A whole bunch of homework

Jag har suttit hela kvällen med läxor. Har äntligen blivit klar med matteläxan. Jag har jättelite kvar på min descriptive narrative för engelskan, åtminstone the rough draft. Sedan har jag en hel del att läsa i psykologi, men det kan jag göra i morgon. Jag måste även börja på min psykologi-uppsats, och så har vi prov om två veckor på allt vi gjort så här långt. Jag, Kendal och Chad ska dra ihop en study group för psykologin är så himla tung. Så på Starbucks ska vi mötas och plugga! Kan bli mysigt.

Jag har kommit in i rutinerna nu. Jag går verkligen på automatik på morgonen. Värm vatten, koka kaffe, äta yoghurt, fixa håret osv... haha! Mina kurser börjar också komma igång på riktigt nu. Jag hänger mycket med Brittany i skolan. Vi har engelska och matte tillsammans, så det faller sig naturligt. I psykologin har vi grupper som vi alltid sitter med, för så vill läraren ha det, och min grupp är jättetrevlig och vi har kul tillsammans. Så det börjar falla på plats lite mer.

Men självfallet så saknar jag er, alla mina fina svenska vänner. Varje varje dag.

Kommentarer
Postat av: Pia

Brrr, gillar verkligen inte matteläxor! Inte kul att sitta med en massa jobbia <a href="http://www.cnn.com">tal</a> och sånt.

Postat av: Mickis

Där ser du vännen, jag sa att allt skulle lösa sig till slut. Förhoppningsvis löser sig det för CJ och studielånet också så ni kan flytta. Om mindre än tre veckor åker jag också över, så vi i alla fall är på samma sida Atlanten. Saknar dig!!!

2011-09-08 @ 17:46:58
URL: http://mikaelagrylin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback