bitter tjej saknar sin vän

Hade lite hemlängtan (läs mycket) tidigare. Förklarade för Mickis att min dag varit hemsk för att jag varit strandad vid huset hela dagen. Sedan gnällde jag lite över att USA är så stort. Vi är i samma land men så långt ifrån varandra. Men Mickis kom på den bra ideen att åka bil genom USA. Då har jag ju något att göra också. Fail? Jag har ju ingen bil....

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ahh... valkommen till klubben! Har sjalv ingen bil.. och det ar ingen hojdare!! Speciellt nar man befinner sig i detta land da ALLT ar uppbyggt efter bilar! Verkligen ingen hit att vara stranded! Langtar saaaa till jag har min egen bil! Freedom!!

Postat av: felicia

Hej!



Såg att du hade ett långdistansförhållande med din pojkvän innan när du bodde i Sverige och han i USA. Ska förhoppningsvis åka till USA och plugga i ett halvår men är så rädd, hur ska jag klara mig att vara utan min pojkvän (sen 2 år tillbaka) i ett halvår? Vi bor liksom i samma stad och gick på samma skola innan, och nu så ska vi vara utan varandra i ett halvår... Snälla säg att det går och att det int e är omöjligt.. :(

2011-10-09 @ 19:06:26
Postat av: elin

hej! har för mig att du använder proactive? hur funkar det för dig? är det bra? :)

2011-10-10 @ 02:23:52
Postat av: Nadja

Haha jag är rätt bitter för det jag med och då är den ändå bara 20 minuters promenad till shoppingcenter/strand.. Långt till det mesta annat dock och man känner sig så jäkla instängd.. speciellt när det regnar/är snorvarmt..

2011-10-10 @ 08:25:43
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Spike

Haha känner igen det där med hur galet långt amerikaner kan köra bil utan att bry sig. När jag åkte på roadtrip körde vi 23 timmar utan att stanna, raka spåret (från NC till TX). De har en helt annan syn på det där med avstånd.

2011-10-11 @ 03:16:07
URL: http://resa-till-usa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback