Time flies

"Idag är det 33 grader varmt, i skuggan. Det satt inte helt fel. Jag låg ute vid poolen i en halvtimme sen höll jag på att dö så jag somnade på sängen istället. Sen vaknade jag av att Mr. A ringde mig och frågade varför jag inte vill öppna dörren för han visste att jag var hemma, men jag sov tydligen så djupt att jag inte hörde honom ringa på dörren. Attans."

Jag bläddrade igenom mitt arkiv och hittade det här. För exakt ett två (!)år sedan skrev jag detta. Det känns lite ofattbart att det redan gått två år. Hur som helst hade jag somnat på sängen. CJ kom hem men hade inga hemnycklar, och jag hörde inte dörrklockan... Och då kallade jag ju honom för Mr. A, haha! 33 grader hade ju inte suttit helt fel om jag ska vara ärlig.

Kommentarer
Postat av: Louise

Yes, vi har Pär och han är vår mentor också. Han är bäst, eller hur?! :)

Postat av: Louise

tack förresten! he.

2011-04-08 @ 17:55:14
URL: http://louisewi.blogg.se/
Postat av: Louise

alltså, njaaa. hm. jag har engelska B och matte B (som jag verkligen!!!!!!! måste sätta fart med) kvar men annars så börjar det att lugna ner sig nu lite. Det är dock en del saker som att jag kommer få göra där borta. Gympa t.ex. haha... jag ska spela in en musikvideo. Det kommer att bli. ja, intressant.

2011-04-08 @ 20:32:59
URL: http://louisewi.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Har läst din blogg ända sedan du var utbytesstudent samma år som mig :D



Funderar också på att läsa på college i USA, men isåfall jobba 1-1,5 år innan :) Blev inspirerad av Sofie Lundberg som du länkade till för ett tag sedan! Tänkte höra hur du planerar att finansiera dina studier i USA, förutom med lån från CSN. Typ hur du tänker betala för kläder, mat osv? Jag antar att du kommer bo billigare eftersom du bor hemma hos CJ? :)



Tack för en jättefin och bra blogg som ger massa inspiration och tips till oss som funderar på att plugga utomlands! :)

2011-04-10 @ 12:46:11
Postat av: Louise

bli inte förvånad om jag faktiskt frågar dig! :)

2011-04-10 @ 23:46:47
URL: http://louisewi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback