busy busy

Hej!

Tack för era söta kommentarer. Och tårtan var jättegod! Haha. Hur som helst. Jag har inte bloggat på ett tag, jag har inte gjort mycket, men jag har inte heller haft tid. Konstigt.

Igår så stack jag & CJ till Applebee's och käkade lunch. Jag hade aldrig varit där så dit for kosan. Sedan åkte vi till CJ:s morföräldrar och hälsade på ett tag. Vi grillade biff till middag och sedan tog jag och CJ ett kvällsdopp. Det har blivit lite av en sak nu, att bada efter middagen. Det är så mysigt när det är lite svalare i luften och pool-lamporna är tända. Anyhow.

Idag åt vi Panda Express till lunch (jag kommer rulla fram snart). Vi såg även filmen the Ugly Truth. Underhållande! Ikväll är det deadliest catch marathon igen, vi låg uppe till klockan 01.00 igår och tittade på det. Vi har blivit lite besatta. Nåja, det är ungefär vad som har hänt på andra sidan pölen.

Imorgon har jag inga planer, det blir nog att hänga vid poolen. Det ska bli 107 F. På fredag ska vi till Sedona, för Djanée har aldrig varit där. That's it for now!


Jag & CJ på Hapuna Beach, Hawaii.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Vad var det nu sidan där du tittar på film hette? Jag vet att du har skrivit det mängder med gånger förut men jag har letat igenom bloggen flera gångr om. Min sida finns inte längre kvar så jag behöver en ny ;)

Postat av: cissi

en fråga.

Kan inte CJ börja gästblogga?

Det skulle vara kul :D

Fina bilder som vanligt :D

2010-07-08 @ 18:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback