When a house becomes a home

Frukost i morse. Amerikanska pannkakor med jordgubbar och banan.
 
Vi har det så mysigt i huset! Det är fortfarande stort och ovanligt, men hemtrevligt! Vi har packat upp det mesta men vi har inte fått upp alla tavlor på väggarna ännu. Vi har inte heller målat klart vår matbord, så det blir nog klart nästa vecka. 
 
Jag fick frågan om varför vi valde att flytta och om det inte känns lite "mycket" att hyra ett hus. Vi flyttade för att vårt kontrakt på lägenheten är över nu i oktober - och vi trivdes inte med personerna som skötte området. Våra grannar, med undantag för några, var toppen; jag kommer definitivt sakna dem! Det var även alldeles för litet för Ripley, då han växt en del. Vi funderade på att uppgradera till en större lägenhet. Dock så skulle det kosta ungefär lika mycket för en större lägenhet som att hyra ett hus, så då valde vi huset. Så klart kommer det till extra kostnader: det är större att kyla med A/C osv. Bostadsmarknaden är så låg nu att det är billigt att hyra hus, så då kändes det rätt.
 
Jaja, i morgon måste jag ta tag i en del läxor. Tråkigt! Vi ska även försöka få upp några tavlor på väggarna. Hoppas ni haft en trevlig helg, Sverige.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Gud va gott med pancakes for breakfast.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback