When good things come to an end...

Som ni vet så har jag talat väldigt gott om min personliga tränare. Efter en dålig erfarenhet med en annan tränare var han den som hjälpte mig bygga upp mitt självförtroende igen. Jag har tränat med honom nu ca två gånger i veckan sedan september, och han utmanar mig och pushar mig till hela jag skakar och vill gråta. Needless to say, han är toppen.

Nu har han dock blivit erbjuden, och tackat ja, till ett nytt jobb. Han kommer bli chef för alla personliga tränare på mitt gym - vilket är ett stort steg upp i kedjan. Han tvekade länge om han skulle ta jobbet eller inte. Jobbet innebär att han inte längre kan träna sina kunder, då han kommer jobba på andra ställen på gymmet. Det är så klart jättetråkigt att han inte kommer vara min PT längre, men han har hjälpt mig så mycket på vägen redan.

Han erbjöd sig dock att hjälpa mig med träningen gratis om vi är på gymmet samtidigt, vilket var generöst. Hur som helst. Jag ska träna med honom imorgon och på fredag, sedan stänger han sitt schema. Förhoppningsvis kan han rekommendera en tränare som passar mig. Men tråkigt, det är det allt...

Kommentarer
Postat av: Caroline

Puh då var jag klar! Jag har streckläst hela din blogg på 3 dagar och det är verkligen kul att följa din resa, eller dina resor kanske man ska säga :) Du är en väldigt inspirerande tjej måste jag säga som tampas med många olika saker i livet. Har även jag precis kommit igång på "riktigt" med träningen efter ett långt uppehåll och blir mer och mer taggad nu när jag har kunnat följa din "träningsperiod". Samtidigt är det grymt kul att läsa om allt om USA då det får mig att drömma mig tillbaka lite, även om jag var där i vintras igen. Jag spenderade nämligen ett high school år i Las Vegas 07/08! Keep up the good work, och alla lyckönskningar till dig och CJ, ni är så söta! Självklart kommer jag fortsätta följa din blogg hedanefter! Kram på dig!

2012-02-28 @ 20:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback