Skottlossning och death by air dyne

Igår trillade det här mailet in i min inbox. Skolan har ett alert system så de skickar ut mail när något händer på campus (strömavbrott, bilolycka etc.) Igår var det skottlossning på bensinmacken bredvid skolan. Jag åkte förbi på eftermiddagen och det stod säkerkligen 10-12 polisbilar på området. Tydligen var det drogrelaterat (surprise!), och en kille hade skjutit ner en annan - det obehagliga är att jag träffat och konverserat med skytten. Usch. 
 
Sedan var det dags för fredags-passet på gymmet. Älskar att träna på fredagar, det är så avslappnat. Passet var inte avslappnat. Vi var i team på tre personer, så en rodde, en cyklade, en vilade, och så roterade vi så. Det tog oss 36 minuter (varje person var tvungen att göra klart alla moment). Så himla jobbigt! Mådde illa efteråt, och jag har ingen aning om hur jag lyckades köra hem från gymmet.
 
Nu ska jag äta lite lunch, sedan ska jag ut en sväng. Jag har några ärenden att uträtta. Christopher är på turnering hela dagen - hans brottare har kvalificering för stat-turneringen just nu. Om de placerar så blir det en tripp till Prescott nästa helg.
 
 

Kommentarer
Postat av: linn

Åhh vad kul! Har kört crossfit i två veckor nu - helt frälst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback