söndag

Jag har haft en supermysig helg... dock är jag helt slut nu.

Idag cruisade jag och Mickis runt i bilen, och vi avnjöt en mycket god middag på Malins jobb. Vädret var hur fint som helst och det är SOMMAR i Gävle!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på film. Imorgon ska jag besöka sjukhuset och min väldigt trevliga och skånska käkkirurg för att ta ut stygnen. Woho!

Puss

Kommentarer
Postat av: eve

vad heter den typstil du har på texten här i bloggen? snälla svara :) kram!

2010-05-30 @ 22:58:58
Postat av: Emy

Okay sa jag har last din blogg sedan innan mitt utbytesstudent och alskar den! Nu har jag varit i USA i mer an 9 manader och jag bara 19 dagar kvar. Anledningen till att jag skriver till dig ar for att jag har fatt en underbar pojkvan har i USA och vi har varit tillsammans i snart 4 manader och jag har aldrig kannt sahar for nagon kille i mitt liv och jag alskar verkligen honom och han kanner samma sak. Det ar ingen crush, utan for real! Vi har pratat om vart forhallande och kommit fram till att vi ska forsoka fa det ztt funka.

Har du nagra tips hur vi ska fa det att halla, precis som du och C.J har lyckats gora?? Jag mar illa varje gang jag tanker pa att jag maste aka hem och lamna honom. Jag alskar mina vanner och kommer sakna dom men det kanns annurlunda med min pojkvan. Nagra tips? :)

Emy


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback