Vad jobbar CJ med?

Vad jobbar CJ med? (Jag har fått många frågor angående hans jobb och jag känner att folk bara blir förvirrade när jag försöker förklara - så nu kommer det en ordentlig förklaring.)
 
CJ jobbar på ett säkerhetsvakts-företag som är uthyrt till ett kreditkortsföretag. Förvirrande, jag vet. Det finns folk som jobbar 24/7 på kreditkortsföretaget; de sitter i telefoner och hjälper folk på resande fot med sina kreditproblem och massvis med annat. Byggnaden är stor och det jobbar ca 3000 pers där. Därför så har de säkerhetsvakter på området som checkar in anställda, runtinkollar byggnaden och parkeringen osv... de har även utbildad medicinsk personal om någon far illa på jobbet.
 
Så, CJ:s roll i det hela? Han började som en säkerhetsvakt och EMT - Emergency Medical Technician - vilket i prinicp är en person utbildad i akutsjukvård (tänk ambulanssjukvårdare minus att han inte sticker nålar). Nu har han dock blivit befodrad till Lead EMT, vilket betyder att han är högsta hönset bland alla andra EMT:s på jobbet. Detta innebär att han sätter upp träningsscenarion för kollegorna, för att fräscha upp deras kunskaper och öva på olika scenarios. Han är även den som går igenom alla medicinska rapporter som måste skrivas när de får larm på jobbet. Som lead EMT har han också ansvar över de andra EMT:s, att de utför sitt jobb rätt och har de kunskaper som behövs. 
 
Nu i juli fick han ännu en befodran; han är nu Training Officer för alla nya vakter och EMT:s. När en ny vakt blir anställd så måste de ha tre fulla dagar (24 timmar) träning på alla moment som ingår i jobbet. CJ är då den personen som tränar vakterna och går igenom alla scenarion och principer. Han räknas nu till samma rank som supervisors, viket innebar högre lön och mer semesterdagar. Jag är så stolt över honom! Dock så kommer den här nya positionen med lite krav; han måste jobba minst tolv timmar i månaden på varje skift, detta betyder att han måste jobba natt ibland vilket är tråkigt. Vi ses inte lika mycket nu, men eftersom det bara gått tre veckor in i nya jobbet så kommer det bli bättre framöver. Han får dessutom skriva sitt egna schema, viket hjäpter mycket!
 
Under hösten, vintern och våren är han även anställd som brottartränare för en gymnasieskola och en högstadieskola. Nu på sommaren tränar han off-season med några brottare också, men det är frivilligt och utan lön.

Kommentarer
Postat av: Joanna

Vad kul med så många befodringar! Då vet man att man är uppskattad och gör ett bra jobb :) Congratulations!

2012-07-20 @ 11:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback