Mjölk och morgonpass

Jag går in på mina favoritbloggar och ser inga uppdateringar. Tänker för mig själv "varför uppdaterar dem inte?" Sedan inser jag själv att jag knappt bloggat den här veckan heller. Jag är tillbaka i skolan efter mitt lov och det är som vanligt massvis att göra.
 
Höll mjölkpaketet i handet, samtidigt som jag pratade i telefon och skulle låsa upp dörren. Gick sådär.
 
Någon med likadan bil som mig tyckte att det var kul att parkera bredvid mig. Hehe. 
 
Jag satte 133 lbs på mitt 3 rep max front squat i veckan! Imorgon ska jag träna ett morgonpass. 06:00 ska jag infinna mig i boxen. Jag ska nämligen på IKEA:s smörgåsbord på eftermiddagen, men jag vill gärna göra 13.3 (crossfit open) passet som vi ska göra imorgon, så då får det helt enkelt bli på morgonen. Så här ser 13.3 ut:
 
WOMEN - includes Masters Women up to 54 years old
Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of:
150 Wall balls (14 lbs to 9' target)
90 Double-unders
30 Muscle-ups
(Här har ni en video om ni vill se alla moment.)
 
Vi gjorde 75 wall balls i tisdags och det var brutalt. Imorgon är det dubbelt så många. Jag vet garanterat att jag inte kommer ta mig till Muscle-ups under 12 minuter, men det gör ingenting, för en sådan kan jag absolut inte göra. Double unders kommer bli svårt också, då jag har problem med att få ihop fler än 10 åt gången. Jaja. Wish me luck! 
 
-Har ni något att se fram emot i helgen?
Jag ska på påskbord med Victoria!
 
-Hur var er träningsvecka? 
Jag har fått in tre pass crossfit, imorgon blir det ett fjärde. Tänkte även ta en löprunda på lördag, så totalt fem pass.

Kommentarer
Postat av: Sandra - Breakaway.se

Jag löpstrejkar just nu i en protest mot det kalla vädret ;) Jag testade zumba idag istället, det var rätt kul!

Svar: Ush, jag förstår det! Jag har lyckan att kunna springa året om, fast på sommaren när det är 50 grader så löpstrejkar jag nog också! Jag har bara provat Zumba en gång, kände mig väldigt klantig. Men kul att du tyckte om det!
emilia

Postat av: Sofia

Hehe för mig blir det bara plugg i helgen, har två tentor nästa vecka. Klämmer in häng med en vän också, så nåt att se fram emot har jag!
Träningsveckan har vart helt ok. Brukar träna 3 ggr/vecka och det håller jag mig till i alla fall, kanske inte de hårdaste passen någonsin, men bättre än ingenting :)

Svar: Lycka till på tentan! All träning är bättre än ingen träning!
emilia

2013-03-22 @ 07:15:29
Postat av: alicia

I helgen blir det en övernattning på hotell i Malmö, god mat, kasino och shopping! Min träningsvecka har inte existerat då min klass i skolan anordnat ett projekt och därmed har jag haft en tysk inneboende hos mig hela veckan, vilket har lett till att jag inte kunnat gå till mitt gym. Nästa vecka är jag back on track.

Svar: Åh, vad mysigt med hotell! Ibland behöver man vila från träningen :)
emilia

2013-03-22 @ 07:20:56
Postat av: Anonym

Hej, jag har funderat på att börja springa nu när våren är på väg (det är dock fortfarande kallt ute)Jag undrar om du har några tips för nybörjare? :)

Svar: Oj, jag har sprungit on/off så länge jag minns (allra helst när jag spelade fotboll som yngre). Det jag tror många gör som misstag är springer alldeles för fort! Ta en runda på kanske 2-3 km, jogga sakta, gå emellanåt om du måste, för att komma in i din rytm. Börja inte med 5-6 km, då det kan kännas väldigt överväldigande. Lycka till!
emilia

2013-03-22 @ 12:07:35
Postat av: Josefin

Hej!
Stort lycka till på träningspasset, kollade precis på videon och fy 17 vad tufft det såg ut. Fick träningsvärk bara genom att titta på den, haha.

För tillfället tränar jag "30 days shred with Jillian Micheals" och är på 4:e dagen på nivå två.
Då jag följt din blogg nästan sedan start har jag en svagt minne av att du gjorde den också va?
Hur som helst, skippade träningen i onsdags annars har jag tränat varje dag.

I helgen ser jag framemot att gå ut och äta och dricka några drinkar ikväll, gå på bio imorgon och hänga i new york city på söndag!

Hoppas du får en fantastisk helg!

Svar: Åh, NYC! Jag har inte varit där sedan 2009, vill så gärna tillbaka! Ska försöka få med mig CJ nästa gång. Japp, jag gjorde 30 day shred. Det var en bra video att komma igång till, tyckte jag :) Ha en trevlig helg du med!
emilia

2013-03-22 @ 15:36:08
URL: http://choicesbyheart.blogg.se
Postat av: Madeleine

Jag ska umgås med min syster hela helgen och gå på bio bland annat!
Tränat två gånger hittils denna veckan och ska få in två träningspass till i helgen. :)

Svar: Vad ska du se på bio? :)
emilia

2013-03-22 @ 18:50:00
Postat av: malin

Jag skulle behöva göra den sista uppgiften i helgen på den första kursen, men sätter nog igång med den på måndag ist..var hos pappa och e-l igår och åt middag, idag får vi besök av en kompis och hennes barn hela dagen och imorgon ska vi till mormor och morfar! fullspäckad helg alltså ;) träningen har varit riktigt dålig den här veckan.

Svar: Jag är så stolt över dig som pluggar så hårt :) Ha så trevligt hos mormor och morfar, vi får prata på skype snart igen!
emilia

2013-03-23 @ 10:30:06
URL: http://maalinbjork.wordpress.com
Postat av: Cecilia

1. Jag var på stan nyss och köte nya converse! :) Ikväll ska jag, mamma och systern ha spelkväll under Earth Hour.

2. Träningen har gått dåligt den här veckan. Hade ett pass på måndagen, det var det enda.

Svar: Mysigt! Vad blev det för färg på conversen? :)
emilia

2013-03-23 @ 15:53:43
Postat av: J

Min träningsvecka har varit väldigt udda.. och väldigt bergochdalbane-aktig. I tisdags skulle jag haft capoeira men skippade den för att kroppen (och psyket) var väldigt trött o hängig. På onsdagen blev det boxning, visste inte riktigt vad jag hade att vänta då jag missat träningen senaste två veckorna, men det blev verkligen skitbra. Jag orkade ovanligt mycket och kände att slagen och kombinationerna verkligen satt som de skulle. Var i ett litet rus efteråt :) Och sen på torsdagen - capoeira. Jag gick dit, var med i typ en kvart, kände att det verkligen inte funkade så jag gav faktiskt upp och gick hem. Detta är något som jag aldrig gjort förut och det kändes verkligen som ett enda stort misslyckande och jag ville bara gråta.. Nu vet jag inte hur det blir med capoeiran.. Oroar mig att jag ska börja dra från träningarna bara för att det känns motigt = INTE BRA! Samtidigt är det så mycket med den sporten som är lite psykiskt stressande för mig, så vette fan hur jag ska göra längre :(
Jaja, en dag i taget. På tisdag är det träning igen och sen är det paus 1,5vecka. Vi får se hur det går
Ha det bra!

2013-03-24 @ 15:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback