Low Carb High Fat

Hej, jag vet att du inte är någon expert på hälsa men det är många som säger att LCHF dieten fungerar och folk har tappat massor av kilo men är det något du vet något om osv?
LCHF är ett jobbigt ämne tycker jag. Jag har själv provat LCHF i kombination med träning, och jag gick ner några kilo i vikt. Jag körde inte strikt, utan hade en dag då jag åt vad jag ville. När det kommer till kritan så var det inte riktigt min grej; dock så vet jag att andra tycker att LCHF är jättebra! Min mamma har käkat LCHF i tre år, och hon gillar livsstilen och har gått ner i vikt. Jag tror dock att det är individuellt; jag föredrar att äta kolhydrater - dock inte jättemycket av dem! Jag tror att för mycket kolhydrater inte är bra för oss, men jag tror inte heller på att utesluta dem helt utan välja rätt typ av kolhydrater. Sedan är vi alla så olika som personer; för mig funkade inte LCHF men det funkar för andra - så det är verkligen individuellt. Det skadar ju aldrig att testa. Det forskas även mycket angående LCHF och vi får se vad forskningen säger om det i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du några tips på träning man kan göra hemma nu under sommaren? Löpning/jogging är inte riktigt min grej och kommer inte på något annat än armhävningar och situps, vilket inte är särskilt varierat. Skulle verkligen uppskatta några tips! :)

2012-05-20 @ 17:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback