frågor

Hejsan! Du har en jättebra blogg och jag ska fara som utbyteselev den 24 augusti. Jag har två frågor, Hade du med dig någo foton avnågoslag typ fotoalbum för att visa din värdfamilj?
Hehe, när gav du presenterna som du hade mid dig? vid flygplatsen eller när du kom "hem" ?
Hej! Tack, och gud vad kul, jag är så avundsjuk! Jag hade inte med mig något fotoalbum, men jag hade massor med bilder på datorn som jag visade. Jag gav dem presenterna när vi kom till huset, och vi satt vid bordet och åt tårta och pratade. Good memories! Ta vara på tiden och lycka till!

Jag funderar själv på att åka som utbytesstudent, och undrar om EF (du åkte med dom va?) är en bra organisation? och vad du tycker om arizona som stat? varför ska man välja den? :D sen också om du har någon annan stat att rekommendera såklart! tack för en jättebra blogg!
Hej! EF är en helt okej organisation. Jag fick mycket information innan mitt utbytesår, det enda negativa jag har att säga är att jag fick en sådan sen placering och "hetsig" avresa - jag åkte fem dagar efter att jag fått min familj. Under själva året utomlands så ska din IEC (international emergency contact) höra av sig varje månad för att göra en check-up. Min ringde två gånger under hela året. Så det var lite dåligt. Men annars så fungerade det jättebra.

Hm, jag valde inte Arizona men jag blev fullkomligt kär i den här staten. Phoenix är jättemysigt, eftersom det är en dal är staden omgiven av berg och massor med kaktusar. Åker du norrut så har du typ Sverigelandskap, med granar, snö osv... Så det finns mycket variation i staten, och det är def. en "western" känsla med rodeos, cowboys och öken. Det är variation från Sverige, och jag tycker det är en helt underbar stad :)

Fråga:
Om jag skulle kolla dit någon dag som en turist, vad är värt och se i just Arirzona?
/ Cissi

Hej Cissi! Hmn, Grand Canyon, Sedona, The Sonoran Desert, Lake Pleasant, Tombstone. Det är väl ungefär det. Phoenix har inte så mycket att erbjuda förutom golf, gallerior och massa palmer... haha!

Kommentarer
Postat av: Emma C

Hej :) Hoppas att din allergiska reaktion har lugnat ner sig. Såg din kommentar på min blogg först nu. Det är fullt upp sedan jag kom hem; kompisar, familj, sommar & jobb. Jag börjar tredje året på gymnasiet, jag går sam-sam. Men jag är faktiskt rätt så taggad för att plugga i Sverige igen. Nog för att jag tyckte om det i USA men då uppskattar man det vi har i Sverige mycket mer när man kommer tillbaka.



Arizona är underbart. Jag önskar att jag hade fått se lite mer av det men jag fick ju i alla fall uppleva Grand Canyon & Tombstone. Det är så häftigt att se de olika delarna som Payson & Prescott som är så likt norden och sedan åka tillbaka till Phoenix-området och det är öken...



Vad har du för planer sista året på gymnasiet då? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback