I think I'll have a heart attack

Guess where this girl is going on Friday?! Smörgåsbord!!
 
Tänkte lista lite grejer som är toppen och botten just nu...
 
- Vädret är fruktansvärt plågsamt. 45 grader varmt. Så tråkigt att vara inomhus hela tiden.
+ Mitt gym är toppen, det finns folk från varenda yrke där. Advokater, läkare, lärare, kirurger, tandläkare, börsmäklare, frisörer, mäklare, sjukgymnaster. Det känns nästan som att vad man än behöver hjälp med så finns någon där. En av tjejerna ska fixa mina brudtärnors hår inför bröllopet. It's not what you know, but who you know i det här landet.
+ Mataffären säljer pumpkin chocolate chip cookies även fast det inte är Thanksgiving. Prisa pumpa-gudarna. Har käkat fyra stycken ikväll. Mår illa. 
- Vår lilla valp har någon sorts allergi som vi inte får bukt på trots veterinärbesök, ny kost (det tar ju tid) och tester för infektion. Nu har han fått medicin så förhoppningsvis slutar han klia!
+ Sommarlov. Jag älskar att vara hemma, tvätta, städa och sedan träna på eftermiddagen. Så skönt. Kommer nog bli uttråkad om en vecka, men det har varit sååå skönt.
+ USCIS har tagit emot vår ansökan och nu kommer saker i rullning.
- USCIS kommer troligtvis ta ett tag, vänta vänta vänta. 
+ Mina tjejkompisar här borta. Äntligen har jag skaffat mig några bra tjejkompisar som jag umgås med. Det har tagit lite tid och mestadels hänger jag med killar, men nu har jag äntligen hittat rätt.
- Att köra bil överallt. Och dessa avstånd. Går åt så mycket bensin. Promenerar man någonstans just nu möter man troligtvis detta öde
+ Att jag snart får träffa min familj och mina vänner!! 
 
Fler plus än minus. Good good!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback