Nice legs, nice shoes

Hej! Ska snart köpa ett par nya löparskor och är lite sugen på ett par NIke. Vad fick du betala för dina? I Sverige ligger de ju på runt 1500kr. Hur stor är skillnaden på priset?
Jag betalade $95 för mina blå Nike och det är 652 kronor. Så det är en himla skillnad ser jag! Ska du spendera mycket pengar på ett par skor, allra helst om det är löparskor, så gå till någon som kan! På många ställen får du springa på löpband och de kollar hur ditt steg är. Baserat på det visar de skor som är bra för dina fötter och ditt löpsteg. Jag kan inte springa i mina Nike varje gång, till exempel. De har inte tillräckligt med stöd för mitt steg, så jag får lätt ont i fotleden och ont i benhinnorna. Mina löparskor i grund och botten är dessa (Saucony progrid cs 2), dock så springer jag ibland i Nike, men de är mest mina gymskor.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Tack för svar! Kommer använda Nikeskon precis som du, mest som gymsko och promenadsko då ja har problem med mina knän. Löparskon jag har nu är bra för mina knän men lite "tung", så jag vill köpa mig en lättare att ha på gymmet. Har nämligen vänner som ska till USA snart och när det skiljer så mycket på priset är det ju värt om de kan köpa ett par till mig där.



Men som sagt, tack för svar. Behåll dina sunda värderingar angående träning, du är en frisk fläkt bland alla dieter och hetsbantningar.

2012-02-28 @ 23:26:08
Postat av: Eira

Din kämpe, du verkar ha så mycket viljestyrka! Du inspirerar mig :)

Det hade varit jättekul att ses någon gång innan skolåret är slut om du har tid. Kram

Postat av: alexandra

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?



(Ber om ursäkt ifall du inte gillar sånna här kommentarer!)

2012-02-29 @ 12:42:08
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback