Going Away Party

Idag styrde jag och CJ kosan till Laveen som ligger 40 minuter från där vi bor. Cindy (CJ:s mamma) har flyttat in med sin man som bor mitt ute i ingenstans. Han har massa land, sex stycken hundar och två hästar. Han har även två söner, varav en som precis gått med i militären. Han shippas iväg för basic training i februari, så idag hade de ett going away party. Det var som ett high school party med skvallrande tjejer; tjejerna är dock 40+ och inte i high school längre. Så här såg jag ut idag i alla fall; väldigt färgglad.
 

Just det! I morse när vi var ute och gick med Ripley så gick vi in i "ökenområdet" bredvid huset. Ripley älskar att springa där, och idag var inget undantag. Helt plöstligt springer en stor yvig prärievarg framför oss. Större än en fullvuxen schäfer (det är ovanligt att de är så stora då de har svårt att hitta mat i urban areas). Jag fick en hjärtattack men Ripley brydde sig inte ett dugg. Sedan kom en mindre och sprang framför oss, och då tyckte jag det var dags att gå hem igen! Hur som helst. Imorgon ska jag iväg och hikea
Squaw Peak med Ashley, en av tjejerna på CrossFiten. Hiken kommer avslutas med en välförtjänt delikat brunch någonstans!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Emilia :)
Jag vet inte om du minns mig, vi spelade fotboll tillsammans i brynäs när vi var små, Sandra W?!:)
I vilket fall, brukar vara inne på din blogg och läsa och blir så inspirerad av dig och din träning! Jag vill själv börja träna men har tyvärr inte plats i ekonomin för att betala ett gymkort!
Jag tänkte bara höra med dig om du har några bra tips på vad man kan göra hemma? Jag har hantlar etc, och en stoooor trapp man kan springa i ;) Men kanske finns något jag inte tänkt på.
Har du förändrat din kost mycket och hur? Alltså non-fat eller light? eller kör du "Normala" produkter?
Jag vet att du ofta skriver tips, men jag vet helt ärligt inte vart jag ska börja någonstans. Har inte tränat på väldigt många år :( Och nu vill kroppen (och sinnet!) bli lite mer fit for fight faktiskt!

2013-01-20 @ 17:07:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback