Sweden at its best

Det var riktigt roligt att komma hem till Sverige, även om det bara var för tolv dagar. Jag hann med att träffa nästan precis alla som jag ville träffa, och även min familj och släktingar, så klart! Det har konsumerats en hel del godis och det kom med en hel del hem, också! Hehe. Jag köpte också massa kläder så väskan vägde mer än vad den skulle, men kvinnan på SAS var så trevlig så det var inget mer med det. Jag träffade dessutom Stephanie på Arlanda! Stephanie pluggar just nu i Minnesota men hon var utbytesstudent i Phoenix ett år efter mig. Vi har bara pratat via bloggarna/facebook, men hon var precis lika trevlig som jag trodde!
 
Jag frös som ett djur i Chicago. Jag hade sovit en del på planet och när jag var tvungen att krypa ur filten var det riktigt kallt.
 
Jag kom iväg och handlade för ett tag sedan, även om det hade varit skönare att bara sitta på soffan. Ikväll ska vi äta lax. Muuums!

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Ja det var verkligen jätte kul att träffa dig med!! Jag hade en plats ledig bredvid mig så jag kollade runt efter dig för att se om du ville sitta där men jag kom inte ihåg vart du satt.. Jag såg inte dig efter vi kom av men jag ser att du kom fram till värmen och dina pojkar :) jag säger till när jag kommer till Phoenix så vi får ses igen! :) hoppas skolstarten går toppen!! :) kram

Svar: Jag somnade ganska fort så det gick ingen nöd på mig :) Ja, hojta till när du är i trakterna så kan vi ses! Kram!
emilia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback