min romantiska pojkvän

Förra veckan fick jag för mig att skicka ett brev till min pojkvän, så jag slog på stort och skickade ett paket. Det var inte mycket, men en stor marabou chokladkaka, och två påsar sura ahlgrens bilar. Hans absoluta svenska favoritgodis. Självklart berättade jag inte om det så igår kom överraskningen till honom på posten :)

Jag har nog inte berättat det, men sista dagen på mitt utbytesår så vaknade jag av frukost på sängen! CJ hade stekt amerikanska pannkakor, french toast och äggröra. CJ hatar ägg och vägrar pussa mig när jag ätit det, det är så mycket han hatar det.. haha. Hur som helst hade han googlat recept på äggröra och gjort det :)

Nåja, saken med inlägget är att små överraskningar som ett brev eller frukost på sängen betyder så mycket, fast det är så lite :)


Kommentarer
Postat av: Ellen

Hej, jag älskar att läsa din blogg då det ger mig lite hopp om mitt förhållande med en amerikan i CA, Jag skulle jätte gärna vilja veta hur du skickar paket dit bort? hur många frimärken behövs, vanliga eller utrikes? måste man gå till posten och fixa det? hur gjorde du? jag blir nöjd med bara lite information, min pojkvän fyller 20 om 2 veckor så jag tänkte skicka en pressent :)



Tack på förhand

2010-09-15 @ 16:08:01
Postat av: jennie

Vad sött av honom!

Nu är jag dum som kommenterar innan jag läst allt jag vill läsa. Men var är killen ifrån? =)

Postat av: Hanna

Hej Emilia!

Hittade din blogg eftersom jag under den senaste tiden har känt mig otroligt deppig över mitt egna långdistansförhållande. Så jag googla och hitta din blogg. Jag ville bara säga tack. Av ditt enkla och ärliga sätt att skriva har jag fått tillbaka mitt hopp om att det ska fungera.



Lycka till i framtiden!



/Hanna

2010-11-07 @ 22:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback