mig i alla fall. Nej, det är inte jag eller S som skriker på slutet, även om en av oss hade ett liknande fangirl-moment under konserten *host, nämner inga namn, host*.

Detta kanske var det längsta och tråkigaste inlägget, but I had the best night ever! Tack Sreynech.

good good now we're making some progress



Here we go! Om två timmar åker jag och
S till Norge, hovefestivalen, för att äntligen äntligen se Panic At The Disco! Som jag har längtat efter denna dag. Kameran laddad, extra minneskort med och ready to go! PUSS PÅ ER!!

you can't stand it

Har jag packat? Nej.
Har jag bestämt vad jag ska ha på mig imorgon? Nej.
Har jag ätit glass? Ja.
Har jag sett både Panic och FOB live dvd idag? Ja.


Nej, nu kanske jag ska göra något vettigt. Fast först ska jag äta upp min glass, det är bra om man har ont i halsen... säger vi.

this is not happening!

Jag vill bara gråta. Min hals värker, jag är täppt i näsan och allt är skit. Som tur är har jag ingen feber! Jag har i allafall använt näs-sprayen flitigt, druckit nästan 1 liter vatten, ätit taggtrådstabletterna från tv, ni vet? Och dricker te med honung. Tro inte att jag kommer svika Hovefestivalen. Aldrig i mitt liv!



S! Logga in på msn..

sugarcane in the easy morning

F-THIS! Jag är sjuk. Ont i halsen, hängig, trött. FAN! Jag har tagit pills och kommer sova bra inatt, så jag kan sova bort alla elaka bakterier *happy thinking*. Jag måste vara frisk på tisdag. MÅSTE!

Spanien vidare i EM.
Bra.



I guess we're really over

Hemma från Åland igen! Det var jag redan igår men då orkade jag inte skriva ett inlägg. Åland var supermysigt. Vi badade, bastade, var ute och åt god mat. Dock så har jag dragit på mig en förkylning såhär till Norge och allt. F that! Men med näs-spray, halstabletter och sömn så fixar det sig! Justja, lite läskigt. När vi åkte till Åland så träffade vi V med familj, och när vi åkte hem träffade vi N med familj. Hur stora chanser är det?

Nu sitter jag i sängen och målar naglarna, dricker redbull, lyssnar på Papa Roach och googlar
miss hannah beth. Förlåt S, jag vet att du hatar sceen queens - det gör jag med, men jag gillar henne! Hon är iallafall ingen Audrey, dessutom är hon snygg! Jag bör packa mina saker och fara hem till mamma, men jag orkar inte riktigt än.. Och vet ni vad? Det är bara TVÅ dagar kvar till jag ska se Panic At The Disco!



ÅLAND!

we must reinvent love



ÄNTLIGEN! Nu kan jag andas ut, hove har nämligen inte stått på deras myspace förrän nu. Tänk om de liksom inte bokat där, utan hove har bara hittat på det. Well, nu står det med i alla fall.

Nu är det dags att packa (nej, jag har inte gjort det än..) inför Åland. 07.10 blir jag hämtad. 07.30 går bussen från Gävle station. Så skönt det ska bli att sova på bussen. Solkräm, check. Kamera, check. Ipod, check. That's all I need! Okej, kanske inte. Men nej, nu sätter tröttheten in. Måste. Packa. Nu. Justja, jag sprang förresten 1 mil idag! Berättat det? Check.

Ha en trevlig midsommar allesammans! Back in Sweden på lördag igen.. Btw, nu när jag tänker på det. Jag ska ju utomlands! Sen åker jag igen på tisdag, till Norge. Exotiska resemål. Anyways, ciao. Ha det bäst!



why do all good things come to an end?

DAGENS PLAYLIST: just nu Silverstein
DAGENS KLÄDSEL: blå jeans, svart t-shirt, svart kofta, röda converse.
DAGENS DUSCH: ikväll efter jag joggat.
DAGENS FRISYR: uppsatt, för allas bästa. supersmutsigt.
DAGENS SMINK: böjda ögonfransar, lite kajal och eyeliner.
DAGENS PARFYM: lacoste - touch of pink
DAGENS HÄNDELSE: det första jag såg när jag slog på tvn imorse var paramore!
DAGENS PLANER: möta S på stan, fixa lite saker, jogga med mamma, kika fotboll med adam.
DAGENS VILL HA: sol!
DAGENS SAKNAD: än så länge har jag inte saknat något.
DAGENS DROG: inget här heller.
DAGENS TRÅKIGASTE: vädret, kanske..
DAGENS FINASTE: hahha, han är fin i alla fall.
DAGENS KÖP: ingenting än så länge.
DAGENS MAT: två mackor och ett glas vatten.
DAGENS SJUKA: vissa människor.
DAGENS MÅENDE: utvilad, peppad och glad!

When you call, my heart stops beating.

Ska jag kanske försöka mig på ett riktigt blogginlägg, utan youtube klipp eller allt för mycket trams om musik? Well, jag har sommarlov och det är super. Jag har gått runt med en boll på skallen hela dagen, för jag orkar verkligen inte tvätta mitt hår.

Imorgon ska jag ner på stan med S, vi ska leta efter saker som är nödvändiga till vår Norgeresa. Jag tänker dock inte berätta vad än.. Ni får vänta och se, helt enkelt. Jag måste ha en ny kajalpenna också, och nagellack och blabla. Dessutom ska jag till Åland på torsdag, och Norge nästa vecka. Hur ska jag ha råd med allting? Jag får svälta, helt enkelt. Inte för jag betalar min egna mat... men ändå!

Justja, i natt drömde jag att jag vann backstage pass till hovefestivalen, så skulle jag ringa till S och säga det, men jag skrek så mycket så jag tappade rösten och hon förstod inte vad jag skulle säga! Dock vann jag inte passet i verkligheten, haha. Nu ska jag tuba runt lite på mitt nyfunna favoritband. Kommer aldrig säga vilka det är då jag talat illa om dem tidigare! Stupid Emilia.

Puss.

practice makes pefect sense.




Cute Is What We Aim For - Practice Makes Perfect

Nya videon! Can't wait for "Rotation", bra en vecka kvar idag! Snart borde Fueled By Ramen betala mig för all reklam jag gör för deras band på min blogg!

and a few more of your least favourite things



1 VECKA KVAR!

The place where jon walker was born

Förlåt för många videor nu på sistone!
Detta inlägg är ungefär bara om Panic At The Disco - just so you know!

Tonight tonight (the smashing pumpkins cover) och there's a good reason these tables are numbered honey, you just haven't thought of it yet..


Hur som helst så klickade jag in mig helt slumpmässigt på den här videon på youtube nyss. Augusti 2006, tror jag det var. Rätta mig någon, om jag har fel. Året är i alla fall 2006. Detta framträdande är inte bra, Brendon sjunger falskt - men somehow var det de jag gillade med Panic! At The Disco. (Ja, jag satt dit utropstecket för de hette faktiskt så då..) Efter jag sett deras live dvd var jag hooked, och även i den så sjunger inte Brendon på topp.

Hur mycket jag än gillar Pretty Odd, och hur bra Brendon faktiskt sjunger live nu, så saknar jag teen-panic en aning. Eyeliner, "emo-håret", kläderna, scen-showen - långa låttitlar med way too many words. Okej, tro inte att jag hatar deras senaste album nu - no way att jag gör, det är fantastiskt. Men a fever kommer alltid vara sådär galet speciellt för mig. Och allting som var runt om det, även Brendons falsksång. Det var trots allt det jag fastnade för från början..

your promises, they look like lies.



30 seconds to mars - I'll attack.
dagens låt.

Börja inte kalla mig emo nu va... Too late kanske, men ändå. Idag har det åskat och jag har varit skraj som en liten kyckling. Justja, checka in Paramores spelning från Norge här..

it's easy to see



Jag flyr landet någon gång mellan den 5-21 Augusti!
Så högst nio veckor kvar... HOLY FUUUUCK!

come, break me down



Detta är ett av de bästa live framträdanden som finns. Har inte lyssnat på 30 seconds to mars på över ett år nu, då jag lyssnade mig trött på dem förra sommaren. Men oj så jag älskar den här låten... 03.30 - scream your fucking head off!

Var såklart tvungen att googla
Jared Leto, inte visste jag att han var 36 (!!!) år.. Nåja, what matters är att han sjunger otroligt bra!

someone stop this song

Hemma från Stockholm - och jag är supertaggad på att åka till USA! Vi fick träffa tidigare utbytesstudenter, varav en hade varit i Colorado. Det var kul och skönt att få höra det ifrån dem hur livet var, och en av dem hade kommit hem för fyra dagar sedan. Så nu är jag inte lika skraj (for now, iaf) och uppskrämd - dock var det väldigt vanligt att röka marijuana, till och med en lärare hade gjort det! Nej, jag ska då inte bli drug-additct!

Anyways.. Imorgon gifter sig mamma och P! Grattis till dem. Sedan ska jag bara slappa i flera dagar, eller okej, fram till Torsdag! Då ska jag nämligen till Åland med Malin och Jessica, vi kommer dock hem på Lördag igen.. Sen så är det Hove tisdagen efter det! LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR!!! I will kill Panic om de ställer in spelningen.. Okej, kanske inte. Men i mitt huvud gör jag det. Förresten så har Ryan Ross sagt i en tidning att det blir en höst-turné! Woooooho!

Justja, för övrigt har jag åkt väldigt mycket bil i veckan! I onsdags var vi till Stockholm med skolan, fram och tillbaka från Gävle. I Torsdags åkte vi till Hultsfred, åkte hem i Lördags. Idag åkte vi till Stockholm och hem igen. Så jag har spenderat större tiden i bilen känns det som. Men nu är jag äntligen hemma och får ta det lugnt.

Nu ska jag laga lite oxpytt, sedan kika NCIS! Puss på er.

you will never feel the way i do.

Seriöst... vad är det med mig? Jag lider av något seriöst störande "jag-saknar-hultsfred-symptom". Youtube vill inte fungera heller, misslyckat försök x40 att ladda upp "when it rains". Skitsamma, orkar inte bry mig om det. Jag är helt slut i hela kroppen, trött i huvudet och alldeles emo. Men vad ska ni göra åt saken? Jag är bara allmänt patetisk och spottar ut allt i ett värdelöst blogginlägg.

Imorgon ska jag till stockholm... jag orkar inte. Förberedelsemöte inför USA (!!). Känns hur? Skrämmande- ja! Upp tidigt igen. Så det är väl dags för mig att sova nu så jag orkar imorgon. Godnatt, önska mig lycka till.

    - btw, lyssna på
denna låt.. beskriver allt just nu!
       but don't you see I'm falling? you don't know what you do to me.



I would die for you

 

    Paramore - Stop This Song (lovesick melody)
    TheAUDITION - Warm Me Up
    Panic At The Disco - Northern Downpour
    TheAUDITION - What Gets You Through The Night
    Paramore - Misery Business ´ jag tröttnar aldrig på den låten!
   
    "Not one of them...  heeey josh!"

So I could keep my heart from hurting

Jag är emodepp idag, fast det är fredag. Vi är ungefär 40 minuter ifrån Hultsfred och vi ligger inne i vårt hotellrum istället för att vara på där bland alla sköna människor och bra band. Dessutom lyssnar vi på Paramore vilket får mig ännu mer depp. Allting var över så fort. Dock var det en kille som lyckades göra mig riktigt förbannad under konserten.

Efter lite mer än halva konserten så kom det en, ursäkta ordet, WHORE, och tog min plats. En kille på 1,85 puttar lätt undan en kort tjej som jag. Han bara knuffade undan mig och tog min plats! Jag nöp honom i armen men han vägrade flytta på sig, så då slog jag honom i huvudet med kameran men det fungerade inte heller. Sen sa jag "jävla hora" men det funkade inte speciellt bra. Så jag fick helt enkelt leva med att en egoistisk, ful, störd jävla idiot tagit min plats. Så från längst fram till ungefär 4-5 raden gick jag. Läser du, så damn you - you f-ing idiot. Du förtjänade verkligen inte att se bandet. De var för bra för dig. Så, ilskan utsläppt för nu.

Nåja, nu håller jag på att ladda upp "when it rains" från gårdagen. Den kommer upp så fort som den laddat klart på youtube!




everybody sing, like it's the last song you will ever sing!

SIGNERINGEN! (HAYLEY, JEREMY&JOSH, JOSH, ZAC&JEREMY, SIGNERAT ALBUM!)



PARAMORE SPELNING!




SIMPLE PLAN!



JIMMY EAT WORLD



RANDOM PICS



Nej, inget stagedive eller crowdsurfing! Hah. Tjejerna är de vi träffade på signeringen. Och så fick jag med Pete på en bild också! Uppdaterar med lite fler bilder senare, anslutningen på hotellet krånglar..


we are here tonight, and that's all that matters

Var ska jag börja? Vi sitter nu på hotellet, helt slut efter en fantastisk dag på hultsfred! 30 000 människor, festival, skivsignering, spelningar överallt, snygga människor och superbra musik! Nästa år är det camping som gäller!!

I kön till skivsigneringen, Paramore skulle signera, träffade vi två superroliga tjejer - superbra start på dagen. Att jag sedan träffade självaste PARAMORE är ännu mer fantastiskt. Jag har pratat med Zac, Josh, Jeremy och HAYLEY! Och så fick jag min Riot! skiva signerad och blev alldeles starstruck. Allting var över på typ två minuter, men wow!

Väntan på Paramore var rätt lång, då de spelade 21.30 och vi kom dit 16.15.. Så vi såg Babyshambles - och ja, de var faktiskt en besvikelse. Jag har inte sett dem förr men jag är inte så stort fan av Pete Doherty och sådan musik, men det var ändå helt okej i väntan på Paramore. Vi checkade in scenerna, åt vegan-texmextallrik och gick runt. Sen såg vi Simple Plan - inte heller något jag lyssnar på men live var de super! Mina svarta converse var efter den spelningen inte svarta, utan gråa. "Svenska tjejer är mycket snygga".

Vi drog oss till slut från SP och satte oss framför scenen där Paramore skulle spela. En timme gick superfort med roligt sällskap - och vips intog det orange yrvädret scenen! Vi var längst fram, och jesus vad det inte är lämpligt att vara 160 centimeter lång vid ett sådant tillfälle. Jag klämdes och fick knappt luft, men med lite knuffande tillbaka gick det perfekt. Jag var så nära - och bra var dem! Roligast var nog att de spelade Stop This Song (Lovesick melody). Vi sjöng, vi hoppade, vi skrek och vi hade världens bästa 60 minuter! Dessutom träffade vi R som var riktigt trevlig och var med oss resten av kvällen.

Efter Paramore kollade vi på Jimmy Eat world - som faktiskt var förvånansvärt bra! Och Rage Against The Machine som spelade 00.00! Så mycket folk, sådant drag! Träffade på mycket intressanta människor, sedan slog vi oss ner framför Pampas och tittade på Neverstore, sittande i gräset med R.

Det jag vill få fram med detta inlägg är att jag haft en superbra dag på Hultsfred tillsammans med S och A. Jag kan inte vänta till Hove och Hultsfred nästa år! Får ni chansen - se Paramore. Ni kommer inte bli besvikna, jag lovar!

Nu ska jag sova, mina fötter värker och mina ögon ramlar snart ihop. Vi har trots allt varit vakna sedan 06.40 igår morse. Bilder från festivalen samt signeringen kommer imorgon. Orkar inte nu! Godnatt.

blinded by the light

Idag har jag haft en superbra dag med klassen. Gröna Lund var super, trots regnet. Vi åkte karuseller och gick i spökhuset, som vissa fann otroligt läskigt. Hahah! Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjort idag. Dock var jag jättenära på att börja gråta när jag skulle krama om klassen - fast jag vet att jag kommer träffa många av dem i sommar.

Well, nu funderar jag på att hoppa in i duschen, och om ett tag kommer S hit, för guess what... VI SKA TILL HULTSFRED IMORGON! Jag är supertaggad då det ska bli varken varmt eller kallt, och sol med moln! Och paramore har skivsignering!!


tell me where our time went, and if it was time well spent

Det regnar i Gävle, weho så roligt. Jag har tråkigt och fördriver tiden framför datorn. Kunde inte sova imorse - drömde en väldigt läskig dröm! Haha. Så nu sitter jag här. Jag har inte ätit mycket till frukost, men förhoppningsvis ska jag inte vara något argt monster i sthlm. Nej, nu ska jag nog borsta tänderna och lägga in lite nytt på iPoden!

PARAMORE IMORGON!!

Carry me like jet planes crossing the sea

SVERIGE VANN IDAG! Matchen i sig var inte superrolig, men vinst till Sverige var kul!

Well, vädret verkar bli bättre till imorgon när vi ska till grönan, sounds great! Sista dagen med klassen är inte lika great, men samtidigt kan jag inte vänta på att dagen ska vara över och vi ska till hultsfred! Dessa i-landsproblem. Nu ska jag byta om och krypa till sängs och kolla på criminal minds repris.



there's always a place for you

DAGENS PLAYLIST: mtv står på, så jag hör det i bakrgunden. = skitmusik!
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor, svart hood-sak.
DAGENS DUSCH: ikväll. alldeles vit av målarfärg efter jag målat igen.
DAGENS FRISYR: utsläppt/uppsatt. trött på håret, vill ha ngt nytt.
DAGENS SMINK: nada, nada, nada. skönt.
DAGENS PARFYM: dkny - be delicious
DAGENS HÄNDELSE: jag fick 100 kronor när jag lämnade in skåpnyckeln.
DAGENS PLANER: sätta upp hyllor, städa badrummet, baka, KIKA FOTBOLLEN!
DAGENS VILL HA: en iphone!
DAGENS SAKNAD: efter solen och värmen.
DAGENS DROG: jordgubbar.
DAGENS TRÅKIGASTE: vädret.
DAGENS FINASTE: min emo-crush!
DAGENS KÖP: jag har inte köpt något.
DAGENS MAT: potatisbullar.. muuums. eller inte va.
DAGENS SJUKA: förbannade vädret, sol eller regn eller åska.
DAGENS MÅENDE: jättebra :D

I hope you like me as I am

CSI var spännande - måste googla kanske? Nej, först sova. Kvällen spenderades med Adam, J & D. Det var trevligt, dock kastade J en kotte på min arm så jag började blöda! Ont gjorde det också. Stupid.

Nu har chili somnat i min säng, har han inte försvunnit när jag borstat tänderna får jag lyfta bort honom, och stackaren bli så förvirrad när man lyfter honom när han sover.. Awh, nej - time to sleep. S, läser du så kommer jag till skolan runt 10.30. Jag vet att jag sa tio, men jag orkar inte!

I don't blame you, for being you.


Jag fattar inte hur hayley williams kan vara så liten (157 cm!!) och låta så mycket..

if you just say you'll stay here with me

Idag har jag räddat en docka, vid namn Kasper. Han andades inte, men jag räddade honom efter att Mai dränkt honom. Ja, vi hade livräddning.. Sen hade vi betygssamtal, sen fick vi sluta. Kändes ganska onödigt. Och imorgon är vi lediga. Men pucko jag hade glömt bort att lämna in en lapp idag, så jag måste till skolan och lämna den imorgon. Äh, jag ska ändå till stan så.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt äckliga badhus-hår. Sen får vi se om jag träffar Adam och co. ikväll.. Dessutom har jag bränt mig i ansiktet. Justja, sista dagen med klassen på onsdag! :(

what gets you through the night

DAGENS PLAYLIST: the audition!
DAGENS KLÄDSEL: shorts och t-shirt
DAGENS DUSCH: efter jag målat tavelramar och var färgig
DAGENS FRISYR: uppsatt hela dagen
DAGENS SMINK: ingenting. sommar = inget smink
DAGENS PARFYM: inget där heller.
DAGENS HÄNDELSE: att jag tog tag i målandet efter typ tre månader
DAGENS PLANER: måla andra handens naglar, läsa cosmo, se criminal minds, sova
DAGENS VILL HA: närhet från en viss människa
DAGENS SAKNAD: februari!!
DAGENS DROG: bubbelvatten
DAGENS TRÅKIGASTE: min huvudvärk
DAGENS FINASTE: min kisse
DAGENS KÖP: bikinitrosor
DAGENS MAT: räkmacka
DAGENS SJUKA: danny stevens
DAGENS MÅENDE: helt okej, trots huvudvärk

we were born for this!



SWEEEDEEEN!! '
PARAMORE!
Torsdag. Can't wait!

my eyes can't see you.

Jag har blivit helt fäst vid The Audition! Superbra band, check them out.. Speciellt Warm Me Up, och Basbhat. Beroendeframkallande låtar.



Hey moon, please forget to fall down

Det ryktas om att northern downpour kommer bli nästa singel från patd. Världen behöver höra den låten. De spelade den i alla fall akustiskt på en radiostation för någon dag sedan, och det var det bästa jag hört på länge. 17 dagar kvar.

For diamonds do appear to be, just like broken glass to me..


For so long, I've been attacked by your words.

Nationaldagen betyder ledig dag!

Sov till 12.30, vaknade och fick ett mess av S som frågade om vi sulle hitta på något. Så vi tog vårt pick och pack och cyklade till Vårvik för mycket sol och lite bad. Sol, supervarmt och jättetrevligt. Låg i solen på klipporna och läste tidningar, åt körsbär, vindruvor och drack cola. Det var muy trevligt. Hoppas det är lika fint väder imorgon.

Nu har jag nyss skickat in ett bidrag till Hove för att kunna vinna backstage pass, så great det skulle vara. Jag tvivlar dock på att vi kommer vinna, men man kan alltid hoppas. Nu ska jag hoppa in i duschen och hårinpackna mitt hår. Ciao.


 



I want you in my bed.

DAGENS PLAYLIST: the audition.
DAGENS KLÄDSEL: mjuiksbyxor, linne, t-shirt något.
DAGENS DUSCH: imorse klockan sju typ.
DAGENS FRISYR: utsläppt/uppsatt i mysko toffs.
DAGENS SMINK: nada!
DAGENS PARFYM: DKNY - Be delicious.
DAGENS HÄNDELSE: att jag somnade på golvet.
DAGENS PLANER: SOVAAA. kolla tiden.
DAGENS VILL HA: blablabla, som alltid - det jag inte kan få.
DAGENS SAKNAD: februari!!
DAGENS DROG: salta fiskar
DAGENS TRÅKIGASTE: värken i magen. blä.
DAGENS FINASTE: sommaren.
DAGENS KÖP: goodis!
DAGENS MAT: omelett.
DAGENS SJUKA: allt :D
DAGENS MÅENDE: värk i magen och illamående.

Seriös lista. Nu ska jag sova. Seriöst inlägg. Godnatt.

baby, save me.

Idag var det helt meningslöst att åka till skolan. Vi satt i uppehållsrummet och tittade på våra bästa år. Det kan ju inte bli bättre, menar jag. Vi slutade i alla fall 11.15, och runt 12.00 var jag hemma. Jag hade så ont i magen så jag la mig ner på golvet, och så somnade jag, och vaknade 40 minuter senare! Hahah. Jag la mig i sängen och tittade på Panic live-dvdn, men då somnade jag igen och vaknade runt 16.00. Skönt!

Ikväll ska jag till Adam, får se vad vi hittar på. Och imorgon är vi lediga, och vädret ska bli super. Kan inte bli så mycket bättre.

Sommarlov - 7 dagar
Hultsfred - 7 dagar (!!)
Hovefestivalen - 19 dagar
Rotation släpps (
cute is what we aim for) - 19 dagar

they say it's your birthday



HAPPY BIRTHDAY PETE WENTZ!

Innocence meet jealousy.



Everyone's in my head
But I want you in my bed
I never wanna go a day without you

I could never go a day

Come closer to me baby
I`ve got everything you need
To fill your hunger pains for tonight

Warm me up beneath the sheets babe

VECKANS LÅT.. THE AUDITION - WARM ME UP.



Prostitution is the world's oldes professional

Intervjun i AP med Gabe var superbra. Man fick se en Gabe som faktiskt inte var flamsig, han verkade faktiskt vuxen - och hade ett och annat vettigt och säga. Intervjun ändrade min syn på honom i alla fall.



"The world needs Gabe Saporta" - Patrick Stump.
"Gabe IS the fucking party" - Pete Wentz.



melt your headaches, call it home

Så, nu är jag hemkommen från huvudstaden och den amerikanska ambassaden. Det var sammanlagt 2½ timmes väntan, security-check (de röntgade mina papper och mitt pass!), de skulle ha mina fingeravtryck och till slut varade min intervju i ungefär 1½ minut. Have a nice day miss! Thank you, goodbye! Och tänk att jag var nervös över det.

Nåja, sen åt vi thaibuffé och jag köpte live in phoenix skivan med fall out boy, såklart! Jag har redan dvd i deluxeversion men jag var bara tvungen att ha skivan också. Justja, nya AP med Cobra på omslaget fick jag tag i också. Kvällsläsning!

Nu ska jag äta något, sedan kommer Jess och Malin hit - Grey's ikväll!

come closer to me baby, I've got everything you need.

Så var tisdagen slut. Imorgon ska jag till the embassy of the united states in Stockholm. Jag är nervös. Det skulle tydligen vara ordentlig klädsel, därav inga jeansshorts! Så damer och herrar, jag ska ha klänning imorgon. Shorts är ett no, och jeans är för varmt. Vi ska nog hinna med ett besök till Bengans skivbutik innan vi lämnar huvudstaden också, ska ni se. Och så ska jag inhandla det senaste nummret av AP på stationen. Great!

Nu målar jag mina naglar och ser ut som ett pucko när jag spretar med fingrarna. Jag ska ladda in The Auditions album på iPoden, sen sova. Jag ska trots allt upp 06.30 imorgon! Wish me luck, och classmates - ha så kul när ni räddar världen imorgon!

damn you look good and I'm drunk.

Idag kom våra t-shirts från fueled by ramen.. Vilken lycka! Dessutom kom Cobra albumet, "Viva La Cobra". Så när jag får min The Cab skiva så är min samling komplett... so far!

Förutom det har dagen varit superskön, och jag fick MVG på nationella engelska speaking. Superkul det också. Yey, det har varit en bra dag. Var dock lite emo över spanskabetyget eftersom hon fortfarande velade mellan vg/mvg men sen hade jag en pratstund med Sreynech, Emma och Lisa i klassrummet. Mådde genast mycket bättre. I will miss you so bad nästa år. :'/ Självklart kommer jag sakna dig också, Niclas. Och dig Ellen! Ni är mina favorit bp1a-are, forever :]

Nu ska jag kolla hur mycket minus jag ligger i min ekonomi, sen klappa min paramore-tröja.

it's a strange way of saying that I know I'm supposed to love you

Grattis till bloggen som fyllde ett år för typ två dagar sedan eller något. Jag har nyss gått igenom gamla inlägg och jag var så emo! Jag kunde inte sova, skrev konstiga saker i bloggen och rå-lyssnade "A Fever You Can't Sweat Out".. Well, igår kunde jag inte sova och nu lyssnar jag sönder "Pretty. Odd" istället, så jag antar att allt för mycket inte har förändrats. Haha!

Jag har nyss gjort klart det sista på presentationen jag ska hålla imorgon. Är ganska peppad faktiskt, Fall Out Boy är mitt ämne om jag säger så. Ingen vet om jag säger fel heller.. Fangs up på det! Förutom det så har dagen varit super. Jag och pappa åkte till Valbo, käkade mat och handlade lite småsaker. Sen åkte vi till min farbror och jag roade mig med att spela fotboll i stadiumtofflor. Pappa skrattade åt mig och påstod att jag måste träna mer på att trixa. Attans. Sen åkte vi och köpte glass! Bra dag helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta läsa gamla blogg-inlägg och lyssna på Cute Is What We Aim For. Flashback från Maj/Juni förra året.. Good times? Ciao.



Vad förvånad jag blir över att PATD var mest spelade förra veckan..

I'm gonna give you what you need.

Idag har jag samlat vuxenpoäng och varit på banken ensam. Dock var det inte så vuxet då jag sökte upp pappas flickvän och hon fick hjälpa mig! Haha. Justja, vad är det för fel på folk som går i cykelbanan? CYKELBANA = CYKEL!!! Stupid.

BLEV BLEV BLEV BLEV BLEV BLEV.
Kände bara att jag var tvungen :]

It hurts, it destroys til it kills



Detta är INTE bra! Avenged spelar nio och då kan jag glömma att ha bra platser på Panic om jag ska stå och titta på Avenged. FUCK YOU!

we were so close to scoring.


Old times.

the piano knows something I don't know


Hovefestivalen. 23 dagar.


have some composure, where is your posture?

Solen is killing me!

Det är superfint väder ute, och jag måste plugga på spanskaprovet imorgon. That sucks! Jag sitter i alla fall på balkonger och repeterar preteritum, imperfekt, futurum, perfekt, regelbunda och oregelbunda verb. Kan ju inte bli mycket roligare än så.

Min brända arm är inlindad i en kofta så jag inte bränner mig, och så har jag smörjt in mig med solskydskräm - faktor 40. Så nu ska jag då inte bränna mig i alla fall. Förutom det så har jag världens skavsår på båda hälarna efter att jag och mina kära vänner spelade fotboll igår kväll. Att ta på sig fotbolsskorna efter fyra år utan dem var inte skönt för mina stackars fötter.

Nej, nu tar batteriet slut här. Justja, Niclas, Sreyench eller Ellen - det är så att jag råkat glömma bort vilken sida det var jag skulle snacka om under presenationen imorgon? Skulle uppskatta om någon kunde skriva det. *blinkar med ögonen* :]

Dagens låt: Panic At The Disco - Time To dance.