Long time no see

Först och främst - hej! Jag har inte bloggat på ett tag och det är för att jag varit upptagen med massa annat. Skolan har dragit igång på allvar och jag har varit tvungen att fixa kurslitteratur och andra nödvändigheter. Hur som helst. Jag är nu ensam hemma. CJ är på jobbet och kommer inte hem förrän 22.00 så jag ringde Zee och frågade om hon ville käka middag med mig ikväll! Så vi får se vad vi hittar på. Jag har en del frågor att svara på, jag ska försöka ta tag i det i veckan. Och förresten, nu går det att kommentera "the Cheesecake Factory" inlägget från tidigare. Hade av misstag ställt in inga kommentarer.
Så här såg jag ut i söndags då the Patriots spelade. Jag följde med CJ, Cindy och CJ:s kusin Eric och hans fru till en sportbar för att titta på amerikansk fotboll. De vann, och tog sig till the superbowl. Så jag antar att nästa grej blir superbowl-party hemma hos Cindy.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hur kommer det sig att CJ är ett Patriots (New England) fan? Man skulle ju tro han skulle heja på något lag från västkusten! Fast kanske det inte går till så? :D

2012-01-25 @ 05:22:48
Postat av: Susann Bruno

Go Pats! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback