Kansas City, Kansas.

På fredag sticker jag och CJ till Kansas City, Kansas. Inte Kansas City, Missouri. Haha. Hur som helst. CJ:s styvsyster, Alisha, ska gifta sig. Hon är redan gift men ceremonin är i Kansas då mannens familj bor där. Egentligen skulle jag och Cindy åka, men hon får inte flyga för sin läkare. Så CJ, som egentligen skulle jobba hela helgen, fick dra i en hel del trådar för att få ledigt. Så i sista minuten fick han ledigt och nu åker vi på fredag. Vi har ingen aning hur vi tar oss till bröllopet eller vart vi ska bo - men dit ska vi! Jag har aldrig varit i Kansas så det kan bli kul.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Haha min kille kommer från Kansas, Lawrence dock.. Lawrence är en supermysig liten stad om ni har tid över nån gång.. Spenderade inte direkt nån tid i Kansas city dock men hoppas ni får det mysigt och att det blir ett fint bröllop.

Postat av: nathalie

KC, missouri är ju den bättre delen av staden! ;)) nästa gång du är där - gå till country club plaza, sååå mysigt område! och om du är 21, gå till power&light district och alla trevliga barer och klubbar där. :)

2011-11-11 @ 20:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback