There are five men in my life: Christopher, Ripley, Chili, and of course Ben & Jerry.

Jag är så sugen på glass att jag sitter inne på Ben & Jerry's hemsida och kollar på de olika smakerna. Det värsta? Jag är alldeles för slö för att ta bilen till affären. Hur sjukt? Thank you very much, America. Vilken rekommenderar ni, förresten? Mina trogna smaker är: Phish Food, Chocolate Chip Cookie Dough och Karamel Sutra.

Kommentarer
Postat av: Nadja

E ingen B & J fantast an jag erkänna, men tack för tipset om mat.. Vi brukar göra en liknande fast bacon blandat med färdig sås, ditt alternativ lät ju lätt godare (:

Svar: OH MY GOD. Hur kan man inte gilla B&J? Haha - skämt åsido!
emilia

Postat av: Elsa

Half baaaaaked!

Svar: Den har jag aldrig provat... vad är det i den?
emilia

2012-10-25 @ 08:27:40
Postat av: Sandra - Breakaway

Chocolate fudge brownie är min givna favorit. Det är ju så sjuk prisskillnad mot i Sverige också. Jag tror att ett paket på Target här går på strax över 3 dollar :)

Svar: Eller hur! Jag orkar oftast inte åka till target eller walmart, så jag köper på bensinstationen. Men det blir ju fortfarande billigare! Jag är inte ett fan av choklad i glass, i alla fall inte när majoriteten av glassen är choklad. Märkligt, för annars älskar jag det!
emilia

2012-10-25 @ 10:09:00
URL: http://www.breakaway.se/
Postat av: Helena

Jag ÄLSKAR Phish Food! Har inte smakat så många fler smaker. Eller jo, jag smakade nån chokladsmak men vet inte vad den heter :(

2012-10-25 @ 17:31:48
Postat av: Johanna

Cookie dough!!! Mmmmm!! :)

2012-10-27 @ 02:23:55
URL: http://loppansworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback