för trött för att blogga

Jag mår pyton. Alldeles seg och trött. Så nu ska jag krypa ner i sängen med en bok och hoppas att det blir bättre.

vad heter den typstil du har på texten här i bloggen? snälla svara :) kram!
Tahoma. :)

söndag

Jag har haft en supermysig helg... dock är jag helt slut nu.

Idag cruisade jag och Mickis runt i bilen, och vi avnjöt en mycket god middag på Malins jobb. Vädret var hur fint som helst och det är SOMMAR i Gävle!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på film. Imorgon ska jag besöka sjukhuset och min väldigt trevliga och skånska käkkirurg för att ta ut stygnen. Woho!

Puss

lesson learned

Note to self: don't forget your anniversary. Boyfriend gets offended.

When you stretch the truth, watch out for the snapback.

Dryga två veckor kvar till jag flyr landet. Jag ser fram emot det så jag spricker. Jag är så less på det här stället ska ni veta. Blä.

Sista rycket innan sommarlovet

Jag är så redo för sommarlov.

Igår skjutsade jag Niclas till Sreinechs place. Bp3a, min förra klass, hade diverse studentförberedelser. Jag är så avundsjuk på alla mina söta vänner som tar studenten!

Imorse avnjöt jag en god frukostbuffé med Niclas på stan. Dock är det slut på det mysiga nu, för jag har några ekonomiuppgifter att ta tag i. Har jag berättat för er att jag hatar företagsekonomi och redovisning & beskattning? Jag valde nog fel linje. Jag har bestämt mig för att inte komplettera upp mitt matte-c betyg, utan lägger fokus på bra betyg i ekonomin istället. Nåja.

Nu är det back to studying. Facebook kryllar av bilder på North Canyons graduate class of 2010! Alla har nu tagit studenten och ska ge sig ut på collegeäventyr. Jag önskar jag stod där med dem.

me today

DAGENS FRUKOST: två mackor, äggröra, en kopp kaffe och ett glas apelsinjuice.
DAGENS KLÄDSEL: jeans, LC-tshirten.
DAGENS PARFYM: marc jacobs - daisy
DAGENS NAGELLACK: baslack från H&M. har inte haft tid att måla med färg än. haha.
DAGENS SMINK: ögonskugga, mascara & läppglans.
DAGENS SMYCKEN: thomas sabo armband, marc by marc jacobs armband, CJ:s togtag, gästrikering & en annan ring jag fickav CJ.
DAGENS SKOR: marinblåa höga converse
DAGENS FÖRHOPPNING: att det inte regnar!
DAGENS SAKNAD: Christopher <3
DAGENS DRYCK: vatten
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag drömde mardrömmar inatt
DAGENS FINASTE: att mamma sparat kaffe i en termos till mig
DAGENS VÄDER: moln
DAGENS PLANER: skolan, valbo med mickis, sedan träffa niclas en snabbis.
DAGENS CITAT: "det är inte lätt när det är svårt"
DAGENS MÅENDE: helt okej, har fått mycket gjort på morgonen!

fråga.

Är det svårt att klara uppkörningen eller hur man ska säga? jag ska nämligen ha min snart, är lite nervös nu :)
Nej, egentligen inte. Kan du köra så kommer det gå bra! Sedan är man ju nervös som en jävla råtta också, men så länge man andas går det bra (jag tror dock jag glömde bort att andas några gånger) :) Sen kuggar du ju inte om du kanske parkerar dåligt, de dömer ju efter hur säker du är i trafiken, själva helhetsintrycket. Jag gjorde världens sämsta parkering och så försökte jag åka iväg med parkeringsbromsen i (så nervös var jag!) men jag klarade ju det ändå! :) Men jag ska tala om för er att innan så var jag inte lugn för fem öre. Lycka till!

ten miles from town


BLÄ. Det har varit byggjobbare här sedan 07.40. Där rök min sovmorgon. Så jag har hunnit måla naglarna, sminka mig, fixa håret, ätit frukost och allt som hör till. Till och med skypedateat CJ. Jag kan inte heller gå till skolan, för man får inte ha djur hemma och vår katt är ju det. De har balkongdörren öppen, så släpper jag ut kissen kommer han ju kuta ut. Inte okej.

pour some sugar on me

Bra dag idag! Okej, förutom nationella i matte c... men vad gör det om hundra år?

Jag har skjutsat mamma, hälsat på Adam, handlat (jag är värdelös på att parkera...), hälsat på pappa på jobbet och bara kört runt. Åh vad jag älskar att ha körkort! Haha.

Nu har jag nyss pratat med några vänner i staterna och bestämt träff i juni om allt går enligt planerna. Många ska ju bort och så, men vi får se! Jag längtar efter mina vänner.

Jag ska egentligen hålla det här lite under wraps, men jag kan berätta att en av mina närmsta vänner i USA är gravid och väntar tvillingar! Jag är så glad för hennes skull och det är så sött!

Nu ska jag sova. Godnatt!

good day

Tack för era kommentarer! Jag hade som sagt uppkörningen idag, och det gick jättebra! Och jag gjorde teoriprovet i torsdags, så nu har jag lappjäveln i handen och i slutet av veckan kommer körkortet!! Jag är så glad! Dock var jag jävligt nervös imorse. Blä.

Nu ligger jag i sängen och väntar på skypedate. Jag och Vickan var på boxning så jag är lagomt trött i hela kroppen. Imorgon är det nationella i matte c som väntar. Känns inte sådär jättekul, men måste ändå göras. Woho. Någon annan som ska göra det imorgon?

Puss

24maj!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!

Free card

Okej tjejer, ni vet hur man någon gång haft någon celeb-crush eller crush på nån musiker? Man blir sådär gulligt fangirl á la 15 år när de sjunger ens favoritlåt eller säger något gulligt i en intervju? Hur som helst så hade jag världens fangirl-crush på den här snubben för två-tre år sedan. Det finns många snygga människor ute i världen, men jag har kommit fram till att min fd. crush fortfarande är lika snygg! Han är mitt free card, without a dubt!

Och med free card menar jag att jag inte skulle banga en sekund på att spendera en natt med honom. (Jag ber om ursäkt till mamma och all släkt som läser och inte vill veta det här... haha!) Nu vet vi ju att det aldrig kommer hända, but a girl can dream! CJ har för övrigt också ett free card. Såklart är det
Megan Fox.

Hur som hest... här har ni honom! Brendon Urie, sångaren i Panic! At The Disco. Jag lyssnar inte alls på dem som jag gjorde förut, men visst blir jag lite crushig när jag tittar på den här videon som jag slumpmässigt hittade igår. Enjoy!

Vilken är er free card/celeb-crush? Berätta!


klippt


Ja det är väl inte så mycket skillnad. Aningen kortare och mer uppklippt. Dessutom plattade hon hela håret vilket jag inte är så förjust i. Ena sidan av ansiktet är fortfarande lite svullet efter operationen, men sådant får man ta :)

klipp klipp

Nu sticker jag in till stan och klipper håret! Det är superfint väder i Gävle. Woho!


85024 AZ

"Längtar du tillbaka?" frågade min rektor mig idag. "Ja, mest hela tiden" var mitt svar. Ska sanningen fram finns det inte en dag då jag inte tänker på alla i Phoenix. Mina vänner, min familj, skolan.

High School i USA är så annorlunda och det fick mig verkligen att uppskatta den svenska skolan. Jag älskar vårt skolsystem och friheten, men det finns inte ord för hur mycket jag saknar den amerikanska skolan, hur konstigt det än låter.

Jag saknar att komma till skolan 07.20 på morgonen och halvsova first period i American History. Jag saknar att snacka bort hela tv-productionlektionen med Niqi, Mariah och Travis. Jag saknar att hänga i sofforna i newspaper med Zena som alltid har något nytt på G. Jag saknar att gå ner för korridorerna och höra någon skrika "Svenska!" Jag saknar alla random kramar på lunchrasterna, jag saknar att sitta i The Spanish Hallway och dricka diet coke med Zee, Tim & CJ. Jag saknar att snacka skit med Shaela efter 7th period. Jag saknar atmosfären, vännerna, skolan.

Mycket har förändrats sen förra året. Tim och Zee är inte längre ett par, Tim bor i New Mexico, CJ är på college. Även om jag skulle stannat ett år till skulle det aldrig bli lika, men jag fick verkligen ut allting jag ville av mitt år i staterna. Jag fick min sanna High School Experience.

För exakt ett år sedan gick jag de sista dagarna i min amerikanska skola. Yearbooken skulle signas, det var foton som skulle tas och telefonnummer och e-mailadresser byttes hit och dit. Innan jag åkte var jag rädd att jag inte skulle ta vara på min tid jag var i USA - men nu när jag tittar tillbaka, ett år senare, känner jag att jag inte kunde tagit vara på tiden bättre än vad jag gjorde. Jag levde min amerikanska dröm, och jag önskar jag kunde få uppleva allting igen.








I regain repose and wonder how I ended up inside

Tar du studenten i år ? :)
Nej. Jag skulle ju gjort men eftersom jag var i USA så kommer jag ta studenten våren 2011. Class of '11! Haha.

Vad gör du om fem år?
Oj. Om fem år är jag 23½ år (!) Förhoppningsvis har jag pluggat klart på universitet/högskola och jobbar någonstans i världen. Förhoppningsvis inte i Sverige, och så hoppas jag såklart att jag fortfarande är tillsammans med min amerikan. Men livet är oförutsägbart, så vi får se vad framtiden har att ge.


frågor

Who is Niclas?
Detta är min fina vän Niclas :)

vart kollar du på de senaste oth/gg avsnitten :) ?
denna sida :) Klicka på tv-serier till vänster på sidan så hittar ni både Gossip Girl, OTH & Glee och massa annat.

Jag blev dessutom utmanad in Hannahs blogg, att lägga upp den 10:e bilden jag publicerade på bloggen! Det var i 2007, för nästan precis tre år sedan. Jag var aningen besatt av FOB så bilden var såklart på Pete Wentz. Här har ni den! Jag utmanar: Nislas & Sreinech!


"you got screwed"

Jag har ONT i munnen! Allting gick jättebra, fick massa tabletter mot smärtan, bedövning och sedan låg jag sådär tjusigt med ett pappersskynke över hela mig, förutom munnen då. Det tog ungefär en halvtimme allt som allt, och borrningen knakade lite bara. Jag fick inget lugnande men det gick så bra ändå så :)

Nu har bedövningen släppt och nu gör det ooooont! Stygnen är ömma och jag ska tillbaka och ta ut dem nästa vecka. Ugh. Men men. Nu ska jag snart in till skolan för att ha svenska. Puss

as I pace back and forth all this time cause I honestly believed in you

Dålig dag skulle beskriva min dag rätt bra. Men så är det ibland, och istället för att sitta och gnälla över dåliga saker här i bloggen så ska jag berätta att jag imorse i alla fall inte hällde salt i kaffet! Det var en stor framgång.

Jag har varit ute och övningskört med mamma, det gick jättebra, mycket bättre än vad körlektionen gick imorse. Jag såg dessutom season finales av One Tree Hill och Gossip Girl. Jag bara satt och gapade! Sjukt förvånad blev jag. Nu ska jag inte förstöra för er och säga vad som händer, men drama drama.

Nu ska jag dra mig till sängs. Imorgon ska jag upp tidigt, igen! Jag ska nämligen sätta fast skruven för min protestand. De ska borra nere i tandbenet och ha sig. Lugnande tack! Förhoppningsvis går det bra.

Just det, igår fick jag äntligen träffa Niclas igen, för första gången sedan februari. Behöver jag säga att det gjorde min dag... nej, min VECKA!

nu går jag under jorden



Prov i redovisning & beskattning imorgon kommer ju gå... åt skogen. Dessutom spanskaprov. Kan det inte bara vara 10 juni snart?

lite socker?

God morgon!

Imorse fick jag en otrevlig överraskning. Jag skulle hälla socker i kaffet. Det gjorde jag också. Sen drack jag det. Det visade sig att sockret var egentligen salt, och mitt kaffe var det äckligast jag någonsin druckit. Behöver jag tala om att det tog ungefär en halv sekund innan jag spottade ut allting i diskhon? Nåja! Så kan det gå.

Nu ska jag göra iordning mig, sedan blir det lite plugg på bilskolan och sedan skola. Efter skolan ska jag träffa Niclas!! Vi har inte träffats sen i februari så jag är exalterad!

you fix things. that's what you do.

Det känns som det är tisdag. Jag är alldeles förvirrad nu när jag varit ledig sen i onsdags. Jag ursäktar för dålig bloggning. Så kan det bli ibland. Ikväll väntar en efterlängtad skypedate med Christopher. It's been a while.


Slänger in en bild på söta Chili som sträcker ut sig på min säng.

ack. avskrivningar

Jag har pluggat bra länge nu, men inte har jag blivit smartare för det. Så nu ska jag lägga mig ner och titta på One Tree Hill. Jag har redan betat av de två avsnittet av Gossip Girl som jag missade.


watch out

Nu ska jag ut och övningsköra lite. Har jag berättat för er att jag bokat uppkörningen? Läskigt.


godnatt

Nu säger jag godnatt. Jag hade en timmes lång skypedate med älskade pojkvännen idag. Alltid lika mysigt. Imorgon väntar kanske en springtur, men def. övningskörning. Och lite plugg... godnatt!


Den här bjuder jag på!

my bad

Sorry! Jag glömde en fråga igår..

"Var det svårt att få vänner i USA?"
Jag ska inte säga att det var svårt, men inte lätt. Jag ljuger om jag säger att jag inte kände mig ensam och vilsen, första dagen - men att jag hade CJ som presenterade mig för massa folk var väldigt skönt. Jag hade redan några bekanta som var utbytesstudenter som gick på min skola, men vi var absolut inte vänner på det viset. Första dagen fick jag en miljon frågor av massor med folk, och jag blev erbjuden att käka lunch med Zena och gänget, men de var absolut inte mina nära vänner efter en dag. Jag fick lätt många ytliga vänner, och det är USA känt för. Det är supervanligt att ha många ytliga vänner, men några få riktigt nära.

Organisationerna ljuger inte när de säger att många är intresserade, men det är upp till dig att försöka anpassa sig och hitta sina närmsta vänner. Jag minglade runt mellan många olika grupper innan jag hittade mina allra bästa vänner, och precis som i Sverige så tar det lite tid innan du märker vilka du kan lita på och vilka du har som roligast med. I början umgicks jag mycket med cheerleader Jess och hennes tjejkompisar, sedan hoppade jag till killgängen Ulisses, Austin, Josh och några till. Kayla och jag började umgås mycket i oktober,  men i december så började jag umgås med Zee hela tiden. Runt mars kom jag nära Niqi, Mara & Mariah. Så jag menar, jag kände dem alla innan, men det tog ett tag innan vi blev riktigt nära. Så allt som all så var det inte svårt att få vänner, däremot var det lite svårare och mer krävande att hitta dem man verkligen vill vara med. Bekanta och ytliga vänner finns det många av. De som jag fortfarande har kontakt med, nästan ett år efter jag åkte hem, är: Zee, Niqi, Marah, Mariah, Ulisses, Austin, Joe x2, Tim, Mark, Nick, Spencer, Travis, Meghan, Michelle & Kayla.

time for school


Time for school! Jag har nyss haft skypedate, solen skiner, och nu ska jag cykla iväg. Puss!

stuck on you

Nu ska jag snart krypa till sängs, men först tänkte jag svara på några frågor.

kan du visa LC tröjan ? (:
Det är denna. Till mitt försvar ser den bättre ut i verkligheten!

låter helt underbart varmt o skönt!! :DD men stötte du nån gång på en huntsman spindel när du bodde i Az?
Nej, det gjorde jag inte. Jag stötte däremot på en stor tarantel och en svarta änkan.

Hur sminkar du dig?
I don't! Eller jag har på lite ljus ögonskugga och böjer ögonfransarna. That's it! Ibland, när jag orkar, använder jag mascara.

Hur och hur ofta pratar du och CJ med varandra?
Skype! Ibland vid vissa tillfällen köper någon av oss telefonkort så vi kan ringa. Men det är ganska sällan. Men vi brukar ha skypedate varje dag, ibland går det inte med tidsskillnader, och då blir det varannan dag. Vi mailar dessutom mycket, hans mail feedar direkt till hans telefon så jag kan alltid komma åt honom på det sättet. Jag har nästan alltid tillgång till min mail i ipoden så det är rätt smidigt.

När träffas du & Christopher igen, är det när ni åker till Hawaii?
14 Juni åker jag till Phoenix, så då träffas vi! Sedan åker vi till Hawaii den 18:e.

Var någonstans i Hawaii ska ni?
Vi ska till Oahu & Kona.

inbox



Syns det vem jag mailar mest med? haha.


120 F

Har ett par frågor bara, när är det som varmast i Arizona, och hur varmt är det då ungefär? Var du där när det var så varmt? Hur var det då i så fall? Tänkte bara eftersom att jag ska åka på språkresa nästa år i juli-augusti, och då åker vi förbi där :)
Gud så kul! Det är som varmast i juli, då medeltemperaturen ligger kring +41 C, men det blir oftast varmare, upp mot 47-48 grader, i alla fall i Phoenix. Norrut, vid The Canyon, så är det svalare. Jag har varit i +46C, och det var lite för varmt. Det gör liksom ont att andas. Men nu ska jag ju vara där hela sommaren, så då kommer jag få känna på det riktiga sommarvädret. Så jag kan ju återkomma i sommar! haha.

me today!

DAGENS FRUKOST: två fullkornsmackor med ost på!
DAGENS KLÄDSEL: svarta leggings, svart linne, lauren conrad t-shirten, svart kofta, (hello mycket svart!)  och grå jacka.
DAGENS PARFYM: marc jacobs - daisy
DAGENS NAGELLACK: hallonrött.
detta!
DAGENS SMINK: slog på stort imorse med ögonskugga, eyeliner och mascara!
DAGENS SMYCKEN: thomas sabo armband, marc by marc jacobs armband, diamanthjärtat jag fick av CJ.
DAGENS SKOR: marinblåa höga converse
DAGENS FÖRHOPPNING: att det blir en bra kväll
DAGENS SAKNAD: Christopher <3
DAGENS DRYCK: pepsi max
DAGENS TRÅKIGASTE: allt har varit rätt bra idag!
DAGENS FINASTE: mailet jag fick av CJ imorse
DAGENS VÄDER: soligt och fint!
DAGENS PLANER: bio med Malin och Jess.
DAGENS CITAT: "det är inte lätt när det är svårt"
DAGENS MÅENDE: strålande! :)

fredag

Hej!

Solen skiner över Gävle och det blir nog en bra kväll. Dagen började jättebra, jag vaknade av ett mail från CJ där det stod "have I ever told you that you're the best girl in the world?" Åh! <3

Jag har dansat med Vickan hela eftermiddagen, och det bjöd på några skratt ska ni veta. Nu ska jag knalla ner till affären och handla lite till middagen, sedan ska jag på bio med Jessica och Malin. The Last Song (igen!) Inte världens bästa film, men jag vet att mina älskade vänner vill se den, och så länge jag får umgås med dem så!

Puss, ha en fin fredag!


all the right friends in all the places, so yeah, we're going down

Jag ber om ursäkt för dålig bloggning på sistone, men det är en del att göra i skolan och massa annat just nu. Så jag tänkte att jag släger in mina favoritlåtar för tillfället, i brist på annat att blogga om.

One Republic - All the right moves
Shinedown - If you only knew
Daughtry - Life after you
Train - Hey soul sister
3oh!3 feat. Katy Perry - Starstrukk
B.O.B feat. Hayley Williams - Airplanes
Lady Antebellum - American honey


en soppa

Jag är helt slut i huvudet! Jag har precis gjort klart min hälsouppgift som ska vara inne om tre veckor(!) men jag är ute i tid så jag slipper göra den sen. Det kommer ändå vara så mycket som ska vara inne innan sommarlovet, så nu har jag en sak gjord i alla fall.

Dagen har spenderats i skolan. Spanskapresentationen gick väl, inte mer än så. Nu inväntar jag mail från pojkvän för vi ska skypedatea! Väldigt mysigt. Imorgon ska jag träffa min söta vän Jessica för fika på stan. Jag hoppas på fint väder så vi kan sitta på en uteservering.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss!

Nameless here for evermore.

Jag har ingenting att meddela. Skolan flyter på, körningen flyter på, och det är ungefär allt. Nu ska jag snart krypa till sängs. Jag hade en mysig skypedate med CJ i en timme och en kvart, det var skönt att få se honom igen. Vi har bara pratat i telefon sedan jag åkte hem.

Hur som helst... jag klarade hemprovet i hade i matte c, som jag tyckte vad äckligt svårt! Det var ju skönt. Imorgon har jag muntlig redovisning i spanska. Jag är så glad att det är över med spanskan efter det här året. Anyhow, wish me luck tomorrow!

I know I promised I wouldn't be upset.



Det är så himla jobbigt på kvällarna. Att försöka sova och inse att jag inte ligger brevid min pojkvän. Att vända sig om i sängen och han ligger inte där. Det är jobbigt att inte kunna ta upp telefonen och ringa och prata med honom. Jag vill kunna ringa och prata med honom när jag haft en dålig dag. Jag hatar att vi bor i olika länder. Jag hatar att vi bor på olika kontinenter. Jag hatar att vara med någon som jag ändå inte är med. Jag hatar att vi spenderar mer tid att längta efter varandra än vi spenderar med varandra. I am so in love with you Christopher. And I miss you so much that it hurts.

Första maj är här och likaså regnet.

Hej!
Jag är helt slut som människa efter det här veckan. Jetlag och skolarbete, need I say more? Nu ligger jag helt förslappad i soffan med min katt och äter chokladbollar och tittar på Svenska Hollywoodfruar och Criminal Minds. Jag tittar på gamla avsnitt som jag glömt bort! Regnet öser ner här hemma, och det enda som saknas är Christopher som befinner sig i ett betydligt soligare Phoenix.

Jag tänkte bara meddela att jag lever, har kommit ikapp allt jag missat och kommer spendera denna helg sovandes. Mamma och hennes man är på begravning i Finland, så det är bara jag och katten hemma.


Slänger in en misslyckad bild på mig och CJ bara för att den får mig alltid att le. Jag är jättedålig på att ta bilder på båda oss men jaja, jag ser ju glad ut i alla fall :)