Sunday



Det här med att vakna upp och må bättre idag gick ju inte så bra. Så nu ligger jag nerbäddad i soffan och tycker synd om mig själv. Men visst är mina pingvin-pyjamasbyxor söta? Haha.

Kommentarer
Postat av: josefin

hejsan. började läsa din blogg för drygt en vecka sedan. har sträck läst den och har läst igenom hela din blogg. den är så bra och så bra beskriven. jag har läst andra bloggar när dom är/har varit utbytesstudenter men inte tyckt någon är så bra som din.

jag själv skulle väldigt gärna åka som utbytesstudent, men mina föräldrar tycket att jag ska avsluta mitt gymnasium innan jag gör någonting annat, så jag kanske åker som au pair istället efter trean.

en sak jag skulle vilja se lite mer av är lite mer bilder, inte så att du lägger in ett inlägg med 20 bilder, utan bara 2-3 bilder i dina inlägg.

Det kanske bara är jag som tycker det, eftersom att jag är intresserad av foto men ändå. ;) haha

Sen ville jag bara säga att folk som skriver till dig att du är naiv och att det kommer ta slut med din pojkvän och sånt. TA ALDRIG ÅT DIG!

radera dom och gå vidare, dom är inte värda att publicieras.

låt aldrig någon elak kommentar få dig på dåligt humör. (vet inte om du får någon elak kommentar men många bloggar får ju det.)

första gången jag lämnar någon kommentar till någon och det känns bra. ta hand om dig och sluta in uppdatera även om du känner att det inte finns någonting att skriva. det är roligt att läsa allt om dig.

kram josefin

2010-02-07 @ 15:08:41
Postat av: Emma

Va trist att vara sjuk, hoppas du blir frisk till Phoenix iallafall!=) kram

Postat av: Anneli

i think i'm in love haha, jag har någonting för udda pyjamasbyxor, dina med pingviner slår nästan mina med monster och spöken på från topshop haha

krya på dig Emilia!!

2010-02-07 @ 20:38:46
URL: http://anneliiusa.devote.se
Postat av: kajsa

haha jag har likdana!!! :)

2010-02-09 @ 06:21:10
URL: http://overatlanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback