Jogggg

Phew! Jag har precis duschat så nu eftersvettas jag sådär fint. Jag joggade nämligen med Louise idag. Dessutom med Mickis igår. Mina ben känns som blyklumpar! Nu ska jag snart iväg med mamma till Valbo. Inviger mina nya jeansshorts! Woho!

Paradise Valley Community College

Mina slutbetyg är inskickade till skolan, och idag ska Cindy hämta upp mina visumpapper. Skolan kunde inte ge mig dem innan betygen var inne - så nu håller vi tummarna på att allting går vägen!

Will I, or Won't I?

Hej Linda! Jo, jag kommer självklart fortsätta blogga! Jag bloggade under hela mitt utbytesår och då känns det självfallet att fortsätta :)

Smärta

Det känns som någon gjort detta på mina stackars lår. Jag har sådan otrolig träningsvärk så jag kan knappt sätta mig ner. Ni vet hur skönt det brukar vara ändå, med träningsvärk? Well, today - not so much. Vi körde benböj med skivstång på axlarna igår. Något jag inte kört på länge. Idag får jag betala. Vi får se hur morgondagens joggingpass kommer gå... ih.

Bye bye, piece of shit!

Mohaha, nu lämnar jag in min piece of shit skoldator! So long HP, you will not be missed!

Sunday, May 29

Idag har jag hunnit med mycket. Först jagade jag runt på stan efter en present till mamma, som ni skådar ovan. Visst är pappret fint? Sedan fikade jag med Louise, vi hann även med en sväng på stan. Väldigt trevligt! Efter det så blev det ett jobbigt träningspass med Mickis. Benen är fortfarande lite skakis. Sedan avslutades dagen med ett Bones-avsnitt med mamma. I morgon blir det inlämning av skoldatorn, sedan en runda på stan!

What's my name?

DAGENS FRUKOST: äggröra och paprika
DAGENS KLÄDSEL: jeansleggings i storlek "jagkaninteandas" och en kornblå topp.
DAGENS PARFYM: Victoria's Secret - Pink
DAGENS NAGELLACK: hallonrosa lack köpt på Primark i London.
DAGENS SMINK: bas och rouge, sedan ögonskugga och böjda fransar.
DAGENS SMYCKEN: thomas sabo armband, ring.
DAGENS SKOR: svarta ballerina
DAGENS FÖRHOPPNING: att solen håller i sig!
DAGENS SAKNAD: Christopher!
DAGENS DRYCK: vatten
DAGENS TRÅKIGASTE: drömde en jävligt konstig dröm inatt
DAGENS FINASTE: att mitt knä mår toppen! Bara ett väldigt blått blåmärke är kvar!
DAGENS VÄDER: sol just nu!
DAGENS PLANER: uträtta några ärenden på stan, sedan möta upp
Louise för en fika. Sedan blir det kanske gym i kväll med Mickis.
DAGENS CITAT: hinner inte googla något sådant nu!
DAGENS MÅENDE: bra! utvilad och glad :)

Sug på att bloggga

Photo: weheartit.com
Jag känner ett otroligt bloggsug men har inget att blogga om egentligen. Jag sitter nu i soffan och tittar på Champion's Leauge finalen med pappa. Igår var jag i Stockholm och träffade världens bästa Niclas. Vi åt god lunch och knallade runt stan - dessutom köpt jag en ny klänning! Allt som allt en toppendag. Och vet ni? Om två veckor är min pojkvän här, och om två veckor i morgon sitter vi på ett plan till Spanien!

The Battle of Wounded Knee

Idag slog jag i mitt knä på gymmet. Skulle kliva ner från en ställning och så tappade jag balansen och for in med knäet i metallställningen. Gjorde väl lite ont som vanligt när jag är klantig. Men jag tränade klart och klev ut i bilen och sen sa det bara poff och jag höll på att spy för det gjorde så ont helt plötsligt! Så lilla Emilia ringer mamma sjukgymnast, bara då känns det lite bättre. Haha. Så nu ligger jag i sängen med mitt svullna knä och bra musik. Det enda som saknas är min snygga pojkvän, men om två veckor så!

Purse



Vilken fin väska! Var kommer den ifrån?
Tack! Väskan kommer ifrån Accent!

Stockholm!

Nu sticker jag till Sthlm över dagen! Har även några ärenden som måste uträttas innan, så nu måste jag springa! Puss!

Engagement in Hollywood land

Photo: People.com
Miss Kim Kardashian har gått och förlovat sig. Kolla in hennes ring. 20,5 carat! Någon som vill gissa på vad fästmannen pungade ut för den? Herre min skapare. Men Kims syster har ju en ring på 12,5 carat - det kanske är en grej som går i familjen? Haha. Men jag säger då det, fin är den allt.

Produktiv dag!

Jag jagade mina lärare över hela skolan för att de skulle sätta mina betyg, och det funkade! I morgon ska jag till skolan för att få mina papper påskrivna av herr Principal som inte var där idag. Sedan är det bara att scanna över dem till USA! Jag har verkligen kämpat med att få in alla inlämningar tidigare, och nu är det över. Allt är klart! Bara studenten kvar. Jag är galet nöjd med både betyg och insats, även om det varit en jobbig höst/vinter... men: nu är det sommar och nya tag!

Stressad tjej

Jag har precis skickat iväg ett lite panikartat mail till mina lärare. Jag måste ha mina slutbetyg den här veckan, jag får panik! Längre ner i mailet skrev jag även att jag ber om ursäkt för hur mycket jag kommer tjata på dem i morgon. Hehe. Någon annan som känner lite lätt panik så här i studenttider?

One night in Bangkok

Middagsmys på Brända Bocken med Viktoria. Definitivt topp tre av caesarsallader!
The Hangover 2 var bra - lite för lik den första, men man skrattade sig igenom halva filmen så vad gör det?

The Hangover - part two

Nu tar jag min cykel och beger mig in till stan. Ska möta upp Viktoria för lite häng i solen innan det är dags för bio. Vi ska se The Hangover 2. Puss!

Visum

Har du redan fixat visum till usa för studierna?
Nej, det har jag inte. Jag måste få papper från den amerikanska skolan - papper som jag måste ta med till ambassaden. Dock så kan jag inte få dessa papper av skolan förrän jag skickat in mina slutbetyg. Jag håller just nu på att se till att alla mina slutbetyg blir satta så jag förhoppningsvis kan skicka över betygen nästa vecka.

Celebrations!

Idag, för ett år sedan, var jag en väldigt lycklig tjej ska jag tala om för er. Jag och mitt körkort firar nämligen ett år idag!

I'm in the business of misery

Hejsan, är det likadana fester i usa som man ser på filmer? beach party osv.
Jorå, tänker du på college-fester med röda muggar och beer pong, så jovisst. Beach party kan jag inte svara på då det var brist på ständer i AZ.
Hade dina kompisar körkort?
Ja, i stort sätt alla mina vänner som var över sexton hade körkort.

Jealousy's the cousin, the cousin of greed.

Jag skulle behöva köpa ett par skor till studenten. Allra helst dessa. Jag vill ha någonting i färg, då klänningen är vit. Jag ska till Stockholm på fredag för att träffa Niclas, så jag får gå på skojakt då. Dock så räcker inte riktigt budgeten till ett par Louboutins. But a girl can dream.

monday night

Så här spenderar jag min måndagkväll. Jag har nyss varit och tränat med Mickis och är helt slut, så nu bäddar jag ner mig i sängen! Talet gick förresten jättebra!

three lefts make a right

Varför har du ringen på högerhanden? :)
Det har jag inte! Den sitter på vänster hand men kameran i datorn gör så att det blir spegelvänt :)

Over and out - good night!

Nu säger jag over and out. Är ganska mosig efter en trevlig dag bestående av en halv-mils jogging (jag säger halvmil för att det låter mycket längre än fem km... hehe) och en mysig middag med min pappa och bror. I morgon ska jag hålla tal - wish me luck!

The ring

Några av er har kommenterat och vill se bild på min ring. Jag har postat någon bild tidigare, men här kommer en till. Skulle egentligen postat länken från tillverkaren så man får se en riktig bild - men det här får duga. Jag själv är förälskad i den. Som ni ser är det en fyrkantig sten omgiven av små stenar, och även stenar i bandet. Inte lika klassiskt som en solitärring, men vem säger att man måste vara klassisk?

Go for a run - cardio right outside your door!

Jag har laddat upp med en frukost bestående av äggröra och köttbullar (jepp, köttbullar till frukost funkar!). Snart ska jag ge mig ut i spåret och jogga. Önskar dock jag kunde springa på stranden som snygga Kourtney Kardashian gör ovan. Jogging må kanske inte vara den alla roligaste form av träning - men det är konditionsträning, gratis, utanför dörren!

Burdens that allow us to fly

weheartit.com

Är det sant?!

Just nu: Jorden har inte gått under! Nej - är det sant? Aftonbladet tror inte att jag vet det när jag sitter mycket levande framför datorn själv?

Lördag

Gammal bild - men ungefär så här känner jag mig idag.
CJ:s syster Alisha gifte sig i natt med sin flygflotta-kille. De passar verkligen ihop och jag är glad för deras skull. Det stora bröllopet äger dock rum i oktober i Florida. Inte helt fel. Jag ska vara brudtärna är det tänkt. Yay!

Pirates of the Caribbean!

Ny cyklar jag ner på stan för att möta upp Jessica. Vi ska se Pirates of the Caribbean - kan bli bra! :)

Oh. My. Effing. God!

Det kan ha varit det bästa avsnittet i Bones sex-åriga historia. Jag skrattade högt, jag grinade, jag blev chockad. Hur bra avsnitt som helst. Jag orkar absolut inte vänta till september. Sista scenen med Booth och Brennan - åh. Så fint. Har inte riktigt återhämtat mig än!

friday, you are finally here!

Äntligen fredag! Idag har jag ett seminarium i filosofi, sedan blir det en joggingtur i hemlingby! Jag har dock ingen aning hur det kommer gå då jag har ruskig träningsvärk i rumpan. Efter jogging ska jag titta på säsongsavslutningen av Bones (nu hoppas hoppas hoppas vi att B&B hookat up!) Sedan blir det bio ikväll!

Senaste veckorna i bilder.

Titta vem jag hittade i mitt handfat! Ett av hans favoritställen.
Jag invigde mina kilklackar förra helgen. Hej vita fötter?
Jag har tittat på massa Bones.
Jag har cyklat
Gävle är så grönt och fint nu.
Var är katten?!
Denna fina blev min idag!
Och nu ska jag snart avsluta min dag med dessa!

Question time!

Åkte du som utbytesstudent efter första året på gymnasiet?
Japp, det gjorde jag!

Vet du vart man kan köpa såna där röda muggar? :D
Måst man åka till usa för att köpa dom eller finns dom i Sverige? :) kram!
Hello! Jag vet att de går att köpa i Sverige - vet dock inte var. Har för mig att jag sett dem på typ Dollar Store i Gävle i alla fall, hehe. Men någonstans finns dem allt :) Kram!

Pluggeliplugg

Om ni inte hör så mycket från mig idag så är det för att jag ta tag i de allra sista skolarbetena! Jag har en uppgift i hörförståelse i Engelskan som jag ska göra - sedan måste jag plugga på mitt tal och mitt filosofi-seminarium jag har på fredag.

Det är egentligen inte så där jättebråttom med allt, men jag skulle behöva mina slutbetyg tidigare för deadlinen för college-ansökan är så kort. Ah!

Drip drip

weheartit.com

Regnet hade en så deprimerande inverkan så jag stack iväg till gymmet och är nu mycket gladare, jag har haft svårt att sova på sistone men förhoppningsvis är jag tillräckligt trött i kväll. Idag visade det sig att en av mina kära vänner inte mår så bra som hon förtjänar - så himla himla tråkigt. Önskar jag kunde trolla bort det onda.

Over and Out!

"Släng med håret och låssas att någon fotar dig, fake it och skit i att det är photobooth som egentligen fotar." Vad tycker ni om min Thoren-tröja då? Rejält mysig i alla fall.

Nu är jag redo för att landa i sängen. Ska kolla igenom några bloggar, sedan sova. Talet är färdigskrivet, och kroppen värker sådär skönt som den gör efter ett tufft träningspass. Godnatt mina söta!

Praktisk retorik - en känd talare

Svenska C-kursen skall avslutas genom att hålla ett tal på 10-15 minuter. Kort och gott skall talet såklart handla om någonting som har med svenska att göra, eller retorik. Jag bestämde mig för att hålla mitt tal om en historisk och väldigt bra retoriker. Kan ni gissa vem? Trumvirvel.... John F. Kennedy!

Jag tittade på så många tal och läste så mycket om honom inför slutuppsatsen jag gjorde för några veckor sedan, så det kändes naturligt att lika väl göra detta på nästan samma ämne. Men vafan - mina lärare måste tro att jag är besatt? Hehe.

"Mankind must put an end to war or war will put an end to mankind."


Träningssug

Detta inlägg får mig att bli otroligt träningssugen. Jag har vilat i en och en halv vecka från träningen - halsen och lungorna har inte orkat. Åkte på en förkylning, troligtvis för jag stressat en del på sistone. Men i morgon blir det ett gympass!

Förresten så vill jag bara berätta att jag nått ett av mina stora mål! Jag väger idag lika mycket som jag vägde när jag åkte iväg på mitt utbytesår. Jag har försökt att inte vara så fixerad vid siffrorna på vågen - då det betyder så olika saker beroende på hur vi är byggda och hur vi ser ut. Min kropp idag ser helt annorlunda ut än vad den gjorde för tre år sedan. Men det säger väl sig självt? Jag var 16 när jag åkte, och nu är jag 19. Jag har bröst, rumpa och höfter som jag inte hade sist. Men fan vad bra det känns - jag har hittat en hälsosam livsstil och känner mig okej med hur det är för första gången på länge. Jag önskar bara jag kunde känt så här för ett år sedan, men var sak har sin tid.
Lycklig tjej.

Victoria's Secret - Happy bday!

Jag tyckte det var passande att lägga Viktorias presenter i en "Victoria's Secret" påse... hehe
Rosa papper
"Åh, en röd mugg! Pose:a så ser det ut som vi är på amerikansk fest!"
Årets första grillning - på engångsgrill!
Födelsedagsbarnet! Hon fick bland annat en cigarettgrej á la Cruella Deville som hon verkade älska!
Jag och födelsedagsbarnet!
Vi hade musik-quiz med 80-talslåtar, mitt lag vann! Detta blev mitt pris.

Regn


Storm i AZ. Saknar Phoenix och min pojkvän mer än vanligt idag.

Det regnar i Gävle. Jag har precis betat av lite skolarbeten, och nu ska jag göra mig lite lunch för att sedan krypa ner under täcket med något avsnitt av Bones. Jag hade en trevlig kväll hos Vickan igår, och bilder kommer senare!

Off to Sandviken!

Nu sticker jag snart iväg till Sandviken för att fira Viktoria som fyllt 19! Hörs imorgon!

Note to self

Note to self: pojkvännen läser bloggen och översätter till engelska. Oops.

Bones bones bones, they might shatter.

Detta inlägg är inte speciellt relevant om man inte gillar Bones. David Boreanaz a.k.a Booth - hur snygg är karln?! Jag skulle inte tveka en sekund om jag säger så. Han är snygg i kostym, vardagskläder, hängselbraller, uniform, utan kläder... You name it. Speciellt på 0.08 - 0.09. Jag. Svimmar. Nu ska jag och min besatthet av sexig fake FBI-agent gå och lägga mig... (och drömma om FBI-dudes.... hehe)

En klänning i denna färg

En klänning i denna färg kan bara betyda en sak - studentklänning! Idag fann jag den och slog till på en gång, letade febrilt i London utan någon lycka, men idag i lilla Gävle fann vi varandra. Viktoria hjälpte mig gå på klänningsjakt och det är jag så tacksam över. 29 dagar kvar! Tjugo fucking nio!

Time for an answer, don't you think?

Hej! Det beror alldeles på familjen skulle jag tro. Min värdfamilj åt inte frukost, och gjorde dem det så kunde det vara i form av en kanelbulle. Hur sjukt? Nåja, vanlig frukostmat är i alla fall: bagels, flingor, toast, french toast, äggröra, pannkakor, hash browns, muffins, havregrynsgröt, yoghurt. Så, nog går det allt att ordna en helt okej frukost med ägg och havregrynsgröt - men visst är det väldigt mycket sött i deras frukost också! (Alltså, nu blev jag jättehungrig när jag tänkte på allt detta...)

Jag ber om ursäkt att jag svara på detta först nu, då du troligtvis redan är i London! Jag är absolut ingen expert på London, men många kommenterade mig och sade att jag skulle till Westfield och shoppa. Jag själv tycker Notting Hill är jättemysigt, sen tycker jag så klart man ska se Big Ben och allt det där turistandet. Primark tyckte jag dock var aningen överskattat, och väldigt fullt med folk. Tyvärr har jag inte så mycket tips, men ha en trevlig resa!

Flygbiljetter, Chanelväskor och oändliga frågor

När jag nämner att jag är i ett långdistansförhållande kommer alltid frågan "är det inte dyrt?!" Men det är väl klart det är, vilken individ som helst vet att flygbiljetter inte är det billigaste! Frågan efter är alltid "men om ni gör slut, kommer du inte ångra alla pengar du spenderat på honom?!"

Jag blir lite irriterad när folk antar att jag bara spenderar pengarna på honom. Jag åker ju dit för min skull, också! Skulle det vara så att vi gör slut så är det så. Det har ju ändå varit en upplevelse! Hur många par, som inte är i långdistansförhållanden, gör slut och tänker "fan, alla presenter jag köpte till honom, alla middagar vi var på, bortkastade pengar!" Tja, i stundens hetta kanske man tänker så - men det är klart att det inte är det man fokuserar på när man tänker tillbaka på sitt förhållande.

Sista frågan brukar lyda "men hur mycket pengar har du lagt ner totalt?". Det brukar jag låta folk räkna ut själva om de är så himla intresserade. Jag räknade själv på det här om dagen, och kom fram till att jag skulle kunnat få en Chanel-väska och lite mer därtill för pengarna. Men vet ni vad? Jag har hellre Christopher på "armen" än en Chanelväska. Vad jag och han upplevt under dessa tre år kan ingen ta från oss, och även om vårt förhållande inte håller för evigt så kommer pengarna jag spenderat aldrig vara bortkastade. Aldrig någonsin.



London


Jag hade en underbar helg i London - även om jag åkte på en förkylning. Vi har ätit supergod italiensk mat (brödet, ååh!), shoppat, åkt tunnelbana, hängt i våra hoods i Kensington, tittat på alla fina blommor som slagit ut, druckit Starbucks, inte vetat vilken sida man ska titta till när man går över vägen. Allt som allt, riktigt mysigt!

citat


Me, the Kitty and The Kennedy's

Så här mysigt har jag och min katt haft det idag. Jag har legat nedbäddad i sängen nästan hela dagen, så jag och Chili hann med att kika på den sista delen av The Kennedy's. Nu ska jag käka lite tomatsoppa, sedan titta på några gamla avsnitt av Bones.

hemma i Gävle

Hej! I går vid midnatt kom jag till Gävle och somnade i sängen på en gång. Åkte på en förkylning av något slag i London, så nu ligger jag helt utslagen i sängen. Har fruktansvärt ont i luftrören/lungorna när jag andas. Känns inte så kul. Dock ligger katten här bredvid och myser med mig, så det är helt okej... hehe. Det tråkiga är dock att det är strålande sol utanför fönstret.

Last day in London



I kväll går mitt plan klockan 18, så jag har hela dagen på mig att shoppa! Jag är som sagt här med min moster som är på konferens idag, så jag har hela dagen till mig själv. Jag tänkte knalla ner till Starbucks runt hörnet och köpa kaffe och frukost, sedan ta tunnelbanan in till Debenhams. Kommer till Gävle vid midnatt om jag hinner med mitt tåg. Har dessutom fruktansvärt ont i halsen... inte kul!

out and about


En nyvaken Emilia. Nu ska vi ut på stan och göra some serious shopping, hehe. Men först: starbucks!

out and about


En nyvaken Emilia. Nu ska vi ut på stan och göra some serious shopping, hehe. Men först: starbucks!

London town is amazing

London är underbart! Varmt och skönt - och så shoppas det! Nu sitter vi på hotellrummet efter att ha avnjutigt en underbar italiensk middag. Vi har endast shoppat kring Kensington i dag, imorgon bär det av mot Oxford Street och lite annat. Hoppas ni har det bra i Sverige, puss!

Off to Stockholm!

Allting är packat och klart så nu ska jag bege mig till tåget. Spenderar natten hos min moster i Stockholm, sedan åker vi till London tidigt i morgon bitti! Ha en bra helg mina söta, så hörs vi på tisdag eller kanske i helgen! Puss!

sleeeepy chica

Det känns så fruktansvärt bra att ha allting gjort i Engelska C, och detta betyg lyckades jag pricka in idag. Jag känner mig så mycket mindre stressad - snart är studentdagen här!!


Nu ska jag snart skypa med Christopher. Han kanske kommer hit tidigare än planerat, vilket skulle vara superroligt! Jag hade för övrigt en väldigt trevlig fika med Louise idag, jag vill också åka som utbytesstudent... hehe. Hoppas hon inte blev helt avskräckt av mitt sällskap.

dagen

Älskar photobooth, hehe.
Nu måste jag dra till skolan, annars kommer jag sent. Har en muntlig presentation i engelska idag på femton min, wish me luck! Sedan är det tänkt att jag ska fika med denna tjej! :)

everything is beautiful

Dagens bästa: lämnade feta uppsatsen i min engelskalärares händer. Träningspass med Mickis som äntligen är hemma.
Dagens sämsta: vädret, varför är det så kallt?! Jag vill inviga mina nya ballerinor.
Dagens pinsamma: Drog igång billarmet av misstag utanför ICA. Hade ingen aning hur man fick av det. Panik!

skakigt var ordet!

Tack för alla era söta kommentarer. Syftet var så klart inte att fiska efter kommentarer med att lägga ut bilderna, jag ville bara visa framtida utbytesstudenter vad som hände när jag var i USA! Skämt åsido, haha! Den här veckan är fullspäckad med skola och träning. Har äntligen skrivit klart min slutuppsats, 23 sidor landade den på. Sjukt! Har en sista sak att göra i engelskan på torsdag och det är en muntlig presentation. Snart är det över! Nu ska jag käka middag, sedan skypea med världens bästa pojkvän.
min fina <3

Val på bal?

Som jag skrev för några dagar sedan så lovade jag er en bild från balen i USA, och balen nu i helgen... så här har ni. Jag har aldrig tidigare publicerat bilderna från balen i USA då jag skämdes över hur jag såg ut. Det är så hemskt att man ska behöva göra det, så onödigt! Hur som helst, jag är inte riktigt fullt bekväm i att gå barärmad än, men jag jobbar på det!
25 april 2009, 30 april 2011.
25 april 2009, 30 april 2011.
25 april 2009, 30 april 2011.

Studentbal: part two

Jag och fina Viktoria
håret...
Fina bordskamrater, Viktoria och Adam
Heta känslor! Adam och Alexander
Innan jag slukade förrätten på två sek. Hungrig brud.
Efter Alexander knäppt sju suddiga bilder (låter er dra slutsatserna till varför..;) ledsnade jag och Louise ur totalt. Bästa bilden av åtta, som för övrigt någon annan fick ta... hehe
Alexander kröntes Prom King!
Haha. "I should have been prom queen". Lite amerikansk parodi då Louise låtsas vara väldigt upprörd över att inte bli baldrottning.
Haha, så här är det alltid. Vickan är galen, jag och Louise är ovetande...
Haha, efter tre försök gav jag upp. Jag och halva Vickan.

London

Jag åker till London över helgen! Det ska bli skönt att komma iväg en sväng, och förhoppningsvis blir det en hel del shopping gjord. Jag har varit i London två gånger tidigare, men den här gången ska jag bo i Kensington. Har ni några bra tips på bra shopping runt om? Puss

Studentbal 2011

På ingång. Jag, Viktoria, Louise och Alexander.
Jag
Min vackra tjejer Louise och Viktoria!
Jag
Jag och Vickan
And off to the prom!
Åh, det var så kul igår! Alla var så otroligt fina - och så många fina klänningar! Vi började kvällen hos Alexander, sedan åkte vi fyra tillsammans till Engeltofta. Först var det mingel, fotografering och fördrink - sedan sittning med trerätters klockan 18. Det finns en hel drös med bilder, så det kommer minst ett till inlägg till med lite andra bilder inifrån balen - inte så himla formella. Hur som helst, definitivt ett minne för livet. Man går ju bara på sin studentbal en gång!