Monday

 
Jag har inte glömt er! Promise! Jaja, jag satte 133# på 5x5 back squats förra veckan. Fin-fint! Vi har Oly-lyftning på morgnarna på tisdagar och torsdagar, så jag var dit förra veckan och jobbade på snatches och lite annat.
 
I lördags var jag iväg till Chandler för att heja på Laura och Alexa som tävlade i tyngdlyftning (snatches och clean & jerks). Jag blev väldigt inspirerad att jobba på mina Snatches så jag kan tävla någon gång i framtiden också! 
 
Annars då? Idag var jag och CJ till Kohl's för att kolla på kläder. Helt plötsligt hör vi hur massa saker faller vid dörren och någon skriker. CJ går upp och ser vad som händer, men han kommer springandes tillbaka, tar min hand och drar ut mig ur butiken. Där ute möts vi av åtta polisbilar och en polishelikopter... tydligen så jagade dem en kille som sprang in i klädbutiken för att gömma sig. Polisen hade sprungit in med dragna vapen och skrikit "you're going to get shot!" Då tyckte CJ att det var dags att gå. 
 
Imorgon ska jag ha training på mitt intership, och sedan är jag ledig onsdag men jobbar på torsdag. På fredag har jag biometrics för immigration, sedan åker vi till Kalifornien efter det. Vi kommer hem igen på onsdag, sedan har vi ett 4th of July party på torsdagen. Busy busy!

Kommentarer
Postat av: Nadja

Men fy, vad obehagligt! Skont att ni klararde er bra. Ha det fantastiskt i Kalifornien!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback