Gott nytt år!

Fall Out Boy ur högtalarna, jag har dukat och nu väntar jag på mitt kära sällskap för att sedan laga mat och bara ha det allmänt bra! Blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll, men det fixar sig!

Gott nytt år, låt 2008 blir lika bra som 2007.
Nej, låt det bli bättre.

30 december

Jag är trött. Det är så mycket jag skulle hunnit med idag. Har jag gjort någon av sakerna? -Nej. Morgondagens problem kära vänner..

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, sedan sova! Hör och häpna.


Nytt år, nya möjligheter, nya löften..

Jag hade nu tänkt att summera året som gått på något vis, med bara två dagar kvar till nyårsafton och ett nytt år. Det här året har varit händelserikt. Tidvis har jag varit rätt stressad och jag har behövt ganska mycket mer tid för mig själv än jag tidigare behövt tror jag... men jag har varit gladare!

Jag har lärt känna många nya människor som kom att betyda mycket för mig, som fortfarande betyder. Det har helt enkelt varit ett bra år, och jag hoppas 2008 blir lika bra. Om inte bättre!

Jag har hunnit med rätt mycket. Därbland ett besök till London och en språkresa till Malta. Och en av de större händelsena, Fall Out Boy live på fryshuset den 20 Mars. Och bäst av allt i år, är att Jess och Malin varit vid min sida.

Tittade igenom gamla inlägg från förra året vid denna tiden, och hittade nyårslöften för 2007. Och jag höll faktiskt alla utom ett. Så vad bli löftena för 2008 då? Bra fråga, då jag inte har några direkta löften. En ny livsstil ska dock invigas. "Träna-tre-gånger-i-veckan-sluta-äta-godis-livet". Jag är sjukt trött på spincyckling, så jag letar efter en ny träningsform och en träningspartner? Någon som vill träna med mig? Haha!

Så vad 2008 har att bjuda på blir spännande.. Jag flyttar till USA för att bo där i 10 månader, och gå i ett Amerikanskt Higschool. Och allt med vad det innebär. Läskigt, spännande, roligt och annorlunda.


2007 i bilder


från vänster;
-jag j och m. FALL OUT BOY. FALL OUT BOY. london. jag och m. jag j och m. min älskade chili. lillhagsskolan 9c. jag på blue lagoon. emmas t-shirt. skolavslutning. j och m. MIKA. sthlm med l-hagens nior. j och m. jag j och m i harnäs. avslutningsmiddag tema 80tal. födelsedag. jag och j. singstar. vårvänskap. jag och j.




hårfärg som inte syns?

Nåja, resultatet av hårtoningen syns nedan. Ni kanske inte ser det men nu är det faktiskt aningen rött i det! Yepp. Inte den bästa bilden. Och jösses så stor den blev.. Smällar man får ta.
image144

hårfärg? huh?

Är just nu i full gång med att färga håret.. Eller okej, jag ska skölja ur det om några minuter. Jag har ingen som helst aning om hur resultatet kommer bli. Spännande. Det kommer nog en bild sen!

Jag är nu i alla fall hemma från Sthlm... och imorgon ska jag och mamma ut på jakt efter jeans och skor till mig. Eller okej, hon följer med och är tyst bara. Sen ska vi till IKEA och fynda nya gardiner och en hylla. Kanske en fotoram a-la IKEA.. Vi får se. Känns som någon av oss kommer få ett utbrott på den andre. Precis som det ska vara.

Nu ska jag skölja ur hårfärgen. Ciao!

i vår huvudstad.

Jag befinner mig för tillfället i Sthlm. Dagen har spenderats på stan. Vi gick, gick, gick, gick och jag har nu ont i fötterna. Förutom det så var det fruktansvärt mycket folk där. Nåja, tillslut blev det två t-shirtar, trosor och en mascara. Och jag har massor med pengar kvar! Hurra.

Nej, imorgon åker jag hem sen ska jag träffa Jess på stan!


Jag blev utmanad.

Jag har blivit utmanad av min mamma. Suck.

Följande regler gäller:
"Det behöver inte vara realistiska önskningar eller materiella saker. Så här gör ni: Skriv en önskelista med sju önskningar. Motivera dem, kort eller långt. Tagga sex bloggare som ska göra detsamma.

Här följer mina önskningar;

1. Att mina vänner och min familj lever en massa flera många år till!
2. Att Pete Wentz knackar på dörren och säger att han har gett mig VIP biljetter till deras spelning. Sedan transporterar dom mig dit i en fet limousine, och de spelar bara de låtarna jag valt. Bara för att de endast har spelningar i USA för tillfälet.
3. Att vårterminen går fort. För då får jag åka till USA
4. Att vårterminen inte går fort.. För jag vill faktiskt inte lämna vissa!
5. Att min USA resa blir bra och jag hamnar i en bra familj. Jag vill ju inte grina i 10 månader precis.
6. En resa till New York eller Los Angeles. För jag vill åka till en storstad och spendera pengar!
7. Sist men inte minst.. Hottie mcHottie. Bara för att... jag vill ha!

Jag utmanar;
Jessica
Ellen
Sreynech
Nislas
Malin

juldagen..

Jag märker att jag har förmågan att blogga strax efter tolvslaget om nätterna. Nåja, julafton var bra! Strosade runt i mjukisbyxor och knut mitt på skallen hela kvällen! Fick mig många fina julklappar också. Tack!

Morgondagen ska spenderas hos systeryster. Julklappsutdelning och julmat, som varje år! Jag gillar att vara där. Sådan skön stämning. Och varje gång jag och hon sitter brevid varandra blandar pappa ihop våra namn! Suck. Jag menar, han har två döttrar. En som bor hemma, en som inte gör det. Och ändå blandar han ihop våra namn. Charmigt.

Nåja, det är först idag jag verkligen har hajat det här med att jag har jullov! Så himla skönt, och välbehövt. De sista veckorna i skolan har varit ganska... påfrestande. Ja, det är nog rätt ord. Men lovet har ganska mycket att bjuda på ändå. Som sagt, hem till syrran imorgon- och på onsdag åker jag till moster i Sthlm. Där blir jag kvar till Fredag. Mellandags rea och pengar ska spenderas..

Dagen före nyår kommer Mikaela till Gävle och Norrland. Jag hoppas Amanda kommer också, men inget är klart. Sedan spenderas nyårsafton at my place med ett antal tjejer. Det blir nog super!

Och sedan skall ett restaurangbesök med folk också hinnas med! Eller? :) Och sist men inte minst, ska jag sova! Mycket också, så jag är utvilad inför ännu en termin i skolan. Nej, skolan ger mig inga roliga tankar.

Så, jag ska helt enkelt njuta av detta jullov utan snö, ska ni veta! Godnatt.

I wish you merry christmas

Jag tror nog detta är världens bästa julafton. Jag, mamma och P. Jag sov till tolv, åt gröt. Gick och lade mig och sov till klockan 14 igen. Vi fikade, spelade TP och nu håller mamma på med maten om jag inte har helt fel.

Snart ska vi äta, sedan öppna klappar och inte göra någonting alls. Så skönt. Inte uppklädd, inte sminkad, inte fixad alls och inga måsten.

GOD JUL!

Make my wish come true,
all I want for christmas, is you.

all I want for christmas, is you.

Så, att klä granen idag var inte lika lätt som jag och mamma trodde att det skulle vara. Varken hon eller jag fick ordning på julgransfoten.. Hmn, men nu är granen i alla fall klädd. Och det är nog den fulaste granen någonsin.

Jag är helt uttorkad av allt salt som fanns i dopp i grytan. Jag behöver vatten, nu nu nu! Jag kommer nog vara jäkligt kissnödig i natt. Well, så är det. Nej, nu ska jag duscha- sen sova!

Mina photoshopskills är inte de bästa, men ändå. Bara för att det är jul så slänger in en bild med lite julstämning, hahah.. Jag hoppas de fortfarande älskar mig..



GOD JUL!


23 december ladies and gents.

Kvällen har varit super! Malin och jag avnjöt våran middag, och sedan kikade vi på Grinchen. Sen kom Jess hit och höll oss sällskap. Alltid lika trevligt.

Morgondagen kommer bli aningen stressig med ganska mycket att göra. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna så jag ska sova, men jag kände bara något enormt bloggsug efter att skriva något tråkigt här.

Godnatt!

you pretty boy

Good news to all you haters out there! Pete Wentz otroligt hemska, förfärliga och ack så fula mustasch var endast för Cobra Starships nya video som skulle spelas in. Tack. Gracias. Kiitos. Merci. Ye you get the point?

Jag kom också på att jag inte hade inhandlat min systers julklapp, så det problemet är nu åtgärdat. Så förlåt syster för att jag inte har så bra fantasi. Tanken räknas väl? Nåja, jag har också köpt min nyårsklänning nu. 50% billigare. Woho!

Nu ska jag slå in klappar, sedan möta Malin!

two days to christmas

Nu är nog Malin stolt över mig, när jag kan säga att jag såhär tidigt på en Lördagmorgon faktist är uppstigen, nyduschad och halvt påklädd. Jag lär mig jag också, kära vänner.

Vad har Lördagen att bjuda på? Well, jag ska till Valbo med Mamma om saker går enligt planerna.. Vilket det sällan gör då jag och mamma aldrig kan göra saker som det är meningen. Men det är en del av vår charm. Haha. Sedan ska jag träffa Malin, vi ska inta middag i form av korv med bröd för vi älskar det. Och ni hälsoguider där ute (syftar inte alls på någon speciell) vi vet att korv med bröd är onyttigt. But it's christmas ffs! Nåja, sen ska vi kika på den ack så bedårande Grinchen. Jag gillar Grinchen. Han är så himla tvär och söt..

Nej, nu ska jag försöka få ihop en halvdan frukost. Jag är nämligen superhungrig, vilket jag aldrig annars är på morgonen.

Och justja, jag hade jättekul med mina nya penslar i PS igår, därav den "snygga" headern.. Det kommer ett byte, jag orkar bara inte engagera mig speciellt mycket för stunden.

Ha en bra dag sweeties.

herrejösses mina kinder har stelnat.

Sjukhusvistelsen gick fort. Tog ungefär 3 minuter att fastställa att jag inte behövde vaccin. Great. Nu är det bara Hepatit A och B som ska fixas. Vaccinet mot dessa, vill säga.

Gick en sväng på stan och det var så mycket folk. Alla handlar sista julklapparna och folk slåss i affärerna. Okej, kanske inte slåss, men det var i alla fall trångt. Träffade G på bussen, det var trevligt!

Nej, nu ska det städas sen ska granen upp.

inslagning och glögg.

Idag har jag inhandlat alla julklappar, och slagit in dem. Mycket bra gjort av mig. Och ikväll ska jag kika på Love Actually som jag återfunnit, äta pepparkakor och dricka glögg! Mys.

Imorgon ska jag klä granen. Herrejösses så julig jag börjar bli. Och så ska jag till sjukhuset för avläsning av TBC testet. Hmn. Wish me luck.

and I saw god cry

WTF?
How do you spell it? Ye, right... U-G-L-Y.
Klicka här för att se hemskheten!

Alltså, inte för att vara elak.
Men snälla rara Pete, du borde veta bättre?
Hoppas inte dina sångtexter blir lika ruttna som din nya stil.

You're the only place that feels like home.

Fjärde inlägget idag. God, get a life girl!

Har fördrivit min tid med att läsa massa bloggar skrivna av utbytesstudenter som för tillfället befinner sig i USA. Det verkar bara så bra, och jag vill åka nu nu nu! Det är så himla blandade känslor också. Idag kan jag inte vänta efter att få åka, medan jag imorgon kanske inte alls vill och jag tror inte jag kommer våga. Kommer jag klara av det? 10 månader utan min familj, mina vänner och allt annat? Vem vet.

Jakten på den försvunna filmen, love actually, fortsatte idag. Men jag hittade den inte nu heller. Ack. Imorgon ska jag handa julklappar igen, då jag inte fyndade några i Valbo tidigare. Pappa köpte julklappar dock. Åt systerdotter och bror. Eftersom jag slår in dem kan jag skriva på paketet att de är från mig också. Mycket bra.

Nej, nu ska jag nog sova. Tog ett bad tidigare, med en badbomb som skulle ha "avslappnande effekt". Jo tackar jag, jag kan knappt hålla ögonen öppna och klockan är inte ens 22,30. Nejni vänner, godnatt!

just move along

Milanesesoppa och vitlöksbröd! Mmmums.. Sedan bad med rosa badbomb, tända ljus och hårinpackning! Ville bara berätta det, förstår ni :)

du är min hemlighet


All American Rejects - Dirty Little Secret
Old song, jag vet.. Jag älskar den bara. Kan inte hjälpa det.
"I'll keep you my dirty little secret"


julklappsinköp

Herrejösses, inatt sov jag ca 13 timmar. Det behövdes kära vänner. Idag ska jag och pappa handla julklappar. Vi brukar vara ute den 23:e så det är faktiskt ett framsteg det här.


All I want for christmas is you.

i think we have an emergency

Paramore I Sthlm i Februari är inställt. Så mamma, du behvöer inte betala min konsertbiljett. Nåja, det var ganska tråkigt då jag gärna velat se dem. Men man får inte alltid som man vill.

Nej, nu ska jag dra mig mot sängen för jag är så otroligt trött.

For a Pessimist, i'm Pretty Optimistic

Såja kära vänner, jag har nu jullov! Det kommer så himla lägligt och jag ska ta vara på varje dag ska ni veta. Dagen i skolan var rätt slapp. Vi fick godis, kakor, julklapp och sedan inte så mycket mer. Mysigt. Jag har nu också fixat en APU plats, vilket känns bra. Betygsinfo i några ämnen fick vi också, jag är supernöjd än så länge så fortsätter jag såhär blir det bra.

Och appropå det så har jag nu gått halva ettan! Holy macaroni säger jag bara. Lika mycket till och jag sticker sedan till USA och lämnar föralltid BP1A. Fan va tragiskt. I will miss you guys.

Tuberkulinprovet idag gick bra. Kanske inte världens härligaste känsla att få en spruta intryckt flera gånger under huden, men äh. That's life. Resultatet verkar inte vara positivt heller, ajdå. Så det blir nog fler sprutor. That's life igen.

Dagens låt:
Paramore - For a Pessimist, i'm Pretty Optimistic

we're only liars, but we're the best!

Matte, ekvationer, huh?

Fall Out Boy har postat sin konsert på internet, live från Orlando. Yes, that made my day. Och att det just var sista mattelektionen 2007, och jag snart har gått ut halva ettan är great!

Puss på er.

gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Det kan inte vara sant.
Inte vara sant.

Stupid stupid girl.

fördriver tid

Jag sitter i skolan och har inget att göra. Jag har varit och jagat praktikplats på stan i typ en halvtimme. Jag lovar er att jag var över halva stan minst! Och ca 7 affärer och företag. Tror ni jag fick en praktikplats? Inte då.

Men Emma sitter kvar i skolan och pluggar, så jag ska vara hennes coach då hon har spanska prov imorgon. Jag tvivlar på att hon blir så mycket smartare, men ändå :)

you are beautiful

Fy satan så kallt det är ute. Mina tår är fortfarande kalla sedan jag och jess var på äventyr i strömsbro/stigslund. Kvällen bjöd på musik, en spelning ute i Strömsbro. Det var mycket trevligt förutom att jag och jess lite halvt virrade bort oss ett tag.

Nu måste jag duscha, sen tokplugga lite historia!
Wish me luck på provet imorgon :)

david robert joseph beckham obe.

image138
Bilden säger väl allt.

hahaha, minnen!

Kom bara på en sak jag var tvungen att berätta..

I min förra klass fanns en kille från Chile. Vi satt och pratade en dag, jag, malin och några fler.. Så säger Malin; Men i Chile, vad pratar man för språk där? Chiliska?

Jag lovar att jag skrattade så jag grät.

det blir inte alltid som man tänkt sig.

Kvällen har spenderats med Malin och Jess. Det var mycket trevligt, och efter två stycken dueller har jag numera ont i halsen. Jag tror jag talar för Malin där också. Haha..

Helgen har varit bra. Som sagt spenderades gårdagen på treffen, lyssnandes på massa musik. Imorgon ska jag plugga, inte sådär jätteglad på det men jag måste med tanke på provet på måndag. Få se om det dyker upp lite annat också. Jag hoppas, men vi får se!

Ciao sweeties, nu ska jag drömma sött.

julklappar?

Jag kom precis på att jag inte köpt en endaste julklapp.
Ajdå.

utvilad

Somnade som en stock igår, ska ni veta. Jag var så otroligt trött, och jag hann nog bara lägga ner huvudet på kudden så somnade jag! Men som sagt hade jag en trevlig kväll.

Vad bjuder lördagen på då? Mat ska intas på restaurang med la familia, sedan ska jag träffa mina kära puckon. Nej, nu ska jag duscha och kanske klä på mig i tid. Jag sprang nämligen runt med en stor t-shirt, pyjamasbrallor och knut mitt på huvudet till kl 17.00 igår.. Bättring, billa lilla.

treffen, trött och hungrig

Kvällen har spenderats på treffen. Var där hela kvällen, och mina öron gör numera ont. Hade inte direkt höga förhoppningar på kvällen, men det visade sig vara trevligt! Träffade en del folk jag inte träffat på ett tag =)

Nu ska jag in i duschen, sen sova!

nämen ojdå

Idag har jag: sovit.

Vaknade kl 11, gick upp, åt frukost och fixade lite. Av någon anledning gick jag och lade mig igen, och så vaknade jag nu. (!!!) Hjälp. Jag är vrålhungrig, trött och jag fryser. Great.

Ikväll ska jag till treffen, och lyssna på (bra?) musik. Vi får se helt enkelt.

you make me smile

Damer och herrar. Jag tror nog jag kan det mesta i historian, tror var ordet. Jag tog mitt förnuft till fånga och läste igenom det och förde en och annan disskusion med mamma och p. Det känns inte helt hopplöst inte.

Ska jag till skolan imorgon? Jag orkar inte. Jag orkar. Jag orkar inte. Jag vill sova. Måste jag åka dit?

i-landsproblem och självömkan

Jag tycker synd om mig själv. För ingen anledning alls. Eller jo, det är kallt ute och jag är så otroligt sötsugen.. Men eftersom det är kallt ute kan jag ju inte gå till affären, för då fryser jag. I-landsproblemet kommer in i bilden med tanke på att det är ca 500 meter till närmsta affär.

Och så historiaprovet. VEMFAN vill kunna massa saker om medeltiden.. Okej, säkert många.. Men inte jag! Jag vill inte plugga, det är tråkigt. Jag vill inte ha prov, för jag kan inte. Och alla andra kan.

Suck vilket patetiskt inlägg.
Men ibland får man faktiskt tycka synd om sig själv. Right?

varm choklad och företagsekonomi

Så nu var fek provet gjort och endast historian återstår. Känns otroligt roligt att jag kommer spendera min helg med plugg. Nåja, dagen har varit lång. Luciafirandet på skolan var väl.. Annorlunda. Ja. Det bjöds dock på glögg, pepparkakor, lussebullar och julmust! Mums.. Sedan drog jag ner på stan med malin och fikade.

Och när jag kom hem hade jag fått två brev. Det är inte ofta jag får brev, och idag fick jag två! Weho. Ett från EF som önskade alla oss utbytesstudenter god jul, vilket var lite trevligt. Och ett från sjukhuset. "Emilia Jansson, Kallelse för tuberkulinprov." Uh. Hur läskigt låter inte det då?

Nej, nu ska jag läsa om Amerikanska presidenter och högtider i USA, eftersom jag inte "hunnit" läsa de tidigare månadsbreven. Ack så oansvarigt av mig.. ;)

londonlängtan!

Bläddrade igenom de gamla bilderna på datorn också (väldigt mycket gamalt idag, märker jag) och blev lite hög på London.. Sådan underbar stad det är. Jag vill dit nu, igen, på en gång!


minnen och blogginlägg.

Jag kom på att jag hade en blogg för ett tag sedan, och beslutade mig för att läsa igenom alla gamla inlägg. Så himla kul! Saker jag glömt bort, saker jag inte tänkt på, dök upp igen! The big internet är inte bara dåligt, inte.

____________
Inlägg från 6 April, 2007.

Det är precis 10 veckor kvar till skolavslutningen. Tio veckor låter som lång tid, men tänker man efter kommer det gå pretty damn fort. Tidigare har jag bara tänkt att det ska bli skönt med sommarlov. Skönt med ny klass, slippa allt jobbigt skit på skolan. Men idag slog det mig. Efter sommarlovet kommer vi inte tillbaka till lillhagen.

Vi kommer inte tillbaka till klassen. Vi kommer till något helt nytt. Ganska skrämmande ja, men kul.

Men jag kommer aldrig gå i samma klass som Malin, Mickis och Jessica igen. Och jag kommer inte bli galen, kasta sudd, svära och bli helt jättegalen på Micke och Pontus på spanskan. Och på engelskan kommer jag inte sitta framför Viktor och Johan, som jag alltid gör.. Tänker jag efter är det ju ganska sorgligt. Man har ju faktiskt lärt känna de här människorna väl på 3 år. Vissa lite bättre än andra. Det kommer ju förfan (ursäkta ordvalen) vara sorgligt att bara byta klass. Fast jag klagar.

Så, okej.. Det jag vill säga är: Hur mycket jag än klagar och säger att jag verkligen längtar till gymnasiet, kommer jag saknar er fruktansvärt mycket.
_____________

Saker har blivit så himla annorlunda nu.. Mer till det bättre, bättre än jag hadr förväntat mig. Jag skulle ljuga om jag sa att jag saknade den gamla klassen. Visst, det finns få jag saknar. De personerna de var under lillhags-tiden, jag saknar inte de personerna som de växt och blivit.

Och jag skulle också ljuga om jag säger att jag inte trivs i min nuvarande klass, för det gör jag.. Jag vill inte tänka på USA-resan. Nej, jag ska förtränga det fram till April/juni och bara leva just nu. Oroa mig har jag tid för senare.

förbannade tangentbord

Förbaskat.
Jag hade skrivit ett långt inlägg, men var inte helt klar, då väljer mitt tangenbord +mus att inte fungera! Nåja, det var väl något om att mina ögon är helt slut efter att vi simmat, att det var tråkigt och att kvällen ska bestå av plugg då vi har prov imorgon.

Dagens kommentar;
- köper du flaskvatten?! Det är inte miljövänligt!  Du är såååå 2006.

födelsedagsfirande

Så stressig dagen varit, men jag har haft jättetrevligt! Många fina presenter som jag tackar så hemskt mycket för! =)

Nu ska jag plugga lite företagskonomi, sedan duscha och sova. Morgondagen bjuder på bad på fjärran och så ska jag köpa en ny iPod! Hahah, mitt kära i-lands problem.

you had me at hello

Weho, nu är jag också 16 år!

Sitter nu och är otroligt sysslolös. Mamma kom in ca 06.55 och drog upp mig ur sängen. Väldigt mysigt, då jag har börjar först 09.40.. Nåja, upp och studsa sunshine. Fick en jättefin kamera av mamma och p, tack så mycket! =)

Så nu sitter jag här, fördriver min tid och väntar på att åka till skolan.. I eftermiddag kommer morföräldrar på besök från huvudstaden.. Längesedan man träffade de dem, så det kan nog bli trevligt. Sedan kommer tjejerna och så blir det tårta! Muuuuums säger jag bara!


the music or the misery

Nu har jag spenderat en knapp timme med att plugga historia. I alla fall något i tid, det är positivt.. Nu ska jag ställa mig i duschen och duscha väldigt länge, sedan sova för att vakna upp som en sextonåring. Woho, sist av alla!

Godnatt sweeties.

misslyckande?

Tänkte bara meddela er att jag är ganska körd på företagsekonomi provet.. Men om jag sitter brevid någon som kan så går det nog bättre.. Jag har några möjliga kandidater för jobbet. Passa er.

you make me smile

Har spenderat eftermiddagen/kvällen med Mikaela. Vi hade riktigt trevligt och jag skrattade så jag grät när vi tittade på roliga klipp på youtube.. Det krävs inte mycket för att jag ska skratta, inte.

Nu ska jag plugga företagskonomi, dricka glögg och äta pepparkakor. Bara för att jag får, liksom..

dödförklarad

Här med förklarar jag min iPod nano, vit och 2 år gammal. DÖD. Vi har haft fina stunder ihop och jag kommer sakna dig, just so you know..

Nåja.. Idag kommer Mikaela förbi. Det var ett tag sen jag träffade henne så det kommer nog bli kul. Presenter är allid kul. Haha, inte då.. Sedan ska jag plugga företagsekonomi resten av kvällen.. Jippe.

i know everything changes.

Jag orkar inte. Orkar inte. Orkar inte. Orkar inte. Jag ska starta en protest mot skolan.. Välkommen i klubben alla frivilliga.

Nåja, sitter nu och försöker skriva en någolunda uppsats. Är inte motiverad för fem öre, och det känns som att hela veckan kommer bestå av plugg.

Nåja, rast väntar!

Ciao.

not the other way around..

Jahaja, inte nog med att jag inte hade musik i morse när jag åkte buss. Jag fick vänta i hundra år på bussen i spöregnet också. Så mamma, om du läser detta så vet du nu att jag inte har en fungerande iPod.. *ser jättesöt och snäll ut..*

Nu ska vi ha genomgång på vad vi ska kunna till historiaprovet.. Suck. wish me luck.

återställning

Nähe.. En total återställning av skiten fungerade inte heller. Den liksom fastnar i "hold" läget och man kan inte komma därifrån. Jaha, godnatt då din jävla skit iPod.

Snart skola.. Orkar inte riktigt två veckor till. Vi har fått vår nya uppgift nu, och det är inte ett grupparbete vilket jag tackar för.. Istället en nedrans uppsats.

Nåja, denna vecka blir det fek prov, historia plugg, uppsatsskrivning och massa annat som ska göras. Suck.

den har sett sitt sista ljus..

Klockan har inte blivit 07.30 och min dag är redan åt skogen. På något sätt har min iPod slutat fungera! Jag laddar den men ändå laddar den ur på en gång.. Och den kan inte komma undan med att den är två år gammal. Nej. Den borde leva längre.

All min musik finns ju där! Fan så less jag blir.

idag mina vänner, ryker socker-löftet!

Det har varit fullt upp hela dagen idag ska ni veta.. Upp, lite fek plugg då jag verkligen inte hinner i veckan för jag har tusen andra saker att göra.. Hem till mamma, träffa moster med familj och kusiner.. Fika, öppna tidig present och käka. Sedan baka bullar och nu väntar jag på att degen ska jäsa klart..

Så, efter att mamma redan brutit sitt socker-löfte gör jag detsamma idag. Nybakta bullar och glögg ska vi fira andra advent med.. Ganska mysigt. Så grattis till
Malin som blev vinnaren i socker-tävlingen! Jag är stolt tvåa med 1 månad och 6 dagar utan socker, godis, glass you name it! Inte det lättaste då alla äter pepparkakor och choklad och bakar lussebullar.

Nej, nu ska jag baka vidare! Trevlig kväll sweeties.

take a fall, take a shot for you

Och så kom dagens i-landsproblem i vägen för mina filmplaner. Jag hade filmfodralet, men inte filmen! Så det blev inte så mycket till att kika på love actually idag inte.. Nåja, filmen visas ju på femman imorgon kväll i alla fall. Jag valde då istället efter ca 10 minuters velande tredje säsongen av oc.. Kanske inte så kul då jag sett det sista avsnittet på tredje säsongen typ 100 ggr. Men oc är lite sådär skitbra tidsfördiv. Och så är ju Summer grymt rolig.

Nu ska jag lägga mig i badet hade jag tänkt.. Och lyssna på musik. Det sistnämda är pappa inte helt glad på tror jag, och igår när jag så fint sjöng på mitt rum tittade han bara in och sa "TYST!". Han uppskattar inte min sångbegåvning, min far.

Appropå inget kom jag över låten
bubbly med Colbie Caillat här om dagen. Det är den mysigaste låten jag hört på länge. Då jag vanligvis inte är såhär jättetrogen lyssnare på sådan musik. Nu blir Malin glad i alla fall. Men lyssna på den.. Man blir glad helt enkelt.

Oj, långt inlägg.

kärlek faktiskt

Herregud. Klockan är sju och jag har inte gjort någonting alls idag.. Jag duschade som sagt, sen gick jag och la mig igen och vaknade runt 17.00. Har nyss smällt i mig en pizza och nu ska jag lägga mig i sängen och se på film igen. Härlig dag.. Not!
________________

Nej, nu ska jag kika på den oj så älskade filmen love actually. Har du inte sett den, så se den!
image133

all i want for christmas, is you.

Idag är en sån dag då jag inte orkar göra någonting alls. Sov till ungefär 12.30, glodde på Snurre Sprätt ett tag, sedan försökte jag äta frukost men det gick inte så bra. Jag fattar inte? Jag är jättehungrig, men jag kan inte äta. Mysko.

Duschade i ca 35 minuter och jag tror inte pappa blev sådär överlycklig, men that's life.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vara slö.. Ciao.

tjejmiddag, tacos och idolfinal.

Kvällen var mycket mycket trevlig. Det bjöds på tacos och alkoholfria mojitos som många tyckte smakade tandkräm! Vår aldelles egna desperate housewife (sophia) var mycket nöjd över sin insats i köket också! Haha.

Och Marie blev årets idol.. Det var mycket bra, då jag var team Marie. Egentligen hade det inte spelat så stor roll vem som vunnit, då jag inte är såhär jätte insatt i idol, men det var kul.

Nej, godnatt.
Puss på er.

ett inlägg till mamma

Kära bästa mamma.

Jag vet att du läser, och jag blinkar jättemycket med ögonen nu! ..Nu till saken. Om jag städar heeeela lägenheten och bakar något jättegott till dig, vill du då betala min konsertbiljett på 200 kronor? Snääääälla?

fredag och tjejmiddag

Helt förvånansvärt att ingen telefonförsäljare ringde och väckte mig i morse. Dock vaknade jag av att det regnade mot fönstret.. Okej, det är december. Det bör vara snö ute. Men inte då, här är det fuktigt och regn.

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Sreynech med girlsen i klassen. Mat och idolfinalen. Hur som helst kommer det nog bli jättetrevligt! Nej, nu ska jag städa och organisera. Det behövs! (Nej Niclas, inte tecken på ad/hd än...)

what made my day..

Ja, very good news!  Paramore spelar i Stockholm den 28 februari, och jag ska se dem.

for time to tell.

Så var den här veckan slut också.. Det gick upp några ljus för mig på företagsekonomin idag, och det släcktes några också. Eftersom alla förklarar på olika sätt så blir jag aningen förvirrad. That's life.

Ikväll ska jag träffa Adam. Det var mycket länge sedan känns det som.. Så jag ska väl visa på mina guitar hero 3 kunskaper. Som är lika med obefintliga om jag känner mig själv rätt!

Ciao.

a little unwell.

Jag kan då säga att en sovmorgon behövs imorgon. Är helt slut och jag har ingen aning varför? Smällar man får ta ibland.. Appropå ingenting så fyller jag sweet 16 på tisdag också, då kan jag lova att det blir socker för hela slanten.


__________
Once a whore, you're nothing more. I'm sorry, that will never change.

oh, it's what you do to me..

Så, dagen har varit muy muy bien kära vänner! =)

Kvällen ska spenderas med mina favoritsockertoppar, Jess och Malin. Får se vad vi hittar på. Imorgon skola, företagsekonomi jag måste lära mig.

See ya sweeties.

you don't really care for music, do ya?

Gick tipspromenad på idrotten och mina fötter är kalla! Sedan blev vi bjudna på glögg och pepparkakor, vilket var ganska schysst!

Nu, engelska. Sedan är dagen slut.

jealousy's the cousin, the cousin of greed.

Dagen har faktiskt varit bien.. Finns väl inte något direkt att klaga på inte. Jag är bara mer än glad att klarade matteprovet! Yes.

Kom hem från en väldigt seg bussfärd, och direkt när jag kliver innanför dörren kör far min iväg mig igen. Som den snälla dotter jag är följde jag med och handlade, och vips var klockan 17.40.. Hela dagen har ju gått!

Får se vad kvällen har att bjuda på.. Funderar på att skippa det så sjukt flippade Desperate Housewives i kväll faktiskt.

what made my day!

Mitt matteprov har gjort min dag.
Hej förvåning!

sockerbrudar och pluggning.

Malin hade ett himla problem att få in hotellkunskap-pluggningen i huvudet, så vi har använt oss av ett väldigt effektivt studeringssätt!

Vi tog meningarna, lyssnade på låten About you now med Sugarbabes, och sjöng alla meningar och fakta till refrängen i låten! Det lät inte speciellt bra, men jag tror hon kan sitt prov nu! Om inte, så hade vi kul i alla fall!

jakad uppmaning..

Busschauffören glömde stanna på min hållplats så jag fick snällt be honom stanna mitt i vägen. Han var nog inte så glad över det.. Jag var inte heller så glad över att inte få kliva av ska han veta.

Inte nog med det, det är något jäkla monsunregn över staden också. Så tråkigt väder att man vill spy.

Nej, nu ska jag tillaga mig något att äta för jag är vråååålhungrig, på ren svenska. Och så ska jag plugga spanska. Suck.

juristbyrå och bokreflektioner.

Nu är allting klart för veckan. Eller kanske inte? Vi får säker fler uppgifter, men jag har lyckats skriva klart både min bokreflektion och min insändare. Känns bra. Något som inte känns bra är spanska provet imorgon. Jakad uppmaning. Huh? Wish me luck.

Efter skolan ska jag jaga APU-plats är det tänkt. Någon juristbyrå är det mest aktuella, men jag vet inte riktigt om de tar emot apu-elever. Men man vet inte föränn man frågar.

Hörs!

skyltsöndag och första advent.

Jag lyckades tillslut somna, runt 04.00 skulle jag tippa. Så jag är väl allt annat än pigg nu.

Dagen bjuder på skyltsöndag i staden. Ljuspyntningar och uppträdanden, tomtar och julklappsinköp... men ingen snö! But I don't mind.

sömnlös igen.

Klockan är 03.00 och jag kan inte sova.. Precis som igår.

Problemet är att jag är jättetrött, mina ögon orkar knappt hålla sig uppe och så har det varit i två timmar. Men jag kan ändå inte sova. Fastän jag lägger mig på tvären, räknar får, räknar siffror, har musik på.. Det går bara inte och jag börjar lessna ur nu!

it's a cold and it's a broken hallelujah

Kvällen har spenderats med världens bästa Malin! Drog ner på stan och fikade i sisådär en timme. Pratade massor, och självklart drömde vi oss bort till staterna.. Hon ska komma och hälsa på mig därborta och vi ska på roadtrip! Några hinder kom dock i vägen. Såsom; vår ålder, körkort, pengar, tanken på att det är typ 1½ år kvar osv... Men man kan alltid drömma! Annars kommer man ingen stans här i livet. Sad, but true.


Sitter och blickar tillbaka på bilder på en av de bästa resorna någonsin.
New York är staden.. Och dit ska jag flytta..
image131
(Utsikt från Empire State Building, efter en väldigt obekväm hissresa)

heartbreak kid, nejtack!

Filmen var inte bra. Inte alls.

De första 45 minuterna var okej, jag skrattade nog ganska högt antar jag. Sen dog allting ut. Humorn försvann och filmen blev platt och väldigt tråkig. Jag är faktiskt aningen besviken, och slutet var ju inte att tala om.

Jag lovar er att Saw 4 hade varit bättre. Yepp.

you make me smile, please stay for a while now.

JAG HAR TRÅKIGT.

Jag har inte gjort ett dugg idag. Inget alls. Men kvällen bjuder på bio i alla fall. Heartbreak Kid. Jag vill dock se Saw 4, men det vill inte mitt sällskap. Fegis.

sömnlös

Jag kan inte sova.. Har legat och funderat på allt och inget i en och en halv timme nu. Mina ögon är trötta men jag kan inte sova. Väldigt mysko.

Semifinalen i Idol gick av stapeln idag, eller ska jag säga igår? Nåja, Marie och Amanda i final. Kom igen nu.. Vem vinner?

Godnatt!