Böcker och skola

Ni har ingen aning om hur tung min accounting bok är. Dessutom kostade den 108 dollar. Ett hundra åtta fucking dollar. De hade inga använda och min lärare tvingar oss att köpa den nyaste versionen. Jag antar att man kan köpa den på Amazon osv men jag behöver den pronto. Åh, idioti.
 
Överlevde denna skoldag också. Min business law-ethics-morals blabla professor är brutal. Socrates metoden, påstår han. Han bara drar ditt namn från listan och du svara på frågan pronto. Där satt jag och skakade som ett löv. Hatar att bli "put on the spot" sådär. Sedan så skämtar han om ALLAS svar. Det kan vara ett exemplariskt svar, men han hittar något att invända om. Inte ett bra första intryck fick jag. Har man inte lite skinn på näsan så kan man lätt ta illa upp i hans sällskap.... men, hans metod kan ju vara bra i och med att denna kurs ska få oss att tänka kritiskt i snabba samanhang, det känns lite som man är sin egen försvarsadvokat och han är åklagare. Lite obehagligt, men till vår fördel i slutändan hoppas jag. Mitt intryck kan ändras, men jag har inte haft bra upplevelser med professorer av detta slag.
 
Nu till något bättre. Min matte-professor. Hon verkar toppen. Alla som tagit henne tidigare år säger att hon är den bästa matte-läraren de haft. Hon tvingar ingen att svara, men uppmuntrar så klart engagemang. Inga "surprise pop quizzes" - vi har alltid tid att plugga och förbereda oss. Låter som my type of person.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra - Breakaway

Jag beställde just mina böcker från skolans book store och de är inte billiga nej :/ Fast jag är mest orolig hur jag ska orka bära dem därifrån till min lägenhet haha.

Postat av: Tanya Kobilinski

Hej! Jag & bästa vännen ska till Phoenix i oktober och jag tänkte höra med dig om frisörpriser där borta. Vad kostar det att färga eller slinga håret? :) Kram!

2012-08-22 @ 09:12:25
URL: http://tanyamaria.myshowroom.se
Postat av: Nadja

Min jäkla biologibok kostade 105 dollar och de e en sån där "custom for kcc" (min skola) bok så jag kan inte sälja tillbaka den heller..

Svar: Det är min också insåg jag. Så himla dumt! Tycker de ska införa elektroniska böcker bara... för nedladdning.
emilia

2012-08-25 @ 21:44:02
URL: http://www.alohanadi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback