Thanksgiving!

Gårdagen började med en joggingrunda på 16 km. 6 minuter bättre tid än förra gången, så cheer's to that! Jag har dock ont i vaden idag. Brukar vanligtvis inte få ont där, men kanske överansträngde jag den.
 
Efter joggingturen var det dags för thanksgivinglunchen. Jag förstår inte syftet med att ha glasen upp och ner på tallriken, men, så gör vi tydligen. Maten var okej. Det tråkiga är att det mesta är inte hemlagat. Potatismosen var pulvermos och grönsakerna var tinade i mikron... Kalkonen var visserligen grillad i ugnen, men ingen av efterrätterna var bakade, utan det är box-mixer som man vispar ihop och tillsätter lite olja. Det är så tråkigt - hemlagat är ju så gott, och så mycket hälsosammare än alla kemikalier och skit som kommer med i det färdiglagade! En av dem som var inbjudna tog dock med sig en stuvning som var hemlagad, och den var gudomlig. Det var en casserole på gröna bönor, champinjonsoppa och massa annat. Delicious!
 
Jag var helt matt efter att ha sprungit och sedan ätit för tre vuxna karlar. Nästa år skulle jag vilja hosta thanksgiving! Det skulle vara roligt... och stressigt.

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister aka Morsan

"Nästa år skulle jag vilja hosta thanksgiving".

Jag fick läsa meningen många gånger innan jag förstod... jag funderade på om du ville bli sjuk och hosta...

Så knäpp är jag!

Svar: Jag funderade länge på vad jag kunde ersätta det med, men jag hittade inget bra, så det blev svengelska!
emilia

Postat av: Josefine

Hur gick det med brödet? Smakade det som det skulle? :)

Svar: Ja, det blev bra! CJ:s mormor kom och sade att det smakade utsökt, så det är ett bra betyg!
emilia

2012-11-23 @ 22:21:08
Postat av: Emma

Håller verkligen med dig; hemlagat är bäst. Thanksgiving är en av mina favorit hötider i Usa, mycket just för att det är så mycket god hemmalagad mat. Skulle också vilja prova på att hosta det någon gång, även om det skulle vara super stressigt.

2012-11-24 @ 11:08:55
URL: http://nilima.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback