Campus Saftey is Advertising

 
Jag hade lite tid att döda innan lektionen idag, så jag kollade stället där alla flygblad sitter. Snubblade över denna - får man göra så här i Sverige? Sätta upp en lapp där en pedofils ansikte sitter och ber kvinnor på campus att akta sig för denne. Jaja, lite läskigt att karln letar reda på college-tjejer på våra sister campuses, för att sedan antasta dem. Jag har i alla fall pepparspray på mina nycklar. 

Kommentarer
Postat av: Sandra - Breakaway

Det är över huvud taget konstigt hur amerikanska medier hänger ut personer, med namn och bild, som bara är är misstänkta för brott. Visserligen händer det ju ibland i Sverige men det är bara när det är stora, uppmärksammade brott. Här händer det hela tiden!

Postat av: Följ mina förberedelser inför College, USA

ingen aning, har aldrig sett något liknande här i Sverige. Tycker han ser ut att komma från 70 talet eller något haha :)

2012-10-12 @ 16:52:59
URL: http://www.anderssonsandra.devote.se
Postat av: Eleonor

Jag tycker det ar bra att dom gor sa. I Sverige tycker man ju att pedofiler/mordare och valdtacktsman faktist ar manniskor som ocksa ska fa leva ett harligt liv. Hemskt. Ut med flygbladen och visa ansiktena pa acklena!!

2012-10-13 @ 02:26:16
Postat av: Mina

Jag håller med Eleonor, mycket bra att amerikanarna gör så. För då har du chans att undvika honom på en gång. Värre i Sverige där man inte vet, kan vara vem som helst, du kan stå där och prata med honom utan att veta att du är i extrem fara..eller som svenskarna bekriver en brottsling, en "32 årig man", öhhh hur ser en sådan person ut?

Svar: Visst är det bra - jag argumenterade aldrig det motsatta. Jag ville bara veta om man fick göra så i Sverige, då jag inte sett en hel del av det. Men jag tycker att det är bra att de visar upp sådant här, det går trots allt en hel del tjejer på campus.
emilia

2012-10-14 @ 02:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback