Fråga

...hade inte du en HTC Sensation innan? Den kan du ju blogga med precis som om du satt vid en dator UTAN app. Alltså tio gånger bättre än iPhone. Tyvärr går det ju inte välja storlek på bilder i appen osv..

Jo, det hade jag. Jag och CJ har brutit kontraktet med operatören som vi hade innan, då vi stod i Cindys namn. Vi betalade för mycket i månaden. Så vi har bytt operatör och då passade vi även på att skaffa nya mobiler. Dessutom hatade jag min Htc sensation. Min Htc desire var toppen, men inte sensation. Dessutom kan jag väl blogga så med iPhonen också?


Kommentarer
Postat av: Sara

Klart du kan blogga från iPhonen! =) Finns väl en blogg.se app? Fördelen med iPhone är att många appar kommer först dit och iPhone är tusen gånger bättre än HTC. Jag hade en HTC innan jag bytte till iPhone och jag är super nöjd och skulle aldrig byta tillbaka! Kvalité! Tack för en jätte bra blogg! =)

Postat av: Louise

alltså lol, människor

2012-01-14 @ 20:15:07
URL: http://louisewi.blogg.se/
Postat av: Carolina

Okej, jag älskar min sensation :)



Näe, går bara blogga via appen med iPhone. Nya androids kan man blogga från utan att behöva ändra redigerare eller använda app :)



Sedan angående Sara så skulle det vara kul att veta hur många iPhones som fått spruckna skärmar och skärmar som lagt av helt i några dagar och sedan hur många andra nya HTC:s som fått så :P Kvalité my ...

Det enda jag inte gillar med HTC är sense med all jäkla facebook-synkning :|

Men alla gillar olika :)

2012-01-15 @ 00:11:42
URL: http://carrooouw.se
Postat av: sarah

Hej! Håller på att kolla igenom din blogg just nu, haha. Love it! Har än så länge bara hunnit läsa igenom "Långdistansförhållande" - kategorin!



Jag är otroligt glad för din/eran skull! Jag känner inte dig men ändå satt jag och log på alla era söta bilder, ni är verkligen jätte söta tillsammans!



Och ni har haft sån tur att förhållandet har hållt. För man vet ju aldrig med långsistansförhållanden. Det lär ju ha tagit på hela förhållandet med tanke på att du bodde här i det kalla landet medans han bodde i USA..



För om jag har förstått det rätt så bor du där nu med honom? Väldigt coolt! Måste ju kännas bra?! :)



Och såg att du hade gått ner sjuukt mycket!! Bra gjort bruden!!



Och herregud vilken söt hund ni har!



Keep it up, och återigen - grymt glad för eran skull att det har funkat! Och ni är jätte söta tillsammans! Perfect match liksom! :)



Nu blev det här värsta uppsatsen men whatever, du överlevde nog haha :)

2012-01-15 @ 01:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback