she's not bleeding on the ballroom floor, just for the attention.

Ska man kanske försöka sig på ett blogginlägg?

Nåja, jag klev upp 10.30 imorse (motvilligt).. Orkade inte bry mig så speciellt mycket så jag glodde på tv ett bra tag. Sen cyklade jag ner till stan, i världens motvind, för att möta Simon. Vi fikade i ungefär 3 timmar, vilket var trevligt! Sedan cyklade jag hem igen, och då hade självklart vindarna vänt så det var minst lika jobbigt. Fuck it.

Tro inte att det blev så mycket bättre sen inte. Slängde i mig lite fil, sen cyklade jag till stan igen för att träna. Årets roligaste och kanske mest speciella människa var på träningen och jag fann det väldigt roligt. Dock var det ett vidrigt pass och jag tror vi som gympade hade mer koll på moovsen än vad ledaren hade. Men nog om det.

Husmorig som jag är så har jag städat hela mitt rum idag, för jag får nämligen fint besök imorgon. Amanda och Mikaela från Västerås kommer hit. Har inte träffat dem sedan höstlovet, så det kommer nog bli mycket trevligt!

Kvällen då? Kikade på Criminal Minds, som inte alls var speciellt bra. Men så säger jag efter varje avsnitt så jag förstår inte varför jag fortsättar att kolla på det? Jo, Reid gör programet värt att titta på.. Annars har jag inte gjort så mycket mer ikväll, förutom att titta på mysiga youtube videor från Panic konserten i Tisdags!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och sova. Ett värdelöst och inte så givande blogginlägg (som vanligt!) Jag är trött. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jessica

men yo, varför är inte jason gideon kvar i crimal minds för?
det är ju inte bra då.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback