har blivit kär i i.d bare minerals

Igår köpte jag I.d bare minerals smink. Foundation, primer, borstar, hela kittet ni vet. Det kostade allt som allt ca $90. I Sverige går bara en foundation på ca 400 kronor. Min hy ser så välmående ut! Jag är galet förundrad över detta. Nu vet jag att jag är lite sen med hypen, men jag har alltid haft samma sminkrutin och inte gjort så mycket förändringar förrän på senare tid.

Min hy har alltid varit lite rödrosig och jag har lätt för breakouts, så som finnar och porer som skriker. Men det här sminket tar bort allt som står ut. Jag är helt förundrad. Och nu när jag läste igenom inlägget så lät det som världens reklaminlägg, vilket det inte alls är, för att göra det klart för oss! Jag vill bara ge lite tips på en bra investering till er rödrosiga småfinniga chicas där ute :)


Kommentarer
Postat av: cassiii

kul att sminket funkar för dig iallfall! jag köpte dt när jag var i usa för ett tag sen för bara 60 dollar, och min hy har inte blivit bättre, liiiite kanske men det tror jag inte beror på sminket.. antar att det inte kan funka mirakulöst för alla^^

Postat av: Monster

Och vad har din allvetande monster sagt i flera år? Det är inte bara för att det är dyrt i Sverige jag använder det :).

2011-01-04 @ 08:47:22
Postat av: Anonym

Mineralsmink innehåller nästan alltid bismuth (och nåot ämne som är nedbrutet och blandat med något annat ifrån bly) vilket ofta skapar finnar, kliande hy, ibland variga bölder, nässelutslag etc. Så om man har lätt för att få finnar så ska man vara försikig med att använda mineralsmink och snabbt sluta använda det ifall man märker att hyn börjar förändras, ville bara dela med mig av mina kunskaper ifall något sådant skulle inträffa dig :)

2011-01-04 @ 11:45:26
Postat av: Linn

Hej, vet vad bara en foundation kostar?

2011-01-04 @ 14:32:32
Postat av: Linnea

Hej. Jag bara älskar det sminket, köpte det när jag var i London i sommras men det håller på att ta slut nu. Du vet ingen bra hemsida som man kan köpa det ifrån USA? För här i Sverige kostar det så sjukt mycket men jag kan inte använda annat.



Kram

2011-01-04 @ 18:06:38
Postat av: erika

Hej du har en toppenblogg! :)

Sitter och läser din blogg och såg de med sminket, jag är en utbytesstudent i usa just nu, vart köper man det sminket?

Fortsätt blogga på, älskar att läsa din blogg :) Puss och kram från michigan <3

2011-01-04 @ 21:59:53
URL: http://starfromsweden.blogg.se/
Postat av: Monster

Det går att köpa fr www.lookfantastic.com, säker leverans och hyffsade priser (engelsk site, priser i pund).

2011-01-05 @ 14:51:47
Postat av: Anonym

Håller med, den enda foundation jag vågar använda då den har gjort underverk för min hy. Mindre plitor och finnor etc.

2011-01-10 @ 19:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback