Creep

Idag när jag var på stan hände något så himla onödigt. Jag stod nedböjd vid cykeln för att låsa upp den. Jag hade jeansshorts på mig, no big deal. Helt plötsligt kommer det fram en gubbe och slår till mig på rumpan. Jag vänder mig och rent reflexmässigt smäller jag till gubben och knuffar iväg honom. Säger åt honom att han är ett äckel och att han ska gå. Sedan kommer han tillbaka och ber om ursäkt för att han "gjort mig generad". Generad? Snarare förbannad. Jag vet inte riktigt vad jag kläckte ur mig men Mickis i telefonen (som jag pratade med vi tillfället) hörde nog de elaka orden.

Så jävla onödigt. Jag är dock glad att jag åtminstone slog till killen. Så här i efterhand hade jag önskat att det var ansiktet och inte axeln, men jag tyckte mina reflexer var helt okej ändå. Hur som helst så var det en mindre trevlig upplevelse. Vilka idioter det finns alltså?

Kommentarer
Postat av: Joanna

Argh!! Jag tycker ändå att det var starkt av dig. Hade det hänt mig hade jag nog inte ens vågat att smälla till honom även om det varit min första reflex.. Så, bra gjort!

2011-07-27 @ 21:47:50
Postat av: Anonym

Det är rätta tag i dig, Dottern min!

2011-07-28 @ 14:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback