Questions

Gäller de svenska körkorten i USA och sen tvärt om? :)
Jag kan inte svara på om de amerikanska körkorten gäller i Sverige, sedan varierar det nog från stat till stat vad som gäller med det svenska. Jag vet dock att om jag är bosatt i Arizona så får jag ha mitt svenska körkort i ett halvår, sedan måste jag köra upp och ta amerikanskt körkort. Jag är nästa helt säker på att det går till så i alla fall!

Hoppas att allt går bra nu! Lycka till med allt. En fråga, Vad tycker CJ om maten i Sverige? Är den bättre eller sämre än den amerikanska maten? Har han någon favorit mat då alltså svensk mat ?
Tack! :) Han tycker om den svenska maten, det gör han. Dock är hans favorit stekta köttbullar med potatismos och lingonsylt. Han skulle kunna äta det varje dag. Haha.

Kommentarer
Postat av: Anna - Swaussie

Hittade hit till din fina blogg via Nadjas blogg. När jag bodde i USA som au pair (fast det var ju rätt många år sedan nu) så kunde jag köra ett helt år på mitt svenska körkort tillsammans med ett internationellt körkort och behövde aldrig ta ett amerikanskt. Fast det ska ju vara rätt lätt att få ett amerikanskt så det kanske inte är något problem :)

Postat av: Hanna

Hejsan! Hittade inte denna fråga bland frågorna så jag undrar om du vet om man måste läsa engelska C för att kunna plugga på college?? :)

2011-07-22 @ 14:30:55
URL: http://hannawesterling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback