little do you know

Tack för de fina kommentarerna ni lägger ner tid på och skickar till mig! Det betyder så mycket att veta att folk som jag aldrig träffat lämnar så fina ord om mig och Christopher. Tack tack tack!

Men någon kommenterade och frågade hur folk har rätt att säga att jag är naiv, när de inte ens känner mig. Jag håller med, folk har ingen rätt att döma så som de gör, men i vilket fall som helst är det oundvikligt och folk kommer alltid ha åsikter. Det är bara att skaka bort, även om jag blir aningen irriterad när folk bara hoppar på mig och säger sådana saker.

Dock har jag fått några kommentarer av den elakare sorten som jag väljer att inte publicera. "Din hora - du är alldeles för ful för CJ" "Gud, han är för snygg för dig" osv. Men precis som jag sade är det bara att inte orka lägga ner energi på det, så enkelt är det. Så nu vet ni varför era kommentarer inte bli publicerade.

Nåja, jag tänkte bara dedikera det här inlägget till er som läser och lämnar meningsfulla kommentarer. Tack igen, jag önskar jag kunde träffa er.


Nu ska jag fortsätta med min samhällsrapport. Adios!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker du är fin:P

2010-01-19 @ 20:40:13
Postat av: Josse

Jag tycker om din blogg och det är bara dumt och onödigt att skriva massa skit, ha det fint :)

Postat av: Anonym

du är ju jätte söt! dom är bara avundsjuka, och måste tydligen lägga ner mycket tid genom att tracka andra för att må bättre :o (;

2010-01-19 @ 21:55:29
Postat av: Cissi Nybrand

Jag håller med! Du är skit söt! Bara massa jävla

"No lifers" som sitter och önskar och hoppas att nån kille ska få upp ögonen för dom med! Och om dom nu skulle hitta nån som skulle älska dom bara hälften så mycket som Du och din amerikanare verkar göra så ska dom vara jävligt lyckliga över det! Detta går ut till er avundsjuka idioter som tror ni är störst bäst och vackrast! :D



Jag hoppas allt reder ut sig till det bästa för dig Emilia! Eller rättare sagt jag VET att det kommer reda upp sig för er i slutänden :) Ni har det där lilla x-tra som alltid kommer hjälpa er!



BEST WISHES från mig!

2010-01-19 @ 22:54:59
Postat av: Anonym

haha vilka kommentarer, du är ju jättesöt och verkar vara en underbar person. önskar lycka till dig och CJ.

2010-01-21 @ 17:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback