5k sounds longer than 3.1 miles, doesn't it?

Gammal bild, blond tjej.

Snörade på mig mina gymskor, inte joggingskor, och sprang en fem km-runda idag. Jag testade om jag skulle få ont i benhinnorna, vilket jag inte fick! Jag sprang runt vårt nya område och försökte hitta en trevlig runda att springa. Jag kunde inte hitta en bra takt för att rädda mitt liv. Dock så är det inte ovanligt för mig när jag springer i nya trakter. Blir liksom stressad på något sätt. Springer fort, springer långsamt. Springer otakt. Blir stressad. Blir trött.

Jag har inte sprungit utomhus på fyra veckor tror jag. Det var i alla fall hutlöst tungt och det gick inte speciellt fort. Stängde av klockan på fem km. 27 minuter. Varvade ner de sista 300 meterna. Jag hade inte heller ätit idealt innan så jag kände mig fullkomligt slut när jag kom hem.

Hur som helst. Vädret ligger på ca 20-25 så förhoppningsvis tar jag mig ut lite mer nu. Jag tränar kondition på andra sätt men jag saknar att jogga. Dock så saknar jag att jogga i skogen. Även om vyerna här med bergen är otroligt vackra så tycker jag inte om att jogga på asfalt bland massa bilar. Inte speciellt avslappnande. Nåja. Nu ska jag ut med Ripley, sedan sova!

Kommentarer
Postat av: Danne

Det vore kul att se lite bilder från omgivningarna.. på bergen du pratade om t.ex.. Ha de gött!

2011-11-14 @ 16:59:39
Postat av: Emelie

Hejsan!

Får du också ont i benhinnorna när du är ute och går/springer? jag får verkligen jätteont och det blir bara jobbigt att motionera då :( OM det är så hur gör du för att det ska kännas bättre?

2011-11-14 @ 20:46:38
Postat av: My

Älskar din blogg! Sitter själv i samma situation som dig med en pojkvän i USA efter ett utbytesår och har funderingar på att plugga på college i USA efter gymnasiet. Var du mycket och hälsade på honom i USA när han bodde där och var han och hälsade på här? Jag undrar nu vilket sorts visa du sökte? Och hur lång tid var du och CJ som längst ifrån varandra? Ha det bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback