Oh my - I am so busy

Old picture.
Jag har så mycket skolarbete att göra i helgen och den kommande veckan så jag snart drunknar i alla uppgifter. Men, men planering så går allting. Det är absolut inte tråkigt, bara väldigt tidskrävande! Jag är helt slut efter skoldagarna så när jag följer med CJ till brottarträningen somnar jag på brottarmattan även fast det är ett tjugotal högljudda grabbar där inne, plus superhög musik. Men en afternoon nap är alltid skönt!

Imorgon är det dags för PT igen. Benen är lite sega efter gårdagen, jag sprang 7,5 km. Fötterna och benen har inte riktigt vant sig att springa på asfalt än - i Sverige sprang jag ju alltid i skogen. Det saknar jag.

Nu ska jag duscha sedan krypa ner i sängen bredvid världens bästa kille. Ha en trevlig fredag, Sverige!

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Hej jag har haft lite mera funderingar på College nu (ska ansöka nästa år) jag tänkte ansöka till colleges i Phonix har fått upp ögonen på delstaten tack vare din blogg! Undrar om du vet något om de olika collegen där (webbsidor skulle vara ett plus) och om du kunde skriva vilka "Majors" som finns på din skola!

2011-10-07 @ 11:21:11
Postat av: Josefin

Tjejen, du verkar vara så himla ambitiös och så himla duktig med att ta tag i uppgifter och plugg.

Har du inte lite peppningstips till någon som har körtelfeber och inte vet vart hon ska börja eller hur jag ska göra för att komma igång?

2011-10-08 @ 18:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback