February 14th

Jag och Christopher har nyss kommit hem från middag. Han bjöd mig på mexican food på The Blue Agave i Scottsdale. Det är en av mina favoritrestauranger här, så det var mysigt. Jag åt traditional shredded pork burrito med bönor och ris till det. Mums.

Nu har han somnat i sängen och jag försöker stå emot tröttheten. Dock känns det att klockan är halv fyra på morgonen i Sverige.

Vi ska väl inte göra mycket mer ikväll. Imorgon är det President's day, så det är ingen praktik. Jag och Christopher ska nog till Einstein's och köpa färska bagels till frukost. Sen tror jag att jag ska bjuda honom på Panda Express till lunch, för det är hans absoluta favoriträtt.

Jag och Cindy kanske åker och får pedikyr och manikyr imorgon, det beror lite på hur hon ska jobba hemifrån. Om vi inte åker så ska jag nog lägga mig vid poolen och läsa klart min bok. Och jobba på att få en jämnare solbränna. Märkena från linnet är inte så smickrande.

Just det! Jag har äntligen fått en telefon igen. Sist jag var här i oktober så hade jag ingen telefon, och kände mig lite hjälplös när jag inte kunde ringa CJ eller smsa mina vänner, men nu har jag fått Christophers avdankade
Blackberry Curve. Så nu kan jag joina amerikanarna i deras galna smsande igen.

Nu ska jag ta och irritera Christopher lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback