Miss Swiss and Miss Swede

Djanaée, min vännina från Schweiz, är i staterna! Hon, hennes kille och några fler har kört runt västkusten. De kom till Phoenix i två dagar och de kom förbi och sade hej. Jag frågade henne om hon kunde köpa min favorit choklad med kaffebönor i. Detta kom hon över med! Plus lika mycket till CJ. Det är choklad överallt! Förhoppningsvis kan hon även komma till bröllopet.
 
Här i staterna skall man registera sig på olika affärer inför bröllopet. Jag och CJ har ju allting vi behöver för ett hem, så jag har bara registerat två saker. En KitchenAid och en ny stekpanna. Jag tycker även att det är fel att "kräva" presenter när det kostar så mycket pengar för min familj och vänner att flyga hit över huvud taget. Det är inget de måste göra och jag är så otroligt tacksam att de gör det.
 
Den här killen är trött. Vi vaknade igår klockan två på morgonen av att Ripley och Axel stod vid sängen och skällde som bara sjutton. Toaletten i vårt badrum hade gått sönder, ett rör hade gått av och det sprutade vatten i hela badrummet. Dessutom hade det läckt ut till heltäckningsmattan. CJ flög upp ur sängen och skrek "what the fuck is going on?!" för det lät otroligt illa av vattnet som sprutade, och klockan två på morgonen är vi inte riktigt klara i huvudet... jag hoppade upp ur sängen och tänkte "nu brinner det!" och tänkte att snabbaste vägen ut var att slå sönder sovrumsfönstret och kasta ut hundarna. Jag hade värsta planen för detta traumatiska event, till CJ säger "hämta handdukar, toaletten läcker..." Ja, ni ser ju hur dramatisk jag är. Slutet gott, allting gott, och min karl har nu fixat toaletten!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister

Vilken tur att ni har hundarna som kan varna! Tänk om ni hade vaknat till en sjö i sovrummet?!

Postat av: malin

tur att du har en man som kan! hehe ser hela händelsen framför mig..

2013-05-20 @ 10:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback