I'm so sorry I've been gone. Long entry.

Jag har inte glömt bort att bloggen existerar; jag har däremot haft fullt upp! Vi är mitt i terminen i skolan och det är så otroligt mycket jobb. Idag valde jag även mina kurser för nästa termin, och den kommer bli ännu tuffare med lite tyngre kurser. Jag ska läsa corporate accounting, macroeconomics, U.S history pre 1865 och college algebra. Min nuvarande accounting-professor sade att man inte klarar corporate accounting om man får ett B- eller lägre i vår nuvarande kurs. Kul att höra. Jag ska även skriva ett inlägg om mina nuvarande kurser så ni får se vad jag läser nu.
 
So, where do we start? I söndags hade jag min long run. 7 miles, som är 11 km, stod på schemat. Nästa vecka blir det 8 miles. Gårdagens WOD var självfallet 5x400 meter runs bland annat. Dog lite. Jag fick också för mig att jag skulle baka paleo banana bread igår. Sagt, och gjort. Det smakade skit. Jag har gått runt och trott att jag gillar banana bread, men det visar sig att det gör jag då inte. Men det luktade gott i huset hela kvällen.
 
 
Ripley är fortfarande lite skraj för främlingar så i helgen har vi socialiserat för hela slanten. Vi tog honom till större folkmassor, vi tog honom till en uteservering, vi har haft play dates med andra hundar... Han har, tack vare detta, sovit som en stock! Det går bättre för honom, men det gäller att ha tålamod.
 
Me and my number one.
 
Jag lekte med Ripley och vi hoppade. Han hoppade mot mig samtidigt som jag hoppade mot honom. Hans tass skrapade mitt ben (jag hade shorts på mig). Jag har nu tre blåmärken som ser ut som bilden nedan. 
 
Last but not least. Jag får äckliga skavsår av min sport-bh när jag springer mina längre rundor. Jag har ett stort rött märke som börjat vara (mysigt, eller hur?) Jag förstår att min bh gnider mot kroppen när jag springer, och jag har blivit tipsad om att smörja vaselin på ställena där det händer. Händer det för er också? Har ni några tips? Har ni kanske några tips på en bra sport-bh för löpning som håller hårt men inte dödar andningsförmågan totalt? (Jag är en 75D)

Kommentarer
Postat av: Hanne

Jag använder triumph sportBH. Funkar super för mig :)

2012-10-17 @ 06:43:13
Postat av: Följ mina förberedelser inför College, USA

jag tycker det är så himla bra att du och CJ tog hand om Ripley. Oftast blir det ju tyvärr avlivning så verkligen kul att ni tog det intiativet, trots att han inte är "perfekt"!

Postat av: Monster/the Ant

Hej! Shockabsorbers löparbh är suverän, best i test och håller behagen på plats och ger inga skavsår. Jo, när jag sprang drygt 3 mil så fick jag skav i ryggen under spännet. Ett tips är att använda en tunn sårfilm (förband), ser ut som plastfolie och går att köpa på apotek. Eller så använder du tunn Compeed! Funkar lika bra på överkropp såsom på fötterna. Vaselin gnids ofta av ganska fort. Lycka till! Kram

2012-10-17 @ 21:50:54
Postat av: rebecca

jag föredrar newbody´s sportbh, har själv ca 7 stycken eftersom det går åt när man i princip tränar alla dagar i veckan. De kostar bara 150 kronor, TOPPEN! :)

2012-10-19 @ 11:21:33
Postat av: Kajsa

Stay in place! Titta i allhänhet om du har problem med att hitta en som går ganska högt upp, dvs. minimal urringning utan den ska täcka hela brösten och lite till. Är 75C själv och vill inte känna nåt studsande alls!! Fick tipset av någon på intersport i Sthlm, och det har funkat super för mig :)

2012-10-19 @ 22:32:32
Postat av: Elisabeth Hallström

Casalls multi sports bra och Shock absorbers active sports plunge funkar bra tycker jag. Tyckte i början att casallen satt så tajt att jag kände mig instängd och använde mest shock absorber men nu har jag vant mig och casalls är favoriten för löpning. Är också en 75 D för det mesta och kör casalls c/d i small och shock absorber i 75 dd.

2012-10-20 @ 14:50:44
URL: http://barabetta.wordpress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback